Άνδρας κοιμόταν σε σκηνή αλλά είδε αρκούδα να του μυρίζει τα πόδια [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
hqdefault

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα σε υπαίθριο ελεύθερο κάμπινγκ, όταν ένας άνδρας απολάμβανε τον μεσημεριανό του ύπνο και ξαφνικά κατάλαβε πως κάτι ήταν κοντά στα πόδια του. Μόλις ξύπνησε πήρε την τρομάρα της ζωής του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο εθνικό πάρκο στο βουνό Ράινερ της Ουάσιγκτον στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Πέντε άνδρες είχαν πάει για πεζοπορία, όταν αποφάσισαν να στήσουν τις σκηνές τους και να ξεκουραστούν, κάνοντας υπαίθριο κάμπινγκ.

Ένας από την παρέα αποφάσισε να κάνει ένα μπάνιο στους καταρράκτες που ήταν κοντά, όταν έλαβε την… κλήση ενός άλλου να επιστρέψει στις σκηνές, μια και ένας απρόσκλητος… επισκέπτης είχε κάνει την εμφάνισή του.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, κοντά στις σκηνές είχε εμφανιστεί μια μεγάλη αρκούδα, η οποία βρέθηκε στο σημείο, μια και η παρέα είχε μαζί της φαγητό, το οποίο και της μύρισε. Ωστόσο, το άγριο ζώο έδειξε… ενδιαφέρον και για τον άνδρα που κοιμόταν στην σκηνή.

Μάλιστα, έφτασε πολύ κοντά του και άρχισε να τον μυρίζει στα πόδια. Τότε, ο άνδρας που ήταν μέσα στην σκηνή, έκανε μία αντανακλαστική κίνηση, η οποία έτρεψε σε φυγή την αρκούδα.

Δείτε το βίντεο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: