Άλλη μια επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ: Απέδρασε 20χρονος κρατούμενος από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών

Κοινοποίηση:
astynomia-630x400

Κρατούμενος 20 ετών για κλοπές απέδρασε χθες, Τρίτη, το απόγευμα από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε κάποια στιγμή ο νεαρός ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Ξαφνικά έσπρωξε, όμως, τον αστυνομικό που τον συνόδευε και εξαφανίστηκε. Η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Οταν εχεις υπουργους και πρωθυπουργους Ανθελληνες μασωνους (anti naturalism- ΤσιπροΚουλης) Αυτα ειναι λογικες συνεπειες.
    Εαν δεν βγαλουμε ηγετη πραγματικα Χριστιανο Ορθοδοξο πιστο(και να γινουμε και εμεις),μελλον δεν θα εχουμε…

  2. Τουρκαλβανόμπατσοι μαζί με αραβοκρητικούς….

  3. Οι Αλβανοί είναι το πρόβλημα? Η οι κότες που γίνονται μπάτσοι να παίρνουν ένα χιλιαρικακι? Από την πρώτη μέρα να κρύβονται στα γραφεία και στα πρόσωπα που φυλάνε? Στο έγκλημα κανένας…εεε χτυπάμε κανέναν γερό κανέναν φοιτητή κόβουμε καμία κλίση σε κανέναν και τέλος….το 95 % δεν θα έπρεπε να είναι καν στην αστυνομία και το ξέρουν και οι ίδιοι αυτό.

  4. Άχρηστοι τους πληρώνουμε κιόλας….τη να προστατέψουν δηλαδή? Ούτε τον εαυτό τους δεν μπορούν να προστατέψουν….

  5. Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ??? ΦΡΑΠΕ???

  6. ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ Κ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΙΣ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ….

Comments are closed.