“Άκυρο” από Μπακογιάννη στη μετονομασία σταθμού του Μετρό

Κοινοποίηση:
720_674231_0a87e551b2-bdd96acf9bb02e89

“Ευχαριστούμε θερμά την «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ», για την τιμητική πρόταση μετονομασίας του σταθμού «Ευαγγελισμός» σε «Παύλος Μπακογιάννης», την οποία όμως δεν μπορούμε να αποδεχθούμε” έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

“Η απόφαση έχει προκαλέσει συζητήσεις. Για ευνόητους λόγους, δεν θέλουμε το όνομα του Παύλου Μπακογιάννη να μπει σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Άλλωστε, κάτι τέτοιο, θα προσέβαλε τη μνήμη ενός ανθρώπου που αγωνίστηκε για τη συμφιλίωση και την ενότητα. Η σύζυγος, τα αδέλφια, τα παιδιά και τα εγγόνια του, τον θέλαμε στο σπίτι κι όχι σε μια ταμπέλα. Το ότι η μνήμη του είναι ζωντανή και οι ιδέες του εξακολουθούν να εμπνέουν 30 χρόνια μετά, μας αρκεί. Και πάλι ευχαριστούμε πάρα πολύ” καταλήγει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΜΕΝΑ -ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΜΑΜΑΚΑΣ ΤΟΥ ΝΤΟΡΑΣ(ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ).ΑΣΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ….ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ-ΠΑΛΑΤΕΙΕΣ-ΧΩΡΙΑ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΤΕΛ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ….

  2. μα τι λεμε τωρα ο Ταχιαος ειπε οτι ηταν σε πληρη συνεννοηση με την οικογενεια και μαλιστα θα αναλαμβανε ο Δημαρχος ολα τα εξοδα των εγκαινιων Μετα την κατακραυγη εβαλε την ουρα στα σκελια λεγοντας δεν ξερω δεν θελω δεν ακουσα Τετοιοι πολιτικοι μας αξιζουν ομως δουλευταραδες χαχαχαχα

  3. Μπά μπά, δεν τον είχα για τόσο έξυπνο…
    Του ωφείλω ένα μπράβο για την έξυπνη αναδίπλωση. Φυσικά άριστα διατυπωμένη σε πολιτικάντικη γλώσσα, με καμία αναφορά στο Θρησκευτικό μέρος της υπόθεσης.
    Πάντως έχω ένα ερώτημα, οι κωλογλύφτες της Α. Μετρό, θα συνεχίσουν την Νεοταξίτικη μαλακία με τον Άγιο Δημήτριο ή περιμένουν επιστολή και από τους κληρονόμους του Παναγούλη; Ού να χαθείτε σούργελα.
    Ά ρε Πατριώτες, δεν έχετε καταλάβει πόσο γυμνοί είναι και πόσο μας φοβούνται. Δεν γνωρίζεις την δύναμή σου Λαέ. Οργή Λαού, Φωνή Θεού έλεγαν οι παλιοί. Κάτι ξέρανε αυτοί.

  4. Τό ό,τι μπακογιαννης καί παναγουλης υπήρξαν γόνοι τού ίδιου συστήματος καί γι΄ αυτό τιμούνται δέν σάς περνά απ΄ τό μυαλό μέ τίποτα. Κάνετε κάτι ύπνους…νεοελληνικούς καί συνεχώς θά κοιμάστε!

  5. Οι Μητσοτακηδες δεν το βαζουν κατω.
    Καποια στιγμη θα το κανει,απλα τωρα μετρησε τις αντιστασεις μας.

    1. ….ΠΩς ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ”ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ” ΝΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΝ ΚΡΥΠΤΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ… ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” https://doxaorfanakigreece.home.blog/2019/09/20/%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%ac%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%ba%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd/?fbclid=IwAR3AlJRsgnRQ8JWsbL_ExNqvKyWQLe3VuYbn4lmu2AoLNqPh2nn26FyZbLo

      1. Δεν το πήρα χαμπάρι! Ευχαριστώ που έβαλες το λίνκ. Τι εξαμβλωμα, τι τερατούργημα είναι αυτό ? Αλλά επόμενο είναι να είναι τερατούργημα, είναι αδύνατον κάτι που εξυπηρετεί τον εξαποδώ και υβρίζει τον Θεό να είναι όμορφο.
        Τι σκατά κουβαλάτε στις ψυχές σας ρε τομάρια πολιτικοί ? Ρε αθεόφοβοι ακόμα και το αφεντικό σας ο διάβολος τρέμει και σέβεται τον Θεό. Εσείς γίνατε χειρότεροι από το αφεντικό σας.
        Δεν θα σας περάσει.

  6. Δεν ανάφερε ότι είναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ και ΕΓΚΛΗΜΑ να αφαιρεθεί το ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ αλλά το ότι δεν θέλει το όνομα του πατέρα του να γίνει αιτία αντιπαράθεσης.
    ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ εκεί στη Ν.Δ που τον κάνατε και Ήρωα.

  7. Θέση που αντανακλά την προσωπικότητα ενός πραγματικού ηγέτη!!!! Μπράβο Κώστα, σίγουρα ο αείμνηστος πατέρας σου θα χαμογελάει ευγνωμονώντας σε για τη θαρραλέα στάση σου!!!! Έχει τόσο αποδομηθεί η έννοια του Ήρωα σήμερα, που μάλλον απαξιωτική πράξη και όχι τιμητική θα ήταν για τη μορφή του Παύλου Μπακογιάννη.
    Μακάρι να είχαμε μελλοντικά την ελπίδα ενός ηγέτη με κώδικα τιμής σαν του σημερινού δημάρχου μας!!!!! Μάλλον υπάρχει ελπίδα ακόμη!!!!

    1. Kατερίνα πας καλά …? ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΉΚΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΑΠΙΟ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΑΜΕ ΑΜΑΣΗΤΟ… Τι ειδους κώδικες τιμής εννοείς? αυτους που κληρονόμησε?.. η απο την θεία του Αν. Κασβίκη (αδελφή του Μπακογιάννη) … Η απο τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ..μέσω της αδερφής του ΑΛΕΞΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ…?
      Οταν οι πρωταγωνιστές είναι πρόσωπα που κινούνται στο χώρο της πολιτικής ή σχετίζονται με πολιτικούς, τότε η απόδοση ευθυνών ή… χάνεται ή καθυστερεί τόσο όσο απαιτείται προκειμένου οι όποιες ποινικές ευθύνες να παραγραφούν. Οταν οι πρωταγωνιστές είναι πρόσωπα που κινούνται στο χώρο της πολιτικής ή σχετίζονται με πολιτικούς, τότε η απόδοση ευθυνών ή… χάνεται ή καθυστερεί τόσο όσο απαιτείται προκειμένου οι όποιες ποινικές ευθύνες να παραγραφούν.

      Αν. Κασβίκη

  8. …ΑΛΛΟΙ θέλουν τον πατέρα τους στο σπίτι που τον έχασαν άδικα αλλά δεν καρπώθηκαν ότι και εσύ που δεν αξίζεις ούτε για θυρωρός πολυκατοικίας και μας το παίζεις και μελό με την πρώτη ευκαιρία κάθε φορά που σου δίνεται.

    1. Τι ακριβώς καρπώθηκε από τον θάνατο του πατέρα του μπορείς να μας πεις;

      1. Ότι και οι Εβραίοι από τους νεκρούς τους στα στρατόπεδα εργασίας του Χίτλερ.
        Διεθνή αναγνώριση, περίβλημα θύματος (όλοι οι υπόλοιποι λαοί πλέον έχουν την -εντελώς ανθρώπινη και δικαιολογημένη- αίσθηση ότι τους χρωστάνε) και μπόνους το ανέγκιχτο. Ποιός τολμά να πειράξει Εβραίο, θα πέσουν όλοι να τον φάνε για τον προηγούμενο λόγο.
        Οπότε όπου και να πήγε το αγόρι αυτό, πέρα από το πόσο δυνατή ήταν και είναι η οικογένεια της μάνας του, είχε το εξτραδάκι του όταν έπαιζε ή διαγωνίζονταν με άλλα παιδάκια. Είναι τραγικό το ότι έχασε τον πατέρα του τόσο νωρίς και με τέτοιο τρόπο, αλλά αυτό δεν αναιρεί το ότι δεν έπαιξε και δεν θα παίξει ποτέ επι ίσοις όροις με άλλους κοινούς θνητούς, από την ημέρα εκείνη.

      2. Διεθνή αναγνώριση, περίβλημα θύματος (όλοι οι υπόλοιποι λαοί πλέον έχουν την -εντελώς ανθρώπινη και δικαιολογημένη- αίσθηση ότι τους χρωστάνε) και μπόνους το ανέγκιχτο. Ποιός τολμά να πειράξει Εβραίο, θα πέσουν όλοι να τον φάνε για τον προηγούμενο λόγο.
        Οπότε όπου και να πήγε το αγόρι αυτό, πέρα από το πόσο δυνατή ήταν και είναι η οικογένεια της μάνας του, είχε το εξτραδάκι του όταν έπαιζε ή διαγωνίζονταν με άλλα παιδάκια. Είναι τραγικό το ότι έχασε τον πατέρα του τόσο νωρίς και με τέτοιο τρόπο, αλλά αυτό δεν αναιρεί το ότι δεν έπαιξε και δεν θα παίξει ποτέ επι ίσοις όροις με άλλους κοινούς θνητούς, από την ημέρα εκείνη.

    2. ΚΑΙ… ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. που ισως οι περισσότεροι ανεγκέφαλοι ειναι και πληρωμένοι για να τα γράφουν οσα γράφουν….

  9. Μπράβο που άκουσε την αντίδραση του κόσμου και το ακύρωσε.

  10. MBRABO PEDAKI MOU,EULOGIMENO ISE PEDAKI MOU, MESON ESENA MILISE O PATERAS SOU PEDAKI MOU***

Comments are closed.