Άγριο σφυροκόπημα Τράγκα κατά Μητσοτάκη: Υπεύθυνος ο Πρωθυπουργός για όσα δεινά έρχονται στην Ελλάδα! Που το πάει ο Εβραίος δημοσιογράφος;

Κοινοποίηση:
tragkas-kuriakos-mhtsotakis-kontra-exodiko

Που το πάει ο Εβραίος δημοσιογράφος;
Γιατί χτυπάει σε καθημερινό βαθμό τον πρωθυπουργό;
Η Ελληνίδα και ο Ελληνας έχουν αντιληφθεί πλέον ότι κάτι τέτοιοι δημοσιογράφοι έχουν έναν και μοναδικό λόγο όταν ασκούν κριτική.
Πάει κάπου το μυαλό σας;

Όπως μάθαμε, άλλη μία ασιατική γρίπη, πολύ ελαφρότερη, με πολύ λιγότερα θύματα έκανε το γύρω του κόσμου. Ξεστήνονται το ένα μετά το άλλο όλα τα υπαίθρια νοσοκομεία. Όπως μάθαμε να ζούμε με τους σεισμούς, θα μάθουμε να ζούμε και με τον covid-19. Όπως μάθαμε να ζούμε με το AIDS, τον καρκίνο και τις καρδιοπάθειες, θα μάθουμε να ζούμε και με τον κορονοϊό. Δεν πρέπει να αφήσουμε τις δουλειές μας. Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε τα συνταγματικά και ατομικά δικαιώματά μας. Η ζωή επιστρέφει σε όλο τον πλανήτη.

Η Ευρώπη επιστρέφει στην κανονικότητα. Χιλιάδες Αμερικανοί διαδηλώνουν κατά της καραντίνας. Εδώ στην Ελλάδα, για άγνωστους λόγους, με μηδενικά κρούσματα, ο ελληνικός λαός παραμένει σε απομόνωση, η ελληνική τηλεόραση εξακολουθεί εντελώς δονκιχωτικά να μονομαχεί με τον κορονοϊό, αλέθοντας άπειρες ποσότητες υπερβολής και τα gossip περιοδικά, ασχολούνται με το διαζύγιο του Χαρδαλιά, τη 19χρονη καλλονή κόρη του και τις δηλώσεις διαφόρων κυριών του my style rocks και των τηλεοπτικών πλατό, που δηλώνουν ότι ο Τσιόδρας είναι ό,τι καλύτερο τους έχει συμβεί.

Περιττό να σας πω, ότι ο Μητσοτάκης στο πλαίσιο των μηνυμάτων του Αποστόλου Παύλου και της ενάρετης αναγέννησης του κράτους, είναι εξώφυλλο στο HELLO, μαζί με την κόρη του. Δεν πήρε το μάτι μου, πουθενά στα gossip περιοδικά –τουλάχιστον μέχρι στιγμής – τον κο Σύψα και τον κο Μόσιαλο.

Η Γερμανία άνοιξε τα καταστήματά της. Η Ιταλία τα εργοστάσιά της. Η Ισπανία τις κατασκευές της και πολλά καταστήματα στη Μάλαγα και στη Μαρμπέγια. Ανοίγουν τα μαγαζιά στην Τσεχία. Επίσης, σταδιακά ανοίγουν οι δουλειές σε Δανία, Αυστρία και γενικά στη Σκανδιναβία και στην Ευρώπη στο σύνολό της.
Εδώ στη δική μας Δανιμαρκία, κάτι πολύ νοσηρό πρέπει να συμβαίνει. Κάτι που λογικά δεν έχει σχέση με την ξαφνική προστασία των Ελλήνων πολιτών που εγκαταλείφτηκαν επί 10 μνημονιακά έτη, στις χειρότερες συνθήκες διαβίωσης και στη μείωση του προσδόκιμου ζωής.

Εδώ έχουμε μηδενικά κρούσματα. Όπως συμβαίνει και σε όλη την περιοχή των Βαλκανίων. Μάλιστα – όπως σας έλεγα χθες – στη Σερβία έχουν καταγράψει 122 νεκρούς, στη Βουλγαρία 43, στην Αλβανία 26, στα Σκόπια 54, στην Κροατία 47 και στη Βοσνία 49.
Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τον κορονοϊό ή άλλες ασθένειες, αλλά κυρίως σε ό,τι αφορά τα συνταγματικά και ατομικά δικαιώματά μας. Τα προσωπικά δεδομένα μας, τα ψηφιακά πιστοποιητικά και τον εντοπισμό που θέλουν να φέρουν στη ζωή μας, ο κος Μπιλ Γκέιτς, ο κος Σόρος και μερικοί άλλοι με στενότατες διασυνδέσεις – εδώ στην Αθήνα – με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, το συγκρότημα του ΣΚΑΙ και ορισμένους άλλους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες.

Σήμερα, θέλω θερμά – θερμότατα- να παρακαλέσω, να ικετέψω, τους διακεκριμένους Έλληνες γιατρούς, τους πνευμονολόγους του Σωτηρία, την κα Κοττανίδου, την κα Γκάγκα, τον διακεκριμένο καθηγητή κο Γώγο, τον κο Βατόπουλο και άλλους σοβαρούς ανθρώπους που μας ενημέρωσαν όλο αυτό το διάστημα, να μας απαλλάξουν από τον ζόφο που φέρνει η πολιτική σκοπιμότητα.
Πρέπει, αυτοί που ανέφερα και άλλοι, να πουν προς την πλευρά του κου Μητσοτάκη αλλά και σε όλα τα φλεγόμενα και παραληρούντα μέσα ενημέρωσης, που αμείβονται αδρά, για να μείνουμε όσο μπορούμε περισσότερο στο σπίτι, ότι σε αυτή τη φάση, η κρίση του κορονοϊού – όπως συνέβη και στο παρελθόν με άλλες επιδημίες – έληξε. Χάρη στους λαμπρούς Έλληνες γιατρούς και στα θεραπευτικά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται – τα πρωτόκολλα της Μασσαλίας, συν η κολχικίνη, συν η αντι-ιντερλευκίνη – σηκώνονται όλοι οι ασθενείς όρθιοι. Ο ένας μετά τον άλλον φεύγουν από τις ΜΕΘ.

Κάποια στιγμή, η ένωση πνευμονολόγων Ελλάδος, η ένωση Λοιμωξιολόγων, πρέπει να φωνάξουν προς την πλευρά της κυβέρνησης, ότι δεν χρειάζεται άλλο κάρβουνο στη ζωή μας. Κάθε μέρα που περνάει, η χώρα καταστρέφεται. Το χρέος μεγαλώνει. Χιλιάδες επιχειρήσεις θα κλείσουν. Εκατοντάδες χιλιάδες λιμοκτονούντες θα στραφούν κατά του Μητσοτάκη και όλων αυτών που φέρνουν αυτή την οικονομική κρίση. Ο ιός υπάρχει, όπως υπάρχει και ο καρκίνος, η καρδιοπάθεια, οι ενδονοσοκομειακές θανατηφόρες λοιμώξεις, το AIDS, η φυματίωση και όλες οι ασθένειες.
Όλη η Ελλάδα κουβεντιάζει, πού θα το πάει ο Μητσοτάκης και πόσο θα κρατήσει αυτός ο ζόφος. Ήδη η τριπλέτα Τσιόδρα, Σύψα και Μόσιαλου, μιλώντας για το φάρμακο που θα έρθει σε μήνες και το εμβόλιο που θα έρθει σε δύο χρόνια, έχουν διασπείρει τέτοιο φόβο στην αγορά, που η φτωχή πατρίδα μας, θα οδηγηθεί σε αλλεπάλληλους δανεισμούς, σε καινούργια μνημόνια και σε επιδημία πείνας, που όμοιά της θα έχει να γνωρίσει η Ελλάδα, από την πρώτη μετακατοχική περίοδο.

Είναι πολύ νοσηρό, πολύ άρρωστο, να εφαρμόζεις ασκήσεις παθητικοποίησης πάνω σε ένα λαό, ο οποίος υπέστη τα πάνδεινα επί 10 έτη.
Αυτή την ώρα, επιδιώκεται, όχι η σωτηρία της ζωής των ανθρώπων αλλά η πλήρης υποδούλωση του μυαλού και της ψυχής τους, προκειμένου να περάσουν τα μέτρα που έρχονται.
Τα μεγαλύτερα ξένα περιοδικά και οι εφημερίδες, γράφουν για την απελπισία των Ελλήνων ξενοδόχων, λόγω κορονοϊού. Όπως λέει το Spiegel, ο κορονοϊός διαλύει την τουριστική βιομηχανία μας και σηκώνει στα ύψη τους αριθμούς των ανέργων. Η Γερμανική οικονομική εφημερίδα handesblatt, προβλέπει ότι θα αυξήσουν υπέρμετρα το νέο δανεισμό, όπως γίνεται σε καιρό πολέμου. Η Handelsblatt, σε άρθρο της με τίτλο: «δραματική διόγκωση του χρέους διεθνώς», τονίζει ότι σύμφωνα με το ΔΝΤ, το χρέος της Ελλάδας το 2020, από 179% του ΑΕΠ, θα πάει 200%.

Ο Μητσοτάκης, θα έπρεπε να τρέχει, για να ανοίξει τις δουλειές, για να μπορέσει ο κόσμος να φάει ψωμί. Πραγματικά είναι άρρωστος – και όχι από κορονοϊό – όποιος πιστεύει, ότι μπορεί με τον ιό της φοβίας και βάζοντας πότε το Μόσιαλο και πότε τον Τσιόδρα να σπέρνουν φόβο και πανικό, να κρατήσει εκατομμύρια πεινασμένων και ανέργων Ελλήνων. Αυτά που λένε, Μόσιαλος – Τσιόδρας και Σύψας, δεν αφορούν τον κορονοϊό αλλά το πώς θα παταχθεί η κοινωνική αντίδραση απέναντι στην πείνα που έφεραν τα δρακόντεια μέτρα.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, έγκυρων ευρωπαϊκών εντύπων, σχεδόν 60 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, θα κινδυνεύσουν στην ευρωπαϊκή ένωση και τις ΗΠΑ. Εδώ στην Ελλάδα υπολογίζεται, ότι οι πρόσθετοι άνεργοι θα είναι από 230.000 έως 350.000.
Προκειμένου να ελεγχθεί πολιτικά η κατάσταση, παίζεται ακριβώς το ίδιο προπαγανδιστικό παιχνίδι με το επιχείρημα της εθνικής αναγκαιότητας, όπως συνέβη και με την εισαγωγή του μνημονίου.
Και τότε πρωταγωνίστησαν τα τηλεοπτικά δίκτυα στην Ελλάδα, με πρώτο τον ΣΚΑΙ και δεύτερο το MEGA. Αυτή τη φορά όμως, δεν θα είναι πολύ εύκολο, διότι η ρευστοποίηση των ιδιωτικών περιουσιών σε συνδυασμό με την αύξηση του χρέους, θα ενεργοποιήσουν πάλι το ηφαίστειο της ελληνικής κοινωνίας.
Αποκαλύπτεται σταδιακά στις ΗΠΑ ο σκοτεινός ρόλος του Μπιλ Γκέιτς, του προέδρου του ΠΟΥ, Αιθίοπα κου Γκεμπρεγέσους και του Πεκίνου. Ο κος Γκέιτς, ο οποίος συνεχάρη τον Μητσοτάκη για την πλατφόρμα “Greece from home” προκάλεσε το ενδιαφέρον του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ, του κου Γουίλιαμ Μπαρ. Ο Γενικός εισαγγελέας, μιλώντας σε προσφιλή εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης, εξέφρασε την ανησυχία του για τα ψηφιακά πιστοποιητικά και τον εντοπισμό ατόμων που θέλει ο κος Γκέιτς.
Ο δισεκατομμυριούχος που μαζί με το ίδρυμα Σόρος και το ίδρυμα Κλίντον καταδιώκουν τον πρόεδρο Τραμπ, γιατί θέλει πίσω τις βιομηχανίες και τις δουλειές στην Αμερική, επιδιώκει ένα παγκόσμιο κράτος που θα έχει τον απόλυτο έλεγχο των πολιτών του, σε ό,τι αφορά τις σκέψεις τους, τις μετακινήσεις τους και τα υπάρχοντά τους.
Ο κος Γκέιτς, ο κος Σόρος και οι περίφημοι φίλοι της οικογένειας Μητσοτάκη και ορισμένων εκδοτικών συγκροτημάτων στην Αθήνα, επιθυμούν την παραχώρηση του πυρήνα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάτι που βρήκαν την ευκαιρία να το απαιτήσουν με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού.

Ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ, κατηγόρησε ευθέως τον κο Γκέιτς (που του αρέσουν πολύ τα εμβόλια), για επιχείρηση παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως επίσης για παρεμπόδιση άσκησης των θρησκευτικών καθηκόντων από διάφορους κυβερνήτες, Δημοκρατικούς κυβερνήτες, σε πολιτείες των ΗΠΑ.
Για να αντιληφθείτε τι θέλει ο Γκέιτς και τι επιδιώκουν οι φίλοι του και στην Αθήνα, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα των ΗΠΑ, το ίδρυμα του δισεκατομμυριούχου, τάσσεται υπέρ της ανάπτυξης ψηφιακών πιστοποιητικών, που θα βεβαιώνουν ότι οι Αμερικανοί πολίτες έχουν ανοσία σε αυτό τον ιό και ενδεχομένως σε άλλους. Περνώντας δηλαδή από τα αεροδρόμια, να γνωρίζει αυτός που ελέγχει το διαβατήριο, αν έχουμε περάσει στη ζωή μας κορονοϊό ή Aids ή σύφιλη ή βλεννόρροια. Μάλιστα, όλα αυτά τα open society ιδρύματα, θέλουν και το γεω-εντοπισμό μας. Όπως είπε ο Αμερικανός ανώτατος εισαγγελέας, «ανησυχώ ιδιαίτερα για αυτή τη διολίσθηση, σε ό,τι αφορά την παραβίαση των προσωπικών ελευθεριών!».
Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ και γενικά η αμερικανική διοίκηση- όπως μαθαίνω- γνωρίζει όλα όσα έχουν συμβεί στο παρασκήνιο μεταξύ Πεκίνου – Γκέιτς και Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Η κυβέρνηση Τραμπ, δεν θα αφήσει να πάει η ανεργία στο 15%, επειδή το θέλουν τα γνωστά κέντρα της παγκοσμιοποίησης και οι Κινέζοι, που θέλουν την ανατροπή της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. Θα υπάρξουν μέτρα διεθνούς απομόνωσης και οικονομικής καραντίνας εναντίον του Πεκίνου, που ευθύνεται για τη διάδοση του κορονοϊού.

Ο κος Τσιόδρας – σιγά σιγά – ως υγειονομικός πατερούλης, πέρασε χθες και στην απαραίτητη διατροφή που πρέπει να έχουν οι Έλληνες. Έχω σημειώσει, ότι μιλάει λιγότερο για τον κορονοϊό ή ισόποσα και περισσότερο για την ενάρετη ζωή στο Άγιο όρος, τη μορφή του άκρατου ασκητισμού, την ενδοοικογενειακή βία, τις ενοχές που πρέπει να έχουμε απέναντι στον παππού και τη γιαγιά και από χθες χτύπησε μπιέλα και χάνει άφθονο λάδι, αφού πέρασε στον master chef. Είπε ότι πρέπει να αποφεύγουμε το κόκκινο κρέας, το αλάτι και τη ζάχαρη και πρέπει να στραφούμε προς τα φρούτα, τα όσπρια και τα ψάρια.

Φυσικά όλη η Ελλάδα, περίμενε να ακούσει πότε θα βγει από το ψυχιατρείο και πότε θα μπορέσει να αναπνεύσει και να ανοίξει το ταμείο του μαγαζιού.
Πρέπει να είναι, ιδιαίτερα πειραγμένος κάποιος, για να μην αντιλαμβάνεται τις ψυχικές ασθένειες που φέρνει, αυτός ο καταναγκασμός.
Και όχι μόνο τις ψυχικές ασθένειες αλλά και επιβαρύνσεις στον οργανισμό, που φέρνουν πλήθος ασθενειών, βαρύτερων του covid-19.

Βέβαια, διάσημοι καθηγητές, διαλύουν με άρθρα τους στο διεθνή Τύπο, όσες υπερβολές και πολιτικές σκοπιμότητες ακούγονται από το τρίο covid, δηλαδή τον κο Τσιόδρα, τον κο Σύψα και τον κο Μόσιαλο.
Σύμφωνα με τον δόκτορα Ρουσέλ που εργάζεται στη Μασσαλία, το πρόβλημα του covid-19 είναι υπερεκτιμημένο, δεδομένου – όπως ανακοίνωσε – ότι 2,6 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από αναπνευστικές λοιμώξεις κάθε χρόνο.
Πρέπει να σημειωθεί – όπως λέει ο κος Ρουσέλ – ότι οι συστηματικές μελέτες άλλων κορονοϊών, έχουν διαπιστώσει ότι το ποσοστό των ασυμπτωματικών φορέων είναι ίσο ή και υψηλότερο από το ποσοστό των συμπτωματικών ασθενών.

Ο δόκτωρ Ντέιβιντ Κατς, Αμερικανός γιατρός, ιδρυτής του κέντρου πρόληψης του πανεπιστημίου του Γέιλ έγραψε : «είμαι βαθύτατα προβληματισμένος από το γεγονός ότι οι κοινωνικές, οικονομικές και δημόσιες συνέπειες αυτής της σχεδόν ολικής κατάρρευσης των σχολείων και των επιχειρήσεων και η απαγόρευση των συναναστροφών θα είναι μακρόχρονες και καταστροφικές. Ενδεχομένως σοβαρότερες από τις άμεσες επιπτώσεις του ίδιου του ιού. Η χρηματιστηριακή αγορά θα ορθοποδήσει αλλά πολλές επιχειρήσεις δεν θα ανακάμψουν ποτέ. Η ανεργία, η φτώχεια και η απελπισία που θα προκύψουν θα αποτελέσουν πρώτης τάξεως δεινά για την δημόσια υγεία».
Ο καθηγητής και διευθυντής του κέντρου έρευνας και πολιτικής λοιμωδών νόσων στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, ο κος Μάικελ Όστερχομ εξετάζει τις συνέπειες της απονέκρωσης των γραφείων, σχολείων και εκδηλώσεων για ένα απροσδιόριστο διάστημα. Οι εργαζόμενοι θα εξαναγκαστούν να πάνε στο ταμείο ανεργίας.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός, ότι στα ελληνικά νοσοκομεία υπάρχουν όλα τα απαραίτητα φάρμακα που σηκώνουν όρθιους τους ασθενείς και ο Μητσοτάκης συντρίβει με αυτό τον τρόπο την ελληνική οικονομία.

Από χθες, υπάρχουν πρόσθετες μεγάλες ελπίδες για την αντιμετώπιση των επιπλοκών του κορονοϊού σε καρδιά και πνεύμονες με την κολχικίνη. Ο καθηγητής καρδιολογίας ο κος Στεφανάδης, έβγαλε τα πρώτα αποτελέσματα σε 60 ασθενείς. Η χορήγηση της κολχικίνης δείχνει ότι οι δείκτες φλεγμονής πέφτουν σημαντικά. Τα Ηωσινόφυλα πέφτουν. Επίσης, πέφτουν δείκτες όπως η Τροπονίνη που υποδηλώνει βλάβη στο μυοκάρδιο. Η κολχικίνη θα βοηθήσει σημαντικά όλους τους ασθενείς με κορονοιό που έχουν συνοδά προβλήματα με την καρδιά και γενικά όλους τους ασθενείς. Να επαναλάβω ότι ρίχνει τη φλεγμονή. Είναι πολύ φθηνό αντιφλεγμονώδες φάρμακο και συμβάλλει στην αντιμετώπιση της περικαρδίτιδας. Ο διακεκριμένος καθηγητής της καρδιολογίας και οι συνεργάτες του έκαναν διπλή τυφλή μελέτη παρατήρησης σε 120 ασθενείς, από τους οποίους οι 60 πήραν κολχικίνη.

Μαθαίνω ότι υπάρχει πιθανότητα να ξεσπάσει σκάνδαλο, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε θα ανοίξει για εμάς η τουριστική περίοδος. Η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει πολλά λεφτά, κρατικά λεφτά στους μεγαλοξενοδόχους για διαφήμιση, να τα μοιράσουν όπου γουστάρουν, καταργώντας τον ΕΟΤ. Όπως μου έλεγαν χθες πηγές της αντιπολίτευσης, αντί για τον ΕΟΤ θα χειριστεί τα λεφτά η Ανώνυμη Εταιρία που λέγεται marketing Greece και μάλιστα με αναθέσεις απευθείας και εξπρές, χωρίς κανένα διαγωνισμό και από ό,τι φαίνεται χωρίς όριο ποσού. Αυτό μου λένε, είναι ένα φαγοπότι που στήνεται πάνω στα ερείπια της φετινής τουριστικής περιόδου. Εκτιμάται, ότι 1 εκατομμύριο εργαζόμενοι του τουρισμού είναι άνεργοι και ένα μεγάλο κομμάτι θα μείνει άνεργο. Θα μου πείτε, ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Η αντιπολίτευση και πηγές μέσα στον τουρισμό επιμένουν, ότι η κυβέρνηση προχωρεί σε παραβίαση κάθε έννοιας διαφάνειας και χρηστής διαχείρισης του δημοσίου χρήματος. Οψόμεθα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. Πήγαινε τώρα κύριε Φράγκα να εισπράξεις τον μισθό σου από τον Σύριζα και τον Σόρος.

  2. Άλλοι βρίζουν Τράγκα, άλλοι λένε ότι έχει δίκιο.
    Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση πάντα…
    Δεν είναι αγιόπαιδο (ποιος δημοσιογράφος είναι??)
    αλλά εδώ δε βλέπω να’χει άδικο.
    Το ερώτημά μου είναι το εξής: (ρητορικό γιατί
    μάλλον δε θα μου απαντήσει κανείς) Τον λέτε Εβραίο.
    Αποδείξεις έχετε παρουσιάσει, ή έτσι το λέτε
    για να’χουμε να λέμε?

  3. γιατι τα βαζετε με τον Τραγκα τα λεει παρα πολυ σωστα, για τα αλλα δημοσιογραφακια της οκας,μουγκα στην στρουγκα,ειναι ο μονος που τολμα και λεει τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη,γιατι τα αλλα τουρκοκαναλα αυτα κανουν την παπια, δεν νομιζω οτι δεν φταιει αυτος ο πανηληθιος που τον εχουμε πρωθυπουργο δεν ειναι ο υπαιτιος για αυτο το χαλι που εχει γεμισει ολη την χωρα χωρις κανενα ελεγχο με μερικες εκατονταδες χιλιαδες αλλοθρησκους,Εχθες τον εβλεπε ο κοσμος στην τηλεοραση που συνοδευε τα …….”προσφυγοπουλα” των 25 ετων κα ανω στο αεροδρομιο που πηγαν στην Γερμανια για να παρει τα …..συγχαρητηρια απο την κολλητη του Μερκελ ,στην παραλαβη ομως του Αγιου Φωτος απο το αεροδρομιο οπως εκαναν τοσα χρονια ολοι οι σοβαροι Πρωθυπουργοι και οχι τσουτσεκια εσυ μουγκα για να μην παρεξηγηθουν οι κολλητοι σου που μας κουβαλησες και μας κουβαλας συνεχεια χωρις φραγμο χωρις ελεγχους χωρις τιποτα απο ολες τις τριτοκοσμικες χωρες,καταντησες ενα ολοκληρο Νομο την Αργολιδα σε καραντινα και ακομα νορις ειναι,μονο ξερουν να λενε οι κολλητοι σου καθε μερα στην τηλεοραση οτι παμε καλα συγκρινοντας με τις χωρες της Ευρωπης των τριαντα και σαραντα εκατομμυριων κατοικων με την Ελλαδα,αλλα εαν τολμισουν να την συγκρινουν με τις χωρες των βαλκανιων ειμαστε οι πρωτοι σε νεκρους Σερβια 122 νεκρους,Βουλγαρια 43 Αλβανια 26,Σκοπια 54,κροατια 47,Βοζνια 49 Ελλαδα 150 και ολα αυτα τα κτατη δεν εχουν τις εκατονταδες χιλιαδες λ@θρομεταναστες και “προσφυγες” που εχουμε εμεις.Κατα τα αλλα για τον ….κυριο Μητσοτακη παμε πολυ καλα.Τριχες κατσαρες κυριοι της Ν.Δ !!!!!!!!!

    1. Σίγα σού θίξαμε τόν μασόνο ανεξάρτητο καί αμολυντο δημοσιογράφο πού για τα έργα καί τις πράξεις τών φίλων τού καραμανλή καί καμμένου έχει ρουφήξει το αυγό τού.
      Άντε να ξαναβγάλεται τον σύριζα να τα ξαναδιαλυσει όλα μπάς καί βάλεται μυαλό.

  4. Βγές από τη τρύπα πού έχεις κρυφτεί εδώ καί 1,5 μήνα γιατί έχεις χέσει τα βρακιά σού γιά τον κορονόιο καί μετά μίλα.
    Το 2015 πού υποστήριξες τούς συριζανέλ πώς έπεσες τόσο έξω μέγα προφήτη τράγκα τότε δέν ήξερες τι ρόλο έπαιζε ο σύριζα ή μήπως δέν ήξερες τόν Καμμένο;
    Παίξε με τίποτα άλλο καί όχι με εμάς

  5. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ…….ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΟΥΛΗΣ ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΧΑΡΒΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΚΑΙΡΕΟΤΗΤΑΣ……………………

  6. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι το παλαιό κρασί, ΞΙΝΙΖΕΙ κάπου κάπου για αυτό δεν πρέπει να το πίνουμε.

  7. Ο Τραγκας ειναι ενα ερπετο που απευθυνεται και πειθει ηλιθιους για τον λογο αυτο τα οικονομισε απο τους νταβατζηδες, το κρατος
    και τις μυστικες υπηρεσιες και το παιζει τωρα παντογνωστης.Αν εχει κωλο ας πει κατι για τους ¨”αδελφους” εβραιους και θα δει.
    Α και κατι επικαιρο Ο γνωστος αριστερος Ανδρουλακης Μιμης στο νεο του βιβλιο γραφε και αποδεικνυει οτι ο Ιωαννιδης της χουντας ηταν εβραικης καταγωγης( Κυπριακο Πολυτεχνειο . μεταπολιτευση κλπ) και Κουνιαδος του γιατρου Αλασδρακη ιδιοκτητη του Κυανου Σταυρου,, οπου γινονταν οι Συνωμοσιες για το Κυπριακο.

  8. Παρατηρώ οτι ούτε ένας δεν αντικρούει τα επιχειρήματα του Τράγκα. Τον λένε Φράγκα (λες και το έκρυψε).
    Ο άλλος λέει ποιος τουρισμός; Ο εσωτερικός. Οι ίδιοι οι Έλληνες που θα πάνε για αρχή και στη συνέχεια μπορούν να έρθουν τουρίστες με χαρτί γιατρού ελεγμένοι. Στην Ιταλία άνοιξαν τα εργοστάσια. Ο μεγάλος ηγέτης Τραμπ ανοίγει τις ΗΠΑ σταδιακά. Σιγά σιγά με προσοχή και σταδιακά πρέπει να ανοίγουμε και εμείς.
    Αρκεί να μαζέψουν τους λαθρομετανάστες.
    Δυστυχώς δεν έχουμε δραχμή να κόβουμε χρήμα. Τώρα έρχονται πιο σκληρά μνημόνια. Αν είχαμε επιστρέψει στη δραχμή τώρα θα είχαμε συνέλθει παρα το αρχικό σοκ.
    Κάτω ο Σόρος, ζήτω ο Τραμπ.

    1. Εφοσον εσυ περιμενεις τους τουριστες με «χαρτι γιατρου», να στειλεις την μητερα σου και τον πατερα σου να τους υποδεχτουν. Ρε εχετε καταλαβει τι εχει να γινει αν πατησει τουριστας? Εχετε καταλαβει οτι μεσα σε πολυκατοικιες τα ερμπιενμπι ειναι ΒΟΜΒΕΣ? Πραγματικα δεν πατε καλα…

  9. ΓΙΑ ΝΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΗ ΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ

  10. Μη λαϊκίζετε οι ο,60 ανα σχόλιο.
    Αν δεν ανοίξει η οικονομία θα πεθάνουμε της πείνας. Που θα βρεθούν τα λεφτά αλλιώς; Απο το λεφτόδεντρο; Τώρα που ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες η οικονομία πρέπει να ανοίξει σταδιακά. Οι τουρίστες πρέπει να έρχονται αφού έχουν βρεθεί αρνητικοί σε τεστ για κορωνοιό ή τον έχουν περάσει ήδη.
    Τα εστιατόρια να ανοίξουν με τα τραπέζια 1,5 μέτρο το ένα με το άλλο. Το ίδιο και τα καφέ και να απαγορευτεί το μέσα με air condition. Στα εμπορικά καταστήματα να μπαίνουν με σειρά και λίγοι.
    Όλος ο πληθυσμός να φοράει μάσκες. Τα σχολειά δεν είναι ανάγκη να ανοίξουν.
    Οι λαθρομετανάστες πρέπει να απαγορευτεί να κυκλοφορούν έξω και να βγαίνουν μόνο κατόπιν ειδικής άδειας και μόνο με μάσκα και γάντια.
    Η κυβέρνηση καθυστερεί επικίνδυνα.

  11. Τώρα κλάψαμε οι δυο φιλιπινεζες του Μαρινάκη και παλιά κυπατζακια άνοιξαν μεγάλη δημοσιογραφική συνεργασία να σας χαιρονται οι μαλακες που σας παρακολουθούν πρακτορακια του δεκάρικου!

  12. Δώσε πόνο Τράγκα όπως έδωσες στον Τσίπρα για το Μακεδονικό την ώρα που η ΝΔούλα του Κούλη έκανε την πάπια.

  13. Οταν τα χώνει στον Κούλη λέτε ”αντε ρε τσιράκι του Τσιπρα που χτυπάς συνέχεια τον Κουλη”.Αν γλυφει τον Κούλη λέτε ”αντε ρε πουλημένε που γλύφεις τον Κούλη”.Αντε βγάλε άκρη

  14. ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ MME κράζουν τον εβραιο που την λέει στον εβραιο

    ρε έχετε πολύ πλάκα το έχετε πάρει χαμπάρι…

    1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΜΙΛΆΜΕ..

      ΧΑΠΑΤΑ

  15. οσοι σχολιαζεται υπερ το Φραγκα,,,Ο Φραγκας παντα γλυφει την εξουσια, Για ψαχτε λιγο να δειτε πως λιβανιζε καραμανλη, σαμαρα, μηττσοτακη, τσιπρα κλπ κλπ… προεκλογικα και τι ελεγε μετεκλογικα

    Ο Φραγκας ειναι Φραγκας

    Ολα για τα Φραγκα

    1. Έκανε γερή κριτική στον Σαμαρά για το μνημόνιο. Τον Τσίπρα τον χτύπησε πολύ με το Μακεδονικό. Το ίδιο χτυπά και τον Μητσοτάκη όπως χτυπούσε και τον πατέρα του που μας δημιούργησε το Σκοπιανό πρόβλημα και έλεγε πως θα το έχουμε ξεχάσει σε 10 χρόνια. Μην τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί Τράγκα.
      Πέεεφτει ο Μητσοτάκης! Ας αναλάβει άλλος τη ΝΔ γιατί με τους λαθρολάγνους νεοφιλελέδες δεν θα βρουν την ψήφο τους και θα αναστήσουν τον Τσίπρα.

    2. Αούτος ο πουστρίνγκ Τράγκας μια χαρά ξέρει τι συμβαίνει.Και όπως το πες σκατοψυχος ηλίθιος μόνο φράγκα μόνο αυτό μετράει,Ο πολύς κόσμος το έχει ανάγκη το δούλεμα….

  16. ανοιξτε τα ολα να γινουμε τιγκα στην κορονα ενω ο Τραγκας την εχει κοπανησει στην Νικαια της Γαλλιας..φερτε τουριστες Εγγλεζους, Σουηδους, Γαλλους, Ιταλους και μετα να εχετε ετοιμα ελικοπτερα να μεταφερουν κοσμο απο τα νησια στα νοσοκομεια αμα υπαρχει διαθεσιμο ραντζο ….

    1. Εσύ τι δουλειά κάνεις;Δάσκαλος που πέφτει ο μισθός κάθε 15 και δεν θες να πάρει παράταση η χρονιά;

  17. Μόνο με Καραμανλή ! ήταν πάντα ευχαριστημένος ο Θείος. Και πάντα ο … μεγαλύτερος εχθρός του λεγόταν Μητσοτάκης.Ανοίξτε τα όλα , να πεθάνει ο κόσμος από τον ιο, θα φταίει ο Μητσοτάκης….Κλείστε τα όλα να μην πάμε από τον ιο, θα πεθάνουμε από την οικονομία ….. ο Μητσοτάκης θα φταίει. το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πεθάνουμε , όπως και να έχει ο γκαντέμης θα φταίει….. Μόνο ο Θείος δεν παθαίνει τίποτα ποτέ και ….. λέει πάντα την αλήθεια!

  18. Προς τον Αλέξανδρο που λέει ότι του κατέβει έχεις οικογένεια και να τη θρεφεις από ένα καταστημα που έχει κλείσει εδώ κ 2 μηνες και όλα να τρέχουν χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά . Μάλλον όχι θα εισαι κανένας βολεμενος από τα αποκόμματα κ μιλάς εσύ ει του ασφαλούς η συνταξιούχος που πάλι μιλάς εκ του ασφαλους

  19. Έτσι και αλλιώς το 2020 η Ελληνική οικονομία θα χρεωκοπούσε, τίποτε δεν πήγαινε καλά και πριν τον κοροναϊο.
    Το βλέπαμε στην αγορά και ας προσπαθούσαν τα ΜΜΕ να ωραιοποιήσουν την εικόνα. Το θέμα με τον κορονοϊο του έκατσε μια χαρά του μητσοτάκη που θα έχει άλλοθι για την χρεοκοπία. Μας πάνε σε νέο μνημόνιο με τις οδηγίες των ξένων. Κάθε κυβέρνηση οφείλει να έιναι χειρότερη από την προηγούμενη αλλιώς δεν αναλαμβάνει την εξουσία!

  20. Τραγικός και επικινδυνος
    Εδω ρε απατεώνα εχει κλείσει η παγκοσμια οικονομια και εσυ ζητας τα ρέστα γιατι εχουν κλείσει στην Ελλάδα τα μαγαζιά?
    Να σε βάλουμε πλανητάρχη ρε νούμερο αφού ξέρεις εσύ αυτά που δεν ξέρει ο πλανήτης όλος!!!!!
    Να ανοίξει λέει ο τουρισμός !!!!!! για να έρθει ποιος????? με τι ????? απο που??????
    Να ανοίξει λέει η παραγωγή λες και παράγουμε και πολλα ή αυτά τα λίγα που παράγουμε λες και δεν λειτουργούν κανονικά
    Πληρωμένος εκτελεστής συγκεκριμένων πολτικώ συμφερόντων που ζει στο μικρροκοσμό του!!!!!!
    Ετσι παρακάλαγες και το 2015 να πάμε στην δραχμή με τον Τσίπρα επειδή είχες 12 εκ. ευρω στο Λουξεμβούργο αδιαφορώντας για τους έλληνες που θα σφαζόμασταν για ρύζι και αλεύρι!!!!!!
    ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΑΛΗΤΗ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ!!!!!!!!!!

  21. Ο Τράγκας μιλά εκ του ασφαλούς με τα τόσα εκατομμύρια που τσέπωσε, το σπίτι στη Γαλλία και τη ντόλτσε βίτα. Εχει πολύ θράσος τελικά !!!

  22. Μην ανησυχείς Τράγκα φράγκα τρούγκα μου.. Έχει ο θεός για σένα…Ας είναι καλά τα λιγοστά εκατομμύρια ευρώ που μάζεψες για τα γεράματα να τη βγάλεις και συ..

  23. ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ. ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΡΒΑΝΑ, ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΡΙΠΕΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΑΠ’ ΕΞΩ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Comments are closed.