Άγριο ξεφτιλίκι από Αντελίνα και Χάρη: «Είσαι βόδι -Αναρωτιέμαι πώς σου την πέφτουν στο διαδίκτυο» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
6_10pl

Κάθε επεισόδιο και μια νέα περιπέτεια για τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Το ζευγάρι, που με τους επικούς του καυγάδες και την ειλικρίνειά του έχει κατακτήσει τους τηλεθεατές, ταξίδεψε στην Αγία Πετρούπολη για χάρη του Globetrotters. Αυτή τη φορά είχαν ως αποστολή να κάνουν καλλιτεχνικό πατινάζ και να πάρουν μια μπαλαλάικα από έναν μουσικό.

Βίντεο -Αντελίνα Βαρθακούρη: «Είσαι βόδι»

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη έκαναν στάση για φαγητό και δοκίμασαν παραδοσιακά φαγητά της Ρωσίας. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, η Αντελίνα Βαρθακούρη νευρίασε με τον σύζυγό της, καθώς δεν ήθελε να δοκιμάσει τα πιάτα. «Μια φορά να πάμε κάπου να σου αρέσει κάτι παραδοσιακό και να πεις κάτι ότι το εκτιμάς, μονίμως κοροϊδεύεις. Είσαι βόιδι. Το γεγονός ότι υπάρχουν γυναίκες που στην πέφτουν στο διαδίκτυο πραγματικά απορώ. Σε κάτι τέτοιες στιγμές αναρωτιέμαι», του είπε μεταξύ άλλων.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το μεγαλύτερο βόιδι είσαι εσύ Αντελίνα, γιατί όχι απλώς του την έπεσες αλλά τον παντρεύτηκες κιόλας. ¨Όλα για την τηλεθέαση , ντροπή πια………..

  2. Είναι τέλειοι και οι δύο. Πειράζονται τα ζεύγαρια που αγαπιούνται, όπως γίνεται και με τους φίλους που μετά απο πολλά χρόνια έχουν χημεία και δεν παρεξηγούνται. Δεν έχει σημασία τι θα πείς αλλά πως θα το πείς, άλλο να το εννοείς και άλλο να το λες για πλάκα.

Leave a Response