Άγριος καβγάς της Καίτης Φίνου με δασκάλα που κακοποίησε παιδί – Επιτέθηκε και σε εκείνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kaiti-finoy

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός Καίτη Φίνου, το οποίο στη συνέχεια κατήγγειλε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Καίτη Φίνου σοκαρίστηκε όταν είδε μια δασκάλα να συμπεριφέρεται βίαια σε έναν μικρό μαθητή, ο οποίος «τρύπωσε» χωρίς άδεια στην παιδική χαρά που βρίσκεται μέσα στο Σπίτι του Ηθοποιού. Ο μαθητής προφανώς ξέφυγε από το σχολείο που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το Σπίτι του Ηθοποιού και θέλησε να παίξει, όμως όταν το αντιλήφθηκε η δασκάλα του, έσπευσε να τον απομακρύνει με βίαιο τρόπο. Η γνωστή ηθοποιός αντέδρασε, με αποτέλεσμα όπως καταγγέλλει να δεχτεί επίθεση από την δασκάλα!

«Στο σπίτι του ηθοποιού έχουμε μια παιδική χαρά όμως απαγορεύεται να μπαίνουν ασυνόδευτα τα παιδιά για να μην χτυπήσουν. Σαφώς τα παιδιά είναι παιδιά και μπαίνουν μόνα τους μέσα. Οι υπεύθυνοι τους κάνουν παρατήρηση όταν συμβαίνει αυτό» περιγράφει ιδιαίτερα ηθοποιός και συνεχίζει:

«Ελπίζω να μην γίνονται και σε άλλα σχολεία αυτά τα πράγματα»

«Έτυχε σήμερα να μπουν κάποια παιδιά. Ήταν ένα αγοράκι μόνο του και επειδή εμείς ζητάμε να συνοδεύονται, μια γυναίκα που πιθανόν ήταν δασκάλα του, θεώρησε σωστό να απομακρύνει το παιδί τραβώντας το από αυτί και σπρώχνοντάς το πολύ άσχημα. Σηκώθηκα λοιπόν εγώ να τη ρωτήσω για ποιον λόγο φέρθηκε έτσι στο παιδί. Απ’ ότι είδατε ήρθε λοιπόν να χυμήξει επάνω μου και να μου πάρει το κινητό. Από τον τρόπο που φώναζε και μου επιτέθηκε, φαινόταν πόσο υστερική ήταν η γυναίκα. Μήπως αυτό θα πρέπει κάποιος να το εξετάσει; Ναι βγήκε έξω ο διευθυντής να καθησυχάσει τα πράγματα αλλά δυστυχώς… Ελπίζω να μην γίνονται και σε άλλα σχολεία αυτά τα πράγματα» καταγγέλλει η γνωστή ηθοποιός και εφιστά την προσοχή για τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι εκπαιδευτικοί αλλά και για το κατά πόσο ελέγχονται και αξιολογούνται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δασκάλα αγάμητη, τους τα φοράει ο άντρας τους και ξεσπάνε στα παιδιά. Αντί να του πεί ήρεμα να την ακολουθήσει πίσω στο σχολείο του τράβηξε το αυτί και τον έσερνε. Εκπαιδευτικοί του κώλου, όλο τον χρόνο κάθονται, αργίες, καλοκαιρινές διακοπές επί πληρωμή, Πάσχα, Χριστούγεννα, απεργίες, ο μισός χρόνος είναι ξυστό.

  2. Η Φίνου πώς και είναι όλη την ώρα στην επικαιρότητα;Τι θέλει τώρα κι άλλη προβολή η βιντεοκασετου της πλάκας και της σαχλας;Μας έχει ζαλίσει με το ένα και το άλλο κάθε φορά πετάγεται ο κριτής των πάντων.Αντε μαζέψτε την ,μας τη μοστραρετε κάθε τρεις και λίγο.

Comments are closed.