Άγριες διώξεις από το καθεστώς – Συνελήφθη ο ιερέας που είπε «όχι» στις μάσκες (BINTEO)

Κοινοποίηση:
iereas

Στη σύλληψη του Ιερέα που σε βίντεο φαίνεται να εκφράζει την αντίθεσή του στη χρήση μάσκας στα σχολεία κατά τη διάρκεια αγιασμού στο Ρέθυμνο, προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, ο 47χρονος ιερέας συνελήφθη με την κατηγορία της διέγερσης κατά νόμων. Ο ιερέας, κατά τη διάρκεια του αγιασμού, αποφάσισε να εκφράσει την άποψή του κατά της μάσκας στα σχολεία και στους μαθητές. Τα όσα έλεγε προκάλεσαν την αντίδραση κάποιων γονέων που βρίσκονταν στον χώρο, με αποτέλεσμα εκείνος να χαρακτηρίζει αντισυνταγματική τη χρήση της μάσκας και να ζητάει να περάσει μία βόλτα από το σπίτι τους για να τους δείξει με στοιχεία ότι αυτά που λέει είναι σωστά.

Μάλιστα, όταν κάποιοι γονείς (όχι όλοι) έδειξαν την αντίθεσή τους με όσα έλεγε και άρχισαν να του ζητούν να ολοκληρώσει, ώστε να πάνε και στις δουλειές τους, εκείνος ξεκίνησε νέα λεκτική επίθεση: «Εντάξει, Συριζαίοι, εντάξει. Είδαμε την υποκρισία σας. Κάνατε συλλαλητήρια για τον Φύσσα, για τον Γρηγορόπουλο, για τον ομοφυλόφιλο και όχι για τα παιδιά σας και την χρήση μάσκας».

Πηγή: www.ekriti.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Θα του κλάσουν ένα μαντρί @@…Τα υπόλοιπα γίδια γονείς γιατί δε συμφώνησαν με τον παπά?τόσοι γιατροί πια φωνάζουν για τα παιδιά σας..είστε tableto γονείς?το κάναμε και το αφήσαμε στη τύχη του?ΞΥΠΝΑΤΕ

  2. Όλες οι διαδηλώσεις που γίνονται δεν είναι διέγερση κατά του νόμου; Υποκριτές.

  3. κκε κεερφα αντι σκατα συριζα ολα τα κομουνια γιατι ειναι ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ;;;;;;;;;;

Leave a Response