Άγρια επεισόδια με την αστυνομία στα Σεπόλια – Συνελήφθη διαδηλωτής – Ο πατέρας του υπέστη έμφραγμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Νεότερη εξέλιξη! Πέντε συλλήψεις για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών στα Σεπόλια – Δείτε εδώ

Προηγούμενη ενημέρωση

Τρομερές σκηνές κάτω από το σπίτι ενός φοιτητή στα Σεπόλια, ο οποίος συνελήφθη, με τον πατέρα του να καταλήγει στο νοσοκομείο και την αδερφή του στο αστυνομικό τμήμα.

Ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε από την ομάδα «Μένουμε Ενεργοί – Υγεία, Συλλογικότητα, Αλληλεγγύη», δείχνει, όπως αναφέρει, την σύλληψη ενός φοιτητή κάτω από το σπίτι του στα Σεπόλια.
Ο Ο.Κ. προσήχθη έξω από το σπίτι του στα Σεπόλια στο τέλος της διαδήλωσης για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου, όπως αναφέρει το in.gr.

Η αδελφή του και ο πατέρας του διαμαρτυρήθηκαν, όπως και άλλοι.

Από τη διαμαρτυρία ο πατέρας Δ.Κ. βρέθηκε με προκάρδιο άλγος στον Ευαγγελισμό, όπου όμως οι αστυνομικοί τον έχουν φρουρούμενο, και η αδελφή του μαζί με άλλους στο ΑΤ της οδού Θήρας.

Δηλαδή πρόκειται για οικογενειακή σύλληψη. Σημειώνεται πως κατά τη σύλληψη του φοιτητή Ο.Κ. απλοί πολίτες κατέβηκαν από τα σπίτια τους για να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία της Αστυνομίας. Και πάλι υπήρξαν εντάσεις με τους αστυνομικούς.

Πέρα από τον προαναφερθέντα διαδηλωτή, είναι άγνωστο πόσα άτομα προσήχθησαν από τα Σεπόλια.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Τον πυρήνα των αντιεξουσιαστων στα σεπολια και στον Κολωνό τους γνωρίζουνε όλοι εκεί.. Πόσο μάλλον η ασφάλεια… Προφανώς ο κατης έχει ξανά απασχολήσει τις αρχές και είναι γνώριμος.. Τους ξέρουνε όλους… Με τα μικρά τους… Έχουνε βαρεθεί οι μπάτσοι να τους πιάνουνε… Και να τους βλέπουνε ξανά έξω.. Τους χρησιμοποιεί το ίδιο το σύστημα… Και αυτοί παραμυθιασμενοι, νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση… Κάτσε αγόρι μου σπίτι σου και παίξε πλειστεισον… Η πολιτική είναι για τους μ@λακες

  2. Δεν νομίζω πως έχει σημασία που ανήκει παιδιά μπορεί και εγώ να μην τους πάω αλλά αυτό που πρέπει να βλέπουμε είναι ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει.
    Έχουν δώσει διαταγές για τρόμο.
    Σήμερα είναι εκεί αύριο θα είναι έξω από το σπίτι σας.

    1. Και γιατί έχει ξεφύγει ανενταχτε; Επειδή συνελήφθη οικογένεια ταραχοποιών εαμοβουλγαρων;Η υποτιθέμενη εγκληματική οργάνωση ακροδεξιά είναι στην φυλακή.Με την εταιρη εγκληματική οργάνωση των τραμπούκων τι θα γίνει; Που είναι η Ελληνική αδέκαστη δικαιοσύνη; Μήπως κυβερνά τελικά την χώρα;

  3. Κυριε του ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Θεωρω οτι δεν εχετε ολα τα στοιχεια. Το νεαρο αντεθνικο αρχιδι, ειναι μελος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αυτο αρκει.
    Πεταγε πετρες στους Αστυνομικους και τους εβρισε.
    Οι δυο γονεις σε δημοσια εργα και θα καταβαλλουν αποζημιωση για ηθικη βλαβη,ο γιος στην φυλακη, η δικηγορος που παρενεβη φυλακη.

  4. ειμαι δικηγορος ειμαι δικηγορος ειμαι δικηγορος πειτε μου ποτε θα τον πιασω.. θελω να ξερω ποτε θα τον πιασω

  5. Έπρεπε να τους στρώνανε κόκκινο χαλί !!!
    Μεσαααααα!!!

Comments are closed.