Άγνωστοι πέταξαν κόκκινη μπογιά στο Γαλλικό Ινστιτούτο στην Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση:
epithesi

Κόκκινη μπογιά έριξαν άγνωστοι δράστες στην πρόσοψη του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης που βρίσκεται επί της οδού Λεωφ. Στρατού, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, εξετάζεται η επίθεση και ο χρόνος κατά τον οποίο οι άγνωστοι δράστες πέταξαν τις μπογιές στην πρόσοψη του κτιρίου προτού τραπούν σε φυγή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σας πονάει το άγριο χώσιμο της Γαλλίας στο δ ράιχ της Γερμανίας και η άρνηση εμβολιασμού γερμανοτσολιαδάκια αναρχοκομμούνια; Για να μην ξεχνιόμαστε ο Καρλ Μαρξ ήταν γιος, η μητέρα του δηλαδή, λεγόταν Loyd. Της γνωστής χαζάρικης οικογένειας εξ Αγγλίας που Ελέγχει παγκοσμίως, όλα τα κτηματομεσιτικά. Αναρχοκομμούνια στην πρώτη γραμμή κρούσης του διεθνούς κεφαλαίου εκ δημιουργίας τους. LIBERTÉ – ÉGALITÉ – FRATERNITÉ. ….ALLEZ ENFANTS DE LA PATRIE. Αντιγραφή, διασκευή με κάποιες δικές τους παραλλαγές του ΙTE ΠΑΊΔΕΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΑΜΥΝΕΣΘΕ ΠΕΡΊ ΠΑΤΡΙΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΈΡΦΙΑ ΈΛΛΗΝΕΣ. ….ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΓΆΜΩΤΟ ΜΟΥ. …ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΏΡΙΑ. ….ΈΧΟΥΜΕ ΉΔΗ ΧΑΘΕΊ. …ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΏΡΑ ΧΆΘΗΚΕ ΌΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ. ….ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ΓΆΜΩΤΟ !!!!!!

Comments are closed.