Άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Κοινοποίηση:
ΜΑΤ

Λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Τρίτης, άγνωστοι επιτέθηκαν με τουλάχιστον δύο βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Διδότου και Ζωοδόχου Πηγής, στα Εξάρχεια.

Να σημειωθεί πως από την επίθεση δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ενώ μόνο ένα ΙΧ το οποίο ήταν σταθμευμένο  υπέστη μικρές υλικές ζημιές.

Από την έρευνα που έγινε στα στενά των Εξαρχείων από αστυνομικές δυνάμεις, δεν σημειώθηκε κάποια προσαγωγή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Οσο η Ελληνικη Μπανανια θυμιαζει τα αναρχικα υποκειμενα, αντι να τους σπαζει καθε μερα τα κεφαλια, αυτα θα εχουν!!!! Το ιδιο και στα πανεπιστημια!!! Που ακουστηκε φοιτητικη εστια να εχει καταντησει αντρο εγκληματιων;;;; Μπραβο στην αστυνομικο, μονο που εγινε μιση δουλεια!!!

  2. Δεν είναι καθόλου άγνωστοι και επίσης ο Ελληνικός λαός είναι τόσο εξοργισμένος με τους προστάτες των απατεώνων της Βουλής διότι η αστυνομία είναι οι προστάτες των κλεφτών και των ανθελληνων και στο τέλος ο ίδιος ο Έλληνας πολίτης που καθημερινά τα γράφει σε σχόλια θα τους πετάει βόμβες χειροβομβίδες θα τους πατήσει με τα τρακτέρ και με τις νταλίκες και θα δουν ιστορίες που δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους.Οταν ο λαός είναι εξοργισμένος και δεν μπορεί πλέον να επιβιώσει θα κάνει επανάσταση τι αγώνα που δεν μπορεί να τον σταματήσει καμία αστυνομία.

  3. Ναί! Ναί! Άγνωστοι!! Να συλληφθούν ο ανίκανος Πρωθυπουργός κ ό αντιστοιχος λακές Υπουργός.Σε καταναγκαστικά έργα κ οι δύο😠 επ’ αόριστον.
    Α! Καί ό Αρχηγός τής Αστυνομίας πού δεχτηκε τόν ρόλο του υποζυγίου ένεκεν καρέκλας!!😠😠 Διπλά ένοχος.

  4. Ναί! Ναί! Άγνωστοι!! Να συλληφθούν ο ανίκανος Πρωθυπουργός κ ό αντιστοιχος λακές Υπουργός.Σε καταναγκαστικά έργα κ οι δύο😠 επ’ αόριστον.

Comments are closed.