ΆΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΝΤΡΑΒΑΛΑ ΟΙ Γ@ΦΤΟΙ. ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
poreia-antiexousiastes

Άρχισαν πάλι τα ντράβαλα οι γ@φτοι. Φωτιά ΤΩΡΑ σε κάδους στην λεωφόρο Ποταμού, στο Σχιστό Κορυδαλλού

Νέα ένταση και επεισόδια στο Σχιστό Κορυδαλλού από ομάδες Ρομά που διαμαρτύρονται για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Οι νεαροί Ρομά συγκεντρώθηκαν στο Σχιστό Κορυδαλλού και έχουν βάλει φωτιές σε κάδους και σε λάστιχα και η κατάσταση είναι τεταμένη. Τα επεισόδια διαδραματίζονται στην οδό Δερβενακίων.

Οι συγκεντρωμένοι πετούν και αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις και στο σημείο βρίσκεται και η Πυροσβεστική.

Δείτε εικόνες στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ

Θεσσαλονίκη: 

«Συγκέντρωση αλληλεγγύης και οργής», όπως την ονομάζουν τα μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου νοσηλεύεται ο 16χρονος Κώστας, έπειτα από σφαίρα στο κεφάλι που δέχθηκε από πυρά αστυνομικού, κατά την διάρκεια καταδίωξης.

Ειδικότερα, οι αντιεξουσιαστές έχουν βγει στον δρόμο επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως, η οποία έχει κλείσει, και φωνάζουν συνθήματα κατά της αστυνομίας.

Σημειώνεται πως ο 16χρονος Ρομά νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, χωρίς να παρουσιάζει καμία βελτίωση η υγεία του, με το γεγονός του πυροβολισμού να έχει ξεσηκώσει τις κοινότητες των Ρομά, οι οποίες συγκρούονται συνεχώς με την αστυνομία σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ο Μητσοτάκης έστειλε ασφαλιτες και μπάτσους και κρατούν ομήρους μοναχούς σε ένα μοναστήρι ενώ καταστρέφουν την μονη ψάχνοντας για χρυσό. Αύριο οι κάτοικοι ετοιμάζουν κινητοποιήσεις. Τα μμε το κάνετε αβαβα.

  2. Τε βγάλτε τον στρατό έξω να ξεβρωμισει ο τόπος επιτέλους

  3. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ, ΩΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΤΕΚΝΟ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΔΡΑΣΕ ΣΑΝ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟ ΤΥΧΗ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΝΕΠΑΛΗΛΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΔΕ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ, ΕΙΤΕ ΠΕΖΩΝ ΕΙΤΕ ΕΤΑΙΡΩΝ ΟΔΗΓΩΝ;;;
    O ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΑΧΘΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;;;;;

  4. Όλο αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες, αποδεικνύει μονάχα ένα πράγμα… Δεν υπάρχει σχεδιασμός από τις αρμόδιες υπηρεσίες για ΤΊΠΟΤΑ!!!Τσάμπα φόρους πληρώνουμε!!!

  5. Αφού είστε χεστες εσείς να βγείτε για τα δικά σας παιδιά που τα έχουν σφάξει με τα γενετικά σκευασματα και τα έχουν διαφθειρει με gay σεξουαλικες διαπαιδαγωγησεις στα σχολεία βγήκαν οι γύφτοι. Όταν δεν μιλούν οι άνθρωποι θα μιλήσουν οι πέτρες ρε σουργελα μεταλλαγμένοι νεοέλληνες που έχετε και παράπονο. Αντε κλαφτειτε μη σκίσει κάνα καλσόν κάνας ματατζης αδερφός σας που η μόνη του δουλειά μέχρι τώρα ήταν να σας κυνηγάει για μασκες και Green pass, να επιβλέπει την εγκατάσταση δομών λαθρο κοπανιοντας νησιώτες και την εγκατάσταση γερμανικών ανεμμογεννητριων στα καμένα. ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΜΑΖΟΧΕΣ ΒΛΑΚΟΕΛΛΗΝΕΣ

  6. Οι σκατογυφτοι δειχνουν το μισος που εχουν κατα των Ελληνων και της Ελλαδος. Οταν δολοφονηθηκε απο γυφτους ο 11 χρονος Μαριος στο προαυλιο του σχολειου του στο Μενιδι οι Ελληνες δεν βγηκαν να καψουνε γυφτους και τις περιουσιες τους ουτε τα τσοντοκαναλα ασχοληθηκαν γιατι απλουστατα ηταν Ελληνοπουλο.

  7. Τους μαζεύεις τους φορτώνεις σε πλοίο και τους πας σε ξερονήσι όσο γίνεται πιο μακριά από κατοικημένη περιοχή. Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία. Με πιο δικαίωμα καίνε και λεηλατούν περιουσίες εντιμων πολιτών;

  8. πουστρ@κι@ αναρχοαριστεριστές… που ήσασταν όταν πακιστανικό πιθήκι βίασε και πολτοποίησε το κεφάλι της Μυρτούς???? Αδελφάρες του ελέους!!! Ελλεινοί μισέλληνες! Οχι ότι νοιαστήκατε για το γύφτο… Για να κάψετε και να καταστρέψετε πάλι βγήκατε !

  9. Μαζέψτε τους αντιεξουσιαστές και στείλτε τους στα τσαντίρια…

  10. Χωρίς δίπλωμα κλεμμένο αμάξι κ βενζίνα παραβιάζει 8 φανάρια κ επιχειρεί να διεμβολίσει αστυνομικό.
    ΜΜΕ: τον πυροβόλησαν για 20€

  11. τελειωστε με τους γυφτους…… να ανασανουμε απο δαυτους, μονο κλεψιες ναρκωτικα απο την στιγμηη που γεννιουνται ειναι, αρχηγε δωσε την εντολη ,,,,

  12. Γιατί ξεσηκωνεστε το απόγευμα προς το βράδυ ρε παιδιά?Τη μέρα τι κάνετε?

    1. Ποιος απο αυτους ξυπνάει το πρωι; Αφού κοιμουνται ξημερώματα τα ζα

    2. Δεν ξερεις ;
      Κλεβουν.
      Εσυ τι νομιζεις,οτι δουλεβουν μεροκαματο ;

Comments are closed.