TA “ΞΕΡΑΣΕ” ΟΛΑ Η ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ Κ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ: “ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”. ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ

  Κοινοποίηση:
  PANA

  Απάντηση στη φημολογία ότι οι φωτογραφίες με τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει διακοπές σε πολυτελή θαλαμηγό έδωσε πριν από λίγο η Κατερίνα Παναγοπούλου, χήρα του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλουμε δηλώσεις της. 

  Η κυρία Παναγοπούλου επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για το σκάφος «Odyssey» του συζύγου της, δίνει τη δική της εκδοχή για το πώς διέρρευσαν οι φωτογραφίες και ερμηνεύει την κίνηση του τεθνεώτος συζύγου της να διαθέσει την πολυτελή θαλαμηγού στον Αλέξη Τσίπρα, τη σύντροφό του Περιστέρα και τα δύο παιδιά τους λέγοντας ότι ο Περικλής Παναγόπουλος έβλεπε τον Αλέξη Τσίπρα «κουρασμένο».

  «Αυτοί που τα λένε αυτά δεν κάνουν διακοπές;» αναρωτήθηκε η κυρία Παναγοπούλου ξεκινώντας τη συζήτησή της με τον Δημήτρη Πώποτα και την Άρια Καλύβα. Στο ερώτημα των δημοσιογράφων: «Αντιλαμβάνεστε όμως ότι αυτό συνέβη λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι», η Κατερίνα Παναγόπουλου απαντά: «Δεν ήταν λίγες ημέρες μετά. Ήταν πολύ καιρό μετά». 

  Ερ. Τελικά ποια είναι η αλήθεια; 

  “Η αλήθεια είναι οτι το σκάφος ανήκε στο σύζυγο μου. Τον Περικλή τον Παναγόπουλο. Ο οποίος και με διαπλοκή δεν είχε σχέση. Ήταν ένα όνομα ιερό. Αν μιλάνε για ελίτ ο Παναγόπουλος ήταν ελίτ, ναι ο Παναγόπουλος ήταν ελίτ αλλά ενός άλλου είδους. Ηθικής ελίτ πατριάρχης της ναυτιλίας που έδωσε δουλειά σε χιλιάδες ανθρώπους. Με οξυδέρκεια και ευθεία κρίση. Και ο Περικλής Παναγόπουλος όπως και εγώ είχαμε μεγάλη εκτίμηση στον Αλέξη τον Τσίπρα και πολύ μεγάλη συμπάθεια. Προσωπικά με συνδέει συνεργασία τριών ετών, τρία χρόνια είμαι εκεί και συνεργάζομαι στον τομέα της Διασποράς και των επενδύσεων της χώρας. Αυτό όμως ξεκίνησε τρία χρόνια πριν. Προς τι λοιπόν όλος αυτός ο θόρυβος προακλογικά και ποιους εξυπηρετεί; Δεν είναι λίγο γελοίο;”

  Ερ. Έχετε λοιπόν αναλάβει καθήκοντα άμισθης ειδικής συμβούλου στη Γραμματεία του πρωθυπουργού.

  Αυτό έγινε πολύ καιρό. Αλλά επί τρία χρόνια είμαι συνεργάτης του για το θέμα της διασποράς. Απλώς έγινε μια αξιοποίηση της σχέση μου με τον απόδημο ελληνισμό. Όποιοσδήποτε και να μου το ζητούσε θα το έκανα. Πόσο μάλλον ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος ανήκει στο φιλικό μου περιβάλλον και το δικό μου και του εκλιπόντος συζύγου μου.

  Ερ. Τον γνωρίζετε χρόνια;

  Βεβαίως τον γνωρίζω και τρία χρόνια συνεργάζομαι.

  Ερ. Οπότε θεωρείτε λογικό μια σχέση συνεργασίας…
  Φυσικά είναι λογικό ένας πρωθυπουργός να ξεκουραστεί μια εβδομάδα. Το σκάφος δεν ήταν δικό μου. Ήταν του συζύγου μου. Ο σύζυγος μου ήταν άρρωστος όλο αυτό το διάστημα μέχρι και που έφυγε στις 5 Φεβρουαρίου. Αλλά από την εκτίμηση που του είχε, μάλιστα τον είχε επισκεφθεί και όταν ήταν άρρωστος, κατανοούμε όλοι τα προβλήματα τα οποία τα ρίχνουμε στον εκάστοτε που κυβερνά, αλλά κάπου να υπάρχει μια ηθική από αυτούς που κρίνουν να είναι πρώτα κρινόμενοι. Γιατί ο μη αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Και όπως επίσης μην τολμήσει κανείς να ξαναπεί για τον Παναγόπουλο. Είναι ντροπή γιατί έγραψαν. Και είναι ντροπή.
  Ερ. Πόσες ημέρες διήρκεσαν οι διακοπές του κ. Τσίπρα;

  Δεν το γνωρίζω. Ο άνδρας μου έπαιζε με τον θάνατο. Δεν ασχολούμαι με αυτά. Του είχε δώσει το σκάφος για να κάνει διακοπές και εγω ήμουν δίπλα σε έναν άνθρωπο που πέθαινε. Και πέθανε τελικά μετά από μήνες. Τον κράτούσα στη ζωή.

  Ερ. Εσείς δηλαδή δεν ήσασταν παρόντες;

  Ο σύζυγος μου κανόνισε να είναι κάποιοι από το προσωπικό και πιθανότατα κάποιος από αυτούς πούλησε έναντι χρημάτων μια φωτογραφία κλεμμένη, μια φωτογραφία κλεμμένη γελοία. Ούτε ασχολούμαι με αυτό, ούτε με ενδιαφέρει. Ο καθένας με το ήθος και την ποιότητα του. Αλλά επαναλαμβάνω ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ξεκουραστέι για μια εβδομάδα αθόρυβα όπου θέλει. Και αν μου το ξαναζητήσει να βοηθήσω να το κάνω όπως θα το έκανα σε οποιονδήποτε άνθρωπο που θεωρώ φίλο μου. Και είναι φίλος ο Αλέξης ο Τσίπρας.

  Ερ. Δηλαδή λέτε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

  Πρόβλημα να υπάρξει σε τι;

  Ερ. Κάποιες φορές το ζήτημα είναι ηθικό…

  Φυσικά και είναι ηθικό

  Ερ. Είχε προηγηθεί η τραγωδία στο Μάτι….

  Η τραγωδία στο Μάτι βρήκε πολλούς κυρίους να κάνουν μπάνιο σε θάλασσες. Από αυτούς που επιτίθενται αυτή τη στιγμή. Αυτά είναι υποκρισίες. Είναι μια άθλια κατάσταση που γίνεται για προεκλογικούς λόγους και καλό είναι να σοβαρευτούν οι πολιτικοί μας γιατί κάποια στιγμή πρέπει να φύγουμε από αυτό που μας πτώχευσε. Είναι ντροπή. Δεν δέχομαι σαν Ελληνίδα τέτοια πολιτική λάσπη. Είναι ντροπή.

  Ερ. Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποίησε το Odyssey για τις καλοκαιρινές του διακοπές; Το ζήτησε ο ίδιος; Το πρότεινε κάποιος;

  Ποτέ! Ο σύζυγος μου του το πρότεινε για να ξεκουραστεί γιατί τον έβλεπε κουρασμένο. Τον εκτιμούσε σας λέω πάρα πολύ και τον εμπιστευόταν και τον σεβόταν.

  Ερ. Κάνει πάντως εντύπωση αυτό διότι η Αριστερά βρίσκεται απέναντι από την αστική τάξη και τη λεγόμενη πλουτοκρατία

  Ο σύζυγος μου ήταν ένας διεθνής ‘άνθρωπος ένας Έλληνας και δεν υπάρχει αριστερά και δεξιά αυτά είναι για τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Είναι ντροπή. Καίγεται η Ελλάδα και ασχολούμαστε με τρίχες.

  Ερ. Σας μίλησε για την περίοδο του Ματιού ο πρωθυπουργός;

  Δεν νομίζω να περιμένετε από εμένα να κάνω δηλώσεις για αυτό. Δεν με αφορά αυτό το θέμα εμένα. Με ρωτήσατε κάτι σας είπα και από εκεί και πέρα ο σύζυγος μου είχε την επιθυμία να δει τον πρωθυπουργό ο οποίος αγωνίστηκε πολύ σκληρά έναντι όλου αυτού που γίνεται, να ξεκουραστεί σαν να ήταν παιδί του.

  Ερ. Πόσες ημέρες διήρκεσαν οι διακοπές;

  Δεν το θυμάμαι. Δεν ήμουν εκεί. Ήμουν δίπλα στον  σύζυγο μου στο κρεβάτι που ήταν άρρωστος.
  Ερ. Είχε ξαναχρησιμοποιήσει το σκάφος;

  Ποτέ. Και αν μου το ξαναγύρευε κανείς θα του το έδινα με μεγάλη χαρά αν ήταν φίλος μου. Και εσείς αν το χρειαστείτε στις διακοπές σας, στη διάθεση σας. Διότι και εσείς κουράζεστε προεκλογικά πολύ. Και πιστεύω ότι θα σεβαστείτε ότι σας είπα ακριβώς. Και κάπου πρέπει να σταματήσουν αυτές οι μικρότητες οι μικροκομματικές διαφορές. Δεν είμαστε ποδοσφαιρικές ομάδες. Είμαστε πολίτες και έχουμε ευθύνη να σώσουμε αυτόν τον τόπο. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

  Ερ. Πιστεύετε – με το χέρι στην καρδιά – ότι ο κ. Τσίπρας θα σώσει τον τόπο;

  Εγώ πιστεύω ότι είναι ικανότατος να σώσει τον τόπο και τον έσωσε. Απο εκεί που τον οδήγησαν ‘άλλοι οι οποίοι κάνουν κριτική. Και δεν θα ήμουν εκεί. Δεν θα συνεργαζόμουν. Αν δεν τον πίστευα… Αυτή είναι η αλήθεια και σας μεταφέρω ακριβώς το τι γίνεται.

  Η συνέντευξη δόθηκε στους δημοσιογράφους, Δημήτρη Πόπωτα και Άρια Καλύβα.   aria-kaliva

  PWPOTAS-DHMHTRHS-215

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  26 Σχόλια

  1. Ρε που φτάσαμε!!! Να μας υποδεικνύει τι είναι ηθικό,ντροπή,η πρώην κορδελιαστρα !!!!

  2. ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΥΡΑ ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΑ.ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΟΥ ΣΕ.ΙΔΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΟΝΑΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ.ΜΟΝΑΣΤΙΡΗ

  3. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΣΕΙΣ ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΕΞΩ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΝΑΤΕ ΜΕΧΡΙ Κ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΣΑΣ

  4. Φαίνεται χρυσοχέρα η γιαγιά!!!!!! Στα νιάτα της πρέπει να έφτιαχνε τρομερές πίτες!!!!

  5. Βρείτε παιδιά τις δηλώσεις του κυρίου Τσίπρα για φορολόγηση εφοπλιστών το 2014,βάλτε δίπλα τις φωτό από τις διακοπές στο σπίτι εφοπλιστή στο Σούνιο,έπειτα στο σκάφος του Παναγόπουλου,και δείξτε τα να τα δουν τα ζωντανά που τον ψήφισαν τρεις φορες,και θα τον ξαναψηφίσουν!!!!!

  6. Γεια σου ρε Τακη Αλανι οικοδομε…..περημενει απαντηση ο Τακης λεμε κυρα καπετανισσα με το κρουαζιεροπλοιο….

  7. Γνωρίστηκε με τον εφοπλιστή τελείως τυχαία όταν εργαζόταν ως μοδίστρα σε ατελιέ. Μπήκε στα σαλόνια από τα αλώνια λύγδωσε το αντεράκι της και τώρα έχει και άποψη.Εδώ ταιριάζει απόλυτα το νινί σέρνει καράβι. Όσο για τον πινόκιο το έχει τερματίσει.Πολεμάει την πλουτοκρατία και με όλους τα έχει καλά. Ξυπνάτε και προσέξτε τι θα ψηφίσετε στις εκλογές.

  8. εγω θα απαντήσω σε αυτό , κυρία μου εσείς και ο Τσιπρας έχετε κάτι κοινό , και οι δυο σας τον εαυτό σας σώσατε και πιστεύω να γίνομαι κατανοητός , όλα τα άλλα είναι ιστορίες για κουτούς και βλάκες.
   για ολα ενας γάμος ειναι το μυστικό , Η, το τάξιμο γάμου ,,,,,,,,,
   εσείς με τον κύριο Παναγοπουλο ο Τσιπρας με το τάξιμο γάμου στην κόρη Αλαβανου και στην συνέχεια με τον γάμο στην πρωθυπουργία

  9. Κι εγω ειμαι κουρασμενος. Ειμαι οικοδομος. Ποτε θα μου δανεισεις το σκαφος Παναγιοτοπουλενα να παω διακοπες;;. Περιμενω απαντηση εδω στο μακελειο. Τακης Σταματιου λεγομαι.

   1. τακη εσυ δεν μπορεις να σβησεις τα δανεια που εχουν παρει αυτοι και ολη η παρεα των τιχαρπαστων για αυτο μην ονειρευεσαι κοτερα και χλιδατη ζωη και εις υγειαν των κοροιδων τι εσωσε μωρη κυρατσα που πουλησε την μακεδονια και εβαλε την χωρα ενεχυρο 100 χρονια αντε κανε το μπανιο σου και κλεισε το στομα σου μοδιστρα

  10. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥ.ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ.ΚΑΙ ΕΝΟΨΗ ΤΩΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ Η ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΨΩΦΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ,ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΜΑΣ…

  11. ρε προθυπουργος δεν ειναι ; σοβαρο πραμα εκανε βολτες με το κοτερο του παναγοπουλου , αν ηταν ο σαμαρας ο βενιζελος η ο μητσοτακης δεν θα βριζατε ; ολοι προδοτες ειναι δεν υπαρχει ανυποτακτος ανθρωπος στους γερμανους . μονο σαλβινι ορμπαν λεπεν και κατι αλες βορειες χωρες αν συμαχησουν θα στειλουν στο διαολο τον σωρρο που πληρωνει και φιαχνει ονοματα και κρατη . ξεκοληστε λιγο την μακεδονια την εδωσε ο μητσοτακης το 1992 αυτο το ονομα ειχαν δωσει τοτε στα σκοπια βορεια μακεδονια να λεγονται σε συνενοηση με τους γερμανους . οταν εχουμε εναν ανθρωπο με @@ θα αντισταθει προς το παρον καθομαστε στα τεσσερα κανονικα . εχουμε και της μ.κ.ο. μαθαινουν την τζιχαντ θεατρο γιατι κανεις απο αυτους δεν ειναι κανονικος προσφυγας οι συριοι πολεμανε , οπως πολεμησαν και οι σερβοι και δεν εφυγαν απο την πρωην γιουγκοσλαβια .

  12. Σε κάθε φράση μας λέει ” είναι ντροπή” ..
   ντροπή είναι για τα 10 φορές εγχειρισμένα μούτρα σου βρωμογρια να μας υποδεικνύεις εσυ τι είναι ντροπή.

  13. Ο/Η Ο Μπαγλαμαςο ανθρωπος δεν ειναι ουτε αριστερος ουτε δεξιος...Μπαγλαμας ειναι... λέει:

   …Και να σου πουμε και κατι ακομα μεσα απ την ζωη γιατι καπου τα λες καλα….”ο σύζυγος μου ήταν ένας διεθνής ‘άνθρωπος ένας Έλληνας και δεν υπάρχει αριστερά και δεξιά αυτά είναι για τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Είναι ντροπή. Καίγεται η Ελλάδα και ασχολούμαστε με τρίχες.”……..Και ο Μπαγλαμας ο ανθρωπος… Μπαγλαμας ειναι….δεν ειναι ουτε αριστερος ουτε δεξιος….Μπαγλαμας ειναι….

  14. Ο μπαγλαμας που βαζεις στο σκαφο σου κυρ παναγιωτοπουλενα ξερεις οτι ειναι χαφιες της αστυνομιας,οτι βαζει αστυνομικους να παρακολουθουν τα σπιτια των Ελληνων, χαφιες των Αμερικανων πλεων ,και κλεβει παρακολουθει και υποκλεπτει ψηφιακα νεους εργαζομενους που βγαζουν το ψωμι με τους με χιλιο δυο κοπους και βασανα? Ξερεις ποιος μπορει να τα γραφει αυτα?Φαναταζεσε τιποτα?
   Ε…. Εμας επειδη δεν τα βρηκαμε σε κοτερα αλλα τα ιδρωνουμε για τα βρουμε και το βιος μας πολλες φορες μας το κλεψανε κατι μπαγλαμαδες…και αλλη φορα δεν θα υπαρξει για να μας το κλεψουνε Θα παει εκει που του αξιζει….αν θες μπορεις να τον ακολουθησεις…https://youtu.be/KXg4A6V5m6A
   Και στο λεω στα ισια αλλη φορα δεν υπαρξει και πες στο και στο Αρειο παγο…θα φατε στο λαιμο…δεν εχετε δευτερη ευκαιρια…..

  15. Βαρεθηκε την στεριανη καρεκλα κ ειπε ν αραξει κ σε καρεκλα πλοιου😡 ο γερο εφοπλιστης ποια πλοια εχει ν ξερω ν μ ταξιδευω; Απο τον λαο τ παιρνουν κ τους προδοτες τους πηγαινουν δωρεαν

  16. Ο/Η Φιλο τον εχεις? Για ρωτα παρα εξω στην πιατσα να μαθεις για τον ρεμπεσκε σου... λέει:

   Δυπροσωπες οχιες διμουτσουνες…

  17. Σα δεν ντρεπεστε ρε Αλητες ολοι μαζι…αλλα φταιει ο λαος που δεν σας μαυριζει ολους μαζι και μετα να σας αρχισει και στις σφαλιαρες να χορτασει ταλαρα ο σβερκος σας ….

  18. Η τραγωδία στο Μάτι βρήκε πολλούς κυρίους να κάνουν μπάνιο σε θάλασσες………………άλλο να σε βρει η τραγωδια στην θαλασσα [ποιος να ξερει εκ των προτερων τι πρόκειται να συμβει] και άλλο λιγες μερες μετα να κοβεις βολτα με το κοτερο,εχει μεγαλη διαφορα κυρα τετοια μου.

  19. Η Θαμων, των Ροταριανων, Ομιλων. Και για να μην, ξεχνιομαστε! Ροταρυ = Προθαλαμος της Μασωνιας.

  20. Mεσα στο κρουαζιεροπλοιο μηπως σου ελεγε και σενα τιποτα παραμυθια για τον Τσε κε βαρα και τον Μαρξ?χαχαχαχα….του πιασες λιγο το μετωπο να τους πεις… αγορι μου εισαι καλα? Μηπως εχεις πυρετο? Μηπως απο τις πολλες σφαλιαρες του Σοιμπλε σε επιασε αυχενικο?…101 μια και ενα, 101 και δυο ,101 και τρεις…χαχαχαχα
   Oτι ο χαραμοφαης σου ειναι μπαγλαμας το ξερεις?
   Που εισαι ρε ΦΙΝΟ film να γυρισουμε κατι σεναρια για πολυ γελοιο…

  21. Ωρε γελοιοοοο χαχαχαχ νταξει ο χαραμοφαης σου?….εφαγε το παιδι ντερλικωσε?…λεφτα του δωσες κανενα χαρτζιλικη για το βραδυ να πιει καμια μπυρα να φαει κανενα πασατεμπο του δωσες?….Να παει στα καρτ καμια βολτα…. καλοκαιρι ειναι να ξεκουραστει λιγο αχαχαχααχ 101 Νεκροι, 101 δισεκατομμύρια μεσα μας εβαλε με τα capital control ,ολα καλα τα εκανε…που να ταν και κουρασμενος δηλαδη….χχαχααχχα

  Leave a Response