TA ΜΠΑΣΤΑΡΔ@ΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ELLINIKAHOAXES ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ TA ΣΟΥΡΓΕΛΑ ME ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ (ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

  Κοινοποίηση:
  87481342_209865076802939_5973562651261796352_n

  Την αντίδραση του ελληνικού ίντερνετ αρχίζει και προκαλεί η ιστοσελίδα Ellinika Hoaxes που αποτελεί τον εκλεκτό του facebook για να σταματήσουν (υποτίθεται) τα fake news. Σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook συγκεκριμένης σελίδας, στοχοποιούνται μόνο αντινεοταξικές σελίδες, λογοκρίνοντας μη αρεστές δημοσιεύσεις και στη συνέχεια το facebook μπλοκάρει, κάνει deboosting ή και σβήνει τις σελίδες.

  Όλα αυτά με το αζημίωτο αφού, σύμφωνα με το κείμενο που θα διαβάσετε παρακάτω, ο ίδιος ο διαχειριστής – ένας συνταξιούχος αξιωματικός – έχει λάβει μέσα σε μία χρονιά 300 χιλιάδες δολάρια από το συμβόλαιο με το facebook (για τις παροχές υπηρεσιών λογοκρισίας).

  Όμως δημοσιεύματα ιστοσελίδων που έχουμε διαβάσει κατά καιρούς υποστηρίζουν ότι πίσω από αυτή τη ΜΚΟ βρίσκεται η Liberation-Rothschild και το OPEN SOCIETY-SOROS που αποτελούνται από πράκτορες των τοκογλύφων.

  Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!

  1) Ελληνικά Hoaxes… Για ποιους δουλεύουν τελικά;
  2) Τα Ελληνικά Hoaxes κλήθηκαν απο την ΕΕ των Τοκογλύφων να πάρουν γραμμή να διαφυλαξουν την ακεραιότητα Ευρώ και ΝΑΤΟ.
  3) Τα νεοταξικά «Ελληνικά hoaxes» ξεπλένουν τον καρκίνο της Monsanto
  4) ELLINIKA HOAXES και EURONEWS τα τέλεια παπαγαλάκια της CIA!

  5) Το «πρόσθετο» των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES «σώζει» την ανθρωπότητα από ειδήσεις που δεν βολεύουν τους τοκογλύφους!

  Λοιπόν…σήμερα να κοιμηθείτε ήσυχα. Εκεί έξω κάποιοι όπως οι φωστήρες των Ellinika Hoaxes πολεμούν για το καλό των λαών … μέσα από ΠΟΛΥ ανεξάρτητους οργανισμούς λέμε…

   Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!
  Τόσο ανεξάρτητους …που χρηματοδοτεί κυρίως  η Liberation …δηλαδή οι Rothschild , και το OPEN SOCIETY FOUNDATION δηλαδή ο Soros, το ψυχοπαίδι των Rothschild …Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!3
  καθώς και η Google που ανήκει στον Larry Page και τον Sergey Brinn. Τώρα το πως συνέβη και είναι όλοι τους εβραϊκής καταγωγής … θα πρέπει να θεωρηθεί σύμπτωση…

  Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!3Οι «ανεξάρτητοι» κι «ανιδιοτελείς» φωστήρες των Hoaxes δεν άκουσαν ότι μόλις αγόρασε τις μετοχές της Liberation ο Rothschild, παραιτήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα 150 δημοσιογράφοι … γιατί ακριβώς τελείωσε εκεί η ανεξαρτησία τους.

  Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!68Όταν λοιπόν το χρήμα πέφτει από τέτοιους «ανιδιοτελείς φιλάνθρωπους» … είναι δυνατόν να τους στοχοποιήσεις ποτέ και να τους θεωρήσεις υπεύθυνους για την αιματηρή και γενοκτόνο επέκταση της αυτοκρατορίας των τοκογλύφων;

  Τα Ellinika Hoaxes συμμετέχουν με υλικό και στην AthensVoice που επίσης είναι γνωστή για την φανατική προώθηση της ατζέντας Sοros … «Ανεξάρτητη» κι αυτή όπως η Τράπεζα της Ελλάδας … Ανεξάρτητο από τα συμφέροντα των Ελλήνων …αλλά πλήρως εξαρτημένη από τους ξένους τοκογλύφους… Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!6

  Και η Athensvoice …μάχεται εναντίον των «απολυταρχικών» καθεστώτων … μέχρι κι αυτά να γίνουν «Δημοκρατίες» με ιδιωτικοποιημένο τον φυσικό τους πλούτο και με υποχρέωση να πληρώνουν αμέτρητα δισεκατομμύρια σε τόκους για δάνεια που ΠΟΤΕ δεν πήραν … και με κυβερνήσεις αγράμματων κλόουν όπως στην Ελλάδα.

  Δουλεύουν όλοι εναντίον των «αυταρχικών» κρατών που τρολάρουν τις «αδύναμες» δημοκρατίες του ΝΑΤΟ…
  Ήρωες …όχι αστεία.

  Θα μιλούσαν αυτοί στα Hoaxes ποτέ για την OTPOR και τα εγκλήματα που διέπραξε με χρηματοδότηση των ίδιων αυτών «φιλάνθρωπων» όπως ο Soros … που απεχθάνονται τα “Fake News” ;

  Δεν είναι “FAKE NEWS” να πληρώνει ο Soros ξένους διαδηλωτές να παριστάνουν τους Έλληνες αγανακτισμένους και να καίνε την Αθήνα το 2008 ή το Καράκας τα τελευταία χρόνια ;

  Κι όμως … το ότι αυτοί οι μαχητές της βολικά φιλτραρισμένης αλήθειας … έγιναν διάσημοι είναι γιατί … το πρόβλημα της άγνοιας και της ρηχής προσέγγισης μίας δήθεν είδησης από την πλειοψηφία των ανθρώπων είναι υπαρκτό και τεράστιο.

  Τα Ηoaxes δεν θα υπήρχαν αν ο κόσμος διασταύρωνε, αν ήταν καχύποπτος κι αν δεν κοινοποιούσε στο δευτερόλεπτο κάθε παπαριά που απλά του ικανοποιούσε κάποιες εμμονές ή κάποια συναισθηματικά θέματα.

  Σας παραδεχόμαστε! Θέλει πολλά κιλά @@ να παραδεχτείς επιχορήγηση και πόσταρεις τον εαυτό σου μαζί με το Open Society του θείου Soros.Τα Ελληνικά Hoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!64

   

  Μείζον ζήτημα προκύπτει για τους διαχειριστές και συντάκτες της ιστοσελίδας ellinikahoaxes.gr, σχετικά με υποβολή από μέρους τους ψευδών στοιχείων προς δημοσιογραφικές ενώσεις και άλλες αρχές, με πιθανό σκοπό την παραπλάνησή τους για τη μη τήρηση των νόμιμων προϋποθέσεων, όπως αποκαλύπτει ιστοσελίδα.

  Το ζήτημα αφορά στη δηλωθείσα επισήμως δημοσιογραφική τους ιδιότητα και τη συμμετοχή τους σε… δημοσιογραφικές ενώσεις.

  Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που δημοσίευσε το zougla.gr, δύο στελέχη της ιστοσελίδας, ο ένας διαχειριστής, είναι μέλη δημοσιογραφικής ένωσης (αποκτώντας έτσι και τη «δημοσιογραφική» ιδιότητα), παρότι δεν πληρούν μια σειρά σοβαρών προϋποθέσεων για αυτό, με αποτέλεσμα να εγείρονται σημαντικά ερωτήματα και υποψίες για υποβολή ψευδών δηλώσεων και βεβαιώσεων με σκοπό την παραπλάνηση των αρμοδίων!

  Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Αθανάσιος Σιτίστας, που δηλώνεται ως διαχειριστής της ιστοσελίδας, είναι εν ενεργεία στρατιωτικός, και συγκεκριμένα επισμηνίας. Ο Ανδρόνικος Κουτρουμπέλης δηλώνει web developer.

  Οι δυο τους ισχυρίζονται ότι τυγχάνουν δημοσιογράφοι, μέλη της «Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας-Θράκης», ενώ μάλιστα παρουσιάζουν βεβαιώσεις της συγκεκριμένης Ένωσης, δηλαδή ότι αμφότεροι είναι τακτικά μέλη της: ο Αθανάσιος Σιτίστας από 1/1/2017 και ο Ανδρόνικος Κουτρουμπέλης από 01/01/2018.

  Πρώτη εύλογη απορία, για ποιον λόγο, αφού και οι δύο είναι και δηλώνουν κάτοικοι Αττικής, εγγράφηκαν στη δημοσιογραφική ένωση της Βόρειας Ελλάδας.

  Το σοβαρό όμως δεν είναι αυτό.

  Στις προϋποθέσεις εγγραφής των τακτικών μελών της συγκεκριμένης Ένωσης Δημοσιογράφων διαβάζουμε:

  Κεφάλαιο Β, άρθρο 5, παρ. 3: Τακτικά μέλη εγγράφονται οι δημοσιογράφοι οι οποίοι έχουν κύριο επάγγελμα τη συγκέντρωση, τη διαμόρφωση και τη μορφοποίηση της ύλης που δημοσιεύεται.

  Επίσης, για να εγγραφεί κάποιος τακτικός μέλος, σύμφωνα με το άρθρο 6, θα πρέπει να έχει αφενός προϋπηρεσία τριών ετών και να αμείβεται κατά τον χρόνο που υποβάλλεται η αίτησή του για εγγραφή με αμοιβές που να ανταποκρίνονται τουλάχιστον στα κατώτερα όρια που ορίζουν οι Νόμοι και οι Συλλογικές Συμβάσεις του κλάδου. Μάλιστα, για να γίνει δεκτός κάποιος στην Ένωση, θα πρέπει να υποβάλει γραπτώς τις παραπάνω βεβαιώσεις.

  Εν τούτοις, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας δηλώνουν ότι κατά την περίοδο 2013-2018 δεν έλαβαν χρηματοδότηση και δεν παρείχαν οποιαδήποτε αμοιβή στους συνεργάτες τους!

  Επίσης, λογικά, για να γίνει η εγγραφή τους, υποβλήθηκε και υπεύθυνη δήλωση της εργοδοσίας τους για τη συγκεκριμένη αμοιβή. Τι συνέβη εδώ; Προφανώς υπέβαλε ψευδή δήλωση η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κέντρο Καταπολέμησης της Παραπληροφόρησης (διαχειρίζεται τα ellinikahoaxes), που εκπροσωπεί ο ιδρυτής-διαχειριστής της Θεόδωρος Δανιηλίδης (κατά δήλωσή του, πρώην ναρκαλιευτής του Ελληνικού Στρατού)!

  Σημειώνεται πάντως ότι, κατά δήλωσή τους, το 2019 έλαβαν 11.000 ευρώ από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το -πολύ μεγάλο ποσό- των 302.400 ευρώ από το Facebook, λόγω της συνεργασίας της ιστοσελίδας με το κοινωνικό δίκτυο.

  Βεβαίως, όπως ισχύει σε όλες τις δημοσιογραφικές ενώσεις, «οποιοδήποτε μέλος αναλάβει τακτική έμμισθη υπηρεσία στο Δημόσιο ή σε Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή σε Δημόσια Επιχείρηση Κοινής Ωφέλειας (κ.λπ.) διαγράφεται από την Ένωση».

  Εδώ μιλάμε για περίπτωση κατά την οποία ΕΓΓΡΑΦΗΚΕ στην Ένωση εν ενεργεία στρατιωτικός ως Επισμηνίας του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας!

  Όπως προκύπτει, λοιπόν, ο Αθανάσιος Σιτίστας, όταν εγγράφηκε στην Ένωση το 2017, δεν είχε κύριο επάγγελμα τη δημοσιογραφία, δεν είχε προϋπηρεσία 3 ετών και βεβαίως δεν αμειβόταν καθόλου, κατά δήλωσή του.

  Προφανώς η πρώτη υποψία που έρχεται στο μυαλό είναι ότι το εν λόγω στέλεχος της ιστοσελίδας ellinikahoaxes εξαπάτησε -και εξακολουθεί να εξαπατά- την Ένωση με ψευδείς βεβαιώσεις του ίδιου και της εταιρείας που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα! Αυτό ή… μάλλον δεν ίσχυσε για τον ίδιο το καταστατικό της Ένωσης!

  Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, ο κύριος Σιτίστας απέκτησε και την ιδιότητα του δημοσιογράφου, ικανού να κρίνει και να… λογοκρίνει, μεταξύ άλλων, και τη δουλειά των «συναδέλφων» του, και μάλιστα με την επίσημη πιστοποίηση -που, όπως μαθαίνουμε, συνοδεύεται και από αδρά αμοιβή- από τον διαδικτυακό κολοσσό, το Facebook…

  Το ίδιο ισχύει και για τον Ανδρόνικο Κουτρουμπέλη, ο οποίος άρχισε να αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα από τον Δεκέμβριο του 2017, κατά δήλωσή του, έγινε μέλος στην Ένωση μόλις έναν μήνα αργότερα (1/1/2018), χωρίς φυσικά την απαιτούμενη προϋπηρεσία και χωρίς φυσικά να λαμβάνει την ανάλογη κατώτατη αμοιβή που προβλέπεται από το καταστατικό της Ένωσης.

  Το zougla.gr υπέβαλε ερώτημα προς την Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας-Θράκης σχετικά με τα παραπάνω γεγονότα και έλαβε την εξής απάντηση:

  «Αξιότιμοι κύριοι
  το θέμα που έχει προκύψει λόγω της σοβαρότητας του θέματος θα εξεταστεί
  από το διοικητικό συμβούλιο.
  (έχουμε γνώση ότι υπάρχει δικαστική διαμάχη)

  Με τιμή
  Παπαδόπουλος Θεοφάνης
  πρόεδρος»

  Δύο στα δύο, λοιπόν, στην… επιτυχή εξαπάτηση της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας-Θράκης, τουλάχιστον όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ιστοσελίδα και τις υπεύθυνες δηλώσεις των ίδιων των…  «δημοσιογράφων».

  Από τους ανθρώπους, θυμίζουμε, που αποτελούν τον «τροχονόμο» της εγκυρότητας της διαδικτυακής δημοσιογραφίας και που υποτίθεται ότι οφείλουν να υπηρετούν το καθήκον της Αλήθειας…

  Αντιδράσεις κατά της… αντιδεοντολογικής στάσης του αρχισυντάκτη των Ellinikon Hoaxes

  Όσον αφορά, δε, στην αξιοπιστία αλλά και στη βασική αρχή της δημοσιογραφίας που θα έπρεπε, όπως υποθέτει ο κάθε καλόπιστος, να τηρεί μια ιστοσελίδα επιφορτισμένη μάλιστα από το Facebook να ελέγχει την «αλήθεια» και την «αντικειμενικότητα», χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός πρώην επιστημονικού συνεργάτη της ιστοσελίδας, ο οποίος αποχώρησε δηλώνοντας δημόσια ότι ο αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας (και ίσως ο μόνος δημοσιογράφος που απασχολείται σε αυτή), Δημήτρης Αλικάκος, τηρεί ακραία μεροληπτική στάση υπέρ ενός κόμματος.

  Συγκεκριμένα, στις 20 Ιουλίου 2019, με μια ανάρτηση-καταγγελία αποχώρησε από τα ellinika hoaxes ο συγγραφέας και μεταφραστής Νίκος Σαραντάκος, οποίος ήταν επιστημονικός σύμβουλος της σελίδας. Ο Νίκος Σαραντάκος καταγγέλλει τον αρχισυντάκτη Δημήτρη Αλικάκο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά.

  Ο Νίκος Σαραντάκος καταγγέλλει την «απάτη» των «Ελληνικών Hoaxes» και αποχωρεί

  Mε σοβαρές καταγγελίες αποχώρησε από τα Ελληνικά Hoaxes,ο γνωστός συγγραφές και μεταφραστής Νίκος Σαραντάκος, που ήταν επιστημονικός σύμβουλος της σελίδας, η οποία είχε αναλάβει εκ μέρους του Facebook να διενεργεί έλεγχο στις ειδήσεις και να εντοπίζει fake news.

  297007-collagxcsvdsc

  Ο Νίκος Σαραντάκος καταγγέλλει αντιδεοντολογική συμπεριφορά από τον αρχισυντάκτη των Ελληνικών Hoaxes, Δημήτρη Αλικάκο.

  Σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Σαραντάκος εξηγεί τους λόγους που ζήτησε να αφαιρεθεί το όνομά του από την κατηγορία των επιστημονικών συμβούλων και υπογραμμίζει ότι:

  «Πιστεύω ότι οι έντονα κομματικές θέσεις του κ. Αλικάκου τον καθιστούν εντελώς ακατάλληλο για το λειτούργημα που θέλει να αναλάβει και θα φροντίσω, με τις μικρές μου δυνάμεις, να σταματήσει αυτή η αντιδεοντολογική κατάσταση».

  Ο κ. Σαραντάκος δηλώνει «εξαπατημένος» και φέρνει ως παράδειγμα αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς αναρτήσεις του Δημήτρη Αλικάκου όπου χαρακτηρίζει «λύτρωση» την αλλαγή κυβέρνησης ή την άλλη όπου μιλάει για επίπεδο «σουρωμένου κομπλεξικού κομματόσκυλου» για βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

  Όπως επισημαίνει ο Νίκος Σαραντάκος, ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει πολιτικές απόψεις, όμως: «κάποιος που είναι αρχισυντάκτης σε οργανισμό πιστοποίησης της ακρίβειας των ειδήσεων πρέπει κατά την ταπεινή μου γνώμη να απέχει από τον σχολιασμό της τρέχουσας πολιτικής ή σε κάθε περίπτωση να μην εκδηλώνεται με τόση ένταση».

  Ο κ. Σαραντάκος επισημαίνει ότι πριν την αποχώρησή του έκανε διάβημα στους ανθρώπους του Hoaxes, όμως, υπήρξε «αδυναμία συνεννόησης».

  Η ανάρτηση του Νίκου Σαραντάκου:

  Για τα Ελληνικά Χόαξες

  Πριν από λίγο καιρό, ο ιστότοπος Ελληνικά Χόαξες μου είχε ζητήσει να συμπεριληφθεί το όνομά μου στην κατηγορία των Εξωτερικών Συνεργατών – Επιστημονικών Συμβούλων του. Επειδή πράγματι είχα μια καλή σχέση “μυθοκτονικής” συνεργασίας με έναν – δυο συντελεστές των Χόαξες επί αρκετά χρόνια, παρόλο που με ενοχλούσε η συνεργασία των Χοαξες με την Άθενς Βόις, απάντησα θετικά.

  Στη συνέχεια, όταν τα Χόαξες ανέλαβαν το ρόλο του «εξακριβωτή στοιχείων» για το Φέισμπουκ, είπα ότι πρέπει να περάσει λίγος χρόνος, να δούμε δείγματα γραφής.

  Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες, μετά τις εκλογές, έπεσαν στην αντίληψή μου απανωτές έντονα φιλοκυβερνητικές (και αντισύριζα) δημοσιεύσεις του κ. Αλικάκου, αρχισυντάκτη στον Χοαξες, στο Φέισμπουκ όπως εκείνη όπου χαρακτηρίζει “λύτρωση” την αλλαγή κυβέρνησης ή την άλλη όπου μιλάει για επίπεδο “σουρωμένου κομπλεξικού κομματόσκυλου” για βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Αισθάνθηκα εξαπατημένος.

  Δεν εννοώ ότι διαφωνώ με το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων. Ο καθένας μας δικαιούται να έχει απόψεις πολιτικές αλλά κάποιος που είναι αρχισυντάκτης σε οργανισμό πιστοποίησης της ακρίβειας των ειδήσεων πρέπει κατά την ταπεινή μου γνώμη να απέχει από τον σχολιασμό της τρέχουσας πολιτικής ή σε κάθε περίπτωση να μην εκδηλώνεται με τόση ένταση. Εξίσου απαράδεκτο θα έβρισκα σχόλιό του στο οποίο θα χαρακτήριζε καταδίκη το εκλογικό αποτέλεσμα ή θα επεφύλασσε τον χαρακτηρισμό του σουρωμένου κομματόσκυλου σε στέλεχος της ΝΔ.

  Για να φέρω μια ποδοσφαιρική αναλογία, ποιαν αξιοπιστία θα είχε ένα όργανο ορισμού και αξιολόγησης διαιτητών αν ένα επιτελικό του στέλεχος εμφανιζόταν κάθε Κυριακή στις κερκίδες των φανατικών να καθυβρίζει την αντίπαλη ομάδα;

  Για αυτούς τους λόγους, και αφού ένα διάβημά μου στους ανθρώπους των Χόαξες έδειξε την αδυναμία συνεννόησης, ζήτησα να αφαιρεθεί το όνομά μου από τον κατάλογο των “συμβούλων” του ιστοτόπου, πράγμα που έγινε.

  Πιστεύω ότι οι έντονα κομματικές θέσεις του κ. Αλικάκου τον καθιστούν εντελώς ακατάλληλο για το λειτούργημα που θέλει να αναλάβει και θα φροντίσω, με τις μικρές μου δυνάμεις, να σταματήσει αυτή η αντιδεοντολογική κατάσταση.

  Πηγή: grothia.gr

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  17 Σχόλια

  1. Υπάρχουν μπόλικοι φτωχομπινέδες έτοιμοι γιά να αναλάβουν κάθε είδους αποστολή, όπως όλοι οι ανωτέρω, όπως υπάρχουν καί χιλιάδες θύματα σαβουροαναγνωστών πρόθυμοι να καταπιούν οτιδήποτε τους σερβιριστεί καταλλήλως.
   * Μάζωξη αβελτέρων διπόδων
   ** Ο σιτιζόμενος από τόν κρατικό κορβανά νεοχουντικός κος Σαραντάκος προκαλεί θυμηδία και μόνον…

  2. 300.000 δολάρια σε ένα χρόνο πήρε ένας από αυτούς για να το παίζει ρουφιάνος; Ρε τι φράγκα πέφτουν…. Γιαυτό το παίζουν φιλάνθρωποι όλοι αυτοί… Φαντάζομαι πόσα θα αρπάζει από δω και κει και ο Δημητράς για να το παίζει φιλάνθρωπος…. Ρε πούστη μου και εμείς καθόμαστε να επιζήσουμε με μισθούς βουλγαρίας δουλεύοντας στο δρόμο 12 ώρες τη μέρα… Τι κορόιδα είμαστε…

  3. Μπράβο ρε Μακελειό επιτέλους καιρός ήταν να ξεμπροστιάσετε τα ψυχοπαίδια του George Soros και της παρέας του.

  4. ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ HOAXES ΥΠΑΡΧΕΙ ENA MHNYMA… ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ-ΓΕΡΟΣΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΟΒΕΤΑΙ….?? ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΟΥΣ……

  5. Συνχαρητηρια Στεφανε για την ενημερωση ξεβρακωνεις λουγκρες.
   Και φαινεται οτι δεν εισαι μεσα στα 11μυρια ια τις διφυμησεις του κοβιντ.

  6. Γάμησε τους Στέφανε και τα υπόλοιπα άσε τα στους κράκερς να μάθουν τα μουνόπανα ότι δεν πρέπει να παίζει κανείς με την Αλήθεια

  7. Αν ανατρεξει καποιος, στο προσφατο παρελθον, θα διαπιστωσει, οτι η διαψευση ειδησεων – που δεν, τους συμφερουν -, ηταν προταση, του Σορος!

  8. Κάπως έτσι…η αλήθεια πονάει μα είναι μοναδική.Ειναι αυτή και σου δείχνει τον δύσκολο δρόμο,και αν θες προχωράς αγωνιζόμενος η γίνεσαι ένα με τους πολλούς, τεμπέληδες άχρηστους τυχοδιώκτες, φανατισμένους, ταλιμπάνοθρησκους,ημίβλακες,που σκέφτονται και ενεργούν κατά όπως συμφέρει αυτούς την δεδομένη στιγμή.Ηρθε η ώρα για το λογαριασμό ψευτόμαγκες,όχι επειδή το θέλετε επειδή έτσι πρέπει.Δικαιοσυνη λέγεται πιείτε το και ξεβόλεμα… Σελλός Αρτινός.

  9. Σίγουρα δεν είναι μόνοι τους. Κάτι π@υτανας γεννηματα που βρίζουν την χώρα μας, απαξιουν τον λαό μας, αναφέρονται απαξιωτικά σε νεκρούς, διχάζουν και υποτιμούν κάθε ελληνική επιτυχία σε όλα τα επίπεδα. Αυτά τα κ@ριολια που τα γέννησε π@υτανα μάνα μπαίνουν μαζικά σε όλες τις σελίδες. Και εδώ Στέφανε, κάποια μ@υνια που λοιδωρουν τον λαό μας και διχάζουν συνεχώς πρέπει να γράφουν εδώ. Τις ιπ εάν τις δεις, θα παρατηρήσεις πως αυτοί οι π@υτανας γιοι που το κάνουν αυτό συστηματικά πρεπει να είναι οι ίδιες αιπι.

  10. Ναι λες και δεν ξερουμε για πιους δουλευουν αυτα τα πουλημενα τομαρια.
   Ολο το δημοσιογραφικο συστημα δουλευει για τους τοκογλυφους και τους χρηματοδοτουν φανερα και κρυφα μεσω κρατους αλλα και μεσω δηθεν διαφημισεων των τραπεζων.
   Οι τραπεζες διαφημιζουν δανεια που δεν δινουν μονο και μονο για να χρηματοδοτουν νομιμα την προπαγανδα των τοκογλυφων παγκοσμιοποιητων.
   Ειναι καιρος να φυγουμε απο την παγκοσμιοποιηση την εε αλλιως καποτε θα μας τελειωσουν.
   Χωρις εθνος κρατος μελλον δεν υπαρχει ασφαλεια δεν υπαρχει υγεια δεν υπαρχει.
   Το απεδειξε η δηθεν πανδημια που τους γυρισε μπουμεραγκ.

  11. Καλά αυτούς βρήκαν να καταπολεμήσουν την “προπαγάνδα” τρίτης χώρας; Είναι τόσο εριστικοί που όποιον και να κατηγορήσουν, αυτομάτως γίνεται συμπαθής. Προσωπικά πιστεύω το εντελώς ανάποδο απο αυτά που λένε.

   1. Ολο ερχεται και ερχεται η ωρα τους γραφετε καποιοι κυριε Αλεξανδρε απο τη Γερμανια, πως ακριβως ερχεται για πειτε μας και μας να μαθουμε ? Ερχεται η ωρα των πολιτικων, ερχεται η ωρα των δικαστικων, των δημοσιογραφων , των γιατρων , των μασωνων, του ενος και του αλλου απειρων εχθρων του λαου αλλα μονο η δικη μας ωρα κοντοζυγωνει γιατι απο πραξεις μηδεν απο λογια να φανε και οι κοτες και τα κοτοπουλα που ειμαστε εμεις ολοι και μενουμε μεσα, αντε γιατι μας βαρεθηκα, λαος δειλος, ρουφιανοι και υποτακτικοι ειμαστε, στην καλυτερη ειμαστε ικανοι μονο για να φαγωθουμε μεταξυ μας, βουλωστε το λοιπον ολοι επιτελους και μην μιλατε αλλο ουτε για Ελλαδα ουτε για Χριστο ουτε για τιποτα που να εχει σχεση με το παρελθον ειμαστε μηδενικα σε σχεση με το παρελθον, σκασμος και τρωμε οτι μας ταιζει ο σημερα ο Κουλης και αυριο ο επομενος.

  Leave a Response