SOS: ΜΕ ΤΑ 20 ΕΚ. ΛΗΓΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ “ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ”. ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥΣ!

  Κοινοποίηση:
  KOULIS-EMBOLIO

  Πριν από λίγες ημέρες είχαμε αποκαλύψει σε τι οφείλεται -εκτός των άλλων παραμέτρων- η πρεμούρα του Κούλη και της κυβέρνησής του να τρομάξουν και να φοβίσουν τους Έλληνες να μπουν στην ουρά για να εμβολιαστούν. Κι ο λόγος ήταν ότι σε μερικές εβδομάδες αρχίζουν να λήγουν, σταδιακά, τα εμβόλια που έχουμε παραγγείλει και προπληρώσει ως χώρα με κίνδυνο να βρεθούν στα σκουπίδια και μετά να ανοίξει άλλος ασκός του Αιόλου.

  Σήμερα αποκαλύπτουμε ότι τα πράγματα είναι δυστυχώς πολύ χειρότερα. Ο κίνδυνος, το πραγματικό SOS, δεν είναι να βρεθούν τα εμβόλια αυτά στα σκουπίδια. Το θέμα που δημιουργείται, με βάση επίσημα ντοκουμέντα που φέρνουμε στο φως, είναι ότι αυτά τα ληγμένα εμβόλια τα προορίζουν για …εμάς τους ίδιους, όσους δηλαδή δέχονται να “τρυπηθούν”. Κι αυτό, όπως θα δείτε από τα έγγραφα που παρουσιάζουμε δρομολογήθηκε προχθές από την Αμερική και σε δεύτερο στάδιο θα ισχύσει και στις άλλες χώρες – και φυσικά πρωτίστως σε εκείνες που έχουν αδιάθετες μεγάλες ποσότητες εμβολίων. ¨Όπως είναι η Ελλάδα. Βλέπετε, όσο πιο μεγάλες οι ποσότητες, τόσο πιο μεγάλες και οι μίζες. Ποιοι θα την πληρώσουν -από κάθε άποψη- τώρα, μένει να φανεί.

  Έχουμε λοιπόν και λέμε – για να μην μπορεί και κανείς να πει ότι δήθεν πρόκειται για fake news. Η αποκάλυψη έγινε από το Πρακτορείο Ρώυτερ. Το σχετικό δημοσίευμα – βόμβα έχει ημερομηνία Πέμπτη 29 Ιουλίου. Δηλαδή προχθές. Από το περιεχόμενό του και μόνο είναι απλό να καταλάβετε γιατί έχει …εξαφανιστεί ειδικά από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, κανάλια κλπ που έχουν πάρει δεκάδες εκατομμύρια από τον Κούλη και τώρα περιμένουν να αρπάξουν και άλλα είκοσι.

  Στον τίτλο, το δημοσίευμα λέει ότι “Η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων επέκτεινε τη διάρκεια ζωής του εμβολίου COVID-19 της Johnson & Johnson (JNJ.N) που χορηγείται με μία δόση σε έξι μήνες από τεσσεράμισι μήνες…”

  Και πάμε στο ρεπορτάζ του διεθνούς πρακτορείου: Την απόφαση αυτή έκανε γνωστή η ίδια η Johnson & Johnson, η οποία δήλωσε σε σχετική αανκοίνωσή της ότι “η απόφαση του FDA βασίζεται σε δεδομένα από συνεχιζόμενες μελέτες, οι οποίες έδειξαν ότι το εμβόλιο είναι σταθερό στους έξι μήνες όταν διατηρείται στο ψυγείο στους 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου (36-46 βαθμούς Φαρενάιτ)”.

  Όπως συνεχίζει το ρεπορτάζ, “σε επιστολή του προς την εταιρεία, ο FDA δήλωσε ότι ολοκλήρωσε την εξέταση των δεδομένων που παρείχε η J&J και με βάση τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν, συμφωνεί με την παράταση”. Δηλαδή προκύπτει ότι η φαρμακοβιομηχανία έκανε το αίτημα και ο αμερικανικός “ΕΟΦ” το δέχτηκε – σιγά που θα έκανε κι αλλιώς. Και μαζί με το εξαφανισμένο δημοσίευμα του Ρώυτερ φέρνουμε στο φως και αυτή την επίμαχη επιστολή του FDA προς τον φαρμακευτικό κολοσσό.

  Το πιο συγκλονιστικό και επίφοβο, υπάρχει όμως στην επόμενη παράγραφο του δημοσιεύματος του Ρώυτερ. Όπως γράφει συγκεκριμένα: “Ο οργανισμός δήλωσε επίσης ότι η παράταση ισχύει για παρτίδες που ενδέχεται να είχαν λήξει πριν από την έκδοση της επιστολής, υπό την προϋπόθεση ότι αποθηκεύτηκαν στη συνιστώμενη θερμοκρασία”. Λέει δηλαδή ότι στην πράξη μπορεί η φαρμακοβιομηχανία να ξεστοκάρει και όλες τις ποσότητες εμβολίων που έχουν ήδη λήξει ή λήγουν αυτό το διάστημα, με την μέθοδο της “παράτασης”…

  ——————-

  Προσέξτε όμως τώρα τι άλλο αποκαλύπτεται. Αυτή δεν είναι η πρώτη παράταση που δόθηκε. Έχει προηγηθεί κι άλλη. Η αρχική διάρκεια ζωής των εμβολίων αυτών ήταν τριών μηνών και στις 10 10 Ιουνίου είχε επεκταθεί η διάρκειά τους στους τεσσεράμισι μήνες. Κι αυτό την ώρα που σε πολλές περιοχές, στις ΗΠΑ κατ’ αρχάς, οι τεράστιες ποσότητες από αχρησιμοποίητες δόσεις τους έληγαν πριν από τα τέλη Ιουνίου. Αντί λοιπόν για τα σκουπίδια θα πάνε στους …ανθρώπους. Έτσι ουσιαστικά διπλασιάστηκε με το κόλπο αυτό ο “χρόνος ζωής” των συγκεκριμένων εμβολίων και από τρίμηνο έγινε μέχρι στιγμής εξάμηνο.

  —————————–

  Κατά τις πληροφορίες, στο επόμενο στάδιο ακολουθεί η παράταση της ημερομηνίας λήξης και των άλλων “εγκεκριμένων εμβολίων” που έχουν διατεθεί στην Αμερική και στις χώρες της ΕΕ. Αν μάλιστα ισχύει το ίδιο κριτήριο και διπλασιαστεί ο χρόνος, αυτό σημαίνει ότι αν π.χ. της Phizer είναι έως τώρα για έξι με οκτώ μήνες, θα πάει τουλάχιστον για έναν χρόνο. Καθώς λοιπόν στην Ελλάδα, μέχρι τώρα οι εμβολιασμοί -με σκευάσματα όλων αυτών των εταιρειών συμπεριλαμβανομένης και της Johnson & Johnson- που έχουν γίνει συνολικά είναι γύρω στα 10.000.000 βρίσκουν …λύση και για τα υπόλοιπα.

  EGGRAFO BGIA EMBOLIA

  Μιλάμε για περίπου 30 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου που έχουν συμφωνηθεί να έρθουν στη χώρα μας. Τα εμβόλια αυτά σε λίγες εβδομάδες αρχίζουν κανονικά να λήγουν αφού -όσο και να το έκρυβαν για λόγους προπαγάνδας- ως δοκιμαστικά εμβόλια έχουν μικρό χρόνο χρήσης. Ένα εξάμηνο από την ώρα την παραγωγής τους. Οι πρώτες παρτίδες λήγουν στις 14 Αυγούστου και ανάλογα με τον χρόνο παράδοσής τους λήγουν μέχρι τον Σεπτέμβριο – αρχές Οκτωβρίου. Έτσι αυτή τη στιγμή υπάρχουν ΑΔΙΑΘΕΤΕΣ ακόμη γύρω στις 20 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων. Και ενώ μέχρι τώρα κάθε παρτίδα που λήγει, αχρησιμοποίητη, θα πρέπει να πηγαίνει στα σκουπίδια, αν και ληγμένη -με βάση τα νέα δεδομένα- θα μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για την περίφημη τρίτη δόση που ετοιμάζουν από το φθινόπωρο, κλιμακώνοντας όλη αυτή την τρομοκρατία… 

  Από την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  13 Σχόλια

  1. Νόμος του κράτους νότιας Αφρικής κανένας λευκός δεν θα εργαστεί σε λιμάνια και αεροδρόμια νότιας Αφρικής μόνο μαύροι το ποσοστό θα το κανονίζουν οι φυλές πρέπει να εργαστούν και αυτοί νόμος του κράτους όταν του λευκού στην εφορία υπερβαίνει μισθολογικών το ποσό σε πλαφόν είναι υποχρεωμένος να πάρει μαύρο υπηρέτη πρέπει να εργαστούν και αυτή και με παροχή κρατικών ένσημα όχι ιδιωτικών 6 ώρες εργασίας 400 ευρώ δεν είναι υποχρεωμένος να παρέχει στέγη κλπ

  2. Νόμος του κράτους νότιας Αφρικής κανένας λευκός δεν θα εργαστεί σε λιμάνια και αεροδρόμια νότιας Αφρικής μόνο μαύροι το ποσοστό θα το κανονίζουν οι φυλές πρέπει να εργαστούν και αυτοί νόμος του κράτους όταν του λευκού στην εφορία υπερβαίνει μισθολογικών το ποσό σε πλαφόν είναι υποχρεωμένος να πάρει μαύρο υπηρέτη πρέπει να εργαστούν και αυτή και με παροχή κρατικών ένσημα όχι ιδιωτικών 6 ώρες εργασίας τ00 ευρώ δεν είναι υποχρεωμένος να παρέχει στέγη κλπ

  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΕΛΙΚΑ!!! ΤΑ ΕΛΕΓΑ!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ!!!! ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ!!! ΚΟΥΛΗ ΜΕΤΡΑΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!

  4. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ. ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ.
   ΟΙ “ΜΑΣΚΕΣ” ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΚΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

  5. Πάθανε ζημιά. Γι αυτό πιέζουν και τρομοκρατούν τον κόσμο να εμβολιαστεί. Έχουν συμφωνίες με εταιρείες. Καρφί δεν τους καίγεται για τις μακροχρόνιες παρενέργειες και για τον πολίτη.

  6. Απο εσας εξαρταται αν θα τους ριξετε στον πολιτικο Καιαδα. Ξυπνηστε αθωα προβατα και παρτε τους στο κυνηγι.

  7. Σιγά μη σκάσουν. Σε πρόβατα θα τα κάνουν άρα τι τους νοιάζει.
   Η πλάκα είναι να πάει ο Κούλης να κάνει και ληγμένο. Θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι μετά.

  8. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!! ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΜΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!!!

  9. Στα παιδια τους να τα χωσουν πρωτα για δοκιμη για να δοκιμασουν τι ειναι πονος.

  10. Ξευτιλησμενε γουρλοματη , ελεινε βρομερε σιχαμερε και τρισαθλειε, πηγενε να βρεις ενα βαθυ βοθρο και πεσε μεσα. γιατι εκει ειναι η θεση σου. Σ Τ Α Σ Κ Α Τ Α !

  11. Και ληγμένα; Θεέ μου, τι άλλο θα πάθουμε; Να μας υποχρεώνιυν να πάρουμε τα ληγμένα……

  Leave a Response