O ΜΑΚΡΟΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! ΚΥΡΗΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ – ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

  Κοινοποίηση:
  ΜΑΚΡΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

  Σε μία ευρύτατης κλίμακας συντονισμένη επιχείρηση όπου συμμετείχε η αντιτρομοκρατική και οι υπηρεσίες εθνικής ασφάλειας της Γαλλίας, συνελήφθησαν επτά ισλαμιστές που φέρονται να συνδέονται με τον ισλαμιστή τρομοκράτη ο οποίος αποκεφάλισε τον καθηγητή Σαμουέλ Πατί.

  Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Γαλλία, διότι μέχρι σήμερα μετά από τρομοκρατικές επιθέσεις ισλαμιστών οι έρευνες περιορίζονταν στον στενό ή ακόμα και ευρύτερο κύκλο των δραστών.
  Το δόγμα Μακρόν όμως που θέλει την εκρίζωσή της ισλαμικής τρομοκρατίας από την χώρα, έχει αλλάξει πλήρως τα δεδομένα αντιμετώπισης της, γεγονός που φάνηκε περίτρανα από τις χθεσινές συντονισμένες ενέργειες.

  Για πρώτη φορά, σε διαφορετικές περιοχές της Γαλλίας, συνελήφθησαν επτά ισλαμιστές νεαρής ηλικίας, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν είχαν ποτέ προσωπική επαφή με τον δράστη. Συμμετείχαν όμως σε διαδικτυακές ομάδες ισλαμικού φανατισμού, οι οποίες φέρονται να επηρέασαν τον δράστη προκειμένου να κάνει την αποτρόπαια πράξη του αποκεφαλισμού του καθηγητή.

  Είχε προηγηθεί ένα κύμα επιδρομών σε ισλαμικά κέντρα που λειτουργούσαν υπό την προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας, πολλά εκ των οποίων χρηματοδοτούνται από την Τουρκία. Ο Γάλλος πρόεδρος έχει δεσμευτεί ότι θα κλείσει κάθε ισλαμικό κέντρο το οποίο μπορεί να λειτουργεί ως φορέας μίσους, ακόμα κι αν αυτό λειτουργεί υπό τον μανδύα χώρου λατρείας.

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  13 Σχόλια

  1. Είναι σωστοτατος αλλά νομίζω ότι όλοι οι άλλοι που κλανουν μεντες δεν θα τον αφήσουν να ξεφύγει από τη γραμμή της Ένωσης.
   Κι έτσι θα μας την φέρουν οι ισλαμιστές και πάλι .
   Όσο τους δίνεις εφόδια αυτοί κοιτάνε πως να σε φάνε.

  2. RESPECT στον ΗΓΕΤΗ Emmanuel Macron, που βάζει τα γυαλιά, σε κάτι τσουτσέκια – τσιτσιολίνες – χαλβάδες, που το παίζουν ηγέτες, αλλά έχουν πάθει λουμπάγκο από την οσφυοκαμψία τους μπροστά στον “σουλτάνο”…
   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το θάρρος, την γενναιότητα, την δύναμη, την επιμονή και την αποφασιστικότητά του, να τα βάλει με την παγκόσμια ισλαμιστική τρομοκρατία …
   Δώσε πόνο Macron στα δειλά ανθρωπάκια που δεν τολμούν να σηκώσουν ανάστημα και να προστατεύσουν τους λαούς τους, από την ισλαμιστική λαίλαπα … Φυσικά, για να υψώσει κάποιος ανάστημα, πρέπει και να το διαθέτει … Κι εσύ, ΜΕΓΑΛΕ, το διαθέτεις το ΑΝΑΣΤΗΜΑ που μετριέται σε τόνους @ρχίδι@, σε αντίθεση με όλα αυτά τα φοβισμένα δίποδα ερπετοειδή, που διαθέτουν μόνον μπόϊ που μετριέται σε εκατοστά του μέτρου, από τα πόδια μέχρι το κεφάλι τους …
   Οι Λαοί της Ευρώπης, Macron, είναι μαζί σου … Προχώρα ακάθεκτος και μην δίνεις σημασία στα “ναι μεν αλλά” και στα μισόλογα των ηγετίσκων της δεκάρας, των οσονούπω φτάνει το τέλος τους με πάταγο …

  3. Πραγματικά αξίζει τον σεβασμό μας. Και τον κακό ισλαμισμό πολεμάει και τον υποστηριστή των τζιχαντιστών τον Ερτογάν πολεμάει και τον Τράμπ που στήριζε τον Ερτογάν πολέμησε. Επιπρόσθετα βοηθάει και την Ελλάδα, όσο του επιτρέπουμε βέβαια (πολλές φορές τους δουλέψαμε) , χωρίς να αγνοούμε ασφαλώς ότι ο Γάλλος έχει και ίδια συμφέροντα.

  4. βαδίζει στον σωστό δρόμο:ο μόνος τρόπος να καταπολεμήσεις την τρομοκρατία είναι να την προλάβεις στις ρίζες της, δηλαδή στο ξεκίνημα που συνήθως γίνετε στα θρησκευτικά κέντρα όπου σε εμβολιάζουν με τον φανατισμό!!!αν σου έχουν κάνει εκεί σε μικρή ηλικία την πλύση εγκεφάλου ότι και να κάνεις μετά είναι αργά…..

  5. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΟΥΝΕ ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ

  6. Τελικά, σαν ηγέτης κράτους ο Μανωλάκης μας έδειξε με τις πράξεις του, πως μέσα στο παντελόνι του έχει πραγματικούς ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ (κάτι ήξερε καλά η καθηγήτρια του) και όχι την φωτογραφία τους ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ που θέλουν να το παίζουν ηγέτες ! ! !
   β. τεζάρης
   ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  7. Είναι η αρπαγή της Ευρώπης, η εκτέλεση του μύθου, που πραγματοποιείται από το Ισλαμ. Θέμα επιβίωσης λοιπόν.

  8. Παρόλο που δεν τον υποστηρίζω, μόνο Λεπέν, από τον Σεπτέμβρη του 19, έχει χτυπήσει όλο το εμπόριο ναρκωτικών που συνδέεται με την οικονομική ενίσχυση των ισλαμιστών ,σε όλη την χώρα. Είναι ο μόνος σε όλη την Ευρώπη που το έχει κάνει αυτό. ….Δυστυχώς! !!!!!! Και μην ξεχνάτε ότι τον Απρίλιο του 22, οι Γάλλοι έχουν προεδρικές.

  Leave a Response