NEA “ΒΟΜΒΑ” ΓΙΑ…ΑΓΑΠΗΤΟ ΙΕΡΕΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ! ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ! ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

  Κοινοποίηση:
  iereas

  Μία νέα σοκαριστική καταγγελία για ιερέα έγινε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, καθώς γονείς καταγγέλλουν τον συγκεκριμένο κληρικό ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά τους.

  Σύμφωνα με πληροφορίες από το ekklisiaonline.gr, οικογένειες της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Νικολάου στην Ανακάσα των Αγίων Αναργύρων προχώρησαν σε προφορική καταγγελία προς την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

  Η καταγγελία δεν έγινε δεκτή αρχικά καθώς ήταν προφορική με αποτέλεσμα οι οικογένειες να έχουν ραντεβού σήμερα με τους δικηγόρους τους για να συντάξουν νέα καταγγελία, γραπτή αυτή τη φορά.

  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν ιερέα υπεράνω υποψίας καθώς ήταν πολύ αγαπητός.

  Πρόσφατα εκδιώχθηκε από μεγάλη Μητρόπολη των Αθηνών ενώ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την επικαιρότητα για την φερόμενη εμπλοκή του σε δυστύχημα με το αυτοκίνητο.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  4 Σχόλια

  1. Οχι ρε φουστη μου! Καινουργιο σανο λες κι ανακαλυψαμε σημερα την Αμερικη? !

  2. Καλά να πάθετε όλοι εσείς , που περιτριγυρίζετε τα ράσα και ενισχύετε ναούς ενώ πεινάτε. Κανονικά οι παπάδες πρέπει να έχουν ένα επάγγελμα ,όπως όλος ο κόσμος, και τον ελεύθερο χρόνο τους, εφ, όσον είναι τόσο ζηλωτές ν,ασχολούνται με την ιεροσύνη.Τέρμα η μισθοδοσία από το Δημόσιο. Δεν βλέπετε,ότι όλοι τους έχουν
   χοντροκοιλιές και φουσκομαγουλάκια; Α, και κάτι άλλο. Ποτέ μη φιλάτε, χέρια παπάδων, γιατί δεν ξέρετε τι έχουν πιάσει πριν. Ο ΧΡΙΣΤΌΣ ήταν ο πρώτος Ανάρχας,
   γιατί τα έβαλε με το κατεστημένο της τότε εποχής. Γι, αυτό τον σταύρωσαν, τους χάλασε τη σούπα..

   1. Τον Χριστό τον σταύρωσαν γιατί Αγάπησε Και υποστήριξε Τον Πατέρα Του και τον άνθρωπο. Έπρεπε να πεθάνει για να πάει στην κόλαση (μιας και Παράδεισος ήταν κλειστός), να πάρει όλους τους δίκαιους ανθρώπους που έζησαν ανά τους αιώνες και όταν άνοιξε τον Παράδεισο, ΖΟΥΝ εκεί. Από τότε ο σατανάς έφριξε, ίσως ή μάλλον από τότε που δημιούργησε ο Θεός τον άνθρωπο, και με λύσσα κακιά προσπαθεί να πάρει όσους πιο πολλούς ανθρώπους στην κόλαση. Η μεγαλύτερη επιτυχία του είναι να πάνε ,όσοι φορούν το ράσο, στην κόλαση. Βλέπεις οι μοναχοί και οι μοναχές είναι προορισμένοι να αντικαταστήσουν το τάγμα των δαιμόνων που έπεσε μαζί με τον σατανά. Ως γνωστόν το κράτος που μας κυβερνάει κάθε άλλο παρά Χριστιανικό είναι. Ας προσευχόμαστε ο Θεός να φωτίσει αυτούς τους ανθρώπους που φορούν αυτό το ματωμένο ράσο και να το τιμήσουν. Και κάτι άλλο κάπου άκουσα ότι το σημερινό μαρτύριο των Χριστιανών είναι η συκοφαντία. Καλά Χριστούγεννα.

  3. Να μας πει ο συγκεκριμένος πισογλέντης πόσα του σκάει μηνιαίως η Αρχιεπισκοπή για να βγάζει στον τάκο ιερείς για ξεκάρφωμα κατ εντολή Ιερωνύμου. Επίσης πόσα παίρνει σε μαύρες σακούλες για το μπουρδελοσάϊτ που έχει και πόσα για κάθε μήνυση και αγωγή που καταθέτει ως υπερασπιστής της αρχιεπισκοπικής αυλής. Είχαμε τους Κανελλοπουλαίους τώρα έχουμε τη λούγκρα…

  Comments are closed.