KYΡΙΕ ΤΡΑΓΚΑ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ; Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ. ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ “ΕΚΒΙΑΣΤΗ” ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ: “ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΕΑΝ ΤΑ ΠΗΡΕ…”

  Κοινοποίηση:
  _TRAGAS-SAMARAS

  Από φίλο αναγνώστη που φέρεται να γνωρίζει κάποιες λεπτομέρειες από την καταγγελλόμενη ως υπόθεση χρηματισμού, μετά από εκβίαση, (είναι η γνωστή εξομολόγηση που έγινε στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ) από τον πρώην οικονομικό διευθυντή της Γερμανικής εταιρείας αλλά και για την υπόθεση “δωροδοκίας πολιτικών προσώπων και του Σαμαρά από την Siemens και τον Κόκκαλη”, λάβαμε το εξής μήνυμα , το οποίο και  παραθέτουμε αυτούσιο. Ο αναγνώστης απευθύνεται σε πρώτο πρόσωπο προς τον δημοσιογράφο, Γιώργο Τράγκα: 

  “Χριστός Ανέστη!


  Η χθεσινή ανάρτησή σας στο FB και η πρόθεσή σας να πάρετε θέση σε αυτά που σας καταλογίζει ο πρώην γενικός διευθυντης της SIEMENS Ηλίας Γεωργίου, σας τιμάει ιδιαίτερα.

  Γιατί το να αποσιωπάται προκλητικά από όλα τα ΜΜΕ η συνέντευξη Γεωργίου μόνο ερωτήματα μπορεί να εγείρει.

  Θα περίμενε επισης κανεις πως τουλαχιςτον τα εν ζωή πολιτικά πρόσωπα στα οποία αναφέρεται ο πιο βασικός ισως κατηγορούμενος της υπόθεσης σημενς (και όχι ο Μ Χριστοφορακος που ανέλαβε πολύ αργότερα και δεν είχε ουδεμία ανάμειξη με την υπόθεση που δικάζεται στο εφετείο Αθηνών)
 θα έπαιρναν θέση.

  Για να κρίνουμε τελικά εμείς- ο ανυποψίαστος λαός- ποιος τελικά λέει την αλήθεια?…
Όσον αφορά στις καταθέσεις Τσάκαλου στις οποιες συχνά πυκνά αναφέρεσθε,επιτρέψτε μου να συμπληρώσω πως χρονικά δε συμπίπτουν με αυτά που αναφέρει το πρώην ανώτατο στελεχος.
Η κυρια Τσάκαλου ήταν γραμματέας του ΜΧ μετα το 1997-98, 
ο κύριος Γεωργίου αναφέρεται στην περίοδο 1992-93.

  
Μια καλή ιδέα θα ήταν να προσκαλέσετε και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και να απαντήσει επιτέλους και ο ίδιος για αυτά τα πολύ σοβαρά που κατέθεσε ο Ηλίας Γεωργίου (και όχι μονο)για την περίοδο 1993 και την πτώση της κυβέρνησης του Κ Μητσοτακη.


  Σας θυμίζω πως εσείς ο ίδιος άλλωστε πριν αρκετά χρόνια φιλοξενήσατε στην εκπομπή σας τον κυριο Συμπιλιδη!”.

  Ορίστε, κύριε Τράγκα. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

  Πάντως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, σήμερα, Τρίτη του Πάσχα, ξαναρώτησε τον κ.Γεωργίου: “Ο κ. Τράγκας, δήλωσε ότι δεν σας ξέρει”.

  Και ο Ηλίας Γεωργίου, απάντησε: “Καλά, θα δούμε ποιος με ξέρει και ποιος όχι”.

  Άποψή μας είναι ότι ο πρώην οικονομικός διευθυντής της Siemens, ο οποίος κατά τα λεγόμενά του, “εκβιαζόταν από Τράγκα και Κακαουνάκη” ενώ ανέφερε πως “είχε χρηματίσει τον Σαμαρά, εις την οικίαν του”, θα επανέλθει. Πάντως, ο κ.Γεωργίου, 81 ετών σήμερα, έχει ήδη στην πλάτη του, καταδικαστική απόφαση 11 ετών την οποία ετοιμάζεται να εκτίσει στην φυλακή. Άρα, μίλησε πριν πάει μέσα. Άρα δεν το έκανε ούτε για να κερδίσει εύνοια αλλά ούτε και χάρη. Τα είπε- εαν αληθεύουν- και έδωσε κόσμο.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  2 Σχόλια

  1. ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΕ OFFSHORE ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;

  2. Τωρα που θα επιστρέψει με το καλό απο τις ΗΠΑ
   να δούμε αν θα τηρήσει το λόγο του ο κύριος Τραγκας
   Αλλα όχι προβάλλοντας παλι την κυρια Τσάκαλου που είχε βρει τηλεοπτική στέγη για να χτυπάει το Χριστοφορακο καη η οποία δεν έχει ιδέα περαν καποιων ραντεβου η οικιακών συσκευών
   Τα χοντρά ξεκίνησαν αρχές 1990 με Καραβέλα Γεωργίου
   Ο καραβελας μας τελείωσε
   Ο Γεωργίου ειναι εδώ
   Όπως και άλλοι ειναι εδώ που ετοιμάζονται να απασφαλισουν
   Κύριε Τράγκα
   Τη σημενς στην οδό αρτεμιδος 8 την είχατε ποτε επισκεφτεί ;
   Όχι ψέμματα σαν τον Αντώνη που δεν ήξερε κανένα απο τη σημενς…

  Comments are closed.