Η Hellenic Train κυκλοφόρησε ευχετήρια κάρτα για τις γιορτές με το σλόγκαν «επόμενη στάση: Δίπλα σε αυτούς που αγαπάμε». Μια ευχή που προκάλεσε αντιδράσεις τόσο από συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών όσο και από απλούς πολίτες.

Ο Νίκος Πλακιάς σε ανάρτησή του ανέφερε πως:
«Η ευχετήρια κάρτα της εταιρίας που σκότωσε 57 αθώους . Αυτή η κάρτα δείχνει όλη την αρρωστημένη συμπεριφορά ενός κράτους στο οποίο εμείς είμαστε οι πολίτες αυτού . Ενα κράτος που επιτρέπει στον καθένα δολοφόνο να δείχνει την απόλυτη χυδαιότητα. Αυτοί που το σκέφτηκαν , αυτοί που το σχεδίασαν , και αυτοί που το δημοσίευσαν είναι όλη η αρρωστημένη νοοτροπία που επικρατεί στην Ελλάδα του 2025 . Θα συμφωνούσα ότι είναι εντάξει εάν τόνιζε !!! Ότι η ευχετήρια αυτή κάρτα αναφέρεται αποκλειστικά στους συγγενείς των Θυμάτων ΤΕΜΠΩΝ . Δηλαδή !!! έτσι όπως είναι ακόμα τα τρένα το πιο πιθανό θα ήταν να βρεθούμε εμείς δίπλα στους αγαπημένους μας παρά όλοι εσείς !!!»
Η ευχετήρια κάρτα της εταιρίας που σκότωσε 57 αθώους .
Αυτή η κάρτα δείχνει όλη την αρρωστημένη συμπεριφορά ενός κράτους στο οποίο εμείς είμαστε οι πολίτες αυτού .
Ενα κράτος που επιτρέπει στον καθένα δολοφόνο να δείχνει την απόλυτη χυδαιότητα.
Αυτοί που το σκέφτηκαν , αυτοί που… pic.twitter.com/xSjKkur72c— Plakiasnikos (@PlakiasNikos) December 25, 2025
Μια ανάρτηση που σχολίασαν και άλλοι συγγενείς όπως θα δείτε:

ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ:σύζυγος Αθηνάς Κατσάρα που χάθηκε στα Τέμπη:»Αυτό είναι ΘΡΑΣΟΣ…Η τελευταία στάση για την Αθηνούλα μου και τις υπόλοιπες 56 ψυχές ήταν στα Τέμπη και δεν έφτασαν ποτέ δίπλα σε αυτούς που αγαπούσαν…»!!
Λίγη ενσυναίσθηση δεν βλάπτει…
ΝΤΡΟΠΗ…#τεμπη_εγκλημα
pic.twitter.com/tkriDjEYr3— Βίκυ (@w1qRzns6NiIMv9e) December 25, 2025
Αλλά και απλός κόσμος…
Επόμενη στάση:
ΤΕΜΠΗ
Χάσαμε αυτούς που αγαπάμεHELLENIC
TRAIN pic.twitter.com/faGGhDPf56— Όλγα (@kallisti8620) December 25, 2025
Χυδαιότητα… pic.twitter.com/GJjDwQJAyF
— Alexandros Charoulis (@FragileAlex) December 25, 2025
Ύστερος καπιταλισμός 2.0 pic.twitter.com/zmB6ixM8JZ
— omg3lolz (@omg3lolz) December 25, 2025
To απύθμενο θράσος της Hellenic Train! pic.twitter.com/zzO83bHaCD
— Areti Athanasiou (@AretiAthanasiu) December 25, 2025
57 άτομα βέβαια λόγω της Hellenic Train και της κυβέρνησης δεν θα είναι ποτέ ξανά δίπλα σε αυτούς που αγαπούσαν pic.twitter.com/l054bYeOTo
— ουσουρπαδόρα (@ousourpadora) December 25, 2025
Ο Αδωνης είχε πει , ειρήσθω εν παρόδω , πως το ζήτημα της δολοφονίας των Τεμπων είχε κριθεί οριστικά στις κάλπες , με το 41% που έλαβε το κόμμα του .
Ετσι μπορεί και η Hellenic Train , με νοπές μνήμες και ανοικτές δικαστικές μάχες , να στέλνει λαμπρές ευχούλες.
Πίσσα & πούπουλα pic.twitter.com/Je9sjSdsEJ— ☠️Politis Κάιν☠️ (@PolitisKn) December 25, 2025
Άσε μας μωρή Hellenic Train, τους θάψαμε, εμείς θέλουμε να ζήσουμε λίγο ακόμα. pic.twitter.com/MFgPzBbXjP
— Geo.graphic (@parallilos) December 25, 2025







Σε μονη γραμμη… ξανα!