EΠΑΘΕ ΤΙΚ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ! ΕΦΤΑΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΤΕΤΟΙΑ ΝΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

  Κοινοποίηση:
  BeFunky Collage exo

  Πρόλαβε και τους προειδοποίησε ο Κακλαμάνης όταν ανέφερε ότι το «μεταναστευτικό» μπορεί να εξελιχθεί σε Συμφωνία των Πρεσπών… για την Νέα Δημοκρατία.

  Ψήφισμα-κόλαφο κατά των χειρισμών της κυβέρνησης, αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το Μεταναστευτικό υπογράφουν 95 προσωπικότητες. Στο ψήφισμα, το οποίο αποστέλλεται στον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη, στους Προέδρους της Ελλάδας και της Κύπρου, στους Υπ.Εξ. των δύο κρατών, αλλά και στην Ιεραρχία της Εκκλησίας γίνεται λόγος για ένοχη ανοχή, που μεταξύ άλλων αλλοιώνει την ταυτότητα και τον πολιτισμό τους έθνους μας.
  Ένα ζήτημα που χαρακτηρίζεται πρόβλημα επιβίωσης, σε συνδυασμό με το Δημογραφικό, και όχι «διαχείρισης», όπως φαίνεται να αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση.

  Στο κείμενο σημειώνονται τα προβλήματα που προκαλούνται από τις ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές και ζητείται από την κυβέρνηση να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Τονίζεται ο κίνδυνος δημιουργίας εθνικών και θρησκευτικών μειονοτήτων, και υποδεικνύεται η Τουρκία ως υποκινητής της μαζικής μετανάστευσης προς τη χώρα μας, με στόχο την δημιουργία ισλαμικής μειονότητας που θα χρησιμοποιηθεί ως όπλο από αυτήν, επιδοτούμενη μάλιστα από το ελληνικό κράτος που, ενώ δεν νοιάζεται για τους Έλληνες-θύματα της οικονομικής κρίσης, ενθαρρύνει τον εποικισμό στο όνομα της «πολυπολιτισμικότητας».

  Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον ρόλο των ΜΚΟ, οι οποίες χαρακτηρίζονται «ύποπτες», αλλά και της FRONTEX, η οποία υποβοηθά την εισροή παρανόμων μεταναστών.

  Αναλυτικά το ψήφισμα:

  “ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΤΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 1 ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
  Προς
  * τους Προέδρους της Ελληνικής και Κυπριακής Δημοκρατίας
  * τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος
  * τους Υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδος & Κύπρου
  * την Ηγεσία της Εκκλησίας Ελλάδος & Κύπρου
  Κοιν:
  * τους Αρχηγούς Πολιτικών κομμάτων Ελλάδος & Κύπρου
  * τα μέλη των Κοινοβουλίων Ελλάδος & Κύπρου
  * τους Ευρωβουλευτές Ελλάδος & Κύπρου.
  * τα ΜΜΕ Ελλάδος & Κύπρου
  * τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
  * τους αντιπροσώπους κρατών – μελών του ΟΗΕ

  Η παράνομη μετανάστευση μαζί με το δημογραφικό αποτελούν τα μεγαλύτερα προβλήματα επιβίωσης του έθνους μας. Η συνεχιζόμενη ανεξέλεγκτη εισροή παράνομων μεταναστών —εκ των οποίων ένα ελάχιστο ποσοστό είναι πραγματικά πρόσφυγες— σε ένα ουσιαστικά χρεοκοπημένο κράτος και με την ένοχη ανοχή κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, αυξάνει τα ήδη μεγάλα προβλήματα στην οικονομία, την δυνατότητα εύρεσης εργασίας, την υγειονομική περίθαλψη και την παιδεία, αλλοιώνει την ταυτότητα και τον πολιτισμό του έθνους μας και έχει συμβάλει σε μια αύξηση της εγκληματικότητας που είναι πρωτόγνωρη για τη χώρα μας.

  Η πολυπολιτισμική πολιτική των κομμάτων εξουσίας δημιουργεί εθνολογικές και θρησκευτικές μειονότητες, που αλλοιώνουν την συνοχή και ιδιοπροσωπία της Ελληνικής κοινωνίας και όπως αποδείχθηκε στην Γαλλία, στη Σουηδία και αλλού, δημιουργούν μια χώρα ανταγωνιστικών κοινοτήτων. Η χορήγηση στέγης, επιδομάτων και ΑΜΚΑ στους παράνομους μετανάστες, την ώρα που Έλληνες, κάποτε νοικοκυραίοι, έχουν γίνει ρακοσυλλέκτες στην προσπάθεια για επιβίωση, ενώ οι νέοι μας είναι άνεργοι και φεύγουν με συνεχώς επιταχυνόμενο ρυθμό για το εξωτερικό, είναι παράλογη, προκλητική και απαράδεκτη από μια κυβέρνηση που υποτίθεται πως ο πρωταρχικός της ρόλος είναι να φροντίζει για τον λαό που την ψήφισε. Οι περισσότερες ΜΚΟ που εργάζονται με ανθρωπιστικό πρόσχημα αφήνονται να δρουν ανεξέλεγκτα και ύποπτα, ενώ πλουτίζουν οι κάθε μορφής δουλέμποροι.

  Η παράνομη μετανάστευση δημιουργεί μια σύγχρονη παγκόσμια τάξη εξαθλιωμένων εργαζομένων προς εκμετάλλευση, και όλα αυτά με την χρηματοδότηση εξωθεσμικών κέντρων που υποστηρίζονται από νεοφιλελεύθερα αριστερά και δεξιά κόμματα. Από στρατηγική άποψη, έχει γίνει πασιφανές πως η παράνομη μετανάστευση υποκινείται από την Τουρκία ως όπλο για τη δημιουργία στην Ελλάδα πολυπληθούς ισλαμικής μειονότητας, η οποία, είτε με αυθόρμητη είτε με προκληθείσα αντιπαράθεση, θα μπορεί στο μέλλον να χρησιμοποιηθεί καταλλήλως, όπως έγινε στην Κύπρο.
  Η πολιτική ηγεσία οφείλει να αναλογιστεί τις εθνικές της ευθύνες αντί να αναλώνεται σε ιδεολογικές τάχα αλλά και κομματικές αντιπαραθέσεις όταν διακυβεύεται η βιωσιμότητα της πατρίδας. Καλούμε την κυβέρνηση να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και να εφαρμόσει αποφασιστικά και αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, όπως:

  1) Να κλείσουν ερμητικά τα ελληνικά σύνορα και να φυλάσσονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας με την χρήση σύγχρονων τεχνολογικών μέσων. Να ζητηθεί δυναμικά και πιεστικά από την ΕΕ οι παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες να καταγράφονται και να ταυτοποιούνται στην Τουρκία. Από εκεί, όσοι δικαιούνται άσυλο, να ταξιδεύουν νόμιμα κατευθείαν προς τα κράτη όπου επιθυμούν να ζήσουν.
  Αν η Τουρκία δεν το δέχεται, ας κλείσει εκείνη τα σύνορά της, διαφορετικά θα μένουν όλοι στην Τουρκία εφ’ όσον τα δικά μας σύνορα θα είναι κλειστά. Σε μια τέτοια περίπτωση άρνησης της Τουρκίας, ας δημιουργήσει ο ΟΗΕ ασφαλείς ζώνες στις εμπόλεμες περιοχές από όπου θα καταγράφονται και θα ταξιδεύουν πρόσφυγες. Είναι άδικο και τραγικό να πληρώνει η Ελλάδα με την ίδια της την ύπαρξη τούς πολέμους για τους οποίους δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη.

  2) Να αποκλειστεί η δράση της FRONTEX στα Ελληνικά χωρικά ύδατα και στον Έβρο καθόσον δεν δρα αποτρεπτικά αλλά διεκπεραιωτικά και στην ουσία υποβοηθά την εισροή παράνομων μεταναστών. Η παρουσία της FRONTEX στο Αιγαίο θα ήταν χρήσιμη μόνο εάν πραγματοποιούσε περιπολίες από κοινού με την τουρκική Ακτοφυλακή στα μικρασιατικά παράλια, ώστε να αποτρέπει τον απόπλου πλοιαρίων.

  3) Για τους ήδη παρανόμως εισελθόντες, να συντομευτούν άμεσα και με κάθε τρόπο οι διαδικασίες χορήγησης ασύλου μόνο σε όσους δικαιούνται. Παράνομοι μετανάστες από χώρες που δεν βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση, πρέπει να αποστέλλονται πίσω στις χώρες τους με συνοπτικές διαδικασίες. Όσοι δεν διαθέτουν επίσημα χαρτιά (διαβατήριο, ταυτότητα) ή έχουν καταδικαστεί για ποινικά αδικήματα, να απελαύνονται με ταχείες διαδικασίες.
  4) Η διαχείριση του προβλήματος πρέπει να διενεργείται υπό ελληνική διοίκηση, για να υπάρχει υπεύθυνος κρατικός έλεγχος αντί για την παρατηρούμενη ασυδοσία και αυθαιρεσία καλοπληρωμένων ΜΚΟ, τα οποία μάλιστα κατηγορούν την Ελλάδα για τις συνθήκες διαβίωσης παράνομων μεταναστών και προσφύγων στα κέντρα φιλοξενίας.

  5) Η διασπορά των παράνομων μεταναστών σε διάφορα σημεία της χώρας αποτελεί στρατηγικό και πολιτισμικό κίνδυνο και πρέπει να αποφευχθεί. Η αποσυμφόρηση των νησιών να γίνει με τις απελάσεις όσων δεν δικαιούνται άσυλο.

  6) Να τροποποιηθεί η σχετική νομοθεσία ώστε να αποθαρρύνεται η παράνομη μετανάστευση και να τιμωρούνται αυστηρά οι εργοδότες που απασχολούν μετανάστες χωρίς άδεια εργασίας ή εκείνοι που ενοικιάζουν σπίτια σε όσους δεν έχουν άδεια εισόδου στην χώρα.

  7) Να απαιτηθεί η κατάργηση της άδικης και παράλογης συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙΙ. Για τους ήδη εισελθόντες πρόσφυγες, να απαιτηθεί η ισοκατανομή τους σε όλες τις χώρες της ΕΕ ανάλογα με τον γηγενή πληθυσμό και την οικονομική δυνατότητα της κάθε χώρας.
  8) Να καταργηθεί ο νόμος 4332/2015 που
  αναφέρεται στην Τροποποίηση Διατάξεων Κώδικα Ελληνικής ιθαγένειας που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Α΄ 7/6.9.2015. Ο νόμος αυτός βασίζεται σε τροποποίηση του γνωστού νόμου Ραγκούση της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου (νόμος 3838/2010), ο οποίος κηρύχθηκε αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο Επικρατείας.
  Αναμένουμε την υπεύθυνη ανταπόκριση της κυβέρνησης στο μέγιστο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Καλούμε τον Ελληνικό λαό σε συνεχή επαγρύπνηση και δράσεις, προτού τα αποτελέσματα του φαινομένου γίνουν μη αναστρέψιμα. Όσοι συμφωνούν με την επιστολή μας, καλούνται να προσθέσουν την υπογραφή τους, στέλνοντας στο IHAHellas@gmail.com επώνυμο, όνομα, επάγγελμα, πόλη και χώρα διαμονής.

  Ποιες είναι οι 95 προσωπικότητες που υπογράφουν το κείμενο

  1. Αθανασούλης Γεράσιμος Α., Καθηγητής ΕΜΠ, Αθήνα
  2. Αλεβίζος Γιάννης, 7ο Λύκειο Αθηνών, Παγκράτι, Αθήνα
  3. Αμπατζόγλου Ιωάννης MSc, PhD, Ακτινοφυσικός ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, Αλεξανδρούπολη, Ελλάς
  4. Αναστασοπούλου Ιωάννα, Καθηγήτρια Ακτινοχημείας και Βιοφασματοσκοπίας, ΕΛΛΑΣ
  5. Ανδρεάτος Αντώνιος, Καθηγητής Πληροφορικής Σχολής Ικάρων, ΕΛΛΑΣ
  6. Άντωνοπούλου Άλεξάνδρα, Όδοντίατρος, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαντ, ΗΠΑ
  7. Αργυρού Φανούλα, ερευνήτρια/δημοσιογράφος/συγγραφέας, Λονδίνο, UK
  8. Αρωνιάδου Βασιλική, Ph.D., Research Professor, Bethesda, MD, ΗΠΑ
  9. Βαρδουλάκης Αντώνιος-Ιωάννης, Ομότιμος Καθηγητής Τμήματος Μαθηματικών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ΕΛΛΑΣ
  10. Βασιλειάδης Δαμιανός, Eκπαιδευτικός, Sυγγραφέας, ΕΛΛΑΣ
  11. Γεωργιάδης Γεώργιος, Υποστράτηγος ε.α., Πρόεδρος ΕΑΑΣ Ξάνθης
  12. Γιαννόπουλος Παναγιώτης Χρ., Καθηγητής, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Πατρών, Πάτρα, ΕΛΛΑΣ
  13. Γκατζούλη Νίνα, Συνταξιούχος Καθηγήτρια, University of New Hampshire, ΗΠΑ
  14. Γκορίτσα Άννα Event Manager, Πρόεδρος Θυγατέρων της Πηνελόπης (ΑΧΕΠΑ) Εσπερίδες, Αθήνα ΕΛΛΑΣ
  15. Δανιάς Ευάγγελος, Υποστράτηγος ε.α., Επίτιμος Πρόεδρος ΕΑΑΣ, Θεσσαλονίκη-ΕΛΛΑΣ
  16. Δημητρόπουλος Νίκος, Υποψήφιος Διδάκτωρ, Πρόεδρος ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας, ΕΛΛΑΣ
  17. Δρ. Δημούτσος Ανδρέας, ΕΛΛΑΣ
  18. Ευαγγελίου Χρήστος Κ., Ομότιμος Καθηγητής Φιλοσοφίας, Πανεπιστήμιο Τάουσον, ΗΠΑ
  19. Ευθυμίου Παύλος, Ομότιμος Καθηγητής Δασολογίας και Φυσ. Περιβάλλοντος, ΑΠΘ Θεσσαλονίκη, Ελλάς
  20. Ιωαννίδου Αντιγόνη , Εκπαιδευτικός-Πολιτικός Επιστήμων, Μελίσσια Αττικής – Ελλάδα
  21. Καδόγλου Τριανταφυλλιά, Καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας, Ιστορίας και Λογοτεχνίας, ΑΠΘ Θεσσαλονίκη, Ελλάς
  22. Κακούλη-Duarte Θωμαή, PhD, Director enviroCORE | Lecturer in Biosciences, Department of Science and Health, Institute of Technology Carlow, Kilkenny Road, Carlow, IRELAND
  23. Καραΐσκος Κώστας, Μαθηματικός Μ.Ε., Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής, ΕΛΛΑΣ
  24. Καρακατσάνης Σ. Θεόκλητος, Επίκουρος Καθηγητής Δ.Π.Θ., Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. Ελλάδα.
  25. Καρακατσάνης Κωνσταντίνος, τ. Καθηγητής Πυρηνικής Ιατρικής ΑΠΘ
  26. Καραμήτσος Δημήτριος, Ομ. καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ & Συγγραφέας, Θεσσαλονίκη, Ελλάς
  27. Καραντζίκος Αθανάσιος, Αντιστράτηγος εα, Πρόεδρος Ο/21 Μακεδονίας-Θράκης
  28. Καραφωτιάς Παναγιώτης Ι., Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, τ. Διευθύνων Σύμβουλος του Γραφείου ΟΗΕ για Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ
  29. Κατηφόρης Βασίλειος Χ. , Distinguished Teaching Professor Emeritus, Dept. of Mathematics, SUNY, Potsdam NY 13676, USA
  30. Κατσούφης Ηλίας, Ομότιμος Καθηγητής Ε.Μ. Πολυτεχνείου, Ελλάδα
  31. Κελεσίδης Bασίλειος, PhD, Drilling Engineering Professor, Χανιά, Ελλάς
  32. Κολοβός Αλέξανδρος, Ph.D., Advanced Analytics Professional, San Diego, ΗΠΑ
  34. Κοντογιαννίδης Νικόλαος, Ph.D., P.E., Former Professor of Mathematics, Senior Electrical Engineer, Jacksonville, Florida, USA
  35. Κοτρώτσιος Παύλος (Kotrotsios Paul), MBA Founder & Publisher, Hellenic News of America. Founder & President, Hermes Expo International Immediate Past President of the Hellenic American National Council, HANC, USA
  34. Κοκκάλης Αλέξανδρος, καθηγητής Πολυτεχνικής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Ελλάδα
  36. Κόντης Ιωάννης, Υποστράτηγος ε.α., τ. Στρατ. Ακόλουθος, Θεσσαλονίκη-ΕΛΛΑΣ
  37. Κουμάκης Λεωνίδας, Νομικός, Συγγραφέας, ΕΛΛΑΣ
  38. Κουρούμαλης Ηλίας, Ομότιμος Καθηγητής Γαστρεντερολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
  39. Κυριακού Αναστασία, Φυτοπαθολόγος (Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών), Λευκωσία, Κύπρος
  40. Κυριακού Γιώργος, Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ΕΛΛΑΣ
  41. Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος –Αμφικτύων, Υποστράτηγος ε.α- Συγγραφεύς Αθήνα, ΕΛΛΑΣ
  42. Κώστα-Τσολάκη Μαγδαληνή, Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Θεολόγος, Καθηγήτρια Ιατρικής ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάς
  43. Λιβαδά Αλεξάνδρα Μακιγιερ, Βαλτιμόρη-ΗΠΑ
  44. Λιρίτζης Ιωάννης, Ph.D (Edin.) Professor of Archaeometry, University of the Aegean Dept. of Mediterranean Studies, Ελλάς
  45. Μανιάς Στέφανος, Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ, Ελλάς
  46. Mανιός Ιωάννης Κ., Υποπτέραρχος – Ιατρός, Ελλάς
  47. Μέρμηγκας Λευτέρης, Professor (Ret.), Pathology, SUNYAB
  48. Μίλλερ Βαρβάρα, Καθηγήτρια Μπαλέτου/ χορογράφος, Βάλτιμόρη, Μαίρυλαντ HΠΑ
  49. Μιχαηλίδης Δημήτριος, Χειρουργός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθήνα
  50. Μοσχοβάκης Αντώνης, Καθηγητής Φυσιολογίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης
  51. Μπακάλης Ναούμ, τ. Διευθυντής Ερευνών, Ελλάς
  52. Μπαλτατζής Παναγιώτης, Ιατρός, Βαλτιμόρη Μαίρυλαντ, ΗΠΑ
  53. Μπαλόγλου Γιώργος, πρώην αναπληρωτής καθηγητής πολιτειακού πανεπιστημίου Νέας Υόρκης, Θεσσαλονίκη
  54. Μπουλούμπασης Διονύσης, Ζωγράφος-Αγιογράφος, Βαλτιμόρη-ΗΠΑ
  55. Μωραΐτης Νικόλαος, Ph.D. Διεθνείς Σχέσεις, Θεωρία Διεθνούς Συστήματος, Συγκριτική Πολιτική, Εξωτερική Πολιτική των ΗΠΑ, Συγκριτική πολιτική, U.S.A
  56. Νεγρεπόντη-Δελιβάνη Μαρία, Πρ. πρύτανης και καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Μακεδονία, Ελλάδα
  57. Νιάρχος Πάνος, Professor (ret.) Indiana University, USA
  58. Νικηφορίδης Δημήτριος, Νευρολόγος, Θράκη- ΕΛΛΑΔΑ
  59. Νούτσης Κωνσταντίνος, Ιατρός Δερματολόγος, τ .Συντονιστής Διευθυντής Δερματολογικής Κλινικής Ευαγγελισμού
  60. Ντόκος Σωκράτης, PhD, Associate Professor, Graduate School of Biomedical Engineering, UNSW Sydney, NSW 2052, Australia
  61. Οικονομίδης Σπύρος, Ομότιμος καθηγητής, California State University, East Bay, USA
  62. Όκος Αντώνιος, MD, Retired, School of Medicine, Seattle, WA, USA
  63. Παναγόπουλος Αλέξιος, Ακαδημαϊκός, Doctor of Political Sciences, Member of the International Slavic Academy of Sciences, Moscow, ΕΛΛΑΣ
  64. Πανοσκάλτσης Βασίλης, Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ΕΛΛΑΣ
  65. Πανουσιάδης Νικόλαος, Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ
  66. Παπαγιάννης Γρηγόριος, καθηγητής Βυζαντινής Φιλολογίας, Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης, ΕΛΛΑΣ
  67. Παπαδόπουλος Δημήτριος Π., Ομότιμος Καθηγητής Π.Σ. / Δ.Π.Θ., Ελλάς
  68. Παπαδόπουλος Κυριάκος, Καθηγητής Χημικών Μηχανικών, Tulane University, Νέα Ορλεάνη, ΗΠΑ
  69. Dr Παπαδόπουλος Νικόλαος, MD, PhD, FEBO, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Α.Π.Θ., Θεσσαλονίκη, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΛΛΑΣ
  70. Παπαδοπούλου Μαρία, Δρ Πολιτικός Μηχανικός, Ελλάδα
  71. Παπαθεμελής Στέλιος, Πρώην Υπουργός Δημοσίας Τάξεως, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάς
  72. Παπακώστας Στέφανος, ΜΒΑ, Τέως καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ελλάς
  73. Παπαμαρινόπουλος Σταύρος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, ΕΛΛΑΣ
  74. Παπανικολάου Ευαγγελία, Δρ Θεολογίας, εκπαιδευτικός, Γλυφάδα, ΕΛΛΑΣ
  75. Παύλος Γιώργος, Καθ. Φυσικής και φιλοσοφίας, ΔΠΘ
  76. Πελεκάνος Νικόλαος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
  77. Πελίδου Συγκλητή – Ερριέττα, Επ. Καθ. Νευρολογίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιωάννινα, ΕΛΛΑΣ
  78. Πουλάρικας Αλέξανδρος, Δρ., Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμας, ΗΠΑ
  79. Ρήγος Ευάγγελος, Πλοίαρχος Ε.Ν. -Πρόεδρος ΙΗΑ – τ. Director of Hellenism ΑΧΕΠΑ-Αθηνών HJ1, Κόρινθος, ΕΛΛΑΣ
  80. Ρότσα-Σωτηροπούλου Ρόντα Σ., Συνταξιούχα Καθηγήτρια Κολλεγίου, Βαλτιμόρη, Μέριλαντ, ΗΠΑ
  81. Ρουπακιά Σοφία, IHA Network Administration, Λονδίνο.
  82. Σαραντόπουλος Αθανάσιος Δ., PhD, MBA, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Γλυφάδα
  83. Σίδερης Κοσμάς, Καθηγητής Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ΕΛΛΑΣ
  84. Σίνη Μάρθα, Ξεναγός στό Walters Art Museum, Μέλος Ιδρυτικού Συμβουλίου του Hellenic Heritage Museum of Maryland, Δημιουργός Πολιτιστικών Εκθέσεων, Βαλτιμόρη, Μαίρυλαντ, ΗΠΑ
  85. Dr. –Ing. Σπαθόπουλος Θόδωρος, Πρώην Διευθυντής Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, Παλαιό Φάληρο, ΕΛΛΑΣ
  86. Σταμπολιάδης Ηλίας, τ. Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης, ΕΛΛΑΣ
  87. Ταγκαλάκης Γεώργιος, Ph.D., Ερευνητής – Εκπαιδευτικός, Αθήνα, Ελλάς
  88. Τερέζης Άθανάσιος, Διευθυντής έπιχειρήσεως, Σικάγο, ΗΠΑ
  89. Τριανταφύλλου Γεωργία, Καθηγήτρια Μαθηματικών, Πανεπιστήμιο Τέμπλ, ΗΠΑ
  90. Τσαπκίνη Κυράνα, Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας, Johns Hopkins University, Βαλτιμόρη, ΗΠΑ
  91. Τσατσανίφος Χρήστος, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός, Doha, Qatar
  92. Υψηλάντη Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΚΥΠΡΟΣ
  93. Φυτρολάκης Νικόλαος, Ομότιμος καθηγητής Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, ΕΛΛΑΣ
  94. Φούφα Ελένη, Professor, English/Humanities, SUNY ERIE Buffalo, NY, USA
  95. Χατζόπουλος Ιωάννης Ν., MSCE, PhD Ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου, T. καθηγητής Πανεπιστημίου CSUF, Πύργοι Θερμής, Μυτιλήνη, ΕΛΛΑΣ

  • Το International Hellenic Association – IHA (Διεθνής Σύνδεσμος Ελληνισμού) www.professors-PhDs.com , είναι ένας μη κερδοσκοπικός, μη κομματικός οργανισμός, με έδρα την πολιτεία Delaware των Η.Π.Α. Τα 4.000 περίπου μέλη του προέρχονται από την ανά τον κόσμο Ελληνική Διασπορά και την Ελλάδα. Περιλαμβάνουν Ακαδημαϊκούς, επιστήμονες, πρώην διπλωμάτες, ανώτερους στρατιωτικούς, δημοσιογράφους και πνευματικές προσωπικότητες του Ελληνισμού. Καταστατικός σκοπός του ΙΗΑ είναι να ενώσει και να βοηθήσει τον Ελληνισμό, μέσα από διάφορες επιτροπές που δραστηριοποιούνται σε εθνικά και πολιτιστικά θέματα.”

  Διαβάστε στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης που κυκλοφορεί στα περίπτερα, όλα όσα λέει… η Ντόρα για τους λ@θρομετανάστες:

  1.indd

  Δείτε και το βίντεο:

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  32 Σχόλια

  1. ΄Οταν ακούς “προσωπικότητες του πνεύματος,των γραμμάτων κ. των τεχνών” εδώ στην Ελλάδα είναι να φτύνεις στο κόρφο σου! ΄Ολοι τους “παρτάκηδες του κερατά” και καλοπερασάκηδες είναι και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι κάποια θεσούλα,η κάποια βουλευτική έδρα(ιδίως κάτι αριστερά λιγούρια ηθοποιοί που το παίζουν πλέρια αριστερή διανόηση και αντικαπιταλισμό για το μαλακισμένο πόπολο που τους βλέπει στα σκουπιδοσίριαλ και τρέχει και τους ψηφίζει. Ας το πάρουμε επιτέλους απόφαση: Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!! Τι να τη κάνεις την οικονομική ανάπτυξη όταν δενθα υπάρχει το ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ? Κύριε Πρωθυπουργέ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ υλοποίησε τη ΒΑΣΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ για την οποία σε ψήφισε ο Ελληνικός λαός: ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της ! Δώσε εντολή στα σκάφη του Λιμενικού να μπαίνουν κόντρα στη πορεία των λέμβων των Ισλαμιστών λαθροεισβολέων, αλοιώς θα περάσεις κι εσύ στο πάνθεοντων εθνοπροδοτών και καταστροφέων της πατρίδας, όπως και ο ΑΛΗΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑ!!!

  2. Όλοι οι Έλληνες να μαζέψουμε υπογραφές..το συνταγμά μας λέει ότι εμείς αποφασίζουμε ειδικά σε εθνικά θέματα..προδότες είναι όλοι μην περιμένετε απο κανέναν σωτηρία

  3. Ξεκαρφωμα ειναι η “επανασταση” των 95 προσωπικοτητων.Υπνωτικο χαπακι για το ποπολο.
   “Εεεεε αφου επαναστατησαν και μεγαλες προσωπικοτητες ειμαι καθησυχασμενος,μου εφυγε το αγχος(οικονομικο,Μακεδονικο,μεταναστευτικο)παω για υπνο”.

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 300 ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ ΚΝΕΣΣΕΤ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ………….

   1. Έως το αρχιτσολι που ψήφισαν τα δήθεν κουμουνια του ΞΥΡΙΖΑ είναι άμοιρος ευθυνών!!!! Που κουβάλησε ότι πακι μπορούσε κ επέβαλε την αναρχία κ αποδιοργάνωση σε οοολη τη χώρα δίχως να προσφέρει το τόσο!!!

  5. Οι ΜΚΟ τι ακριβώς ειναι;Όχι τι έργο κσνουν αλλά πως λειτουργούν;το μη κερδοσκοπικό σημαίνει ότι δεν αμειβονται;εινσι κάτι σαν την μητέρα Τερέζα να πουμε;

  6. Κατηγορουσαν τον Συριζα οτι εκανε την χωρα ξεφραγο αμπελι και ετσι ηταν βεβαια και οτι θα προφυλασαν τα συνορα και ηρθαν και εφαρμοζουν την ιδια δυστυχως πολιτικη , επιτρεποντας την συνεχεια της λαθροεισβολης και του εποικισμου της χωρας με ισλαμιστες, οι οποιοι δεν ειναι προσφυγες!!!!!!!!!! ΜΚΟ και Frontex πρεπει να παρουν δρομο, διοτι το μονο που κανουν ειναι να κουβαλουν λαθρο στην χωρα, αντι να αποτρεπουν τις αφιξεις!!!!!!!!! Αν δεν συνελθουν οι της ΝΔ και δεν κλεισουν τα συνορα οι ευθυνες τους θα ειναι μεγαλες για την καταστροφη της χωρας!!!!!!!!!!

  7. Συγνωμη αλλα διατηρω τις επιφυλαξεις μου ως προς την βαρυτητα που θα εχει η εν λογω υπογεγραμμενη απο τις προσωπικοτητες επιστολη και αυτο γιατι το μεταναστευτικο ηδη εχει παρει το δρομο του.
   Θεωρω πως εχουν σχεδιαστει τα παντα επι χαρτου με τη παραμικρη λεπτομερεια και αυτο εμφαινεται απο μια προχειρη εστω ιστορικη αναδρομη της εκκινησης του.
   Η ροη του χρημματος ειναι σε πληρη ταχυτητα,αστειρευτη και απιστευτα ογκωδης.
   Ο μηχανισμος στηριξης του μεταναστευτικου περικλειεει,χωρις ιχνος υπερβολης,μια πανισχυρη πρωτογνωρη δυναμικη.
   Η αμμεση και ταυτοχρονη κινητοποιηση ηγετων κρατων μελων,των ΜΜΕ,των δημοσιων υπηρεσιων,των ΜΚΟ και αλλων,μετα την Αραβικη Ανοιξη και οχι κατα τη διαρκεια αυτης μου επιτρεπει αβιαστα να μιλησω για καταφανεστατη συνωμοσια.
   Συνωμοσια με μοναδικο στοχο τον μακροπροθεσμο αφανισμο της Ελλαδας,της Ελληνικης Ατλαντιδας,της Ελληνικης κοσμοκρατοριας απο τον χαρτη του πλανητη γη.
   Ηθικοι αυτουργοι αυτου του τερατωδους διαβολικου σχεδιου τρεις,τεσσερις,πεντε γνωστοι ανα τη υφηλιο ανθρωποι που δεν ειχαν διστασει να θυσιασουν στο Ολοκαυτωμα εκατομμυρια ομοεθνεις τους προκειμενου να οικειοποιηθουν τον πλουτο τους.

  8. Ναι μόνο που ο σκυλάραπας Μητσοτάκης είναι τουρκόσπερμα από την Τουρκογέννα και εκτελεί χρέη σατράπη, οπότε χέστηκε για το ψήφισμα των Ελλήνων που τον ψήφισαν κιόλας αντί να ψηφίσουν Εθνικιστικά όπως οι Ευρωπαίοι.

  9. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!

   ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ό,ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ

   ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

  10. Ρε Στεφανε γραψε κατι γιαυτες της Σαβουρες της Ακαδημιας Αθηνων αυτες οι γραμματηζουμενες του ΚΟΛΟΥ ολο μουγκα ειναι γιατι!!!!!!!!

   1. O Γιωργος ο Καραμπελιας εχει γραψει ολοκληρο βιβλιο για την σιωπη των ακαδημαικων ,ειδικα για την κριση μετα το 2008.
    Το βιβλιο λεγεται , ” Η αποστασια των διανοουμενων” .

  11. Μακελειό, γράψτε το link της σελιδας τους να μπαίνουμε απευθειας να υπογράφουμε

   1. Όσοι συμφωνούν με την επιστολή μας, καλούνται να προσθέσουν την υπογραφή τους, στέλνοντας στο IHAHellas@gmail.com επώνυμο, όνομα, επάγγελμα, πόλη και χώρα διαμονής.

  12. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΑΡΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑΡΚΕΣ ΞΑΝΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΕΒΡΟ ΜΕΡΧΡΙ ΑΛΒΑΝΙΑ.ΤΟΙΧΟΣ Κ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΈΓΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Κ ΤΟ ΚΕΕΔ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΧΙ ΕΔΩ.ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΥΣ ΘΑ ΔΟΎΜΕ Κ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ

  13. Ανοησίες. Ας το καταλάβουμε οτι είμαστε όλοι αδέλφια. Εγώ άργησα αλλά το συνηδιτοποίησα. Εξάλλου έχουμε υπογεννητικότητα. Καλύτερη ευκαιρία απο το μεταναστευτικό δεν υπάρχη

   1. ΔΟΚΙΜΆΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!

   2. Σαν μουσουλμάνοι που είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι «μετανάστες» μελλοντικά θα τους προσεταιριστεί η Τουρκία. Δεν διάβασες τι γράφει το άρθρο του makeleio;

    “Τονίζεται ο κίνδυνος δημιουργίας εθνικών και θρησκευτικών μειονοτήτων, και υποδεικνύεται η Τουρκία ως υποκινητής της μαζικής μετανάστευσης προς τη χώρα μας, με στόχο την δημιουργία ισλαμικής μειονότητας που θα χρησιμοποιηθεί ως όπλο από αυτήν, επιδοτούμενη μάλιστα από το ελληνικό κράτος που, ενώ δεν νοιάζεται για τους Έλληνες-θύματα της οικονομικής κρίσης, ενθαρρύνει τον εποικισμό στο όνομα της «πολυπολιτισμικότητας».”

    “Από στρατηγική άποψη, έχει γίνει πασιφανές πως η παράνομη μετανάστευση υποκινείται από την Τουρκία ως όπλο για τη δημιουργία στην Ελλάδα πολυπληθούς ισλαμικής μειονότητας, η οποία, είτε με αυθόρμητη είτε με προκληθείσα αντιπαράθεση, θα μπορεί στο μέλλον να χρησιμοποιηθεί καταλλήλως, όπως έγινε στην Κύπρο.”

    Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνετε μερικοί;

  14. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!!!ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  15. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ.

   1. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜ(ΜΟΥΝΙ)ΣΜΟ ? ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΜΙΑ (ΨΥΧ)ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΡΕΥΝΗΣΗΣ (!) ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜ(ΜΟΥΝΙ)ΣΜΟΣ-ΝΑΖΙΣΜΟΣ

  16. Ελα μωρέ που ξέρουν αυτοί μόνο, ο σορρος και η μερκελ ξέρουν, αν τα έλεγαν αυτοί τότε στο πι και φι θα λυνόταν το μεταναστευτικο. Τώρα μην περιμένετε τίποτα δεν ιδρώνη το αυτί των κυβερνώντων.

  17. Παιδιά, ΠΡΕΠΕΙ, ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να υπογράψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ και να το κοινοποιήσουμε παντού! Είναι η πρώτη φορά που προσωπικότητες με επαγγελματικό και κοινωνικό κύρος στέκονται στο πλευρό μας επώνυμα χωρίς να φοβούνται το φασισμό του παγκόσμιου συστήματος και μας καλούν σε εγρήγορση! Είναι η πρώτη φορά που έχουμε σοβαρούς ανθρώπους που δεν μπορούν να γελοιοποιούν και να λοιδωρούν να υποστηρίξουν τα δίκια μας και τα αυτονόητα! Ίσως έτσι προκύψει και ένας πολιτικός σχηματισμός αμιγώς δεξιός, γνήσια φιλελεύθερος και Εθνικός που έχουμε τόσο ανάγκη και δεν αφήνουν με τίποτα να δημιουργηθεί φέρντοντας στο προσκήνιο καρικατούρες σαν το Βελόπουλο, το Μιχαλολιάκο, το Λεβέντη και άλλα νούμερα για να κλέβουν τις ψήφους μας και μετά να μας φωνάζουν “φασίστες”!!

  18. Τι να τις κανουν τις επιστολές. Τι να τους πουνε;;; Αααααλλο πράγμα χρειάζεται. Δυςτυχως ομως…..

  19. ναι χεστηκανε τα τομαρια τωρα δεν θα φανε το μεσημερι.αφου εχουν ασυλια δεν προκειται να παθουν τιποτα γιαυτο προχωρανε σε εποικοισμο της ελλαδας

  Leave a Response