ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ – Η ΧΛΙΔΑΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΡΑ! ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ Ο 34ΧΡΟΝΟΣ – TI ΑΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ(ΦΩΤΟ)

  Κοινοποίηση:
  πουρα

  Πρόκειται για έναν άντρα 34 ετών, που μπήκε στη δομή στα 9 του χρόνια ως πρόσφυγας από το Ιράκ.
  Ένας 34χρονος άνδρας είναι ένα από τα τρία πρόσωπα που ελέγχονται εκτός από τον πατέρα Αντώνιο, για τα όσα φέρονται να συνέβαιναν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

  Ο νεαρός άντρας φαίνεται πως πέρασε όλη του τη ζωή στην «Κιβωτό», μέχρι που κατάφερε να εξασφαλίσει τη θέση του γενικού διευθυντή. Ωστόσο ο νεποτισμός φαίνεται πως… καλά κρατούσε και στην «Κιβωτό του Κόσμου» καθώς ο 34χρονος άντρας είχε προσλάβει ακόμα και τα αδέρφια του, την σύζυγό του και την αδερφή της συζύγου του να εργάζονται εκεί.

  πουρα 2

  Σύμφωνα με καταγγελίες , όλοι μαζί ήταν εκείνοι που «έκαναν κουμάντο» στην Κιβωτό.

  Η συνάντηση με τον πατέρα Αντώνιο
  Ο 34χρονος είναι από τα πρώτα παιδιά που έμειναν στην Κιβωτό. Τον συνάντησε ο πατέρας Αντώνιος να παίζει σε μια πλατεία την ώρα που έπρεπε να είναι στο σχολείο και θέλησε να μάθει την ιστορία του.

  Σε παλιότερη συνέντευξή του ο 34χρονος έλεγε για την σχέση του με τον ιερέα.

  «Η Κιβωτός που με υπεράσπιζε από μικρό παιδί ενάντια στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό δεν μπορεί παρά να είναι ένα καταφύγιο για όλο τον κόσμο. Ο πατέρας Αντώνιος δέχτηκε πολλές αντιδράσεις στην αρχή. Ήταν πολλοί αυτοί που του είπαν ‘τι κοιτάς τώρα ξένα παιδιά, εσύ ασχολήσου με τη δουλειά σου’.

  »Αλλά αυτός συνέχισε. Ουδέποτε μας μίλησε για την θρησκεία, για την εκκλησία. Ουδέποτε μας είπε ελάτε να δείτε τι κάνω στην εκκλησία. Σεβόταν την καταγωγή μας και τα πιστεύω μας».

  Η αναδοχή που… εξέπληξε
  Είναι όμως, ένα ακόμη περιστατικό, που θορύβησε τον κόσμο γύρω του. Παρουσιάστηκε ως ανάδοχος γονιός ενός παιδιού από τη δομή, εγείροντας ερωτήματα για το εάν πράγματι πληροί τις προϋποθέσεις για να γίνει.

  «Ξαφνικά, ο… εμφανίστηκε ως ανάδοχος ενός μικρού κοριτσιού, 4 ετών από την Αλβανία, μέσα από την ‘Κιβωτό’. Το έλεγε παντού και μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, πώς ένας τόσο νέος άνδρας, μόνος του, κατάφερε να γίνει ανάδοχος, ενώ ζευγάρια που παλεύουν να το καταφέρουν χρόνια, απορρίπτονταν από την ‘Κιβωτό’.

  »Όλοι αναρωτηθήκαμε για τα κριτήρια και πώς τα πληροί. Βέβαια, βλέπαμε ότι το χρήμα ρέει άφθονο. Ταξίδια, ζωή με ανέσεις. Είπε μάλιστα ότι έπαιρνε και επίδομα αναδοχής. Λίγους μήνες μετά παντρεύτηκε μία εργαζόμενη από την ‘Κιβωτό’. Ένας γάμος πλουσιοπάροχος».

  Κι ενώ το δεξί χέρι του παπά εγκρίθηκε ως ανάδοχος και έπαιρνε το επίδομα, η γυναίκα που μιλά στο LIVE NEWS, παρότι προσπάθησε ουκ ολίγες φορές να γίνει ανάδοχος παιδιού από την «Κιβωτό», πάντα έπεφτε σε τοίχο.

  «Δε δίνουνε. Αυτό είναι το θέμα, ότι ο παππάς, ο πατέρας Αντώνης, δεν αφήνει αναδοχές να γίνουν με τίποτα. Και μάλιστα ισχυρίζεται ότι το παιδί δε θέλει γιατί περνάει τόσο καλά, που δε θέλει».

  πουρα 3

  Η δυσκολία στις αναδοχές
  Στην περίπτωση της Χριστίνας, 25 φορές είχε εγκριθεί από το σύστημα του υπουργείου Εργασίας για να γίνει ανάδοχη. Και τις 25 φορές η «Κιβωτός», όπως καταγγέλλει, απέρριψε το αίτημά της.

  «25 φορές το σύστημα έχει προτείνει κάποια παιδιά, κυρίως όμως από την ‘Κιβωτό’ γιατί εκείνοι έχουν τα πολλά. Οι διαδικασίες αυτές, ο μηχανισμός της αναδοχής, είναι πάρα πολύ σωστά, από την άποψη του κράτους οργανωμένα, πλην όμως δεν υπηρετείτε από τις ΜΚΟ, γιατί δεν θέλουν να δίνουν πολλά γι΄ αυτό και έχουν τόσα πολλά. Δεν σας κάνει εντύπωση;».

  Για κάθε παιδί που τοποθετείται σε αναδοχή, χορηγείται στους ανάδοχους γονείς οικονομική ενίσχυση, για την κάλυψη των αναγκών διαβίωσής του. Ένα επίδομα που αρχίζει από τα 325 ευρώ και μπορεί να φτάσει τα 1.200.

  Ο 34χρονος, όπως και άλλα δύο στελέχη της «Κιβωτού» που από φιλοξενούμενοι, με την πάροδο του χρόνου, έγιναν εργαζόμενοι στη δομή, βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών για την ασέλγεια που έχει καταγγελθεί αλλά και για τις κακοποιήσεις.

  Τις απάνθρωπες τιμωρίες που «βάπτιζαν» συνέπειες και τους ξυλοδαρμούς παιδιών της «Κιβωτού».

  Ωστόσο, ο ίδιος θέλησε να δώσει απαντήσεις και μέσω ανάρτησης ανέφερε:

  Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι παιδί της Κιβωτού εδώ και 25 χρόνια!

  Μου έδωσε πολλά εφόδια για την ζωή και έμαθα να πράττω το καλό χωρίς να ζητάω αντάλλαγμα…

  Όντως ζω μια ζωή ήρεμη και όμορφη και εννοείται “πλουσιοπαροχη” αλλά σε συναισθήματα και Ανθρώπους(αμα ξερετε τι σημαίνει αυτη η λέξη!) που τις τελευταίες ημέρες μου δίνουν δύναμη και κουράγιο για ΟΛΑ αυτα που ακούμε και βλέπουμε για την μεγάλη οικογένεια της Κιβωτού…πατέρα Αντώνιε θα είμαστε διπλα σου…《ειδικά τώρα που εφυγες στο εξωτερικό!!!》…τι άλλο θα ακούσουμε!!!

  Δεν θα κρίνω εγώ κανέναν σας για οτιδήποτε λετε για’μενα και τον κυκλο μου…γιατι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται…κριτής μόνο ο παντοδύναμος!ΟΨΟΜΕΘΑ..

  Αναδοχή δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ…αν και θα το ήθελα κάποια στιγμή τώρα που το είπατε.

  Ειμαστε 7 αδέρφια κι όχι 6…για τον “κύριο” που είπε ότι μας γνωρίζει από παλιά!

  Επισης δεν ήξερα ότι θα πρέπει να μην είσαι από το ΙΡΑΚ για να κάνεις έναν όμορφο γάμο…34 χρόνια στην Ελλάδα όπου εργάζομαι από τα 17 μου με μισθό από την εργασία μου αλλά και επιπλέον από το ποδόσφαιρο κανονικά δεν θα έπρεπε να έχω δεύτερο παντελόνι να φορέσω, που θέλω και “λουσα”!!!

  Πισίνα- Σε ξενοδοχείο μεσα στην Αθήνα…
  Ταξίδια -Απο ομάδες πληρωμένα…
  Πούρα-δώρο από του πατέρα της κουμπάρας…
  Τραγουδιστής -αγαπημένος φίλος και καλεσμένος στον γάμο(έτυχε να είναι γνωστός, είχα και άγνωστους αλλά δεν ήξερα ότι θα με βγάζατε στα κανάλια, θα είχα γίνει ρεζίλι)
  Ρολόι -οκ το αγόρασα 70€…(ΑΜΑΡΤΗΣΑ!)

  Κακώς πήρα φωτογράφο αφού θα μπορούσα να καλέσω εσάς εχετε κάνει πολύ καλή δουλειά παίδες, σας ευχαριστώ για την διαφήμιση!
  Εγώ δυστυχώς τα έκανα μόνο μια φορά δεν είναι η καθημερινότητα μου όπως η δική σας…να με συμπαθάτε!
  Ευτυχως ομως βρήκα πλούσια γυναίκα ( Αριάδνη Χοτζάι ) και ισως τα ξανακάνω!

  Σχετικά με τα τελευταία νέα όλα καλά στην υπόλοιπη Ελλάδα!

  Υ.γ.1
  Ολα όσα ακούγονται για το πρόσωπό μου είναι συκοφαντίες και ψεύτικες κατηγορίες…επίσης δεν επιθυμώ κανένα κανάλι και καμία ιστοσελίδα να χρησιμοποιεί φωτογραφίες μου χωρίς την γραπτή άδεια μου…με ή χωρις πρόσωπο!!!
  Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου.

  Υ.γ.2
  Και όσα αφορούν την #ΚιβωτόςτουΚόσμου εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη και είμαι σίγουρος ότι οι αρχές θα κάνουν το καθήκον τους.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  31 Σχόλια

  1. Τι μου θύμισες τώρα ρε Μακελειο πόλεμος στο Ιράκ 2003. Σοκ και Δέος ωραίες εποχές! Τότε που έκανε πόλεμο η αληθινή υπερδύναμη του πλανήτη! Τώρα έχουν ξεπέσει τα πάντα. Εμαθαν να κάνουν εισβολή και πόλεμο μέχρι και οι πειναλες οι Ρώσοι μεθυστακες.

  2. Στο Διοικητικο συμβουλιο εκτος απο την ..πρεσβυτερα, οι υπολοιποι 3 ειναι ενας Ιρακινος 34 ετων παντρεμενος με Αλβανη που δουλευει στην Κιβωτο, ενας Ρουμανος “καλο παιδι”, και ενας Αλβανος. Ο Αλβανος αυτος εχει εξελληνισει το επιθετο του. Και ειναι παντρεμενος με Ελληνιδα!!! Και ολοι τους ειναι Μουσουλμανοι η Αθεοι!!!!!! Να τους χαιρομαστε. Η Πόλις Εάλω!!!!!!!!!!!!!

  3. Αυτος ξερει παρα πολλα γιαυτο κανει τον καμποσο..

  4. Πρέπει να ήταν καλός επιβήτορας γι αυτό τον είχαν στα ώπα ώπα τα τραγιά….

  5. Λύγδωσε το άντερο του λαθραίου και απειλεί κιόλας. Αλλά δεν φταίει αυτός . Ο τράγος φταίει που τους μάζεψε και τους έδωσε εξουσία ώστε να τον καλύπτουν για να μην χάσουν τη μάσα. Γι αυτό 25 χρόνια δεν ακούστηκε τίποτα . Σαπίλαααααααααααααααααααααααα

  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   Ο ορισμός του ΄΄ΦΕΥΓΑΓΙΝ΄΄

  7. ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ.
   ΟΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΟΥΣ ΕΤΡΕΧΕΣ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗ;
   ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΙ ΡΑΣΑ ΡΕ ΓΑ…ΜΕΝΟΙ

  8. Ρε λούστρο που απειλείς που βγάλανε τα μούτρα σου, αν ήταν κανένα σοβαρό κράτος θα δεις που θα είχες βρεθεί. Ποια πλούσια γυναίκα, από το επώνυμο Αλβανίδα είναι, βρήκε ο γύφτος την γενιά του. Κόκα, πουτσ@, και κοπάνα. Με τους πισωγλεντηδες, τα ναρκωτικά και το ξέπλυμα μια χαρά την είχαν βολέψει αυτός το σόι του και ο πάπα σουζας κατά κόσμον πάτερ Αντώνιος. Περαστικά στους αγαθους δωρητές.

   1. Αδερφε η πλακα ειναι πως τα λεσια εχουν ανοιχτα προφιλ στο φουμπου και διαφημιζουν την ζωαρα. Η κυρα Αριαδνη του Ιρακινου γκολντεν μποι δουλευε λεει μπαριστα 2017-2018 και απο το 2019 στην Κιβωτο.Μιλαμε πουλαει μπολικη τρελλα η συμμορια.

  9. Ελπίζω αυτό τον κοπρίτη από το Ιράκ που ειρωνεύεται κιόλας, να τον έχουν διαολοστείλει.
   Αξιους Ελληνες ο τραγόπαπας και το σύστημα τους έχουν στο ψυγείο.

  10. Η Κιβωτός του Πάπανικολάου δημιουργήθηκε ως ΜΚΟ για να υποδεχθεί τα μικρά των Αφροασιατών εισβολέων, αλλά κ των Αλβανών κ τσιγγάνων.

   Τελικώς οι δύο υιοθετημένοι από το αμαρτωλό ζεύγος, 21 ετών, είναι Κογκολέζοι!
   Τους είχαν μαθητές στην Λεόντειο παπική σχολή διοικουμένη από τους Μαριανούς αδελφούς.

  11. Αυτός ο παπάς ως τι φορούσε το ράσο;Τους μουσουλμάνους ρε τραγο;ου να χαθείς

  12. Εις υγείαν των κορόϊδων πίνει ο ιρακινός, του χαμογέλασε η τύχη στο ελλάντα

  13. Τέτοια ελεημοσύνη της χλιδής καλλιτερα να κλείσει….
   βοηθούν τον κάθε μωαμεθανο τυχοδιωκτη και αγνοούν τον πενήντα χριστιανο…

  14. δεν φταίει σε κάτι το παιδί οποιος και να ήτανε στην θέση του τα ίδια θα έκανε αφού του τα έδινε ο τράγος δεν τα έκλεβε

   1. Ο Σανταμ Χουσειν φταίει που δεν πρόλαβε να τους εκτελέσει.

  15. μπραβο στεφανε !!!!!!!!!!!!!!!!! Γ@ΜΑΤΟΥς ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ (ΚΑΤΕΒΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ )

  16. Στο χαμογελο του παιδιου , να δεις τι γινεται .

  17. Συμπατριώτες Έλληνες, με όλα αυτά τα αλλοδαπά και αλλογενη πλήθη, είτε παιδιά είτε ενηλικες, όλοι αυτοί οι βρωμεροί συμπατριώτες μας βόλεψαν τις τσέπες τους και τους κωλους τους. Το άσχημο είναι πλέον οι υπηκοοτητες που μοιράζονται σωρηδόν και η αλλοίωση πλέον του έθνους. Γιατί αυτός ο πίθηκας από το Ιράκ και όλο του το σόι έχει λάβει και την υπηκοότητα, θα φρόντισε ο πουστοτραγος γι’αυτο.

   1. τα μεγαλυτερα πιιθηκια ειστε εσεις οι νεοναζι. Ευτυχως βρισκεστε πεταμενοι στο περιθωριο

  18. Επιτέλους νέα διοίκηση, φουλ αναδοχές από σουργελόπουλους, πουστρομανώλες και κωλοπιατέλες

  19. ΜΙΛΑΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΙΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΧΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΖΟ Η ΣΑΔΙΣΤΡΙΑ ΠΑΠΑΔΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΝΟΗΤΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΛΟΠΟΔΗΤΩΝ…..

  20. Παιδιά από το Ιράκ,το Πακιστάν,την Συρία,Αλβανία,Τσιγγάνοι…Ον ουκ έστιν αριθμός…Κανένα Ελληνόπουλο υπήρχε σε αυτήν την δομή;;

  21. Τον κακόμοιρο τον πρόσφυγα…. άσχημα που παιρναει στο Ελλάντα. Σίγουρα φταίει ο ρατσισμός μας γι’αυτό έτσι;

  22. Αυτος απο το Ιρακ παρολου που δεν φαινεται η … φατσα του ο τροπος του σωματος του δειχνουν …. τι κουμασι ειναι

  23. ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗΔΕΣ
   Κ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΚΛΑΙΝΕ
   Κ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.
   ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕ Ο ΠΑΠΑ ΑΝΤΩΝΗΣ Κ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ…..
   ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΡΙΟ….. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΜΙΛΑΜΕ.
   ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ !!!!!
   Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!

  Comments are closed.