(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) 3 ΒΙΝΤΕΟ “ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ” ΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ . ΣΧΕΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ, ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΒΙΛΕΣ, ΑΓΟΡΑ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ. ΕΦΡΙΞΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ

Κοινοποίηση:
ΧΙΟΣ-ΜΑΚΕΛΕΙΟΧΙ-27-5

Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution
Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution

Τρία βίντεο φωτιά, με συνεχείς και απρόσκοπτες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις (όπως τόνισε κατ’ επανάληψη ο δημοσιογράφος, μέχρι να γίνουν εκλογές, για να αντιληφθεί ο Λαός την κυβερνητική Μαφία, την Καμόρα, που ελέγχει τους μηχανισμούς της πολιτικής και οικονομικής ζωής της χώρας) , προέβαλλε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΧΙ με τον  Στέφανο Χίο, την Πέμπτη το βράδυ, 26 προς 27 Μαίου, οι οποίες ήδη δημιουργούν αναταράξεις και πανικό σε κορυφαία πρόσωπα του Μαξίμου που ίστανται με θεσμικό ρόλο, δίπλα στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Το πρώτο αφορά, αποκαλύψεις από “βαθύ λαρύγγι” της “αυλής της πρωθυπουργικής φαμίλιας, μία από τις πηγές που έχουν ανοίξει το στόμα τους και ξερνάνε γεγονότα και μαρτυρίες που δημιουργούν σκάνδαλα ηθικής, οικονομικής αλλά και πολιτικής απαξίας για το στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Το τρίτο και πιο σημαντικό βίντεο- μαρτυρία, αφορά πρόσωπο δίπλα στον πρωθυπουργό, το οποίο θα κατονομαστεί στη συμπληρωματική κατάθεση που θα δώσει εντός των ημερών ο δημοσιογράφος στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής (εαν χρειαστεί και πιο ψηλά για να κορυφωθεί το θέμα), και αφορά τις διασυνδέσεις του προσώπου αυτού με “άτομα της Ελληνικής Κόζα Νόστρα, τα οποία σχεδιάζουν και απεργάζονται δολοφονίες, συμβόλαια θανάτου, εκτελέσεις και βομβιστικές ενέργειες και ακούγονται σε τηλεφωνικές συνομιλίες να αναφέρουν πάλι το όνομα της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ αλλά και το όνομα του Στέφανου Χίου όπως και του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη. Τα ίδια έλεγαν και για τον Γιώργο Τράγκα, τον μακαρίτη. Τους τα είχα πει. Ο Βαξεβάνης τα άκουσε και φυλάχθηκε, ο Τράγκας τα γνώριζε, έπαιρνε μέτρα αλλά δυστυχώς τον κατέληξαν, τον σκότωσαν, έτσι όπως έφυγε. Η σύζυγός του τα ξέρει όλα, άλλωστε τα έχει πει με ονοματεπώνυμο στις εκπομπές του που έμειναν ως παρακαταθήκη”, ανέφερε αναλυτικά και εμπεριστατωμένα ο δημοσιογράφος- ρεπόρτερ που παίζει τη ζωή του κορώνα γράμματα για την ΑΛΗΘΕΙΑ.

“Θα αναγκαστούν  οι αρχές να κάνουν ότι έπραξαν οι Ιταλοί εισαγγελείς, να τσακίσουν τη Μαφία, τους πετρελαιάδες, τους λαθρέμπορους που κλέβουν τον πολίτη, τα μπραβάκια, τους πιστολάδες και τα παρελκόμενα επιχειρηματιών που στέλνουν τελεσίγραφα και απειλές. Τους τα επιστρέφουμε και τους λέμε: Ελάτε , θα σας πάμε δεμένους, τον αντίπαλο πρέπει να τον μετράς πριν τα βάλεις μαζί του και ευτυχώς δεν είμαστε μόνοι μας. Υπάρχουν άνθρωποι- πατριωταράδες που μας στηρίζουν “, κατέληξε ο Στέφανος Χίος.

Ο δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να αναφέρει πως η κυβέρνηση της ΝΔ του αφαίρεσε την αστυνομική φύλαξη και έπειτα από λίγους μήνες, εκδηλώθηκε η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, κάτι για το οποίο ήδη ετοιμάζεται αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου και μάλιστα κατά συγκεκριμένων ανώτατων αξιωματικών αλλά και πολιτικών προσώπων. 

Killed_list_graphic

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Έπεσαν πάνω στο Μακελειό να το φάνε. Η δημοσιογραφία που κάνει προσβάλει την αισθητική τους… λένε και ξαμολάνε τους πράκτορες, τους νταβατζήδες και τα επί πληρωμή ρεμάλια (μερικά εκ των οποίων σκοτώνουν ή σκοτώνονται μέρα μεσημέρι) για να πλήξουν την επιχείρηση που δίνει δουλειά σε 35 ανθρώπους και δεν χρωστάει μία σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. Τώρα ποια αισθητική μπορεί να έχουν οι απόπατοι της εξουσίας χρήζει συζητήσεως, καθώς είναι μεγάλη κουβέντα και είναι και καλοκαίρι που προμηνύεται ζεστό. Και όπως άφησε να εννοηθεί χθες στην επίσκεψή του στην ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου ο Κυριάκος Μητσοτάκης όλοι πρέπει να βάλουν πλάτη στην εξοικονόμηση ενέργειας. Όπερ εστί, θα πούνε για παράδειγμα να κλείνουμε τα κλιματιστικά (λέμε εμείς τώρα) κι αυτοί θα τα έχουν ανοιχτά στο Μαξίμου και θα γίνεται της μουρλής, καθώς εμείς τα κορόιδα τα πληρώνουμε εξάλλου…

Τσαουσέσκου με μουστάκια

Κι αυτό θα έχουν την απαίτηση να μην το γράψουμε (στο site ή την εφημερίδα) ή αν το γράψουμε να είναι μη μου άπτου, ώστε να μην παρέμβει το ΕΣΡ και χώσει πρόστιμο σαν τους λογοκριτές του Τσαουσέσκου. Το είπε εξάλλου και ο Κυριάκος στο Νταβός: ”πρέπει να μειώσουμε την τοξικότητα στο δημόσιο διάλογο με την βοήθεια των μεγάλων εταιρειών του διαδικτύου…” Ήτοι να σιωπήσουμε ότι δεν μας αρέσει όπως κάνει η Τουρκία, η Κίνα και η Βόρεια Κορέα…

—–2 χρόνια μετά…

Τρέλα και κορδέλα σαν να λέμε. Και πλησιάζει και ο Ιούλιος όπου εκεί κοντά στο τέλος πριν δυό χρόνια το 2020, είχαν αποπειραθεί να σκοτώσουν τον Χίο τον φωνακλά που τα λέει έξω από τα δόντια και δεν παίρνει λεφτά από το κράτος ή από άλλες μυστικές πηγές.

Και δεν το σκότωσαν καθώς αυτός είναι και «παλαβός» και αντί να κάτσει να πεθάνει μετά τους πυροβολισμούς σηκώθηκε και πήγε μόνος του στο νοσοκομείο.  Το Μακελειό όμως δεν είναι μόνο ο Χίος, ο Χίος είναι ένας από το Μακελειό που είναι Λερναία Ύδρα και θα βρούνε τον μπελά τους οι επίβουλοι. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι πια κύμα ζωών, κοινωνική απαίτηση, συνήθεια και κραυγή.

World Press Freedom Day, Vector Illustration.
World Press Freedom Day, Vector Illustration.

Παίρνουν τηλέφωνα και τους δεσπότες!

Μέχρι και δεσπότες έμπλεξαν όπως μάθαμε τα πρακτόρια για να πλήξουν το Μακελειό, παριστάνοντας τον Χίο το όνομα του οποίου χρησιμοποίησαν για να τους μιλήσουν.  Τι να τους πείτε ρε, εξομολόγηση θέλατε από τις πολλές αμαρτίες που έχετε… Αλλά αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αγαπάει και τον νοικοκύρη που σημαίνει ότι τζίφος η απόπειρα των πορτοφολάδων… Για να πλήξουν αυτήν εδώ την ντάπια οι μάγκες έχουν κάνει χίλια δυό που έχουμε κατά καιρούς αναφερθεί με έσχατες κινήσεις απελπισίας από την μεριά τους: την έκδοση δύο φύλων (ένα εβδομαδιαίο και ένα καθημερινό) που πήγαν άπατα κυκλοφοριακά αλλά υπάρχουν όμως- πληρωμένα από τη ΝΔ- με την προσδοκία να μας κόψουν φύλλα. Αλήθεια κύριε Μητσοτάκη δεν αναρωτιέσαι ότι έτσι όπως μανατζάρεις το θέμα με την ενημέρωση θα βρεις τον μπελά σου κάποια στιγμή; Έχεις σκεφτεί εσύ και το ΕΣΡ ότι αύριο το πρωί μπορεί να σκάσουν καμιά δεκαριά περιπτώσεις όπως η παρακολούθηση του Κουκάκη και να πάρει φωτιά ο κ@λος σας; Ήδη στην Ευρώπη σε ξεφωνίζουν χοντρά και λένε πολλά…

Μαζευτείτε λίγο ρε μάγκες, όσα κάνετε λίπασμα είναι στην προσπάθεια που κάνουμε κι έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Κι έρχονται κι εκλογές Κυριάκο με το κόσμο να ακούει το όνομα σου και να τροχάει μαχαίρια…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

 1. Ο Ελληνας Χαραρι
  Ειναι Gay??
  ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΑΣΗΣ: ΛΕΚΤΩΡ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (βλέπε:ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ)! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ GREAT RESET: ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ» ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ & ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ! ΛΕΕΙ ΟΤΙ…Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

 2. Μαζί με τα ναρκωτικά που θα χορηγούνται ακούσια ή εκούσια.
  Σε μία διάλεξη το 1961, ο Άλντους Χάξλεϊ περιέγραψε το αστυνομικό κράτος του μέλλοντος ως την «τελική επανάσταση»: μία «δικτατορία χωρίς δάκρυα» όπου οι άνθρωποι «αγαπούν την δουλεία τους». Ο στόχος, είχε πει, είναι να δημιουργηθεί «ένα είδος ανώδυνων στρατοπέδων συγκέντρωσης για ολόκληρες κοινωνίες έτσι ώστε να χάσουν ουσιαστικά οι άνθρωποι τις ελευθερίες τους… αλλά… δεν θα σκέπτονται σε καμία περίπτωση να εξεγερθούν λόγω της προπαγάνδας ή της πλύσης εγκεφάλου… που θα ενισχύεται με φαρμακευτικές μεθόδους».

 3. Ο γιος του Τραγκα, δεξί χέρι-σύμβουλος του Κουλη δεν είναι; Για ξετυλίξτε το νήμα

 4. Η .ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ

 5. Κυρ χιό, θεωρώ αυτονόητο ότι θα κατέβεις στις εκλογές μαζί με Ηλία έτσι; Δεν πιστεύω να μας την κάνετε; Πάτε για διψήφιο ! Αλλά μετά, « το νου σας ρεμάλια» που λέγε κι ο Λάμπρος ! Δεν σηκώνουμε αλλες απογοητεύσεις !

 6. ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 7. Στέφανε Αξιος Αξιος Αξιος.
  Χτύπα αλύπητα τίς Μητσοτέικες οχιές,τούς εγκληματίες τού ελληνικού λαού.
  Γιάννης Λάκων

 8. Στέφανε εσυ μας οδηγεις ! Κρατά γερά! Θέλουν να σε φιμώσουν οι γερμανοτσολιάδες, αλλα εμείς είμαστε όλοι μαζί σου !!!

 9. Προσέξτε όλοι σας μη σκίσετε κάνα καλσόν από τη πολλή επανάσταση που κάνετε. Μια ζωή πουλημένα τομάρια είστε το 99% των γΕλλαδιστανών, ας άνοιγαν οι κάνουλες με τα λεφτά όπως παλιά με το πασόκ να δούμε πόσο τουμπεκί θα κάνατε πάλι. Ο βρωμοέλληνας έτσι ήταν πάντα, μόνο όταν δεν έχει λεφτά το παίζει επαναστάστης και γαμώθρησκος, άντε να έρθει η Τουρκία να σας κάνει γιουσουφάκια για το καλό της ανθρωπότητας ξεφτίλες!

 10. Ευγε ολα στην φορα .Ο σανος ειναι για τα ζωα οχι για τους ανθρωπους.Οι ανθρωποι δεν τρωνε σανο.Οποιος ειναι ζωο ας συνεχισει να τρωει και να βελαζει.

 11. Δεν μπορουμε να δουμε το βιντεο ειναι λεει ιδιωτικο..!!!!

 12. Το video φαίνεται ως private και δε μπορούμε να το δούμε

 13. Κυρ Στεφ δε κατάλαβες ακόμα ότι οι επίδοξοι Ναπολέοντες είναι σα τη Λερναία Ύδρα και δε τελειώνουν ποτέ
  Ο ένας διαδέχεται τον άλλον με μαθηματική ακρίβεια.

 14. γεμιζουν τα αυτοκινητα βενζινα και φευγουν σαν κυριοι ,, σιγα μην πληρωσουν 2,5€. το λιτρο στα σκοπια εχει 1,20€. βουλγαρια 1,30€. κυπρος εδω μονακο ειμαστε μαλον με τον μητσοτακη .

 15. Απολαυστικός όπως πάντα!!!! Ο πατριωτικός δυναμισμός είναι στο DNA σου Στέφανε. Είμαστε μαζί σου. Δεν είσαι μόνος σου. Σε αγαπάμε. Δεν φοβόμαστε δεν μασάμε σκεφτόμαστε αναστοχαζομαστε προσέχουμε τους εαυτούς μας και πάμε μπροστά.

 16. Εμ, να μην βραβεύσουν τους υποτακτικους τους!!!!????

 17. Στέφανε είμαστε μαζί σου μαθαίνουμε την αλήθεια…κράτα γερά!!!

 18. καλησπερα Στέφανε θελω αν μπορεις να μας πεις τι γινεται με το θεμα των μέτρων που ελεγαν θα παρουν για το ενεργειακο….αυτα που ελεγαν για τις απαγορευσεις κυκλοφωριας με το αμαξι τις Κυριακες κι αυτα…ευχαριστω και κανε ποιο συχνα live αν μπορεις!!!

  1. Παπαλουκά, κάνε λίγο ακόμη υπομονή. Ολα θα σας τα σερβίρουν από τα τέλη Σεπτεμβρίου και μετά. Άλλωστε, κάπου τότε ”επιστρέφουν” από τις καλοκαιρινές διακοπές τους και οι διάφορες ”πανδημίες” και ”καταστροφές”..!!
   Αχαχαχαχααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 19. Θα κατεβάσετε 6 επισκόπους να αφόρισετε τη ΜΑΣΩΝΙΑ και τις πολιτικές σαβουρες?? Όπως λέει το πηδάλιο?? Να τελειώνει η καμπαλλιστικη δυναστεία των κομμάτων -πρακτορων?? ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ!!!

 20. Κάνε καθημερινές εκπομπές εάν μπορείς ευχαριστώ

Comments are closed.