28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ – ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΜΕΡΚΕΛ – ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΟΓΩ… ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

  Κοινοποίηση:
  germanoi_athina2

  Εμπνευσμένο: 28η Οκτωβρίου οι Γερμανοί ξανάρχονται στην Αθήνα με την Μέρκελ. Ακύρωση μαθητικής παρέλασης δηλ. εθνικής επετείου λόγω .. εθνικού πένθους!Ανιστόρητη απόφαση. Δε θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας του εθνικού πένθους

  Πρωτοφανείς καταστάσεις κι αποφάσεις. Ενώ τα σχολεία θα λειτουργήσουν την ίδια μέρα κανονικά. Αυτό δεν θα το ήθελε ούτε η Γεννηματά να μην αποδοθεί η τιμή στους ήρωες του 40 σ’ ένδειξη … τιμής στη σωρό της! Ατιμάζουν και τη Γεννηματά να πάρουν θέση οι οικείοι της και το κόμμα της. Είναι μια στάση αντιπατριωτική με πρόσχημα τη Γεννηματά.. Η ιστορική συνείδηση, η συλλογική μνήμη προπηλακίζεται βάναυσα.

  Αλαλούμ.. αυτά μόνο στην Ελλάδα της σήμερον δύνανται να συμβούν. Αντιφάσεις, χαοτικές αποφάσεις, μπρος πίσω, ανακολουθίες, γκρίνια και χολή κατά του συνήθη ύποπτου για μετάδοση ιών και λοιπών λοιμωδών νοσημάτων Αη Δημήτρη…Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα η στόχευση είναι προφανής..Δημιουργούν διχαστικό κλίμα και το δυναμιτίζουν.

  Η δεξιά πρόδωσε την Εκκλησία και η αριστερά τη Δημοκρατία (αυτή την περίοδο των 2,5 χρόνων).. και οι 2 συνεισέφεραν στο κάλεσμα της παγκοσμιοποίησης….

  Η προδοσία ξεκίνησε με το συνωστισμό της Σμύρνης και κατέληξε στον συνωστισμό τ’ Αη Δημήτρη

  …ο εθνομηδενισμός ακολουθήθηκε από τον χριστιανομηδενισμό και εκκλησιαστικομηδενισμό τους..

  Kαι όπως πάντα 2 μέτρα και 2 σταθμά. Επιλεκτική μεταχείριση κι εδώ όπως στη Γαλλία όπου μπορεί το υγειονομικό πάσο να επιβάλλεται δια ροπάλου ως και στα σούπερ μάρκετ και στο τελευταίο καφέ όπως και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στους υγειονομικούς για τη σωτηρία της κοινωνίας αλλά δεν θα είναι υποχρεωτικό το υγειονομικό διαβατήριο – πιστοποιητικό, για τους Γάλλους που θέλουν να συμμετέχουν σε προεκλογικές συγκεντρώσεις, εν όψει των προεδρικών εκλογών! Και μάλιστα ως είθισται πολλές γίνονται σε κλειστούς χώρους..

  Η αναξιοπιστία του παγκόσμιου κι εγχώριου πολιτικού συστήματος είναι προφανής..και ειδικά όταν υπάρχουν ειδήσεις σαν κι αυτή που περνάνε απαρατήρητες στη Σιγκαπούρη με πλήρως εμβολιασμένο σχεδόν το 83% του πληθυσμού και με τις 2 δόσεις, καταγράφεται κατακόρυφη αύξηση μολύνσεων και ρεκόρ νέων κρουσμάτων ημερησίως.

  dimpenews.com

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  8 Σχόλια

  1. Αυτοί οι …φιλάνθρωποι κυβερνώντες που κόψανε την παρέλαση για να …τιμήσουν την φώφη(που είχε ψηφίσει τα μνημόνια, για να μην ξεχνιόμαστε), έχουν την ίδια …ευαισθησία και για να πληρώσουν τα χρέη των κομμάτων τους που πρέπει να είναι καμιά 200αριά εκατομμύρια ευρώ; Ή εξαντλείται η …ευαισθησία τους στην παρέλαση; Και βάζουν και δημοσία δαπάνη την κηδεία της φώφης αυτοί που δεν τιμήσανε τον ήρωα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ που έπεσε ανήμερα 28ης Οκτωβρίου μαζί με την σημαία. Και δυστυχώς και η Φώφη δεν τίμησε τον ήρωα, όχι ότι θα περιμέναμε να τον τιμήσει! Ελληνικέ λαέ, η Φώφη πέθανε πλούσια από αρρώστια, ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ δολοφονήθηκε φτωχός και κανένας πολιτικός δεν πήγε στην κηδεία του, γιατί δεν ήταν σε κόμματα και μόνο ιδανικό είχε τη σημαία. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ-ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

   1. Ποσο δικιο εχεις! Οι βρωμοαλβανοι το φαγανε το παιδι και τωρα το λενε αυτοκτονια οι π0υστηδες!

  2. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ.
   ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΒΡΑΙΩΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.

  3. Για ρωτήστε τους, η πορεία που έχουν οργανώσει οι Πακιστανοί λαθρό για σήμερα (27 Οκτωβρίου) έξω από την Πρεσβεία της Ινδίας θα απαγορευθεί λόγω “εθνικού πένθους” ή αυτές οι χαζές δικαιολογίες είναι μόνο για τους νεοέλληνες; Ο Κούλης ο αραβογεννής πρέπει να φύγει μαζί με όλα τα κατακάθια της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και των άλλων μικρών και μεγάλων σαλτιμπάγκων που έχουν βρεθεί κατά καιρούς εντός της Βουλής….

  Leave a Response