200.000 ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ “ΔΗΜΙΟ” ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ…

  Κοινοποίηση:
  ispania-katasxeseis

  Πρώτοι από εδώ είχαμε κάνει, πριν από αρκετό καιρό, την αποκάλυψη για το τι κρύβεται πίσω από το σχέδιο των μαζικών πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων. Ακόμη κι εκείνοι που τότε καλόπιστα θεωρούσαν ότι αυτά είναι «υπερβολικά» και ότι είναι πράγματα «που δεν γίνονται», τώρα καταλαβαίνουν ότι δυστυχώς πρόκειται για την πραγματικότητα. Διότι τώρα έχουν αρχίσει να βγαίνουν τα πρώτα στοιχεία που δείχνουν ότι τουλάχιστον 200.000 σπίτια που θα πάρουν οι Τράπεζες από τους Έλληνες θα τα δώσουν σε λαθρομετανάστες!

  Αυτός μάλιστα είναι και ο βαθύτερος, ο ουσιαστικός, λόγος που οι τραπεζίτες αρνούνται να προχωρήσουν σε πραγματικές -και όχι προσχηματικές- διευκολύνσεις προς τους δανειολήπτες προκειμένου να μπορέσουν να σώσουν τα σπίτια τους και να αποπληρώσουν τα δάνειά τους.

  Αυτός είναι ταυτόχρονα και ο πραγματικός λόγος που η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως φυσικά και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο αρνείται να πάρει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προς μια τέτοια κατεύθυνση αλλά αντίθετα αβαντάρει τις τράπεζες, με πρώτο και χειρότερο τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος παίζει απροκάλυπτα το παιχνίδι τους. Αυτοί που ξέρουν μάλιστα λένε ότι ο υπουργός Ανάπτυξης …δεν ενοχλείται καθόλου από το κράξιμο που δέχεται για τις κυνικές δηλώσεις που κάνει σχεδόν κάθε μέρα για τους μαζικούς πλειστηριασμούς που έρχονται από τα τέλη Απριλίου. Αντιθέτως, όλο αυτό που γίνεται το «πουλάει» ως εκδούλευση στους τραπεζίτες στα πλαίσια της κοινωνικής τρομοκρατίας που ασκείται σε βάρος των πολιτών προκειμένου να φοβηθούν και να αποφύγουν την εξέγερση κατά των ξένων και ντόπιων κορακιών.

  Όλες οι τράπεζες δίνουν -με τη μορφή της τιτλοποίησης- στα ξένα funds τα λεγόμενα «κόκκινα δάνεια» ακόμη και στο 3-5% της αξίας τους. Αρνούνται όμως να κάνουν το ίδιο και στους άμεσα ενδιαφερόμενους, στους δανειολήπτες. Ούτε καν στα επίπεδα του 10% και του 15% δεν τα προσφέρουν και οι δικαιολογίες είναι διάφορες. Η ίδια γενική γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Χαρούλα Απαλαγάκη για να το δικαιολογήσει είπε τις προηγούμενες ημέρες ότι κάτι τέτοιο, για τα φυσικά και τα μεμονωμένα πρόσωπα, δεν το επιτρέπει η νομοθεσία. Ενώ όμως το είπε ως άλλοθι, στην πραγματικότητα αποκάλυψε τη συμπαιγνία με την κυβέρνηση η οποία, εάν ήθελε, θα μπορούσε πολύ απλά και εύκολα να τροποποιήσει την υπάρχουσα νομοθεσία και να γίνει αυτή τη δυνατότητα. Δεν το κάνουν επομένως όχι γιατί δεν μπορούν αλλά γιατί δεν θέλουν!

  Την ίδια ώρα έρχονται οι εκπρόσωποι των Δανειοληπτών και δίνουν συγκεκριμένα στοιχεία και πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες «ΜΚΟ ενδιαφέρονται να αγοράσουν σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό».  Ήδη και πριν προχωρήσει αυτό το σχέδιο από την ερχόμενη άνοιξη μέχρι τώρα «20.000 κατοικίες ενοικιάζονται απευθείας από ΜΚΟ. Μάλιστα τα περισσότερα είναι νεόδμητα. Ολόκληρες πολυκατοικίες, που ήταν κλειστές, γιατί ήταν απούλητα, άνοιξαν και στεγάζουν μετανάστες και πρόσφυγες» σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δανειοληπτών Ευάγγελο Κρητικό.

  ispania3

  Αυτό που σύμφωνα με τις πληροφορίες διερευνάται είναι με ποια κόλπα τα σπίτια των Ελλήνων θα βρεθούν στα χέρια των λαθραίων. Αν δηλαδή νέοι ιδιοκτήτες -άρπαγες της περιουσίας των Ελλήνων θα είναι οι ίδιες οι ΜΚΟ ή θα έχουν ως μπροστινούς άλλα εταιρικά και νομικά σχήματα για λογαριασμό τους. Όπως βεβαίως και πώς θα γίνει η χρηματοδότησή τους. Συγκεκριμένα, οι τράπεζες θα χρηματοδοτούν οι ίδιες τις ΜΚΟ για να αγοράζουν τα σπίτια που στη συνέχεια θα στεγάζουν τους λαθραίους. Σε πρώτη φάση, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι δίκες που πρόκειται να γίνουν προσεχώς από τις τράπεζες εναντίον δανειοληπτών. Εκεί αναμένεται να βγουν στη φόρα πολλά στοιχεία γύρω από το παιχνίδι που παίζεται σε βάρος των Ελλήνων και υπέρ των λαθραίων και την «αγορά» των σπιτιών από ΜΚΟ και άλλους «εκπροσώπους» τους. Μια νέα τεράστια και εθνοκτόνα μπίζνα real estate, πολλών δισεκατομμυρίων, βρίσκεται στα σκαριά!

  iaspania2

  Όπως είχαμε γράψει αναλυτικά από τον περασμένο Οκτώβριο οι τράπεζες έχουν ήδη δρομολογήσει συμφωνίες με την κυβέρνηση και τις ΜΚΟ για να τοποθετούν τους λαθραίους μέσα στα σπίτια που θα χάνουν κατά χιλιάδες οι Έλληνες από τους αμέσως επόμενους μήνες. Γι’ αυτό και το «μυστικό» είναι ότι οι τράπεζες προχωρούν στην αγορά, από τις ίδιες, των περισσοτέρων ακινήτων που βγαίνουν στον πλειστηριασμό. Και συγκεκριμένα αγοράζουν 8 στα 10 ακίνητα που βγάζουν οι ίδιες στο σφυρί, αφού υπάρχουν ελλείψει ενδιαφέροντος από αγοραστές στις τιμές στις οποίες εκποιούνται τα πρώτα ακίνητα. Και βεβαίως το ερώτημα που είχε δημιουργηθεί ήταν πολύ εύλογο: Αφού οι τράπεζες δεν βρίσκουν τόσα χρόνια αγοραστές για τα ακίνητα που αρπάζουν, γιατί συνεχίζουν τους πλειστηριασμούς; Τώρα ξέρουμε την απάντηση…

  Μην ξεχνάμε και ότι πριν από μερικούς μήνες υπήρξε η «πρόσκληση ενδιαφέροντος» που έβγαλε επίσημα η κυβέρνηση για τη μίσθωση ακινήτων σε ολόκληρη την Ελλάδα «για τις ανάγκες υποδοχής πολιτών τρίτων χωρών και ανιθαγενών, αιτούντων άσυλο» και για τη στέγαση τους δίνονται μέχρι 12 ευρώ για κάθε άτομο ανά ημέρα διαμονής. Αυτό είναι ένα ακόμη «οικονομικό» κίνητρο δηλαδή για να προσφέρουν, εναλλακτικά, οι τράπεζες στους ξένους, εκμεταλλευόμενες οι ίδιες, τα σπίτια των εξαθλιωμένων και φτωχοποιημένων Ελλήνων που θα πετιούνται με σκηνές αλά Ισπανίας στον δρόμο…

  ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ
   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  22 Σχόλια

  1. Περιμένετε να σας καταλάβουν οι ΝΔκράτες οι Συριζαίοι και οι Αριστεροί με 30-140 ακίνητα και πάνω ; Αυτοί, αντί να κλείσουν φυλακή όλους αυτούς τους τραπεζίτες που έδιναν δάνεια και κάρτες μέχρι και σε πεθαμένους, και ρίξανε έξω τις τράπεζες, ψήφισαν άφεση αμαρτιών τους.
   Ε, όπως έδωσαν άφεση αμαρτιών σ’ αυτούς ας δώσουν και στους δανειολήπτες που ο μισθός τους πήγε στο 40% αυτού που έπαιρναν το 2008. Επέστρεψε η κανονικότητα στα χρέη – τα οποία είναι αμείωτα – αλλά ΟΧΙ στους μισθούς των μισθωτών.
   Άδωνι, πήγαινε κάνε κανένα πάρτυ γενεθλίων στο σπίτι του μπαμπά σου του Πάιατ. Για τα γενέθλια της γυναίκας σου προτείνω το σπίτι του Γερμανού πρέσβη για να σπάει η μονοτονία. Τώρα για επενδύσεις και ανάπτυξη, εγώ δεν θα έβαζα έναν βιβλιοπώλη να ασχολείται με επενδύσεις!!!!Αλλά θα μου πει κανείς εδώ πήγατε να βάλετε στο ΥΠΕΞ τον κτηματομεσίτη τον Διαμαντάρη και μετά βάλατε τον ορθοπεδικό Βλάση!!! Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ!!!!!

  2. Στέφανε Καλησπέρα,
   Είδα το Παραπάνω Θέμα και Θέλω να Αναφέρω τα Εξής για τα ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ και τις ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ και τα ΑΔΕΙΑ Διαμερίσματα.
   Το Έχω Γράψει Επανειλημμένως πως θα Πρέπει να Περιμένουμε Κάποιο Διάστημα για να Δούμε τα Πρώτα ΘΕΤΙΚΑ Αποτελέσματα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά από μία ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ Αναρχοάπλυτων Κομμουνιστών, η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Κυβέρνηση της ΝΔ Έχει Εντελώς Διαφορετική Πολιτική στο Θέμα των Μεταναστών.
   Δεν θα Πρέπει να Φοβόμαστε το Θέμα του Μεταναστευτικού ΟΥΤΕ να Αποτελεί ΑΠΕΙΛΗ για την Χώρα μας και
   Όπως Έχουν Δηλώσει Αρκετά Στελέχη της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΝΔ (Άδωνις, Βορίδης, Πλεύρης), θα Κατασκευαστούν Κέντρα ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ τα Οποία θα ΑΠΟΣΥΜΦΩΡΗΣΟΥΝ Σημαντικά τα Νησιά μας τα Οποία ο ΣΥΡΙΖΑ Κατέστρεψε. Τα Κέντρα Αυτά θα Επιτρέψουν με τις Παροχές τους στους Μετανάστες-Πρόσφυγες, να ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ στην Ελληνική Κοινωνία σε Όλα τα Επίπεδα. Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ Είναι η ΜΟΝΗ που Εξασφαλίζει την Ομαλή Διαβίωση των Ελλήνων Δίπλα σε Αυτούς τους Κατατρεγμένους Ανθρώπους. Οι Δήμοι της Χώρας θα Πρέπει να Συμφωνήσουν ΑΜΕΣΑ στην Δημιουργία Αυτών των Κέντρων και ΟΧΙ να Φέρνουν Προβλήματα στην Κυβέρνηση με Καθυστερήσεις και Γραφειοκρατικές Διαδικασίες. Αντίθετα με Αυτά που Συνέβαιναν έως Τώρα που η Κυβέρνηση της Αριστεράς Ήταν Ανύπαρκτη στο Θέμα, ο Μητσοτάκης Όπως Έχει Δεσμευθεί θα Δώσει ΟΡΙΣΤΙΚΗ Λύση στο Πρόβλημα με Έλεγχο στα Σύνορα και Επιλογή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ Μεταναστών που Έχει Πραγματικά Ανάγκη η Χώρα.
   Η Αντιμετώπιση των Κατοίκων ΔΕΝ Είναι η Πρέπουσα. Πρέπει οι Κάτοικοι να Αντιληφθούν πως ο Πληθυσμός στην Ελλάδα ΓΕΡΝΑΕΙ με Ταχύτατους Ρυθμούς Διότι Πολύ Απλά οι Έλληνες ΔΕΝ Γεννάνε. Ανίθετα ο Μέσος Όρος Ηλικίας των Προσφύγων-Μεταναστών Είναι Σημαντικά ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ και Επίσης ο Αριθμός Παιδιών που τους Αναλογεί Σημαντικά ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ. Αυτό Αποτελεί Κλειδί για να Μπορέσουμε να Αντιμετωπίσουμε τις Απειλές από την Τουρκία Διότι με Γερασμένο Πληθυσμό Είμαστε Χαμένοι. Αντίθετα, με την ΠΛΗΡΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ τους θα Μπορέσουμε Άμεσα να Στελεχώσουμε και τις Ε.Δ. της Χώρας Αλλά και να Τονώσουμε την Οικονομία.
   Ο Κόσμος που Αντιδρά σε Τέτοια Μέτρα ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ Είναι ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ και ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ Γιατί δεν Είναι Δυνατόν επί Διακυβέρνησης των Αναρχοάπλυτων να μην Αντιδρούσαν, και ΤΩΡΑ να Έχουν Κατέβει στους ΔΡΟΜΟΥΣ. Τώρα που Κυβερνά τον Τόπο μία ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Κυβέρνηση που Πρόθεση Έχει την ΟΜΑΛΗ Ένταξη Αυτών των Ανθρώπων Είτε Προσφύγων Είτε Μεταναστών. ΟΛΟΙ μας θα Πρέπει να Καταλάβουμε ότι Χρειάζεται ΧΡΟΝΟΣ για τα Πρώτα Θετικά Αποτελέσματα Αλλά ΣΥΝΤΟΜΑ θα τα Δούμε. Οι Μετανάστες-Πρόσφυγες ΠΡΕΠΕΙ να Έχουν ένα Μέρος ΣΤΕΓΑΣΗΣ. Δεν Είναι Δυνατόν να Κοιμούνται στους ΔΡΟΜΟΥΣ.
   Εδώ στο ΜΙΛΑΝΟ Είναι Συνηθισμένη Πρακτική οι ΜΚΟ να Παρέχουν Σπίτια στους Κατατρεγμένους και ΟΡΘΩΣ το Πράττουν. Η Ιταλία και η Υπόλοιποι Ευρώπη Είναι Ανοικτή Απέναντι στους Μετανάστες και το ΙΔΙΟ θα Πρέπει να Κάνουμε και Εμείς.
   Ευχαριστώ,
   Με Εκτίμηση,
   Πολλούς Χαιρετισμούς,
   Άγγελος από Μιλάνο

  3. την Κυριακή ο ελληναρας ψηφιζει προοδευτικους , αυτους που θελουν και αλλους μεταναστες στην χωρα και την Δευτέρα φωνάζει επειδη θα του παρουν το σπιτι να το δώσουν σε μετανάστη

   Πολλή καλα θα κάνουν , να σου το πάρουν να κοιμάσαι στο πεζοδρόμιο και να βλέπεις τον λαθρομεταναστη και τον γύφτο να κοιμάται στο σπίτι που εσυ είχες

  4. Αρχιζω να λαδωνο το κουμπουρι ..οποιος μπει σπιτι μου θα τον διαβασω τρισαγιο αμην..

  5. Για την ανταπόδοση έχεις απόλυτο δίκιο. Εκπαίδευση σκατα, υγ. Περίθαλψη σκατα, μισθοί συντάξεις το ίδιο, ποιότητα ζωής στα να πανε. Και εκτός από φόρους είχαμε και το κωλο επίδομα αλληλεγγύης κράτηση με το έτσι θελω

  6. Συμφωνώ με ανωτέρω σχόλιο απόλυτα.Σταση πληρωμών ΣΤΟ κράτος,και τα ακίνητα στη φωτιά και όχι στους λαθρομετανάστες

  7. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ…… ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΠΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ….

   ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ.
   ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1992 ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.

  8. Οποιος ειναι λαμογιο και κακοπληρωτης επιτηδες να χασει τα παντα….Οποιος ειχε δουλεια την εχασε και περιμενει να δουλεψει εκει πρεπει να βοηθηθει…. ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1992 ….ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ

  9. Και μετά θα έχουν άδικο οι μπαχαλάκηδες ή οι ρουβίκωνες αν κάνουν αυτά που κάνουν
   Κάποιος πρέπει να προστατέψει τον κόσμο.
   Απαράδεκτος ο Αδωνις που θέλει να φάει τις σάρκες των Ελλήνων. Βάρβαρος, καννίβαλος, ανθέλληνας. Αν το έκαναν αυτό άλλοι ζσττα παιδιά του πως θα αισθανόταν;

  10. Είναι τρελό παράλογο. Παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων που στην τελική τα έχουν χρυσόπληρώσει μέχρι να μειωθεί ο μισθός τους και τα δίνουν να μένουν δωρεάν λαθρομετανάστες!!!!!!!! Ρε αντε γ@μηθειτε, σοβαρά μιλάνε??

  11. Εσείς της Νέας Δημοκρατίας οι φιλέλληνες και οι πιό πατριώτες από τον συριζα βλέπουμε την αράδα τα ψέματα που ξεστόμισε το μεγάλο στόμα σας αλλά ευτυχώς περνάει γρήγορα ο καιρός και θα πάρετε ψήφους ίσα με μια μούντζα…

   1. ποιος σου είπε φίλος ότι η ΝΔ είναι δεξιά !
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ !
    ο Δρακουμέλ είχε κατηγορηθεί ότι ήταν ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ε φαίνεται ότι είχαν δίκιο !
    Απλά χρειάστηκε η τρίτη Γενιά να έρθει για να το καταλάβουμε !

  12. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ. ΞΑΝΑ & ΞΑΝΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
   ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΑ.

   ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΨΑΡΧΙΔΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ.
   ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.

   ΦΩΤΙΑ & ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ

  13. Τά σχέδια γιά τά σπίτια τών ελλήνων έχουν γίνει πρό πολλού από τήν ΕΕ σέ συνεργασία μέ Μέρ-
   κελ Σόρος καί τήν κυβέρνηση τού Κούλη.Γίνεται συστηματικά αλλαγή πληθυσμού μέ τελικό σκο-
   πό τήν ισλαμοποίηση τής Ελλάδας.Ο Κούλης έχει υπογράψει τά αναγκαίαα σύμφωνα μέ τήν ΕΕ
   γιά αυτό συνεχίζεται η εισβολή τών λάθρων.Οι ΜΚΟ διαθέτουν τεράστια ποσά γιά τήν αγορά σπι-
   τιών γιά τούς λαθροπίθηκους.Τούς χρηματοδοτεί η ΕΕ καί ο Σόρος.
   Γιάννης Λάκων

  14. Εγώ πάντως αν ειχα μονοκατοικία θα την έκαιγα….κατα λαθος… και αν ειχα διαμέρισμα θα το γκρέμιζα. Καμμένη γη θα έπαιρναν. Ας έβαζαν μετα τους λαθρο να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ να τα φτιάξουν. Οχι να πληρωνουμε και την ανακαίνιση ομως εμεις. Να βλεπουμε τους λαθρο να ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Αρκετα πληρώσαμε και πληρωνουμε. Λογικα, ααααν ειχαμε μυαλό, θα επρεπε να κανουμε σταση πληρωμών προς το ανθελληνικο κράτος. Ετςι κι αλλιως καμια ανταποδωση δεν εχουμε απο τους φόρους που πληρωνουμε. Ουτε που ξερουμε που πανε τα λεφτά μας. Σε ποιανων τις τσεπες. Αλλα……

   1. Ένα από τα πιο εύστοχα σχόλια που έχω διαβάσει εδώ και καιρό…είναι ώρα ο κόσμος να πάρει τα όπλα και να διώξει τα σιχαματα που κυβερνούν…!!

  15. ο ΜΕΓΑΛΟΣ…..ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,….ΠΩΛΗΤΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΔΛΔ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ….
   ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟ….ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ.
   ΙΣΩΣ ΠΟΝΤΑΡΕΙ Κ ΕΚΕΙ Ο ΑΔΩΝΑΙ-ΕΛΟΙΜ……ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ‘ΗΡΩΕΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ’ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ…ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ……ΑΚΟΜΗ Κ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ!!
   ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ=ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ………ΜΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ,ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΙΑ Ο ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ,,,,,,,,,,,
   ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ………………………

  Leave a Response