ΧΥΔΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ “Ε” ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ. ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ, ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

    Κοινοποίηση:
    tatiana2

    Μια ασήμαντη, αριστεριζόντων πεποιθήσεων και φασίζουσας λογικής-όμοιας με αυτής του υπό κατάρρευση γελοίου χιούμορ του ανύπαρκτου πια ηθοποιού, Λάκη Λαζόπουλου-  που προσπάθησε να κάνει σάτιρα για το μεγαλειώδες συλλαλητήριο κάτω από τον Λευκό Πύργο, βάλλει ευθέως και κατά των επιχειρηματικών συμφερόντων αλλά και κατά του προσώπου του ιδιοκτήτη του καναλιού “Ε”, Ιβάν Σαββίδη.

    Ως γνωστόν ο κ.Σαββίδης που διατείνεται ότι εμπνέεται από πατριωτικές αντιλήψεις, ήδη κατά πληροφορίες, έχει δεχτεί και επιστολές τηλεθεατών οι οποίοι κατακεραυνώνουν την “σάτιρα” της εν λόγω ηθοποιού και καταφέρονται και κατά της παρουσιάστριας της εκπομπής που την ώρα που η ασήμαντη ηθοποιός αποκαλεί το συλλαλητήριο “καρναβάλι”, σκάει στα γέλια.

    Πρόκειται για τις γνωστές λογικές των νεοταξικών αντιλήψεων που διακρίνουν πια τηλεπερσόνες και πρόσωπα της τηλεόρασης που από το μπόλικο κλαι εύκολο παραδάκι, έχουν χάσει κάθε μέτρο και κάθε αντίσταση πατριωτικού φρονήματος, το οποίο άλλωστε μάλλον δεν διέθεταν ποτέ.

    Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΗΔΗΞΕΙ ? ΜΑΛΟΝ Ο ΣΑΒΙΔΗΣ ! ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΛΟΝ ΤΗΝ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ……….ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΣΛΑΒΕ…….

    2. Αν θέλει να αποδείξει ο Σαββίδης ότι όντως είναι πατριώτης θα πρέπει να απολύσει και τις δυο! Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα! Αν δεν το κάνει απλά θα αποδείξει ότι είναι πατριώτης γιαλαντζί!

    3. Η Τατιανα ειναι μογγολα και το αλλο το παρτσακλο τουρκοσπορη, κοιτάξτε τις φάτσες τους. Η Τατιανα με ψηλά ζυγωματικά και σχιστά ματια και η αλλη ειναι όγλου.

    4. Αν ο Σαββίδης δεν σουτάρει την ξεκολιάρα Τατιάνα και δεν ξεσκίσει το παρτσαλό που έπραξε το έγκλημα της διακωμώδησης εθνικών ιδεωδών , τότε είναι και αυτός συννένοχος και φυσικά ύποπτος ο ρόλος του στην Ελλάδα.

    5. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΠΟΛΥ …. ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΤΟ Κ@@@ΛΙ
      ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΑΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΛΥΣΤΡΕΣ
      ΦΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ ΤΣΟΥΛΑΡΕΣ

    6. Θα μας βρει μπροστά της η Πουτανιδου και το άλλο το παρτσακλο που χοροπηδά σαν μαϊμού με την μακεδονική φορεσιά.

    7. Του έβαλε τρικλοποδιά του Ιβάν ο Βενιζέλος! Στο άρμα του Βενιζέλου η Λίλα Σταμπούλογλου τόσα χρόνια με τον άνδρα της, δεν το ξέρετε ρε σαϊνια;

    8. Μόλις αυτή η “κυρία” υπέγραψε το τηλεοπτικό της τέλος. Να μην την βλέπει κανείς παιδιά..
      Να την τελειώσουμε από την τηλεόραση.

    9. Ρε μαγκες γιατι θυμωνετε ετσι με την μογγολα ; Η , μηπως νομιζετε οτι ειναι Ελληνιδα ;
      Για ψαχτε το λιγο …
      Αυτη η παλιολινατσα την δουλεια της κανει . Οι ΜΑΚΑΚΕΣ που την παρακλουθουν να σας ενοχλει .Εαν ειχαν λιγο μονο φιλοτιμο οι τηλεθεατες της , αυτη η πατσαβουρα απλα ΔΕΝ θα υπηρχε .

    10. ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΒΒΙΔΗ.
      ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
      ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΑΛΛΟΥΣ” ΕΛΛΗΝΕΣ.ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΑ 250000€?

    11. Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΔΟΥ ΠΟΥ ΕΜΟΛΥΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΔΩΝΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΔΟΥ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΙΒΟΥΝ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ…ΕΑΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ. ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΥΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..ΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ.

    12. ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΟΝΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΔΙΩΞΤΗΝ ΡΕ ΣΑΒΙΔΗ ΤΗΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΘΑ ΕΡΘΗ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΗ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΗ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΣΠΑ ΤΑ Α…….ΔΙΑ…ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΦΥΣΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΓΑΛΜΑ ΕΑΝ ΣΚΩΤΟΝΑΝΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΟΛΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΜΟΥΓΚΑ// ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΚΟΨΗΜΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΨΗΜΟ ΕΛΛΑΣ//ΠΑΤΡΙΔΑ// ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΚΕ..ΓΚΕ

    13. Ο ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΙΕΜΕΝΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ..ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

    14. Ο Λαζοπουλος ο γνωστος παλιατσος νουμερο τσυριζοσατιρος , ο Σαββιδης πολυ αμφιβαλω οτι ειναι πατριωτης , στο Ε εχει ακομα τους γνωστους μεγαλονταβατζηδες Ευαγγελατος Τατιανα και ολιγο διαφερει απο τα υπολληπα τσοντοκαναλα της διαπλοκης

    15. ΜΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΑΛΑΛΟ [ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΑΡΑΓΕ;], ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΒΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΩΜΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

    16. Καρναβαλι εισαι και φαινεσαι, νουμερο, πατσαβουρα, χαμενο κορμι, που ειρωνευεσαι τους πολιτες που συμμετηχαν στο συλλαλητηριο, με το αλλο γνωστο τηλεοπτικο τσοκαρο που σας μαζευει εκει μεσα να λετε μαλακιες τσολια και ενα κοπαδι ηληθιων προβατων να χειρωκροτουν!!!! Αντε να χαθητε σκουπιδια!!!!

    17. Η ώρα που θα γίνουν και οι δύο ανακουφίστριες λαθροπιθήκων στα Hotspot της ηδονής είναι πολύ κοντά.
      Τόσο οι προδότες του κυνοβουλίου όσο και αυτές θα ανεβάσουν χοληστερόλη από το κρέας ? που θα φάνε.

    18. Δεν μπορει να κανει ρομπα τον ΠΑΟΚ μια ρουφιανα πουτανιδου (στην ουσια αυτο εκανε)

    19. Πω πω τον Ξεφτιλισε τον Σαββιδη !!!!
      Για να δούμε , θα αφησει ο Μεγαλος μια μισητη σκουπίδωνα τον διασυρει ;

    20. Ιβάν , γιατί δεν της δίνεις το sixtir-pilaf ?
      Να ησυχάσουμε και εμείς τα απογεύματα….

    21. τι περιμενεις ρε φιλε? οταν σ’αυτη τη χωρα, 1. οι πολετικοι, μεσουσης της κρισης ΕΧΟΥΝ αφορολογητο ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ. 2 οι δεκαστες ΔΕΝ θελουν να δηλωνουν την περιουσιαΤΟΥΣ. 3. οι εκπαιδευτικοι ΔΕΝ θελουν να αξιολογουνται,ΤΙ περιμενεις ΑΠΟ τις τσιπουρες στο αιγαιο?

    22. σαβιδη ειναι πολυ απλο αν εχεις κοτσια διωξε αυτην την καρια απο το καναλι μαζι με το τσουρμο της θα σου χαλασει τον σταθμο

    23. IBAN ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ!!ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ!

    24. Λυντσάρισμα στο γύναιο και μετά παλούκωμα

    25. Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ;;; ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ… ΑΜΑΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΤΟΛΗ… ΕΜΕΤΟΣ
      ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ! ΤΩΡΑ

    Comments are closed.