«ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΑΝ, ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΜΥΤΗ…»ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΜΝΗΜΕΣ… O ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ!! ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΈΤΣΙ Ο ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ… ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!

  Κοινοποίηση:
  200910-mpelogiannis2

  Όμως, πέρα από το βομβαρδισμό με ψεύδη από τους ιστοριογράφους της αριστεράς, πόσοι ακριβώς γνωρίζουν τι έγινε στη μεσσηνιακή πόλη, αλλά και σε άλλες πόλεις της Πελοποννήσου, οι οποίες μαρτύρησαν υπό τα χέρια των δολοφόνων του ΕΛΑΣ, ιδιαίτερα την πρώτη (από τον Οκτώβριο του 1943 μέχρι τον Αύγουστο του 1944) αλλά και τη δεύτερη περίοδο (από τον Οκτώβριο του 1944 ως το Φεβρουάριο του 1945) της «κόκκινης τρομοκρατίας»; Λίγοι, ιδιαίτερα στους κόλπους των νέων. Οι υστερικές κραυγές της αριστεριστικής ιστοριογραφίας, μέσω των κατευθυνόμενων γραφίδων των σταλινιστών, κάνοντας λόγο για «γιορτές μίσους», κάθε φορά που οι πατριώτες έσπευδαν να τιμήσουν τους νεκρούς τους, κάλυψαν το κενό που υπήρχε και δημιούργησαν «πρότυπα», μετατρέποντας μορφές διεστραμμένων σφαγέων, όπως ο Βελουχιώτης (αλήθεια, γιατί πολλοί σιωπούν για την υπόθεση Μαραθέα;), ο καπετάν Γιώτης ή Χαρίλαος Φλωράκης και ο Μπελογιάννης, σε φυσιογνωμίες «ηρώων». Όμως, όσο κι αν προσπαθούν οι της κομμουνιστικής αριστεράς, τα εγκλήματα βγαίνουν στη φόρα… Είναι και αυτοί οι σπηλαιολόγοι που καταδύθηκαν στα άδυτα του σπηλαίου στο Φενεό, αεικίνητοι… Σήμερα, τα στερεότυπα υποχωρούν και νέοι επιστήμονες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποζητούν να διαμορφώσουν μόνοι τους άποψη, αρνούμενοι να αναμασήσουν τα προπαγανδιστικά κείμενα των στρατευμένων γραφίδων του ΚΚΕ και της ευρύτερης αριστεράς.

  Πως φτάσαμε στη σφαγή
  Ο ΕΛΑΣ έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του στην Πελοπόννησο. Η διάλυση της αντιστασιακής ομάδας του Στούπα, με τη μάχη της Λεύκης και οι πρώτες σφαγές (κατόπιν φρικτών βασανιστηρίων, οι επώνυμες μαρτυρίες αναρίθμητες) αθώων Ελλήνων πολιτών από τον ΕΛΑΣ, έδειξαν που πήγαινε το πράγμα. Κι όμως, αν και στην Αθήνα αλλά και αλλού ήδη είχαν αρχίσει να γίνονται πολλά «παράξενα», λίγοι μπόρεσαν να υποθέσουν που πήγαινε το πράγμα. Αυτό, αν και ήδη οι μισοί Έλληνες και παραπάνω (όσοι αρνούνταν να συμπλεύσουν με το όργιο αίματος) είχαν ήδη χαρακτηριστεί από το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ «δωσίλογοι», «προδότες», «ταγματασφαλίτες», «φασίστες» και βάλτε. Ακολούθησαν οι δολοφονίες του ταγματάρχη Χρήστου Καραχάλιου και του ίλαρχου Τηλέμαχου Βρεττάκου, αλλά και των δεκάδων συναγωνιστών τους ανταρτών. Φυσικά, οι κομμουνιστές απέκρυπταν μέσω τρομοκρατικών μεθόδων τη γνωστοποίηση της ύπαρξης των στρατοπέδων συγκέντρωσης όπως εκείνα στο χωριό Χαλβάτσου και στην Ποταμιά (δύο από τα περίπου 35 στρατόπεδα που διατηρούσε ο ΕΛΑΣ), όπου δεινοπάθησαν εκατοντάδες Έλληνες. Όλα δια χειρός του αιμοσταγούς και διεστραμμένου Γενικού Αρχηγού του ΕΛΑΣ Πελοποννήσου Θανάση Κλάρα ή Άρη Βελουχιώτη (ανέλαβε το πόστο τον Απρίλιο του 1944, σκορπώντας τον όλεθρο), που έπνιξε στο αίμα το Βαλτέτσι (σκότωσαν εκεί οι κομμουνιστοσυμμορίτες πολλά γυναικόπαιδα), στο όνομα της «εκστρατείας» για το «κυνήγι της αντίδρασης», αλλά και το Φενεό, όπου χάθηκαν εκατοντάδες Έλληνες, που ρίχτηκαν στο εκεί σπήλαιο. Την ίδια ώρα, ο προδότης Μπελογιάννης, ο ηθικός αυτουργός των σφαγών στην Πελοπόννησο, οργάνωνε τους κομμουνιστές φανατίζοντάς τους, επιβάλλοντας μάλιστα την αρχή της «οικογενειακής ευθύνης» που οδήγησε στις μαζικές σφαγές. Ακολούθησε η μάχη του Μελιγαλά (13-15 Σεπτεμβρίου 1944) και η σφαγή , μετά την πτώση της πόλης, άνω των χιλίων κατοίκων. Ο Μπελογιάννης, μαζί με τον Κουλαμπά και τον Πανταζή Φράγκο, ζήτησαν από τους αντάρτες του ΕΛΑΣ να μη μείνει τίποτα όρθιο και ζωντανό στο Μελιγαλά, ενώ από τον ασύρματο ο σφαγέας Άρης Βελουχιώτης διέταζε «προκειμένου περί ταγματασφαλιτών δεν πρέπει να γίνεται λόγος περί αιχμαλώτων», όπως διαβάζουμε στο εξαιρετικό βιβλίο του διαπρεπούς ομογενή μας Γιάννη Μπουγά (με τίτλο «Ματωμένες μνήμες 1940-45», εκδόσεις Πελασγός και γεμάτο αυθεντικές προσωπικές μαρτυρίες, ηχογραφημένες, από μάρτυρες των γεγονότων, στο συγγραφέα)….

  Μελιγαλάς, η τραγωδία Τη μάχη και την πτώση της πόλης στα χέρια των δολοφόνων του ΕΛΑΣ, ακολούθησαν πλιάτσικο και εγκλήματα φρικτά. Όλα τα σπίτια των μη αριστερών λεηλατήθηκαν και πυρπολήθηκαν, ενώ οι «αντιδραστικοί» οδηγούνταν δεμένοι με καλώδια και σύρματα και κατά δεκάδες στην Πηγάδα στο Μπεζεστένι (δύο χλμ ΒΔ του Μελιγαλά), όπου και δολοφονούνταν, αλλά και στα γύρω χωριά (μόνο στο Νεοχώρι εκτελέστηκαν 150 άτομα, ενώ στο Σολάκιο και στην Ανθούσα, 200). Τα πτώματά τους τα πετούσαν στο βάραθρο. Αυτές ήταν οι εντολές από τους Άρη Βελουχιώτη, Νίκο Μπελογιάννη, Νικολόπουλο, Κλάπα, Ρουμπέα, Μπλάνα, Ωριών, Κουλαμπά, Ακρίτα, Βασίλη Μπράβο, Στάθη Καναβό, Τάκη Δορκοφίκη, Γιάννη Καραμούζη, Ηλία Δεδούση και Στέλιο Διακουμογιαννόπουλο και την κομμουνιστική σία που παρείχε τις «καταστάσεις» του ΕΑΜ (πολλοί εκ των δραστών των δολοφονιών στο Μπεζεστένι ζουν ακόμη και παίρνουν σύνταξη αντιστασιακού, εκ των οποίων και κάποιος αντάρτης του ΕΛΑΣ από το χωριό Πλατύ, ο Μ., που έσφαξε ενώπιον πολλών μαρτύρων τον ίδιο τον αδελφό του, θέλοντας προφανώς να δώσει τα διαπιστευτήριά του). Παραθέτουμε ονόματα μερικών εκ των κομμουνιστών δραστών των μαζικών δολοφονιών στην Πηγάδα, για την ιστορία: Κωνσταντίνος Μπράβος, Διονύσιος Ελ. Σκλήρης, Ηλίας Σκλήρης, Σπύρος Ξιάρχος, Σπύρος Τζαβελέας, Χρήστος Νερούλιας, Αλέξανδρος Καραβίτης, Θόδωρος Καραβίτης, Παναγιώτης Νέζης, Γεώργιος Νέζης, Κωνσταντίνος Μάνεσης, Κυριάκος Μακρής, Χρήστος Γεωργανάς… Δεν τους ξεχνούμε. Οικογένειες ολόκληρες Ελλήνων ξεκληρίστηκαν διαχειρός τους… Ο ίδιος ο Καραμούζης γράφει ότι «ο Άρης και οι αντιπρόσωποι του κόμματος Κουλαμπάς και Ν. Μπελογιάννης είχαν πάρει την απόφασιν. Όλοι έπρεπε να εκτελεσθούν…»….

  Τα φρικτά βασανιστήρια
  «Οι εις το Μπεζεστένι ευρισκόμενοι ήσαν εις την διάθεσιν του κάθε καπετάνιου, όστις πήγαινε μέσα και συνελάμβανε όποιον ήθελε της αρεσκείας του, όπως ο τσοπάνος διαλέγει το σφακτό που θέλει να σφάξη, τον οδηγούσε έξω και τον εκτελούσε… Τους έκοβαν, άλλων το κεφάλι, τα χέρια, την μύτην, δηλαδή τους κακοποιούσαν, τους εβασάνιζαν πρώτα επάνω εις ένα κορμόν συκιάς με μάχαιραν ή πέλεκυν και τους έρριπτον εις την Πηγάδα έως ότου εκκαθάριζον εκείνους που ήθελον», μαρτυρεί ο ιερέας Παν. Παπαδόπουλος. Έσπαζαν σε πολλές περιπτώσεις όλα τα άκρα των θυμάτων και τους τύφλωναν, ενώ δολοφονούσαν τα παιδιά με τσεκούρια και μπαλτάδες (αλλά και με κλαδευτήρια!) μπροστά στους γονείς, ικανοποιώντας έτσι τα σαδιστικά τους ένστικτα. Οι δολοφονημένοι στην Πηγάδα υπολογίζονται σε 1154 (άνω των 50 ήταν γυναίκες, ενώ υπάρχει και αριθμός ανήλικων θυμάτων, μεταξύ τους και κοριτσιών), ενώ ο Καραμούζης ανεβάζει τον αριθμό στους 1200. Μιλάμε για περίπου 13 κουστωδίες κρατουμένων… Η σφαγή των (κυρίως αμάχων) διήρκεσε από τις 17 ως τις 20 Σεπτεμβρίου.

  Oι κομμουνιστές δεν σταμάτησαν ποτέ να προκαλούν
  Κι όμως ακολούθησαν περισσότερες κομμουνιστικές μεθοδεύσεις, όπως η συστηματική σπίλωση της μνήμης των θυμάτων με σκοπό την ηθική δολοφονία τους, μετά τη φυσική. Η αγυρτεία και η αλητεία στο απόγειό τους! Για την ιστορία: από την Πηγάδα η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών έβγαλε 500 ως 600 πτώματα (αδύνατον να αναγνωριστούν οι περισσότεροι, λόγω προχωρημένης αποσύνθεσης, η ίδια κατάσταση και στο Φενεό) τον Σεπτέμβριο του 1945 και σταμάτησε λόγω των συνθηκών και της απειλής κατά της δημόσιας υγείας, αν και υπήρχαν ακόμα πολλά πτώματα στο βάραθρο. Για τη σφαγή στο Μελιγαλά δικάστηκαν 31 άτομα από το στρατοδικείο της Καλαμάτας το καλοκαίρι του 1949. Εξ αυτών, όπως μας πληροφορεί ο Γιάννης Μπουγάς (επικαλούμενος δημοσιεύματα της εποχής των εφημερίδων της πόλης «Θάρρος» και «Σημαία»), 13 κομμουνιστές φονιάδες καταδικάστηκαν σε θάνατο, 11 σε ισόβια και επτά αθωώθηκαν. Εμείς δεν ξεχνούμε και κάθε χρόνο τέτοια εποχή θα είμαστε εκεί….

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  45 Σχόλια

  1. Για την άλλη πλευρά και τα εγκλήματα της, για αυτούς που προσκύνησαν και συμμάχησαν με τους Γερμανούς για αυτούς που δεν αντιστάθηκαν αλλά γονάτισαν, για αυτούς που πλούτισαν στη κατοχή και οι απόγονοί τους ”παίζουν” ψηλά ακόμα ; Γράψε – αν μπορείς- και για αυτούς να μάθουμε όλη την αλήθεια !!!

  2. Όταν ο Μεταξάς είπε το ΟΧΙ , Τι είπε το προδοτικό Κκε;

   Οι δοσίλογοι του περισσού δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν για την ΧΑ και τον διμέτωπο αγώνα των Εθνικών δυνάμεων ενάντια στους Ιταλους-Γερμανους και ενάντια στον εσωτερικό εχθρό το κκε. Απολαυστε τις επίσημες δηλώσεις του κκε.

   1. «Το ΚΚΕ την 30ην Απριλίου 1940 κυκλοφορεί
   προκήρυξιν προς τον Ελληνικόν Λαόν, όπου έλεγε τα ακόλουθα:«Ο πόλεμος, όπου η
   δικτατορία ετοιμάζεται να σκοτώσει τα παιδιά σου, να φέρει τον θάνατον στα
   γυναικόπαιδα και την καταστροφή και τον αφανισμό σ’ ολόκληρη τη χώρα, δεν είναι
   αγώνας για την πατρίδα μας… Ο πόλεμος που ετοιμάζει η δικτατορία θα μας
   οδηγήσει στη μοίρα του Πολωνικού λαού. Η δικτατορία κατεβαίνει στον πόλεμο αυτό
   με μοναδικό «σύμμαχο» την ιμπεριαλιστικήν Αγγλία» (ένθ. άνωτ. σελ. 507-508).»

   2. «Κι όταν μας επετέθησαν οι Ιταλοί, η Κ.Ε. του
   ΚΚΕ εξέδωσε Μανιφέστο (7 Δεκεμβρίου 1940) όπου διεκήρυττε τα έξης:«Ο πόλεμος
   αυτός που προκλήθηκε από τη βασιλομεταξική σπείρα, που διατάχτηκε από τους
   εγγλέζους ιμπεριαλιστές, δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με την
   υπεράσπιση της πατρίδος μας. Ούτε είναι βέβαια «πόλεμος κατά του φασισμού»,
   όπως δήλωσε κυνικά ο αρχιφασίστας Μεταξάς, ο δήμιος του λαού μας. Μα ούτε και
   πόλεμος για την απελευθέρωση των ελληνικών μειονοτήτων της Αλβανίας άπ’ το ζυγό
   του ιταλικού φασισμού και της Αλβανικής αστοτσιφλικάδικης κλίκας, γι’ αυτό ο
   πόλεμος αυτός δεν μπορεί νάχει καμμιά σχέση με την ελευθερία» (ένθ. άνωτ. σ.
   509-510).»

   3. «Μετά την κήρυξιν του πολέμου, ο Ζαχαριάδης
   έγραψε μίαν επιστολήν με ημερομηνίαν 31 Οκτωβρίου 1940 και εκάλει τους Έλληνας
   κομμουνιστάς «να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις, δίχως επιφύλαξη, στον πόλεμον
   αυτόν, που τον διευθύνει η κυβέρνηση Μεταξά». Κατόπιν, την 26 Νοεμβρίου 1940, ο
   Ν. Ζαχαριάδης ανακαλεί την προηγουμενην επιστολήν του και ισχυρίζεται ότι η
   Ελλάς κάνει κατακτητικόν πόλεμον!!! Πλέον αυτού του «ανοιχτού γράμματος» ο Ν.
   Ζαχαριάδης στέλνει και τρίτην επιστολήν (15 Ιαν. 1941) προς τα μέλη και στελέχη
   του ΚΚΕ όπου χαρακτηρίζει τον πόλεμο φασιστικό, καταχτητικό, ιμπεριαλιστικό από
   Ελληνικής πλευράς και υποστηρίζει ότι ο Μεταξάς είναι ο ύπ’ αριθμ. 1 εχθρός του
   λαού και της χώρας!!!»

   4. Και επειδη δεν υπαρχει ποιο μεγαλος ψευτης από το κκε

   δειτε τι λενε οι βουλγαροι: «Ο βούλγαρος κομμουνιστής Γ. Δημητρώφ ομιλών την 23ην Αυγούστου 1940 από ραδιοφώνου σχετικώς με το γερμανοσοβιετικόν σύμφωνον είπεν τα εξής ανισόρροπα:«Το γερμανοσοβιετικό
   σύμφωνο αποτελεί ένα όργανο ειρήνης. Δεν εξασφάλισε μονάχα την ειρήνη στους
   λαούς της Ε.Σ.Σ.Δ. μα έδωσε τη δυνατότητα και στους άλλους λαούς, ιδιαίτερα
   τους βαλκανικούς, να γλυτώσουν απ’ τον πόλεμο. Μα οι βαλκανικές Κυβερνήσεις δεν
   επωφελήθηκαν απ’ την ευκαιρία αυτή κι ο πόλεμος απειλεί σήμερα να τραβήξει στα
   δίχτυα του τις βαλκανικές χώρες. Πιο άμεσα απ’ όλες απειλείται απ’ τη
   μεγαλύτερη καταστροφή η Ελλάδα εξ αιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης της, που
   προκάλεσε τη δυσπιστία και των δύο εμπολέμων παρατάξεων» («Ριζοσπάστης» 30 Αυγ.
   1940).»

   1. Κοιτα μουτρα,τον δικο σας τον γαβριηλ μου θυμιζει..
    Αν ζουσε τωρα θα μοιραζε πονο με καροτα,παρε ενα καροτο λοιπον εις μνημην του και σφηνωστο γερα στον πατο σου σαν γνησιος πισωγλεντης μπολσεβικος.

  3. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΤΟ Β’ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!!!!!!!

  4. Το ΚΚΕ πήρε πίσω το όπλο του Μπελογιάννη από το μουσείο
   Ο γιος της ιστορικής μορφής της αριστεράς διαμαρτυρήθηκε ότι το ΚΚΕ πήρε πίσω το όπλο που είχε παραχωρήσει στη μόνιμη έκθεση στο σπίτι του πατέρα του. Το ΚΚΕ είχε σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώσει τη Βουλή πριν λίγες ημέρες ότι το όπλο θα παρέμενε μερικές μόνο ώρες στην έκθεση.
   Το όπλο του Νίκου Μπελογιάννη, ένα πιστόλι Walther του 1938 τράβηξε την προσοχή του Αλέξη Τσίπρα κατά τα εγκαίνια της ειδικής μόνιμης έκθεσης στην οικία του αγωνιστή της αριστεράς , με το γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα να τον ενημερώνει για την ιστορία του. Έγινε όμως στη συνέχεια και αντικείμενο αντιπαράθεσης.
   Ο υιός Μπελογιάννης (ο οποίος δεν παρέστη στα εγκαίνια) διαμαρτυρήθηκε ότι το ΚΚΕ πήρε πίσω το όπλο, γεγονός που επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Ηλίδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος παρέπεμψε στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση που είχε κάνει και τις σχετικές συνεννοήσεις με το ΚΚΕ. Από το γραφείο του κ.Βούτση επιβεβαίωσαν ότι πράγματι οι συνεννοήσεις που ξεκίνησαν πριν τρεις μήνες κατέληξαν με το ΚΚΕ να ενημερώνει προ τριών ημερών ότι το όπλο τελικά θα παρέμενε στην έκθεση για λίγες μόνο ώρες.
   Από τον Περισσό σε επικοινωνία με το News247 επίσης επιβεβαίωναν ότι το όπλο του Μπελογιάννη παραχωρήθηκε μόνο για την ημέρα των εγκαινίων, τονίζοντας πως ήταν θέμα ασφάλειας καθώς στην Αμαλιάδα δεν υπήρχε η δυνατότητα φύλαξης του κειμηλίου που διεσώθη από στελέχη του ΚΚΕ.
   Η αντιπαράθεση ξεκίνησε ως εξής:
   Ο γιος του Νίκου Μπελογιάννη σε σχόλιο του στο facebook διαμαρτυρήθηκε ότι το ΚΚΕ πήρε πίσω το όπλο του πατέρα του και σε επικοινωνία του με το NEWS247 υποστήριξε: “Για αυτό δεν πήγα στα εγκαίνια, διότι ξέρω καλά ότι η καπηλεία είναι αυτοσκοπός για αυτούς. Εγώ το αντιμετωπίζω το ΚΚΕ σαν εκκλησία, που έχε θεό το Στάλιν, έχει ποίμνιο και προπαντός έχει αγίους, οι οποίοι ανήκουν στην Εκκλησία. Τους μεταχειρίζεται όπως η ορθόδοξη ή η καθολική Εκκλησία ή το Ισλάμ τους μάρτυρες του. Αυτοί συνεχίζουν αυτό που άρχισε ο Ζαχαριάδης. Τον πατέρα μου φυσικά τον έφαγε, διότι ένα κόμμα σαν και αυτό μισεί τους διανοούμενους. Είναι γνωστό και ο Στάλιν που έστελνε τους διανοούμενους.”
   Ο κ. Μπελογιάννης συνέχισε σε λάβρο ύφος: “Δεύτερος λόγος είναι ότι με τη λήξη του εμφυλίου έπρεπε -επειδή το κόμμα δεν κάνει ποτέ λάθη, βασική αρχή- να βρει ένα χαφιέ για να φορτωθεί την όλη ιστορία και έτσι βάφτισε τον Πλουμπίδη χαφιέ και να βρει και έναν ήρωα για να έχει το ποίμνιο κάποιον στη φάση της γενικής απελπισίας. Συν ότι είχε και τη γενική αρχή που έχει κάθε δικτατορίσκος ότι κάθε κεφάλι που προεξέχει, το κόβουμε.”
   Υποστήριξε επίσης ότι η παραχώρηση του όπλου στα εγκαίνια της έκθεσης “ήταν εκ του πονηρού, διότι το ΚΚΕ ήθελε να αναδείξει τον πολέμαρχο. Ενώ εμείς μιλάγαμε για το διανοούμενο που προέβλεψε και τα μνημόνια, το ΚΚΕ ήθελε να αναδείξει το στρατηλάτη, διότι η νέα του γραμμή από πέρυσι είναι ότι ο εμφύλιος ήταν αναγκαίος -αν είναι δυνατόν να υπάρχει αναγκαίος εμφύλιος- και ότι αποτέλεσε την κορύφωση της πάλης των τάξεων στην Ελλάδα” και ισχυρίστηκε ότι “πήραν πίσω το όπλο γιατί ζουν με την καπηλεία”.
   Ο κ.Μπελογιάννης επιφυλάσσεται για τις επόμενες του ενέργειες και διαμηνύει ότι το θέμα δεν τελειώνει εδώ.
   Το NEWS247 επικοινώνησε τόσο με το δήμαρχο Ηλίδας, όσο και με το γραφείο του κ.Βούτση. Από το γραφείο του προέδρου της Βουλής επιβεβαίωναν ότι είχαν ενημερωθεί από το ΚΚΕ πως τελικά το όπλο θα παρέμενε στην έκθεση μόνο για μερικές ώρες.
   Αρχικά όταν είχαν ξεκινήσει οι συνεννοήσεις της Βουλής με το ΚΚΕ προ τριών μηνών, υπήρχε η εικόνα ότι ενδεχομένως το όπλο να παρέμενε στην έκθεση για χρονικό διάστημα ενός περίπου μήνα, ωστόσο το ΚΚΕ είχε εξαρχής εκφράσει επιφυλάξεις για λόγους ασφαλείας και τελικά ενημέρωσε ότι θα παραχωρούσε το όπλο μόνο για την ημέρα των εγκαινίων. Για την εξέλιξη αυτή είχε ενημερωθεί και ο κ.Μπελογιάννης, ο οποίος όμως προφανώς δυσαρεστήθηκε.
   Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι για τον κ.Βούτση το σημαντικό είναι πως με τη μετατροπή της οικίας Μπελογιάννη σε μουσείο, μετά από τόσα χρόνια, διαφυλάσσεται η ιστορική μνήμη καθώς και ο Πρόεδρος της Βουλής δε θα ήθελε να μπει σε κομματικές αντιπαραθέσεις, αν και είναι προφανές ότι τόσο η Βουλή όσο και ο δήμος θα προτιμούσαν να παρέμενε το πιστόλι ως έκθεμα.
   Από το ΚΚΕ ωστόσο τόνιζαν ότι δεν ήταν δυνατόν να παραμείνει στην έκθεση το όπλο για λόγους ασφαλείας, καθώς στην Αμαλιάδα δεν υπάρχει η δυνατότητα να αναλάβει κανείς την ευθύνη φύλαξης ενός κειμηλίου, το οποίο όπως υπογράμμιζαν διασώθηκε από ανθρώπους που έπαιξαν τη ζωή τους κορώνα γράμματα.
   Επιβεβαίωναν ότι η συμφωνία με τη Βουλή ήταν το όπλο να έμενε στην έκθεση μόνο την ημέρα των εγκαινίων, αναφέροντας ότι το 80% των εκθεμάτων προέρχεται από το αρχείο του ΚΚΕ. Ωστόσο επαναλάμβαναν ότι τα ιστορικά αυτά κειμήλια πρέπει να προστατευθούν.
   Ο Κουτσούμπας πρόσφερε συμβολικά στα εγκαίνια της έκθεσης τα γάντια του Νίκου Μπελογιάννη, τη θήκη του όπλου του, αλλά και το ίδιο το όπλο του, ένα πιστόλι Walther του 1938, για το οποίο συζήτησε με τον πρωθυπουργό.
   “Το πήραν κατά την Κατοχή από κάποιον Γερμανό και το είχε στον Δημοκρατικό Στρατό ως πολιτικός επίτροπος”, ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας.
   Τότε ο πρωθυπουργός ρώτησε τον γγ του ΚΚΕ, πώς βρέθηκε το όπλο στα χέρια του ΚΚΕ. “Είναι ολόκληρη ιστορία. Το κρύβανε οι αγωνιστές και γι’ αυτό δεν πρέπει ποτέ να χαθεί”, απάντησε ο Δ. Κουτσούμπας. “Το έκρυβαν πολλοί άνθρωποι. Και δεν έκρυβαν μόνο όπλα, έκρυβαν χαρτιά, προσωπικά στοιχεία κ.α.”, πρόσθεσε. “Με κινδύνους τεράστιους για τη ζωή τους, πόσω μάλλον αν μιλάμε για όπλα, εκτελούνταν”.
   Το όπλο πλέον έχει επιστραφεί στο αρχείο του ΚΚΕ και στη θέση του έχει τοποθετηθεί μία φωτογραφία του.

  5. Βλέποντας τον αριστεροφασισμό σήμερα καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά είναι αλήθειες. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, οι κομμουνιστές απέδειξαν ότι έχουν πολλά κοινά με τους τζιχαντιστές. Φρικιαστικά εγκλήματα μέχρι και αποκεφαλισμοί. Επειδή υπήρχαν κάποιοι δεξιοί δωσίλογοι δεν σημαίνει ότι τα κομμούνια είχαν το δικαίωμα να εκτελέσουν όποιον τους κάπνισε ακόμα και μωρά παιδιά. Ακόμα και αν δεν συμπαθούσαν κάποιον θα μπορούσαν να τον χαρακτηρίσουν δωσίλογο χωρίς να είναι και να σκοτώσουν όλους τους αθώους όπως και έγινε. Πληρώσανε τις μαλακίες του εμφυλίου άνθρωποι που ήταν ουδέτεροι. Παρολα αυτά η ιστορία μπορεί να διαστρεβλωθεί στα βιβλία όχι όμως στις περιγραφές όσων έζησαν τότε και τα διηγήθηκαν. Συριζαίος βουλευτής και Πασόκος βουλευτής φωτογραφίζεται με γκρίζους λύκους, δεν μιλάνε ούτε καν ελληνικά και ύστερα η αριστερά προσπαθεί να πείσει ότι ο Μπελογιάννης ήταν καλός και η αριστερή ιδεολογία είναι δίκαιη και επαναστατική. Ούτε με σφαίρες δεν πείθει, δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά, βλέπεις πόσο προδότες και εχθροί του λαού είναι οι αριστεροί σήμερα και καταλαβαίνεις τι σκατά ήταν και τότε.

  6. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ…ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ…ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΕΙ!ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ+ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΟΣΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ+ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ…ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ+ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΑΝΕ…ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΦΑΧΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ..ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΡΙΧΤΟΝ+ΠΝΙΧΤΟΝ ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ..

  7. Ό Μπελογιάννης ήταν ένας σφαγέας του ΚΚΕ, όπως ήταν ο Πλουμπίδης, ο Φλωράκης, ο Ζαχαριάδης.Είναι τόσο προδότες και λακέδες οι Έλληνες κουμμουνιστές που έστειλαν ακόμα και εξορία στη Σιβηρία τον πρώην Γ.Γ. τους τον Νίκο Ζαχαριάδη.
   Είχα πάει μιά μέρα στο Δαφνί με μία φίλη μου και μετά είδα ότι εκεί που πέταξα το προφυλακτικό ήταν μια πλάκα που έλεγε ότι εκεί είχαν καθαρίσει τον Πλουμπίδη.Πήρε κοινώς από τα τρία το μακρύτερο.Ένας ακόμα πράκτορας των Άγγλων στην υπηρεσία του προδοτικού ΚΚΕ, του κόμματος του αίματος και της προδοσίας.Αντε γα….τε σκατό κουμμούνια.

  8. Το ανθελληνικό Ελληνικό κράτος, τιμησε έναν άθλιο σφαγέα των Ελλήνων.Ο φονιάς αυτός, στάλθηκε από την Σοβιετική Ένωση για να αιματοκυλήσει τη χώρα.
   Ο Κουτσούμπας χθές έφερε στην Αμαλιάδα γεννέτειρα του σφαγέα Μπελογιάννη το όλπο του, ένα Γερμανικό περίστροφο.Ξέχασε ο Γ.Γ. του ΚΚΕ να φέρει τα μαχαίρια και τα κνσερβοκούτια με τα οποία οι ΚΚέδες εσφαζαν σαν αρνιά τους Έλληνες Εθνικιστες. στον Μελιγαλά, στον Φενεό, στους Γαργαλιάνους, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.Και άν χθές τα κουμμούνια παρουσία του ολετήρα Τσίπρα φώναζαν το συνθημα ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, εμείς οι Εθνικιστές τους φωνάζουμε για να θυμηθούν οι νεώτεροι στο ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΣΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ.

  9. ΩΩΩΩ ΜΕΓΑΛΕ ΑΜΩΜΕ ΑΧΡΑΝΤΕ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ….ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΟΥΤΕ ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙ..ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ…ΕΕ ΕΛΑΔΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ….Ω ΗΡΩΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΦΥΛΛΟ..ΕΕ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ..ΕΕ ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ..ΩΩ ΑΓΙΕ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ,ΟΣΙΕ,ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑ,ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΟΣΙΟ-ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΣΠΙΛΕ ΑΜΟΛΥΝΤΕ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΡΩΑ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΕΝΕ,ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΩΩΩΩΩΩ ΟΙΜΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΑΛΙ ΑΘΩΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΝΕ ΝΙΚΟ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ..ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΕΕ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ…
   Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕ..ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΟΥΣΕΙΟ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ..ΕΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ..
   ΟΛΟΥΣ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΕ..ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ,ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ….ΕΕ ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ….ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ..ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ..ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΕΚΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ……………………………………………….

  10. Δεν περιμενουμε τη χρ. αυγη να μας πει οι παππουδες μας γνωριζουν τι εγινε και ποσες αθωες ψυχες εκτελεστηκαν χωρις να ξερουν γιατι μια ζωη θα κανουμε οτι θελουν οι ξενοι και τοτε ηθελαν να μας βαλουν να σφαχτουμε και να παρουν οτι πολιτιμο εχει απομεινει στην ελλαδα.

  11. ρε φασιστομουτρα εσείς πάτε να αλαξετε και την ιστορία τους δοσιλογους ταγματασφαλιτες του μελιγαλα τους βαφτίζετε πατριώτες μέχρι και τον τσιπρα τον λέτε αριστερό ρε ξεστραβωθείτε μάθετε και λίγο ιστορία .

   1. ελα ντε,πεστα ρε συντροφε μπολσεβικε,οτι ναναι λενε τα φασιστομουτρα..αλλα μην ανησυχεις θα την κανουμε την Ελλαδα σοβιετ που θα παει..θα δικαιωθει ο αγιος μπελογιαννης…και που εισαι..μην ξεχνιεσαι συντροφε κομμουνιστη..κανε μια βαθεια επικυψη..βουτα ενα πεπονι και χωσε το στον πατο σου.

  12. …….KAI META HΡΘΕ Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑ ΝΑΝΟΥΣ…..!!

   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ..!! ΔΕΚΤΟ

  13. ΦΙΛΟΙ, ΗΜΟΥΝ 9 ΜΗΝΩΝ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 1944, ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ “ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ” ΓΩΝΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΘΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ….Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ, ΤΟΤΕ….. ΞΑΦΝΙΚΑ, ΟΡΜΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ, ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ…..ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ , ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ….ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ….. ΕΥΤΥΧΩΣ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΧΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΝΗΨΕ….. Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΟΡΕΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ….. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ, ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΡΑΜΑΝΟ, ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ Δ.ΝΤΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ….. ΑΡΑΓΕ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΟ , ΕΝΤΙΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ????

  14. Ακόμα κι ΕΝΑΝ ΑΜΑΧΟ ΑΟΠΛΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΊΣΑΙ ΣΦΑΓΕΑΣ. Πόσο μάλλον αν αυτός είναι ανήλικος.

  15. Οπως οι Ιαχωβαδες , ετσι και οι κουμουνιστες και γενικα οι αριστερες κουδουνιστρες ειναι προδοτες του Εθνους και φονιαδες .
   Θα πρεπει καποιος ναναι πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ και ανεγκεφαλος ναναι οπαδος των δεξιων και αριστερων γαμημενων ελληνοφωνων προδοτων .
   Τουτη την φορα ομως τους καταλαβαν και οι ηλιθιοι που νομιζαν οτι οι αριστεροι ειναι για το καλο των λαων .
   Εαν οι δεξιοι δεν ηταν πουλημενα αρχιδια οι αριστεροι θα ηταν παρελθον προ πολλου .
   Μακρυα απο τις καλπες αδελφια συνελληνες . Μεσα στο κυνοβουλιο ειναι ΟΛΟΙ προδοτες . Και οσοι νομιζουν οτι η χρυση αυγη ειναι πατριωτικο κομμα , ειναι το ιδιο ΜΑΚΑΚΕΣ με τους αριστερους παλιανθρωπους .

  16. Ευτυχώς που έγινε ο Μεληγαλας και σφάχτηκαν κάποτε και μερικοί προδότες σε αυτή τη χώρα. Γιατι συνήθως οι προδότες τη γλιτώνουν και μετά βγαίνουν και παριστάνουν και τους πατριώτες 😉

    1. Άντε και γα@@σου εσύ παλιοφασίστα, ανιστόρητε! Άντε τράβα με τους φίλους σου τους Γερμανούς, απολειφάδι!

  17. Οι αριςτεροι ειναι το καρκίνωμα της Ελλαδας. Και δεν ειναι καθόλου τυχαίο, αφου το ΚΚΕ το έφτιαξαν ο Μπεναρογια, ο Βεντουρα και ο Κοεν.
   Δεν νομιζω πως χρειάζονται αλλα λόγια. Και σε ολη την υπόλοιπη ΕΥρωπη ολα τα ΚΚ δημιουργήθηκαν απο ανθρωπους της ίδιας εθνότητας και φυςικα στην Ρωςια, ο Λένιν και ο Μερξ κλπ, Τυχαίο;;; Δεν νομιζω.

  18. Ενας εξ αυτών των σπηλαιολόγων ήμουν και εγω,κατεβήκαμε στη πηγάδα με κάμερα της ΕΡΤ. Αυτό που αντικρίσαμε δεν μπορώ σε αυτές τις λίγες λεξεις να το περιγράψω.Συγκεντρώσαμε τα οστά και τα κρανία στο κατω μέρος της πηγάδας,στο δε (πατάρι) βρήκαμε υφασμα μάλλον απο ρασα καλόγηρου ο οποίος προσπάθησε
   να αναρριχηθεί. Κανείς δεν μπορούσε να δραπετέυσει απο εκεί.Αυτό και αλλα πολλά εχει καταγραφεί σε ταινία 60 λεπτών.
   η αποστολή ηταν με εντολή της ΕΡΤ και με συνοδεία δημοσιογράφου(ο οποίος λόγω ηλικιας δεν κατέβηκε)
   Φυσικά αυτό δεν έπαιξε ποτέ.
   Ισως μια νεα αποστολή (ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ) να φωτίσει ακόμη περισσότερο το γεγονός.

   1. κανε επικυψη και ξερεις εσυ..τα γνωστα.. σφηνωσε ενα γιαπωνεζικο καρπουζι στον πατο σου..τραγουδωντας το παντιερα ροσα.

   2. Ένα τάνκ έξω από το κωλόσπιτο του δολοφόνου πράκτορα της ΕΣΣΔ, μόλις έρθει εθνική κυβέρνηση στα πράγματα να το κατεδαφίσει. Όσο για σένα αριστερέ κατσαπλιά απόγονε εαμοβούλγαρων ανθελλήνων θα παρακαλάς για έλεος αλλά θα είναι πλέον αργά..

   3. Φασιστας ειναι αυτος που δολοφονει γυναικες και μωρα παιδια.Κατι σαν τον αρχιφασιστα και σφαγεα μπελογιαννη,αθλιο ψοφιμι.

  19. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΚΑΤΑ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ- ΑΠΟ ΤΑ
   ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

  20. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΚΑΛΑ. ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.
   ΤΙΜΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.
   ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ.
   ΑΚΟΜΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ “ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ”. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
   Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

   ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ “ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ” ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!!!!!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!

  21. Δυστυχως για τους φασιστες η Ιστορια εχει αλλα να πει.
   Αντι να διαβαζετε ιστοριες για ουγκανα και αγριους διαβαστε την Ιστορια γραμμενη από κανενα Επιστημονα Ιστορικο.

   1. ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΟΙ ΜΆΡΤΥΡΕΣ Κ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΈΝΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΠΙΑ ΕΊΝΑΙ. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΕΊΣΤΕ ΣΥΜΜΟΡΊΑ. ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥ ΤΑ ΚΌΚΑΛΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΕ.

   2. ναι αγορι μου ναι…κανε τωρα μια επικυψη και σφηνωσε στον πατο σου την σημαια με το κοκκινο πανι..μην ξεχασεις ομως πρωτα να βγαλεις το καροτο.

  22. ….γιατί ρε σύντροφε χίε,δεν μεσολαβείς ώστε κάποιο κανάλι ή το διαδυκτιακό μακελειό να δείξει την κιν.ταινία ” Η ΕΛΕΝΗ ” ????

   1. Υπάρχει ελεύθερα στο διαδίκτυο και μπορείς να την κατεβάσεις.
    Πάντως πολύ σύντομα θα έχουμε πάλι συμμοριτοπόλεμο με τους λαθρό που θα τους έχουν δώσει “ιθαγένεια” θα τους έχουν βαφτίσει Έλληνες και θα μιλάει ο κόσμος γιά “εμφύλιο”!!!!!!
    Οι εισβολείς το φωνάζουν ότι θέλουν σαρία, θέλουν τον βίαιο εξισλαμισμό των “απίστων” ή θάνατο! Απλά περιμένουν να γίνουν περισσότεροι (έρχονται καθημερινά χιλιάδες) γιά να είναι σίγουρη η οριστική μας εξόντωση.

  23. Μουσειο για τον Ν.Ζερβα μπορει να γινει;Οοοχι δεν αφηνει η “αγια αριστερα”.Ανδριαντας του στρατηγου Γριβα μπορει να γινει;Οοοχι δεν αφηνει η “αγια αριστερα”!Η ιδεολογικη και κοινωνικη κοκκινη χουντα που εχει επικρατησει στην Ελλαδα απο το 1974 και μετα,οχι μονο δεν επιτρεπει να ακουστουν αλλες γνωμες,οχι μονο επιβαλλει τα δικα της θελω και τις δικες τις αρχες,αλλα οικειοποιηται και οτι της αρεσει πχ κατα τα κουμ-μουνια το ΟΧΙ το ’40 δεν το ειπε ο Μεταξας αλλα το ειπε ο λαος (απο το κρεβατι του προφανως),και την αντισταση την εκαναν μονο οι κομμουνιστες του ΕΑΜ και του ΚΚΕ.

  24. Απιστευτες ιστοριες. Επρεπε να γινω 43 χρονων για να τα μαθω αυρα. Εαν δεν ηταν ηταν η χρυση αυγη δεν θα ξεραμε καν

  Leave a Response