ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ; 9000 G@Y-ΛΕΣΒΙ@Σ & TR@NS ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.! ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΙΧΑΛΗ ΛΩΛΗ! ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

  Κοινοποίηση:
  MILONAKIS GAY ASTYNOMIKI

  Της κακομοίρας χθες στο ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του αρτtv με τον Αντώνη Μυλωνάκη!
  Αφορμή αποτέλεσε η αποκάλυψη του αξιωματικού της ΕΛΑΣ, στο τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας Αττικής και μέλος στην Ένωση ΛΟΑΤ αστυνομικών Ευρώπης Μιχαλη Λώλης, ότι ο αριθμός των gay-λεσβιων-τρανς- κτλ που υπηρετούν στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ. ξεπερνάει τους 9000!
  Έξαλλος ο Αντώνης Μυλωνάκης….
  Η αναφορά του κυρίου Λωλη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος και έκανε παρέμβαση στο δελτίο!

  Σε λίγο στο makeleio.gr το δελτίο του αρτ

  Το επίμαχο σημείο…

  δείτε το από το 06:54

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ
  Οι «2» ζωές του Έλληνα ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ Α΄!!! «Δεν άντεξα…..φοβάμαι που…. Οι ενοχές με οδήγησαν σε…» (ΒΙΝΤΕΟ)

  Στην σελίδα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ διαβάζουμε:

  Με επίκεντρο το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση φύλου, που κατατέθηκε ήδη στη Γενική

  Γραμματεία Της κυβέρνησης, πραγματοποιήθηκε, με ιδιαίτερη επιτυχία στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, εκδήλωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, με τον τίτλο “Σεβόμαστε και κατοχυρώνουμε τα δικαιώματα όλων – Έμφυλες και ερωτικές ταυτότητες”.
  Στην εκδήλωση μίλησαν η Μαρία Γαννακάκη, γενική γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο Μιχάλης Λώλης, αξιωματικό της ΕΛΑΣ, στο τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας Αττικής και μέλος στην Ένωση ΛΟΑΤ αστυνομικών Ευρώπης, ο Σταύρος Μπουφίδης, ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής, ιατρικός σύμβουλος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών και ο Βαγγέλης Χαλκιάς μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Τη συζήτηση συντόνισε το μέλος του τμήματος δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χατζητρύφων.

  “Όταν μιλάμε για δικαιώματα της ΛΟΑΤ κοινότητας, μιλάμε για ανθρώπινα, για οικουμενικά δικαιώματα”, σημείωσε η Μαρία Γιαννακάκη, ανοίγοντας τις τοποθετήσεις. Είπε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να ψηφιστεί το νομοσχέδιο πριν από τη θερινή διακοπή της Βουλής.
  Πρόσθεσε πως το νομοσχέδιο είναι ένα μεγάλο βήμα στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, “ο αγώνας για τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι όμορφος γιατί θα τελειώσει με το τέλος αυτού του κόσμου”, είπε χαρακτηριστικά η γενική γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης και συμπλήρωσε πως δημιουργούμε χώρο δίπλα μας για να σταθεί το διαφορετικό, γιατί το διαφορετικό είναι πλούτος.
  Προχωράμε σε τομές για την ελληνική κοινωνία, έχοντας ανοίξει θέματα ταμπού. Έτσι, για τα άτομα με ‘δυσφορία φύλου’, μεταβάλλεται πλέον με ευκολία η ταυτότητα φύλου. Μέχρι τώρα για αλλαγή εγγράφων χρειαζόταν ψυχιατρική και ιατρική γνωμάτευση. “Η κυβέρνηση καινοτομεί αφού δεν προαπαιτεί την ιατρική παρέμβαση και δίνει το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό με απλή διαδικασία, αφού ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να προσδιοριστεί όπως θέλει”, τόνισε. Βαδίζουμε σύμφωνα με το “πες μου το φύλο σου, δε θα σου πω εγώ ποιος είσαι”, είπε η Μαρία Γιαννακάκη.
  Τέλος αναφέρθηκε στη μοναδική προϋπόθεση για τη φυλομετάβαση, που είναι η αγαμία. “Αυτό είναι ένα ζήτημα που όμως δεν αντιτίθεται στις διεθνείς αποφάσεις”, κατέληξε η γενική γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης.

  Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο αξιωματικό της ΕΛΑΣ, Μιχάλης Λώλης, ο οποίος θεώρησε πολύ σημαντικό το γεγονός της παρουσίας του στην εκδήλωση. Δουλειά της αστυνομίας, είπε, είναι να βρίσκεται μέσα στην κοινωνία των πολιτών, να αφουγκράζεται και να υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, “να αποτελεί αρωγό και υποστηρικτή απέναντι από όποιον προσπαθεί να αντιπαλέψει τα ανθρώπινα δικαιώματα”, είπε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στο τμήμα στο οποίο εργάζεται, είπε πως προσπάθειά τους είναι να αντισταθούν στο αφήγημα της καταστολής και να υπερασπίσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ως όπλο στον αγώνα που κάνουν έχουν τον αντιρατσιστικό νόμο και τα άρθρα του ποινικού κώδικα που αναφέρονται στα εγκλήματα μίσους. Επισήμανε ότι τα ρατσιστικά αδικήματα δεν είναι προσωποπαγή και, ουσιαστικά μιλάμε για κοινωνικά εγκλήματα.

  Αναφερόμενος στον τομέα του σημείωσε ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις, στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας των 45.000 αστυνομικών, υπάρχουν 9.000 ΛΟΑΤ άτομα τα οποία φοβούνται και κρύβονται.

  Στη συνέχεια μιλώντας ως μέλος των ΛΟΑΤ αστυνομικών Ευρώπης, είπε πως επιδιώκουν να φέρουν στο προσκήνιο μια δικαιωματική αστυνομία. Στόχος είναι η μείωση της εγκληματικότητας, όχι μόνο με την καταστολή αλλά και με την προστασία των δικαιωμάτων, τόνισε ο Μιχάλης Λώλης, ο οποίος ζήτησε να δοθεί δυνατότητα στους ομοφυλόφιλους να πλησιάσουν την αστυνομία.

  Ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ, έκλεισε την ομιλία του υποστηρίζοντας πως τα ρατσιστικά εγκλήματα δεν είναι προσωποπαγή αλλά αποτελούν κοινωνικά εγκλήματα και κατέληξε λέγοντας πως “ ρατσισμός δεν είναι άποψη αλλά έγκλημα”.

  Από την πλευρά του ο ψυχίατρος, Σταύρος Μπουφίδης, στάθηκε με ικανοποίηση στο γεγονός πως στο νομοσχέδιο περνούν η αποψυχιατροποίηση και η αποπαθολογικοποίηση των ατόμων με ασυμφωνία ανάμεσα στο κοινωνικό και το βιολογικό φύλο. Το βιολογικό φύλο δεν αλλάζει, είπε αλλά επαναπροσδιορίζεται. Μέχρι τώρα για να γίνει αυτό εζητείτο γνωμάτευση από ψυχίατρο, εδραιώνοντας έτσι στην κοινωνία την εξουσία της ψυχιατρικής.

  Σύμφωνα με τον ίδιο ο παλιός νόμος είναι λαθεμένος, διότι το βιολογικό φύλο δεν αλλάζει αλλά επαναπροσδιορίζεται ως προς την κοινωνική του έκφραση. Έτσι πλέον συνίσταται η απελευθέρωση των ανθρώπων από τις μέχρι πρότινος αναγκαίες ψυχιατρικές συνεδριάσεις. Το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού θεσμοθετείται. Τέλος, τόνισε ότι έμμεσα μέσω του νομοσχεδίου, συμβαίνει η αναγνώριση του γάμου ομόφυλων ατόμων, που αποτελεί ένα θέμα που εκκρεμεί.
  Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους διεμφυλικούς οι οποίοι συχνά είναι κι αυτοί εγκλωβισμένοι σε στερεότυπα ταυτοτήτων τα οποία αναπαράγονται από ετεροφυλόφιλους. Είναι άλλο ο σεξουαλικός προσανατολισμός και άλλο η ταυτότητα φύλου, είπε, για να συμπληρώσει πως πέρα από τα δύο φύλα υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι “ζουν λίγο πιο εκεί από όπου επιβάλλει η πατριαρχική κοινωνία”, θέτοντας ως πρωταρχικό το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό.
  Τέλος, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο, είπε πως είναι ένα μεγάλο βήμα επισημαίνοντας πως υπάρχουν κάποιες αδυναμίες, όπως η προϋπόθεση της αγαμίας.

  Ο Βαγγέλης Χαλκιάς, εκπροσωπώντας τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησε αναφερόμενος στην περιθωριοποίηση της ΛΟΑΤ κοινότητας. Παρόλα αυτά, τόνισε, η κοινωνία έχει αρχίσει να αλλάζει, αλλά όχι τόσο όσον αφορά στα δικαιώματα. Παράλληλα έχουμε τις αντιδράσεις της Εκκλησίας αλλά και την ανάπτυξη φασιστικών κινημάτων.
  Βήματα έχουν γίνει πολλά, είπε ο Βαγγέλης Χαλκιάς, αλλά η νεολαία απαιτεί να γίνουν ακόμη περισσότερα αλλά και η νεολαία από την πλευρά της οφείλει να προετοιμάσει το έδαφος. Στόχος είναι, να φτιάξουμε έναν κόσμο που να μας χωράει όλους, κατέληξε ο εκπρόσωπος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

  Στη συνέχεια χαιρέτησε την εκδήλωση η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Θεσσαλονίκη – Ανοιχτή Πόλη”, Ρία Καλφακάκου. Είπε πως η δημοτική παράταξη είναι συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης. Επιθυμία μας είναι να μεταφέρουμε τα ζητήματα αυτά σε όλη την πόλη. Αναφέρθηκε στο φαινόμενο του φασισμού και κατέληξε με τα λόγια “Όχι ανοχή αλλά αποδοχή της διαφορετικότητας”.
  Στη συνέχεια χαιρέτησαν την εκδήλωση εκπρόσωποι από τη Λεσβιακή Ομάδα Θεσσαλονίκης, τη Σύμπραξη για το Κοινωνικό Φύλο, το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, το Thessaloniki Pride και το Thessaloniki Rainbow Youth.
  Ακολούθησε μια αρκετά ενδιαφέρουσα συζήτηση η οποία κατέδειξε την ανάγκη να συνεχιστούν τέτοιες πρωτοβουλίες.

  Το γραφείο Τύπου
  ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  35 Σχόλια

  1. ξυπνήστε ..
   Σημαντικό
   να το γνωρίζουμε και να μην ρίχνουμε τα βάρη και τις ευθύνες στους δικαστικούς.
   Οι μηνύσεις και οι καταγγελίες κατά κρατικών λειτουργών, υπηρεσιών, τραπεζών, δημοσιων ή τραπεζικών υπαλλήλων κ λ π που κατατείθονται τουτη την περίοδο βίαιης κατάλυσης του συντάγματος, νομίμως και δικαίως δέν αντιμετωπίζονται αμερόλειπτα από τα δικαστικά όργανα καθώς, ο εγκαλων , όφειλε εκ των καθηκόντων του ώς πολίτης να είχε προηγουμένως καταγείλει τη βίαιη κατάλυση του συντάγματος και την κατοχή της χώρας (με την ιερη δηλωση) ωστε να εξαναγκάζεται ο κάθε δικαστικός που θα την αναλάβει, να περιορίζεται μόνον στούς νόμους που συμφωνούν με τα συμφέροντα του λαού και του Έθνους (έτσι όπως σαφως και ορισμενως υποδεικνύει η παραγραφος 2 του Αρθρου 120 του συντάγματος, Και από την άλλη αν τυχόν δηλωσει αναρμόδιος ή δολείως κολυσυεργεί , τότε οι αρμοδιότητες της εκδίκασης και απονομής δικαιοσυνης και τιμωρίας να εμπίπτει στα χέρια των καταγελώντων και του λαού, έτσι όπως σαφως και ορισμένως υποδεικνύει και υποχρεώνει η παρ . 4 του αρθρου 120.

  2. Εντεταλμένο στρατιωτάκι με τη ίδια κασσέτα που ισοδυναμεί με μία πορδή. Άτομα αστοιχείωτα, χωρίς γνώση και παιδεία. Τα παιδιά της αναρχοαπλυσιάς με τις παράνομες καταλήψεις με άλλα λόγια. Θα δείτε σε λίγο θα μιλάνε για τα… dna και άλλα σκ@τά του καμμένου τους εγκεφάλου. ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!

  3. Τόσα χρόνια ζούσα με την απορία πως αναπαράγονται οι πούστηδες και τώρα έμαθα.Βάζεις έναν πούστη να πει έναν αριθμό,που βέβαια είναι καθαρά προϊόν της γκλάβας του,μετά βάζεις ένα κανάλι,μια εφημερίδα,έναν ραδιοφωνικό σταθμό κ.α. να αναπαράγουν συνεχώς αυτόν τον αριθμό και παράλληλα να παρουσιάζουν τους ίδιους και τους ίδιους πούστηδες μέχρι να πιάσουν αυτόν τον αριθμό και η σούπα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

  4. Πάρε κάνα-δυο ρομά στο σπίτι σου Λιόλη, γιατί δεν τους παίρνεις άραγε;;;

  5. Ρε πουστρα ξεφωνημενη…όξω πουστη απ την παράγκα.

  6. Θα το σκεφτούν ακόμα πολύ να τον κλοτσισουν από το σώμα αφού είναι άχρηστος παλιολινατσα σιχαμα .

  7. Δλδ η καθε πουστρα εχει ισα δικαιοματα με αληθινους αντρες. Δλδ ο φουστης, ο γκευ και ο κσθε ανωμαλος μπορει να εκτελει υπηρεσια και θητεια στον στρατο. Κατα ποσο τετοιοι ανθρωποι ειναι ικανοι να κοψουν λαιμους εχθρων, και αν πουν ,,αχ καλε τι μανουλι εισαι,, τι γινεται εκει περα αλαξοκολια με τον εχθρο.!!!!…ρε δεν εχετε αντερα πια

  8. Αυτό το σούργελο μέσα στις τριφυλλες πενταφυλλες εξαφυλλες κλπ ταυτότητες και δικαιώματα κανονικών ανθρώπων μπλεκει και τους γύφτους Ρόμα αθίγγανους και μόνο από αυτό είναι κατάπτυστος τι να πεις για αυτό το άτομο είναι απόβρασμα για το φρενοκομείο

  9. Δηλαδη σαν να μας λεει η λολα η ναζιαρα οτι στην αστυνομια το μονο που κανουν ειναι αλαξοκολιες και πλακομουνια αφου ειναι τοσοι πολλοι.μπραβο και συγχαρητηρια.φιλε τοσκα να τους χαιρεσαι και να τους αυξησεις.

  10. Όταν τα λέγαμε ότι στην συμμορία γίνεται του καραπουσταριού πουλάγατε τρελίτσα

   1. @AIMA – TIMH – ΧΡΥΣΟΡΟΖ ΑΥΓΗ: Ρώτα την μάνα σου, ξεφτιλισμένο κομμούνι, τι της κάνουν οι Χρυσαυγίτες.

  11. ΡΟΜΑ Πλακωσανε συναδέλφους σου αστυνομικούς πάλι χθες δεν μπορούν να κάνουν έλεγχο μέσα στο στέκι καταυλισμό τους κλπ ξυπνά λωλη και ξυρισου μόνοι ρατσιστές ειναι οι Ρομά και έτσι αντιμετωπίζονται οπουδήποτε

  12. Ρε πουστη κοπρόσκυλο χθες δύο συνάδελφοι σου πήγαν στο νοσοκομείο από επίθεση γυφτοι ρομά και εσύ υποστηρίζεις αυτούς. Είσαι καταπτυστος και αγκυλωμενος προκατειλημμένος φτου να μου χαθείς δεν ντρέπεσαι πουστης στο σώμα πουστη ς κ στην ψυχή.

  13. Ο π@@στης,π@@στης αγαπά
   κι ο κερατάς πουτ@ν@
   και η μολότωφ το ΜΑΤά
   και του γ@μεί τη μάνα.

  14. Αλήθεια! Λέει! Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, έχω προσωπικές εμπειρίες και άποψη περί του θέματος…..

  15. ΛΟΑΤΚΙ ΛΕΕΙ ΤΟ 20% ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ;;;;;;;ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ…

  16. εκτος απο “τρυπιος” ειναι και ρατσιστης και
   προδοτης απεναντι στους συναδελφους του ο μπατσος που μιλαει. λεει για “ρητορικη μισους και υποκινηση σε εγκληματα προς μια συγκεκριμενη ομαδα” αλλα ξεχναει(σφυριζει αδιαφορα) οταν αναρχικοι-γυφτοι κλπ βαζουν φωτια με μολοτωφ στους αστυνομικους και την αλλη μερα σε γνωστο σαιτ αναρχικων γραφουν με χαιρεκακια:” παντα τετοια”

  17. ΡΕ ΡΑΤΣΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Κ@Λ@ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΗΓΑΔΙ

   1. Ψσσσσστ,
    Στην Αμερικη σας εχουν αποκυρηξει ως ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ κι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ οργανωση !!

    ΣΥΝΤΟΜΑ κι στην Ελλαδα.

    Ετοιμασου για τρεξιμο κι για ΑΦΑΝΤΑΣΤΟ ΞΥΛΟ !

    Βρωμερα υποκειμενα….

   2. ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΙΦΑ ΨΟΦΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΩΛΟΑΡΩΣΤΙΕΣ ΣΙΧΑΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΜΠΑΤΣΟΛΟΛΗ .

  18. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΑΗΔΙΑΖΩ. ENTAΞΕΙ ΦΙΛΕ ΕΓΙΝΕΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ. ΚΟΦΤΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ“ ΚΑΙ “ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ“ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΧΙ GOIM ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.

  19. Ναι σιγα μην εινσι 10 χιλιαδες οι ομοφιλοφυλοι…

   Η πουστρα λιολης/λολης φουσκωνει το νουμερο ομοφιλοφυλων στην ΕΛΑΣ, για να φανει πως οι ομοφιλοφυλοι εχουν πιο ευρη κοινωνικο προσωπο κι αντιπροσωπευση/παρουσια στην Εληνικη κοινωνια. Ενω βεβσια δεν ειναι αυτη η πραγματικη κατασταση στην Ελληνικη κοινωνια !

   Οι πουστηδες ειναι μειονοτητα μεσα σε αλλες μειονοτητες. Δηλαδη, σπειροελαχιστοι.

   Ετσι κι αλλιως ο Π. Κ ειβαι ΕΝΑΝΤΙΑ στην ομοφιλοφυλια.

   Αρα, ειναι χαμενοιι απο χερι, οι πουστηδες.

  20. Είναι δεδομένο πως η ομοφυλοφιλία οδηγεί σε παιδεραστία και άλλες παθήσεις όπως aids. Πρέπει να σταματήσει η προπαγάνδα. Για ρωτήστε από που πληρώνετε αυτός ο Λουλης, κόβω τα @ μου πως η ίδια οργάνωση που έβγαλε στον δρόμο και τον Αντιγόνη. Γενικά όλες οδηγίες για προπαγάνδα των γεει έρχονται από τον πρέσβη ΗΠΑ.

   1. Ακριβώς αυτό αδερφέ! Άσε ασχοληθεί κάποιος να δει την καταγωγή του και μετά τα οικονομικά πάρε δώσε του και τότε θα βρουν άκρη..(ή, απόλυση!!!) Κάποιοι ξηλωθηκαν χοντρά για να προωθήσουν την ατζέντα τους εναντίον της Ελληνικής φυλής..

  21. Ρατσισμός δεν είναι το Pride Parade ;;;; Ρατσισμός δεν είναι η επιβολή των μειοψηφικών απόψεων των χυδαίων εμφανίσεων , από τις μειονότητες ;;;;;;;…. Ο ομιλών αστυνομικός είναι ο ίδιος ρατσιστής , όταν αποκαλεί μειονότητα τους Πακιστανούς , 190 εκατομμύρια κόσμος είναι …οι Χριστιανοί ορθόδοξοι στο Πακιστάν τι είναι …εκεί τι συμβαίνει ….όσο αφορά τους LGT αστυνομικούς τι δουλεία έχει το επάγγελμα με τα γλέντια τους , ασ κάνουν σωστά την δουλειά τους ας αφήσουν τις ευαισθησίες τους και ας κάνουν το καθήκον τους ,

    1. τα 190 εκατομμύρια Πακιστανοί είναι μειονότητα κοντά στα 10 εκατομμύρια Ελλήνων …Μάλλον συνοδοιπόρος του φίλου αστυνομικού οργάνου θα είσαι

  22. αδερφές και παλουκάρια
   γίναμε μαλιά κουβάρια…

  23. Χίλιες φορες να χουμε Αλβανούς αστυνομικούς…ειναι ποιο στρεητ!!

  24. “O ρατσισμός δεν είναι άποψη αλλά έγκλημα”
   Ετσι οπως το ειπες λοιπον η αποψη των LGBT για τους νορμαλ ανθρωπους και τις οικογενειες τους
   το ονομα πατερας μανα και η λεξη αγορι κοριτισι που η αποψη τους ειναι να καταργηθει
   ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ ρατσιστικο κατα των εταιροφυλων ανθρωπων και της ελευθεριας
   της θρησκειας μεσα στην Χριστιανικη Ορθοδοξη Ελλαδα.
   Κι ακομα αν δε ειναι η αποψη εγκλημα οι πραξεις των ομοφυλοφυλων ειναι κοινωνικο
   κι ηθικο εγκλημα στην πλειοψηφια των ετεροφυλων ατομων η ΔΙΑ ΒΙΑΣ επιβολη
   των δικων τους δικαιωματων υπερανω της πλειοψηφιας αποτελει φασιστικα
   ρατσιστικο εγκλημα κατα της πλειοψηφιας των πολιτων εταιροφυλων.

   Υ.Γ. Θα σας πανε το διεθνες δικαστηριο για το ρατσισμο και τη βια που μας επιβαλλετε
   για τα μειονοτικα σας δικαιωματα οπως προσφατως ειπε οτι οι μουσουλμανοι πρεπει να σεβονται
   τα τοπικα θρησκευματα των χωρων που διαμενουν ετσι και εσεις ως μειονοτητα
   πρεπει να σεβεστε τα δικαιωαματα των ΕΤΕΡΟΦΙΛΩΝ ανθρωπων αλλα και τα
   ηθη και τα εθιμα τα θρησκευτικα της Ελλαδος..μας επιβαλλετε σοδομικες σας αποψεις
   που μας οδηγουν χιλιαδες χρονια πισω πολιτισμικα και κοινωνικα.
   Δε μας σταματησει η κοινωνια να λεει οτι ειστε ανωμαλοι και προβληματικοι μεχρι να το βουλωστε
   και να ζηστε τις ζωες ησυχα οπως εως τωρα ζουσατε και δεενοχλουσατε και δε σας
   ενοχλουσαν και σταματησε να διεκδικητε παραπανω δικαιωματα απο την πλειοψηφια
   και μαλιστα παραβιαζοντας τα δικαιωματα της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ των πολιτων..

  Comments are closed.