ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!- ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!! (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Κοινοποίηση:
ΕΒΡΑΙΟΙ

ΜΕ ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΡΩΜΙΕ;;;

522

Ούτε ένας Έλληνας πολιτικός δεν κυβέρνησε την Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση .

Όλοι τους είναι Εβραϊκής καταγωγής .

Γι΄αυτό ρήμαξαν την Ελλάδα !

Ορκισμένοι εχθροί μας είναι!!!

Γεώργιος Παπανδρέου, ή και Γέρος της Δημοκρατίας ήταν εβραίος ;

Η Αλήθεια είναι η εξής : Προ 300-350 ετών εβραίος εκ της τότε Παλαιστίνης εγκατεστάθη εις την Ελλάδαν. Και που εγκατεστάθη ; Εις τις Κεχριές !

Απόγονος τούτου, εγκαταλείψας αργότερον τις Κεχριές Κορίνθου, αλλά και το εβραϊκόν του επώνυμον, εγκατεστάθη εις την Πόλιν των Ιωαννίνων, σημαντικόν κέντρον εβραίων και τότε και σήμερον, ως Σταυρόπουλος …

Απόγονος τούτου εγκατέλειψεν αργότερον τα Ιωάννινα και μετεκόμισεν εις την Αχαίαν, όπου και ευρέθη εις το γνωστόν Καλέντζι … Εξ απογόνου … …ονόματι Ανδρέα, όστις ήσκησεν το επάγγελμα του «παπά», έλαβον το και εις την εποχήν ημών επώνυμον Παπανδρέου …

Η πρώτη εγκατάστασις των Παπανδρέου εις τις Κεχριές Κορίνθου φαίνεται, πως ήτο η συναισθηματική αιτία της αποκτήσεως … αγροτικής-εξοχικής οικίας εις … παρακείμενον χωρίον, το οποίον έως και σήμερον χρησιμοποιούν … Τον, δε, Γεώργιον Παπανδρέου εισήγαγεν εις τον Δημόσιον Βιον της Χώρας, ως Νομάρχην, ο έτερος εβραίος … Μπενύ Σελόν ή … Βενιζέλος Ελευθέριος.

Και ποίον ήτο το εβραϊκόν επώνυμον των Παπανδρέου ;

ήτο το Ζετκίν ή το Καψαλί

523

ο υιός αυτού

524

και ο υιός του υιού με … σηκωμένα μανίκια !

525

και ροδοσταυρίτης βεβαίως βεβαίως !

526

καταθέτει στεφάνι σε εβραϊκή γιορτή

με το εβραϊκό του καπελάκι (κιπά)

527

εδώ απονέμει τιμές στον μεγαλύτερο σφαγέα

των Ελλήνων , τον Κεμάλ Ατατούρκ

528

ο μεγάλος εθνάρχης … ο ντονμές

529

και ο ανηψούλης του ο μπουλούκος …

530

531

532

και αυτός με το καπελάκι του …

και πως του πααααααει !

535

536

και μία με καπελάκι … αμ πώς !

537

και ο … σπουδαρχίδης στο κόλπο , τι νομίσατε …

540

Είπε :»Τα εθνικά σύνορα κι ένα μέρος της εθνικής

κυριαρχίας θα περιορισθούν, χάριν της ειρήνης

και της ευημερίας»

560

561

562

563

δεν λέω τιποτε γι΄αυτόν …

570

571

572

573

574

575

576

577

578

579

580

582

και ο Παυλόπουλος ρε παιδιά , μασόνος …

ο Προκόπης ! Τι τον βρήκατε ρε …

500

Ο πολύς Αβραμόπουλος … ομιλεί σε μασονική στοά

501

Αυτή το δήλωσε ευθαρσώς μέσα στο

Ελληνικό κοινοβούλιο πως είναι Εβραία .

Επίσης λέει πως τα Ελληνικά είναι ξένη γλώσσα γι αυτήν !

556

φήμες το θέλουν εβραϊκής καταγωγής ,απ΄την

μητέρα του εκ Κεφαλληνίας, το γένος Ραζή.

5300

υφυπουργός Εξωτερικών Ροζάκης …

εβραιοπουλάκι και αυτός

590

591

592

Έχει τιμηθεί με το ανώτατο παράσημο «Bernando O’ Higgins»

που ήταν Μασόνος της Στοάς του Λονδίνου

600

601

σιγά μην έλειπε το αστέρι μας απ΄την εβραϊκή παρέα μας Δυστυχώς , ζουν ανάμεσά μας … και δεν είναι μόνοι τους … έχουν και τα δουλικά τους … τα σκυλάκια τους ντε … τους γνωστούς εβραιόδουλους , φιλοχρήματους γλύφτες …

(Από εδώ τα παρακάτω στοιχεία ) Φυσικά δεν λείπουν οι εβραίοι και οι εβραιόφιλοι και από τα υπόλοιπα κόμματα, με προεξάρχουσα τη Νέα Δημοκρατία. Εκτός από τον πρώην πρόεδρό της Μ. ‘Εβερτ, οι σχέσεις του οποίου με το εβραϊκό στοιχείο είναι κάτι περισσότερο από δεδομένες, (πανταχού παρών σε όλα τα εβραϊκά μνημόσυνα, κατελθών ως υποψήφιος δήμαρχος το 1986 με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή», στο ψηφοδέλτιο του οποίου υπήρχαν και εβραίοι, (Ααρών, Σαμπεθάι κ.ά.), στο κόμμα του υπάρχουν ουκ ολίγοι εβραίοι και εβραιόδουλοι.

Κατ’ αρχήν διακρίνεται ο πρώην υπουργός Γεράσιμος Αποστολάτος, φανατικός υμνητής των εβραίων, πρώην πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού και εκδότης του περιοδικού «Ελληνο-ισραηλινά Νέα».

Ακολουθεί ο εβραιόφιλος Ν. Μάρτης, πρώην υπουργός και βουλευτής, ο οποίος προ ετών κυκλοφόρησε το βιβλίο «Η πλαστογράφηση της Ιστορίας της Μακεδονίας», δια του οποίου «προσπαθεί» να αποδείξει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας …; επικαλούμενος τις μαρτυρίες της Παλαιάς Διαθήκης. Δηλαδή, αναθέτει στους εβραίους ούτε λίγο ούτε πολύ, να αποφανθούν αν η Μακεδονία είναι Ελληνική. Το βιβλίο του Μάρτη για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας με εβραϊκό πιστοποιητικό, έχει προβληθεί κατά κόρον από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και τα εβραϊκά Xρονικά, καθόλου βέβαια τυχαία …;

Ο Ι. Παλαιοκρασάς, τυγχάνει εκ των φίλων του ΚΙΣ και είναι πρωτοπόρος σε όλα τα εβραϊκά «μνημόσυνα». Ακολουθεί ο Ι. Βαρβιτσιώτης, ο οποίος επίσης πρωτοστατεί σε όλα τα μνημόσυνα ανά την Ελλάδα, για το «ολοκαύτωμα». Ως υπουργός Εθνικής Αμύνης συνήλθε συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία «Τζένεραλ Νταϊνάμικς» (General Dynamics) για την αγορά 40 αεροσκαφών F-16. Για την εξεύρεση ωστόσο των αναγκαίων κονδυλίων, κατέφυγε στην εβραϊκή εταιρεία «Σόλομον Μπράδερς» (Solomon Brothers) η οποία μάλιστα διαδραμάτισε και εγγυητικό ρόλο στην συμφωνία, φυσικά με το αζημίωτο. Κατά το 1993, ο Βαρβιτσιώτης με τον τότε υφιστάμενό του Ι. Σταθόπουλο, είχαν επιδοθεί, ματαίως βέβαια, σε …; έρευνες για την «ανακάλυψη» της ανύπαρκτης εβραϊκής ταξιαρχίας, η οποία δήθεν είχε πολεμήσει κατά την περίοδο 1940-41 στην Ελλάδα και …; θυσιάσθηκε για τον Ελληνισμό!

Ο Αν. Ανδριανόπουλος, συγκαταλέγεται στους ένθερμους νεοταξίτες και υποστηρικτές του Ισραήλ. Λάτρης των εβραϊκών κιμπούτς, προφανώς εθιζόμενος στην εβραϊκή νοοτροπία περί εργασίας, πραγματοποιεί συχνά επισκέψεις στο Ισραήλ και εκφράζει φιλοσιωνιστικές απόψεις.

Η Κέλλυ Μπουρδάρα, κατά τη θητεία της στο Υπουργείο Πολιτισμού, είχε δαπανήσει αρκετά κονδύλια για την προβολή εβραϊκών έργων τέχνης και θεμάτων της Παλαιάς Διαθήκης στην Εθνική Πινακοθήκη, αποσπώντας επαινετικά σχόλια από το εσωτερικό έντυπο των εβραίων «Τα Νέα μας» (1-10-1993).

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, δήμαρχος Αθηναίων και πρώην πρόεδρος του Κ.Ε.Π., έχει αναφερθεί σε πολλά δημοσιεύματα και έχει καταγγελθεί, χωρίς ωστόσο να διαψευσθεί, ότι ενισχύεται από εβραϊκές πηγές με εξουσιαστικές προοπτικές. Κατά την διεκδίκηση του βουλευτικού αξιώματος, αυτοπροβαλλόταν ως «Εκπρόσωπος μίας Νέας Εποχής», ισχυρισμός ο οποίος καθιστά αρκετά σαφή τον υπαινιγμό του. Από το 1990 υπηρετούσε στο διπλωματικό γραφείο του Κ. Μητσοτάκη, από το οποίο κατέβαλλε «άοκνες» προσπάθειες για την αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ. Παρεμπιπτόντως, είναι μήπως τυχαίο το γεγονός ότι η πρώτη διπλωματική ενέργεια της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας μόλις ανήλθε στην εξουσία το 1990, ήταν η αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ;

Οι Αθανάσιος Τσαλδάρης, Αριστ. Παυλίδης, Γ. Παναγιωτόπουλος και Θ. Σοφούλης, άπαντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασαν κατά το παρελθόν, εντός και εκτός βουλής, απροκάλυπτα φιλεβραϊκές θέσεις. Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση των Πεσματζόγλου και Πλυτά.

Η Φ. Πάλλη Πετραλιά, διατηρεί άριστες σχέσεις με τους εβραίους, τόσο μάλιστα ώστε να αποτίει φόρο τιμής στην επτάφωτο λυχνία, στεκόμενη σε στάση προσοχής και θέτοντας το χέρι στην καρδιά … Φημολογείται δε ότι στην κατοικία της επήλθε η σύμπραξη-συναλλαγή των εβραίων επιχειρηματιών των ΗΠΑ με τους Αχέπανς, μία σχέση καθυποταγής των ελληνικών επιχειρηματιών των ΗΠΑ στο σιωνιστικό λόμπυ.

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κοσμόπουλος, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, διατηρούσε άριστες σχέσεις με το τοπικό εβραϊκό στοιχείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κοσμόπουλος αρεσκόταν στο να εκφωνεί λόγους σε εβραϊκές συναγωγές και σε συναφείς χώρους. ‘Αλλωστε κυκλοφορεί ευρέως η φήμη ότι ο Κοσμόπουλος, στα πλαίσια της αναδείξεως της Θεσσαλονίκης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, εξασφάλισε για την προβολή των δραστηριοτήτων της εβραϊκής κοινότητας σημαντικά κονδύλια.

Απροκάλυπτα φιλική προς τον εβραιοσιωνισμό στάση,όπως διαβάζουμε στο arxaiaithomi.gr, τήρησε και ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής. Επί της περιόδου της πρωθυπουργικής παντοδυναμίας του στη Ν.Δ. (1974-1980) ζωτικής σημασίας εθνικοί και κρατικοί φορείς είχαν αλωθεί από τους εβραίους. Ενδεικτικά αναφέρουμε (από το βιβλίο του Ι. Φουράκη «Ελληνισμός – Εβραιοσιωνισμός» σελ. 361) ότι στο Υπουργείο Εξωτερικών δέσποζε ο Μάριος Καμχής, στο Υπουργείο Παιδείας ο Αλέν Γιοβάνοβιτς, στον τομέα της Πολεμικής Βιομηχανίας ο Σαμπί Σαμπετάϊ, στην ΔΕΗ ο Ραφαήλ Μωϋσής και ο Ισαάκ Λεβή, στον ΟΣΕ ο Σαμουήλ Κοέν, στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα η Μαρία Ρεζάν, η Μπιάνκα Κοέν και ο Ζακ Μεναχέμ, στον ΟΤΕ ο Αβραάμ Μόρδος, ο Η. Μόρδος, ο Χαϊμ Καπέτας, ο Β. Αλπαλάς. Στην Τράπεζα Ελλάδος κυριαρχούσαν ο Μ. Λεβί, ο Χαϊμ Κοέν, ο Α. Κοέν, ο Π. Μπενουζίλιο, ενώ στους πανεπιστημιακούς χώρους αλώνιζαν ο Αζαρίας Χαναάν, Β. Ακαλάη, Η. Κρίσηπης, Χ. Περέζ, Χ. Ροζενστάιν.

Ο Θεόδωρος Κασσίμης, κατά τη διάρκεια της θητείας του στον ΕΟΤ, έθεσε σε κυκλοφορία ένα ανεπίτρεπτο φυλλάδιο για τα ανύπαρκτα … εβραϊκά αξιοθέατα στην Ελλάδα. Φημολογείται ότι η σύζυγός του είναι εβραϊκής καταγωγής, κατά την περίοδο δε της δραστηριοποιήσεώς του εντός του ΕΟΤ, πολλοί εβραίοι προωθήθηκαν ως ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων. Χαρακτηριστική περίπτωση επ’ αυτού προώθηση του Δαυίδ Γκολφάιντ στο ξενοδοχείο «Αστέρας» της Βουλιαγμένης.

Στενές σχέσεις με τους ιουδαίους, έχει όμως και η πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Βιργινία Τσουδερού. Δεν γνωρίζουμε τις ακριβείς σχέσεις με την οικογένεια Ιουδερού, το γένος Μολώχ, όμως οι σχέσεις της με το εβραϊκό στοιχείο είναι κάτι παραπάνω από φιλικές …

Όσα επ’ αυτού παρατίθενται είναι εντελώς ενδεικτικά. Υφίστανται πολλά παράκεντρα αποφάσεων, δρώντα τόσο εντός του πολιτικού παρασκηνίου όσο και εκτός των μέσων μαζικής αποχαυνώσεως, τα οποία ελέγχονται από τον διεθνή σιωνισμό.

Πρέπει δε να τονίσουμε ότι όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά κόμματα αποτίουν φόρο τιμής στο «ολοκαύτωμα» και εγκωμιάζουν διαρκώς τους εβραίους. Προκαλεί βεβαίως εντύπωση το γεγονός ότι ουδείς αναφέρεται στις θυσίες εκατομμυρίων ανθρώπων άλλων λαών, ουδείς μνημονεύει τις εκατόμβες των θυμάτων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, παρά μόνο γίνεται αποκλειστική μνεία στους εβραίους. Χαρακτηριστικό δείγμα επ’ αυτού, είναι οι «γονυκλισίες» των πολιτικών, επ’ ευκαιρία των διαφόρων τελετών τις οποίες διοργανώνουν διαρκώς οι εβραίοι για το «ολοκαύτωμα», τελετές, η παρουσία στις οποίες έχει χαρακτήρα «νομιμοφροσύνης» και πίστεως στα κελεύσματα του Ισραήλ.

Στα πλαίσια σχετικής εκδηλώσεως την οποία διοργάνωσαν οι εβραίοι στις 27 Μαρτίου 1996 στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, προκειμένου να εορτάσουν τα 50 χρόνια από την ανασυγκρότηση του εν Ελλάδι εβραϊσμού, παρέστη το σύνολο του πολιτικού κόσμου της χώρας, σε ένδειξη προσηλώσεως στο εβραϊκό στοιχείο. Το κυρίαρχο στοιχείο σε αυτή την εκδήλωση, όπως και όλες τις συναφείς, ήταν ότι το σύνολο των ομιλητών, προερχομένων από τον κοινοβουλευτικό χώρο, έπλεξαν το εγκώμιο των εβραίων κατά κόρον, επιχειρώντας να τους παρουσιάσουν μάλιστα και ως σημαντικούς παράγοντες για την ελληνική ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.

Ανάμεσα σε εκείνους που περιφέρονται όπου γίνονται εβραϊκές εορτές και «μνημόσυνα» είναι οι ακόλουθοι: Ιωάννα Τσάτσου, Απόστολος Κακλαμάνης, Μιλτιάδης ‘Εβερτ, Παυσανίας Ζακολίκος, Παναγιώτης Σγουρίδης, Γ. Αναστασόπουλος, Γεώργιος Παπανδρέου, Γεώργιος Ράλλης, Κώστας Μητσοτάκης, Ιωάννης Γρίβας, Γεράσιμος Αρσένης, Σταύρος Μπένος, Κώστας Γείτονας, Γιώργος Ρωμαίος, Γιώργος Πασχαλίδης, Ιωάννης Πεσματζόγλου, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Β. Μποτόπουλος, Στέφανος Στεφανόπουλος, Νίκος Κωνταντόπουλος, Βασίλης Κόκκινος, Θεόδωρος Κασσίμης, Νίκος Γκελεστάθης, Επαμ. Ζαφειρόπουλος, Σωτήρης Κούβελας, Γρηγόρης Φαράκος, Γρηγόρης Γιάνναρος, Ευαγγ. Κουλουμπής, Αννα Ψαρούδα Μπενάκη, Αντώνης Λιβάνης, Ι. Κεφαλογιάννης, Μ. Γιαννάκου Κουτσίκου, Δημ. Δημοσθενόπουλος, Στεφ. Μάνος, Αγγ. Μπρατάκος, Β. Μαγγίνας, Γερ. Αποστολάτος, Γ.Α. Μαγγάκης, Δ. Σιούφας, Μιχ. Παπαγιαννάκης, Β. Τσουδερού, Θ. Πάγκαλος και πολλοί άλλοι (Περιοδικό «Χρονικά» – Οργανο Κ.Ι.Σ. τεύχος Ιούλιος – Αύγουστος 1996).

Φυσικά δεν έλειψαν και οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδας (Επίσκοπος Μελίτων, Μητροπολίτης Περγάμου Ιωάννης, Έξαρχος Ειρηναίος), στρατιωτικοί, πανεπιστημιακοί καθηγητές και δημοσιογράφοι.

Φυσικά, πέραν αυτών, υπάρχουν πολλοί ακόμη φιλοεβραίοι και σιωνιστές, οι οποίοι αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά ενισχύουν με τη στάση τους και τις πράξεις τους τον διεθνή σιωνισμό.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ !

Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι Έλληνες ! Και σαφώς δεν εξυπηρετούν τους Έλληνες, ούτε και τα συμφέροντα της Ελλάδος ! Εξυπηρετούν τα συμφέροντα της πατρίδος τους, που ΔΕΝ είναι η Ελλάς. Για αυτό… και πάμε συνέχεια από το κακό στο χειρότερο.
Τσάντ Μινέικο Παπανδρέου: λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: έκανε υπερχρέωση της Ελλάδος 37 τρις δρχ.
Γιώργος Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου: λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: έχει κάνει εντατικά μαθήματα ελληνικών επειδή δεν γνώριζε να τα μιλά καλά! Έχει δηλώσει ότι δεν νιώθει να ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο έθνος.

Καρα- αμαν- αλής: τουρκοεβραϊκό γένος ντονμέδων σαββατιανών.
Στεφανόπουλος: αλβανικής καταγωγής κατ’ ιδίας δήλωσης, όπως επίσης δημοσίως και ξεδιάντροπα φόρεσε τον εβραϊκό κιπά.
Παπούλιας: επίσης εβραίος εξ Ιωαννίνων, γνωστός περί περιορισμού συνόρων της πατρίδος μας χάριν ευρωπαϊκής ενώσεως. Όπως και το προδοτικό δια την ελληνική εθνική κυριαρχία «μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ».
Μπενάκη: εβραϊκό γένος Μπενάκη Χωρέμι ή Μπεν Χιράμ.
Βαρβιτσιώτης: κρυπτοεβραϊκό γένος Μπάρμπι.
Σημίτης: κρυπτομογγολοεβραίος «κινέζος», αληθινό όνομα Μαρδοχάι Αβουρής ή Εβέρ. Μόνος του το είπε σε συνέντευξη το 1999 στην τηλεόραση… Πρώτα καταχρέωσε την Ελλάδα και μετά μέσω του χρηματιστηρίου το 1999 την αποτελείωσε.
Έβερτ: εβραϊκό γένος Έβερ, σφράγισε τις πετρελαιοπηγές και δίωξε τον πρώτο Έλληνα που τόλμησε να εξορύξει πετρέλαιο επί ελληνικού εδάφους.
Μητσοτάκης: ελληνοεβραίοι από το εβραϊκό γένος Βενιζέλ ή Μπέν- Σαλόμ.
Πολύδωρας: προδότης εκβιαζόμενος μασόνος.
Αλαβάνος: κρυπτοεβραίος από το γένος Αλ- λεβί ή Λεβί.
Αβραάμ Λεσπέρογλου: ελληνοεβραίος ηγέτης των αναρχικών.
Κοής: (αρχηγός πυροσβεστικής κατά την διάρκεια της τρομοκρατικής εμπρηστικής επίθεσης εναντίον της χώρας μας από τους UCKάδες του Ντανίλο): το όνομα τα λέει όλα, Κοής ή Κοέν. Κατεπρόδωσε την Ελλάδα το 2007 και την άφησε να καεί.
Τέρενς Κουίκ: εβραιογενής, τουρκόφιλος, βραβείο Ιπεχτζή.
Χαανα Διαμαντοπούλου: εβραία.
Βενιζέλος: Τουργκούτσογλου ή τουργκούτ. Εβραιότουρκος.
Χρυσοχοϊδης: Κοέμ Κοεμτζόγλου.
(Καρατζαφέρης) Kara- Zafferi: τουρκοαλβανός από το γένος Ζαφέρι. Τριπλός πράκτορας της αλβανικής «Securimi», της τουρκικής “MIT” και της αγγλικής «Intelligence Service», την οποία επισκέπτεται κάθε μήνα στο Λονδίνο εναντίον των χωρών του άξονος Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (Βουλγαρία- Αλβανία- Σκόπια- Τουρκία- Ρουμανία).
Ραγκούσης: Σαραγκούσης.
Παπαδήμος: ελληνοεβραίος το γένος Δαυίδ, Δαυίδοβ.
Γιάννης Στουρνάρας: ελληνοεβραίος Μπαιν Σαβί.

(απ’οσα κατά καιρούς έχουν γραφεί και έχουν αποτυπωθεί στο διαδίκτυο από τον ανώνυμο αποστολέα αλλά και από επώνυμα άρθρα χωρίς ακόμα να έχουμε ακούσει τις απόψεις των αναφερόμενων

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ MOSSAD ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πολλά φημολογούνται για την δράση, συχνά ανεξέλεγκτη, των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ στον Ελλαδικό χώρο.
Σχετικά πρόσφατα είχε αναφερθεί από τον Ελλαδικό τύπο, το γεγονός ότι ‘Ελληνες αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, και όχι μόνο, θα εκπαιδευθούν από στελέχη της MOSSAD. Το γεγονός αυτό σε συσχετισμό με όσα κατά καιρούς έχουν ακουσθεί ή γραφεί, άνευ διαψεύσεως, μας υποχρεώνει να διατυπώσουμε κάποια καίρια ερωτήματα.

Αληθεύει ότι εντός των γραφείων της κεντρικής διοικήσεως της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) συστεγάζεται κλιμάκιο της ΣΙΑ και της ΜΟΣΑΝΤ, το οποίο μάλιστα τελευταίο χρησιμοποιεί και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της ΕΥΠ;
Αληθεύει ότι η δόμηση της άλλοτε ΚΥΠ και νυν ΕΥΠ έχει γίνει από ισραηλινούς πράκτορες;
Αληθεύει ότι υπάρχουν αξιωματούχοι και στελέχη της ΕΥΠ τα οποία συγχρόνως εργάζονται και για ξένες μυστικές υπηρεσίες, ιδίως για την ΜΟΣΑΝΤ;

Πώς εξηγείται το γεγονός ότι η ΜΟΣΑΝΤ αναλαμβάνει επισήμως τη φύλαξη υψηλών προσώπων και υπουργικών παραγόντων, εντός της Ελλάδος, υποκαθιστώντας τις ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας, όπως συνέβη στη σύνοδο των υπουργών Δημοσίας Τάξεως της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, η οποία συνήλθε την ‘Ανοιξη του 1994 στην Κέρκυρα και όχι μόνο;

Πώς ερμηνεύεται η διαπίστωση ότι ΜΟΣΑΝΤ και ΣΙΑ οργώνουν την ελλαδική επικράτεια ανενόχλητες, όταν μάλιστα είχε ανακαλυφθεί στα Πατήσια διαμέρισμα αμερικανών πρακτόρων με περούκες και άλλα σύνεργα, το 1993, συγκαλύφθηκε η υπόθεση (βλ. και διασυνδέσεις με την υπόθεση της 17 Νοέμβρη); Ποιος στ’ αλήθεια ελέγχει τη χώρα;

Εξ’ άλλου, καθόλου τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι το 1993 το Αμερικανικό Κογκρέσο απέρριψε την τοποθέτηση του Μάικ Χάπεριν ως Υφυπουργού Αμύνης των ΗΠΑ, κατηγορώντας τον για διασυνδέσεις με διεθνή δίκτυα τρομοκρατίας, τα πλοκάμια των οποίων έφθαναν στην Ευρώπη. Μία λεπτομέρεια: Ο Χάλπεριν είχε διατελέσει στενός συνεργάτης του εβραίου σιωνιστή Χένρι Κίσσιγκερ …;

Μία είναι η λύση : Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους

ΜΑΚΕΔΩΝ.apollonios.pblogs.gr/kerberos-hellas/arxaiaithomi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

 1. Aυτος ο ρατσιμος σας κατανταει υπεργελοιος!!Θα θελα να βγαινε καποιος απο σας Εβραίος να γελαγα 10 χρόνια!Αληθεια εχετε παρατηρησει οτι του Κασιδιάρη η μούρη ειναι λιγο Εβραική!;;;Μην το διωχτε το ..παιδακι δεν εχει να παει πουθενά αλλού!!χαχαχαχαχα!!

 2. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΡΥΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ….ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗ…..ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΘΜΦΩΝΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΛΟΜΟ ΣΑΝΤ ΚΑΙ ΑΡΘΟΥΡ ΚΑΣΛΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΜΑ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΙΡΑΚ. ΤΟ 700μχ περιπου ΜΕΤΟΙΚΕΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΑ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ.Η ΧΑΖΑΡΙΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΑΖΑΡΙΑ. ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΥΤΗΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ. ΟΤΑΝ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΑΝ ΙΣΚΕΝΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ. ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗΣ…Ο ΣΗΜΗΤΗΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΛΗ…….ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΣΗΜΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΒΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΛΑΦΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ…ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΕΛΙΚΑ? ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΩ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ…..ΟΛΑ ΞΕΚΗΝΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..Η ΜΑΧΗ ΑΥΤΟΙ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΗΜΗΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΡΘΟΣ ΛΟΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΝΟΉΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ. ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.Ο ΣΗΜΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΚΩΤΟΥΣ Η ΜΑΧΗ ΑΥΤΗ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΕΤΕ….ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΩ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΗΤΩΝ…ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ….

 3. Αφου ολοι οι πολιτικοι ειναι Εβραιοι τοτε κρινοντας απο τις φατσες ο Μιχαλολιακος πρεπει να ειναι πιθηκοεβραιος , ο Λαγος φουσκωτοεβραιος και ο κασιδιαρης υπερφυσικος μπεμπες εβραιος.

  1. MAΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ…Χ.Α 15% ΚΑΙ ΒΑΛΕ, ΕΧΕ ΤΟ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΟ

 4. Οσοι ειναι χαβγιτες θα τα πιστεψουν ολα αυτα, δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια.

 5. Ο,τι και να πειτε,οτι και να κανετε,εμεις σας κυβερναμε γκοιμ!
  Κανουμε οοοοτι γουσταρουμε,ανασκολοπιζουμε οοοοποιον θελουμε και κανεις δεν μας κουνιεται.
  ΓΙΑΤΙ;Διοτι ολοι σας ειστε προσκυνημενοι στον περιουσιο λαο με λιγα ευρωπουλα!
  7 Δις ανθρωπαρια δουλευουν για μας!Ειτε σας αρεσει ειτε οχι
  Κανεις και τιποτε δεν μπορει να μας σταματησει να σας εξουσιαζουμε Κοροιδα
  χαχαχαχα

 6. Πως θα ηταν η Ευρωπη μας, δλδ, η Ευρωπη των Εθνων των ανεξαρτητων Λαων, εαν ειχε το καθε Ευρωπαϊκο Εθνος μια Εθνικη κυβερνηση οπου πραγματι θα εκτελουσε τις επιθυμιες και τις προσταγες του Λαου της.

  ΟΧΙ ενωση Εθνων, οχι τοκογλυφικο συστημα και παγκοσμιοποιηση, οχι διεθνες τραπεζες και ψευτικος πλουτος που υπαρχει μονο σε ψηφιακους υπολογιστες, οχι σε πιστωτικες καρτες και το εμποριο του χρεους, οχι ολο αυτο το ιουδαϊκο συστημα της χρηματικης/οικονομικης σκλαβιας.

  Πραγματικος πλουτος, πραγματικα Εθνικα αποθεματα και ο εκαστοτε Λαος κυριαρχος στο Εθνος του και ΚΑΝΕΙΣ αλλος.

  O καθε ξενος ενος Εθνους, ΜΟΝΟ ως επισκεπτης ή ως υπηκοος θα ειχε δικαιωμα και λογο να ειναι παρων σε ενα ξενο κρατος. Ο καθενας ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ!!

 7. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!(ΒΛΕΠΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ)ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑ’Ι’ΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΕΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ!ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ! ΑΥΤΟΝΩΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!

 8. Δυστυχως η αληθεια πρεπει να λεγεται. Οι ιουδαιοι ή θα φυγουν οικειοθελως απο την Ελλαδα ή θα βρουνε τον ραβινο τους στον παραδεισο του ταλμουδ, να τους περιμενει.

  Ιουδαιος καλος ΜΟΝΟ νεκρος!!

 9. ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
  ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΩΝΙΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ Ε ΑΡΓΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ….

  1. Και συνεχιστηκε αργοτερα με την εισβολη των εβραιοΧαβγιτων.

   Εσυ αγραμματε εβραιος δεν εισαι?

 10. Ελένη Μενεγάκη -Ελ Μενέ Αγά: Τουρκοεβραία
  Κώστας Μήτρογλου-Κοσ Τασμί Ογλού: Εβραιότουρκος
  Αντζελίνα Τζολί: Αν Ζελ Γιολί (Εβραία)
  Στέφανος Χίος: Σέφ Ανόχ Ιός κλπ κλπ

 11. Ο/Η Πείτε και για τον αλβανοεβραίο φιλομασώνο Ελίας Κασιδιάρη λέει:

  Όχι μόνο όσα μας συμφέρουν

 12. ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ……..ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ…….ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ ΚΑΙ 2 ΕΒΡΑΙΟΙ……ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ?

 13. Μιχαλιακος. Μιχ αλι λεβι!!!
  Κασιδιαρης. Χασιδ ααρων!!!!!
  Τσιπρας. Τσιπι Ραις Ρασπουτιν!!!!
  Κυρα Κατινα η ψιλικατζου. Καμιλ Κατιερ Ταβιθα!!!
  ΕΛΕΟΟΟΣ Εβραιοβαρεμενοι….

 14. Επιτέλους, είχα αρχίσει να παθαίνω σύνδρομο στέρησης τοσες μέρες! Είμαι περίεργος να δω τι βρισιδια θα πέσουν, δεν νομίζω πολλοί να χαρούν όταν χαρακτηρίζετε “εβραική” τη χριστιανική θρησκεία και “εβραιόπληκτους” τους πιστούς!

   1. Ε, “dimi” δήθεν Έλληνα με το αμερικανοεβραιομασωνικό όνομα;

   2. Πολλες ομαδες διεκδικουν επιρροη σε πολλους χωρους φιλε φασιστα, το οτι ομως εσεις οι ναζηδες επικεντρωνεστε στους εβραιους σας κανει (ακομα πιο πολυ)γραφικους). Ουγκ

Leave a Response