ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΔΕΙΤΕ AYTO ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ! Ο ΜΑΖΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ ΣΤΟ «ΣΚΟΠΙΑΝΟ» – ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΚΕΝΤΡΟΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    12345 (151)

    Τον ρόλο του Μάθιου Νίμιτς αλλά και τον σύνδεσμό του με τον Σόρος στην νέα διαπραγμάτευση για το «Σκοπιανό» αποκαλύπτει ο γεωπολιτικός αναλυτής, καθηγητής κ. Ι. Μάζης.
    Ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη προτείνει το όνομα Κεντροβαλκανική Δημοκρατία για
    τα Σκόπια.
    «Προτείνω μια Κεντροβαλκανική Δημοκρατία, εθνότης αλβανική, εθνότης Ρομά, εθνότης, σλαβική, ελληνική κ.λ.π, όλοι έχουν δικαίωμα στο διαβατήριό τους να δηλώνουν την εθνική τους ταυτότητα.
    Κανένας έτσι δεν θα καπελώνει κανέναν.
    Η ονομασία αυτή θα είναι erga omnes, που θα την αποδεχθούν όλα τα κράτη, ένα προς ένα», είπε και συνέχισε:
    «Ο κ. Νίμιτς είναι μέλος διοικητικού συμβουλίου κέντρου που χρηματοδοτείται από Οπεν σοσαιτι φαν – Μακεδόνιαν του κ. Σόρρος με έδρα τη Θεσσαλονίκη και το οποίο χρηματοδοτείται από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ο οποίος κάλεσε τον κ. Ζάεφ προσφάτως.
    Οταν τα συνδέεις όλλα αυτά αντλαμβάνεσαι ότι κάτι όζει εις το βασίλειον της Δανιμαρκείας.
    Νομίζουμε ότι τώρα θα περάσουμε μία σκόπελο, αλλά η επόμενη μας περιμένει μέσα στο ΝΑΤΟ , όταν τα Σκόπια μπουν στην Συμμαχία», αποκαλύπτει (9:20΄) μεταξύ άλλων ο γεωπολιτικός αναλυτής κ. Ι. Μάζης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΟΙ
      ΓΙΑΤΙ;;;;;
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    2. …Χάλκα στην μύτη τους βάζουν τους σκοπιανους και σε μεγάλες περιπέτειες τον λαό και είναι κριμα να την πληρώνουν οι αθώοι και πάντα ο λαός….με χαλκευμενη ιστορία και ψέματα δεν πας μακριά μόνο περιπέτειες έχεις…όπως εμείς με το ευρώ και τα ψεύτικα στοιχεία που δωσανε για να πάρουμε ευρω

    3. Η ονομασια τόν Σκοπίων έχει πρωτεύοντα ρόλο γιατί τυχόν παράδοση τού ονόματος γέννα πληθώρα παρενεργειών από τα δικαιώματα χρήσεις ονομάτων σε επιχειρήσεις καί αεροδρόμια, έως καί αξίωση αποζημιώσεων γιά τήν “παράνομη” χρήση τού ονόματος, εναντίον της Ελλάδος!. Είναι παράλογο οι κυβερνώντες στήν Ελλάδα να αγνοούν τα δημογραφικά τετελεσμένα στήν περιοχή μας η ΠΓΔΜ όπως τήν έχουμε αναγνωρίσει είναι ένα νέο Κόσοβο,ιδή περίπου το +40% τών κατοίκων είναι αλβανοί με αλβανική συνείδηση, σύντομα θά είναι πλειοψηφία όπως στό Κόσοβο, οπότε η απορόφηση της ΠΓΔΜ καί τού Κοσόβου από τήν Αλβανία είναι αναπόφευκτες, όπως καί η μετατροπή τής Τουρκίας σε Κουρδιστάν, χωρίς πόλεμο σε είκοσι περίπου χρόνια από σήμερα γιατί έαν συνεχιστεί ο ρυθμός γεννήσεων τόν Κούρδων, σε περίπου εικοσιπέντε χρόνια από σήμερα θά είναι το 50% περίπου τόν κατοίκων της Τουρκίας!. Τα Σκόπια είναι απλός(“Μακεδονία”) ο άλλος δρόμος γιά τους ρώσους γιά τήν Βουλγαρία τής συνθήκης τού αγίου Στέφανου γιά αυτό έχει αναγνώριση η Ρωσία τα Σκόπια ώς Μακεδονία!. Ας ονομάσουν το κρατίδιο πού αποτελείται από αλβανούς, σέρβους, Βούλγαρους, Ελληνες, Ρόμα κ.τ.λ όπως θέλουν !. Αρκεί να μήν υπάρχει ο όρος Μακεδονία!.

    4. ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ . Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΝΑ , ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ , ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΔΕΚΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ . ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΚΡΗ . ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ , ΙΣΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.
      ΑΜΗΝ , ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ , ΕΙΘΕ , ΜΑΚΑΡΙ .
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ .

    5. Ποσως μας ενδιαφερει εμας τους ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ πως θα λεγονται οι γυφτοσκοπιανοαλβανοι .
      Εμας μας ενδιαφερει ποτε οι σκατοκεφαλοι θα καταλαβουν οτι οι αντιπροσωποι τους κ(Υ)νοβουλευτοσυμμοριτες ειναι ελληνοφωνα καθηκια που οχι μονο την Μακεδονια μας , αλλα εχουν ξεπουλησει ολη την Ελλαδα μας .
      Αυτο ειναι το προβλημα .
      Οσο για τις υπογραφες και τις διαδηλωσεις οι ξευτιλισμενοι τα γραφουν στα @@ τους διοτι γνωριζουν οτι οι σκατοκεφαλοι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν θα πανε εξω απο το βρωμοβουλιο τους να τους κρεμασουν ΑΝΑΠΟΔΑ . ,

    6. Γυφτοσκοπιανοι ειστε βουλγαροι και σλαβοι παρτε το χαμπαρι!!!!
      ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
      Π.Α.Ο.Κ 1926

    Comments are closed.