ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ! Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟ – ΚΟΣΜΑ!!!

  Κοινοποίηση:
  nostradamus

  Συγκλονίζει ο Νοστράδαμος με τα τετράστιχά του για την Ελλάδα, που οι μελετητές του 5ου Βιβλίου του φέρνουν στο φώς!

  Ως και μερικά χρόνια πρίν, οι απόψεις των διίσταντο, μιας και δεν ήταν βέβαιο οτι επρόκειτο για μια χώρα της Ευρώπης, όπως η Ελλάδα. Σήμερα όμως…τα λόγια του μεγάλου αυτού ανδρός συγκλονίζουν με την καθαρότητά τους!

  Τα παρακάτω χωρίς αμφισβήτηση έχουν να κάνουν με την τωρινή κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας έτσι και τις προφητείες των πατέρων της εκκλησίας μας (Πατροκοσμά Αιτωλού, Πατέρα Παΐσιου, Ιωσήφ Βατοπεδινού, κ.ά.)

   Ο διασυρμός και χλευασμός της Ελλάδος από τους Δυτικούς

  Η Κόρη του Φωτός, από τους φίλους της θα καταδικαστεί.

  Ότι τάχα το σκότος στη Παλιά Γη έχει φέρει.

  Θα την βρίζουν και θα την χτυπούν, θα λένε ότι αυτή φταίει.

  Αλλά σύντομα θα καταλάβουν το λάθος τους.

   Ερμηνεία: Η κόρη τους φωτός είναι η Ελλάδα (Ελ=φως, ‘λάδα’ εκ του ‘λας’ που σημαίνει γη ή χώρα, δηλαδή Ελλάδα = Χώρα του Φωτός.) Όταν λέει φίλους εννοεί τους Ευρωπαίους οι οποίοι θα γυρίσουν την πλάτη τους στην Ελλάδα επειδή θα νομίζουν ότι αυτή ευθύνεται για την κρίση στην Ευρωζώνη(«ότι τάχα το σκότος στη Παλιά Γη έχει φέρει»). Παλιά Γη είναι η Ευρώπη. Θα την κατηγορούν και θα την χλευάζουν αλλά όταν οι ίδιες τους οι χώρες βρεθούν στην ίδια κατάσταση με την Ελλάδα θα καταλάβουν το λάθος τους (τον διασυρμό της Ελλάδος).

   Αποτυχία επίλυσης της οικονομικής κρίσης

  Η αρρενωπή γυναίκα θα ασκήσει πίεση στον βορρά.

  Θα δημιουργήσει δυσφορία σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη.

  Δύο αποτυχίες θα την θέσουν σε τέτοια έλλειψη ισορροπίας.

  Ώστε ζωή και θάνατος θα ισχυροποιήσουν τους Ανατολικούς Ευρωπαίους.

   Ερμηνεία: Η αρρενωπή γυναίκα είναι είτε η Μέρκελ είτε η Λαγκάρντ. Οι δύο αποτυχίες είναι η αποτυχία της επίλυσης του προβλήματος της οικονομικής κρίσης. Η πρώτη αποτυχία έχει να κάνει με την κρίση στην Ελλάδα και η δεύτερη με την παγκόσμια κρίση. Μέσα από την κρίση θα ανατείλουν οι για χρόνια αδύναμοι ανατολικοί Ευρωπαίοι, δηλαδή οι ορθόδοξοι (οι οποίοι θα ενισχυθούν από την Ρωσία του Πούτιν.)

   Οι G20 για την Ελλάδα

  Θα πουν οι δυνατοί, στο άκρο του Θρόνου,

  ότι με το δίκιο τους, ο χρυσός της τους ανήκει.

  Μα δεν θα προφτάσουν στη σκιά της Γης.

  Τα γεγονότα τρέχουν σε μια μεγάλη πόλη.

   Ερμηνεία: Οι δυνατοί είναι οι G20 και το άκρο του θρόνου είναι η βάση των τραπεζιτών στην Wall Street, στην Νέα Υόρκη, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τα μεταλλεύματα και το πετρέλαιο της Ελλάδος μη την δικαιολογία ότι η Ελλάδα χρωστάει πολλά στο ΔΝΤ. Αλλά δεν θα προλάβουν να κάνουν τίποτα (όπως άλλωστε επιβεβαιώνουν οι πατέρες της εκκλησίας μας στις δικές τους προφητείες) επειδή κάτι θα συμβεί, μάλλον πόλεμος, στη Μεγάλη Πόλη που δεν είναι άλλη από την Κωνσταντινούπολη! Η «σκιά της γης» ήταν δύσκολο να ερμηνευθεί, αλλά μάλλον ο Νοστράδαμος αναφέρεται στην Ιερουσαλήμ όπου μάλλον θα γίνει εμπόλεμη σύρραξη και έτσι οι G20 θα ασχοληθούν με τον πόλεμο και θα αφήσουν την Ελλάδα στην άκρη.

   Η πείνα στην Ελλάδα

  Στις Κυκλάδες, στην Πείρινθο, και στην Λάρισα,

  στην Σπάρτη και ολόκληρη την Πελοπόννησο,

  ένας τρομερός λιμός, μια μάστιγα από ψεύτικη σκόνη

  Εννιά μήνες θα διαρκέσει δίνοντας μορφή σε όλα.

   Ερμηνεία: Η Ελλάδα θα πεινάσει (όπως είπε και ο Πατροκοσμάς, ο Παΐσιος και ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός) και η πείνα θα διαρκέσει από τρεις μήνες μέχρι ένα χρόνο (όπως προφήτεψε ο Παΐσιος). Ο Νοστράδαμος μας λέει ότι θα διαρκέσει εννιά μήνες. Η πείνα όμως θα είναι «φτιαχτή», ψεύτικη, αλλά θα είναι τόσο έντονη που θα εξαπλωθεί σαν μάστιγα. «Δίνοντας μορφή σε όλα» εννοεί πως οι Έλληνες θα έρθουν πιο κοντά παίρνοντας μορφή, γινόμενοι έτσι πιο ανθρώπινοι. Δηλαδή η κρίση θα τους φέρει πιο κοντά και θα τους ενώσει.

   Το μέλλον των καταπιεσμένων

  Οι καταπιεσμένοι, αφέντες θα γίνουν.

  Γιατί ο Θεός την σειρά αλλάζει.

  Το φως της, τον κόσμο ξανά θα φέξει.

  Και τότε όλοι τους θα θυμηθούν ποια είναι Αυτή.

  Ερμηνεία: (Η προφητεία αυτή δεν έχει σχέση μόνο με την Ελλάδα, αλλά με όλους όσοι ήταν καταπιεσμένοι και θα γίνουν στο τέλος αφέντες.) «Και τότε όλοι τους θα θυμηθούν ποια είναι Αυτή» Όπως είπαν ο Παΐσιος και ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, η Ελλάδα θα αρχίσει η ίδια να εκμεταλλευτεί τα πετρέλαιά της και θα γίνει υπερδύναμη («Το φως της, τον κόσμο ξανά θα φέξει»), «όλοι οι Έλληνες θα τρώνε με χρυσά κουτάλια.» Και όχι μόνο οι Έλληνες αλλά και όλοι οι ορθόδοξοι λαοί Σέρβοι, Ρουμάνοι κτλ. επειδή η προφητεία φέρεται γενικά σε όλους όσους ήταν καταπιεσμένοι.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  44 Σχόλια

  1. Όλα καλά και ωραία αλλά… Οι Σλάβοι ήρθαν τον 6ο αιώνα. Οι Αλβανοί ήρθαν τον 5ο αιώνα, όταν τους έφερε ο Αττίλας από τον Καύκασο. Άβαροι τσοπάνηδες ήσαν από το σημερινό Αζερμπαϊτζάν που τους άφησε στην Ιλλυρία με τα ζώα τους για να τροφοδοτούν τον στρατό των Ούννων κατά την πολιορκία της Ρώμης.
   Οι ντόπιοι Ιλλυριοί ή έφυγαν ή σφάχτηκαν. Ίσως από αυτούς που έμειναν να κατάγονται οι Αρβανίτες.

  2. Ότι και να λέμε τα πράγματα είναι σκατά όσο έλληνας να είσαι όσο να αγαπάς την πατρίδα σου άμα δεν έχεις ψωμί να φας που καταληγης μετανάστης εκεί που θα σου δώσει ψωμί και αξιοπρέπη ζωη

  3. Μπορείτε, παρακαλώ, να μού πείτε σε ποιές χρονολογίες καί εδάφια αναφέρονται αυτά πού γράφετε;

   Ευχαριστώ.

  4. 5 ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ
   ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΙ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ
   ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΥΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥΣ
   ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΑΓΙΑΣ

  5. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ 1555 ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΟΧΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ) ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΧΙ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΙΜΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΧΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.. ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΑΝΕΠΑΦΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ.. ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.. ΑΙΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ..

   1. ΣΙΓΑ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΤΙ ΕΞΥΠΑΝΚΙΔΕΣ ΣΑΝ Κ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΤΑΡΜΑ ΤΑΧΑ ΜΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ Κ Κ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΙ ΠΡΟΟΔΟ

  6. Αν και έχω αναφερθεί στις προφητείες του Νοστράδαμου(1503-1566),παρασυρόμενος από το γενικότερο κλίμα περί προφητειών τις οποίες δεν ασπάζομαι αλλά μου αρέσει να ερευνώ και με αφορμή το δημοσίευμα που ήθελε την Βασίλισσα Ελισάβετ Α” της Αγγλίας (1533-1603) να είναι άντρας, η οποία χρονικά συμπίπτει με τον Νοστράδαμο, ξεκίνησα να ερευνώ ξανά τα λεγόμενα του Νοστράδαμου με τα νέα δεδομένα..

   Ας δούμε όμως τι έλεγε ο Νοστράδαμος ..

   Η Κόρη του Φωτός, από τους φίλους της θα καταδικαστεί. Ότι τάχα το σκότος στη Παλιά Γη έχει φέρει. Θα την βρίζουν και θα την χτυπούν, θα λένε ότι αυτή φταίει. Αλλά σύντομα θα καταλάβουν το λάθος τους.

   Κόρη του Φωτός θα μπορούσε να είναι η Ελλάδα αν το αναλύσουμε ΕΛ=Φως ΛΑΣ = Πέτρα.
   Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι,θα θέλαμε,αλλά δεν είναι..

   Κόρη του Φωτός δεν είναι άλλη από την Γαλλία,ο Νοστράδαμος ήταν Γάλλος,μην το ξεχνάμε αυτό,η Γαλλία εκείνη την εποχή ήταν το κέντρο της άνθισης της τέχνης,του θεάτρου όπου μέσα από την Αγία Γραφή δημιούργησε θέματα με μυστηριώδης πλοκές,η Γαλλική λογοτεχνία γεννήθηκε και ήταν εφάμιλλη,αν όχι καλύτερη, της Ιταλικής.Από τα γεγονότα αυτά συμπεραίνουμε ότι βγαίνει ο χαρακτηρισμός Κόρη του Φωτός.

   Τι συνέβη όμως και οι φίλοι την καταδίκασαν;

   Αιτία ήταν η θρησκευτική μεταρρύθμιση που μετέτρεψε την Γαλλία σε ένα πεδίο μάχης μεταξύ καθολικών και τους Ουγενότους και την οδήγησε σε έναν ανηλεή εμφύλιο πόλεμο.Λεπτομέρειες θα δούμε παρακάτω και για το κομμάτι που λέει για το ότι οι φίλοι της Γαλλίας το μετανιώνουν.

   Η αρρενωπή γυναίκα θα ασκήσει πίεση στον βορρά. Θα δημιουργήσει δυσφορία σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη.Δύο αποτυχίες θα την θέσουν σε τέτοια έλλειψη ισορροπίας. Ώστε ζωή και θάνατος θα ισχυροποιήσουν τους Ανατολικούς Ευρωπαίους.

   Η αρρενωπή γυναίκα θα μπορούσε να είναι η Μέρκελ και η Λαγκάρντ αλλά δεν είναι..

   Εδώ έρχεται το δημοσίευμα που θέλει την Βασίλισσα Ελισάβετ Α” της Αγγλίας να είναι άντρας,κάτι που μάλλον δεν θα αποδειχτεί ποτέ,αλλά έχουμε και άλλες ομοιότητες στα λεγόμενα του Νοστράδαμου…

   Οι διαμάχες της Βασίλισσας Ελισάβετ με την Ιρλανδία και την Βασίλισσα της Σκωτίας Μαρία,συζύγου του Βασιλιά Φραγκίσκου Β της Γαλλίας,όπου μετά τον θάνατο του ξεσπάει στη Γαλλία θρησκευτικός πόλεμος μεταξύ των καθολικών και τους Ουγενότους με την Βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας να βοηθάει τους Ουγενότους με σκοπό την αποσταθεροποίηση της Γαλλίας.Κάτι που έφερε δυσφορία σε όλη την Ευρώπη με τους ανατολικοευρωπαίους να παρακολουθούν τα γεγονότα για να ισχυροποιήσουν την θέση τους.

   Θα πουν οι δυνατοί, στο άκρο του Θρόνου, ότι με το δίκιο τους, ο χρυσός της τους ανήκει. Μα δεν θα προφτάσουν στη σκιά της Γης. Τα γεγονότα τρέχουν σε μια μεγάλη πόλη.

   Οι δυνατοί θα μπορούσε να είναι οι G8 ή οι G20 και τα γεγονότα που τρέχουν να αφορούν την Κωνσταντινούπολη αλλά δεν είναι,επίσης η σκιά της γης δεν είναι ούτε η Ιερουσαλήμ,ούτε η Κωνσταντινούπολη…

   Το 1572 έχουμε την συμμαχία της Βασίλισσας Ελισάβετ με την Γαλλία όπου και χιλιάδες Ουγενότοι θανατώθηκαν στην γνωστή Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου,παρόλο που η Βασίλισσα Ελισάβετ αρχικά τους βοήθησε. Άρα οι δυνατοί Αγγλία και Γαλλία συμμάχησαν και τα γεγονότα έτρεξαν σε μια μεγάλη πόλη..Στο Παρίσι και μάλιστα στην σκιά της γης,νύχτα δηλαδή…

   Και κάπου εδώ βγαίνει και το τμήμα της προφητείας με την μετάνοια των φίλων της Γαλλίας,η Βασίλισσα Ελισάβετ τελικά συμμάχησε με την Γαλλία ενώ αρχικά βοήθησε τους Ουγενότους.

   Οι καταπιεσμένοι, αφέντες θα γίνουν. Γιατί ο Θεός την σειρά αλλάζει. Το φως της, τον κόσμο ξανά θα φέξει. Και τότε όλοι τους θα θυμηθούν ποια είναι Αυτή.

   Σαφώς και αυτή η προφητεία δεν έχει να κάνει με την καταπιεσμένη Ελλάδα και την αναγέννηση της.Μακάρι να ήταν έτσι αλλά μάλλον θα απογοητευτούν όσοι περιμένουν να φάνε με χρυσά κουτάλια παραλληλίζοντας με αυτό τον τρόπο και τις δήθεν προφητείες των γερόντων της ορθοδοξίας…

   Εδώ η προφητεία,ας την πούμε έτσι, έχει να κάνει με τον καρδινάλιο Ρισελιέ που ανέβηκε στην εξουσία το 1614 ως πρωθυπουργός του Λουδοβίκου ΙΓ και έκανε την Γαλλία πολύ δυνατή στο εξωτερικό εμπόριο με σημαντικές επιτυχίες στην εξωτερική πολιτική αλλά και την επέκταση των ορίων της όπως σε Καραιβική και Βόρεια Αμερική και αλλού.. Η Γαλλία αναγεννήθηκε και ισχυροποιήθηκε θυμίζοντας έτσι στο τότε κόσμο την δύναμη της και την αίγλη της.Ο Λουδοβίκος ΙΔ δεν είχε παρά να ακολουθήσει την πετυχημένη συνταγή του Ρισελιέ.

   Η μόνη προφητεία που ο Νοστράδαμος αναφέρεται στην Ελλάδα είναι η εξής και δεν συνδέεται με τα τωρινά γεγονότα. Επίσης δεν συνδέεται ούτε με τα παραπάνω,είναι δύο διαφορετικές ας το πούμε προφητείες,μας την παρουσίασαν όμως σαν μία..

   Στη Λάρισα,στη Πέρινθο (αρχαία πόλη της Ανατολικής Θράκης) και στις Κυκλάδες,στη Πελοπόννησο και σε όλα τα Βαλκάνια και όλη την Ελλάδα πολύ μεγάλη πείνα και πανούκλα και πλαστή σκόνη θα πέσει η οποία 9 μήνες θα διαρκέσει.

   Θυμηθείτε την έξαρση πανούκλας το 17ο και 18ο αιώνα που χτύπησε και την χώρα μας. Η προφητεία σαφώς και δεν έχει να κάνει με τα γεγονότα τα σημερινά και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να συνδέσεις το Νοστράδαμο με τους γέροντες της Ορθοδοξίας.Δεδομένο δε ότι η πανούκλα είχε χτυπήσει όλη την Ευρώπη εκείνη την εποχή,ήταν απλά θέμα χρόνου να εξαπλωθεί στα Βαλκάνια και στην Ελλάδα.

   Με βάση λοιπόν τα παραπάνω μόνο για την Ελλάδα δεν μίλησε ο Νοστράδαμος,τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που θέλουν κάποιοι να πιστεύουμε,περισσότερο μάλλον πήραμε τα λεγόμενα του,που προσωπικά δεν τα αποκαλώ προφητείες και τα διασκευάσαμε όπως θέλουμε για να ταιριάζουν με την σημερινή εποχή και τους κρυφούς πόθους για την επιστροφή της Πόλης.Τώρα για το αν η Βασίλισσα Ελισάβετ Α” της Αγγλίας γνωστή και ως παρθένος Βασίλισσα ήταν άντρας,σημειωτέον ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ, δεν μπορώ να το γνωρίζω,ίσως ο Νοστράδαμος να γνώριζε κάτι παραπάνω…

   Πέρα όμως από θεωρίες και υπόνοιες για το φύλο της Βασίλισσας Ελισάβετ Α” θα έλεγα ότι ο όρος αρρενωπή γυναίκα ταιριάζει απόλυτα με τον τρόπο διακυβέρνησης της Αγγλίας και την πυγμή της στα θέματα εξωτερικής πολιτικής καθώς οι χειρισμοί της μόνο σε γυναίκα δεν παραπέμπουν αλλά οι εποχές τότε ήταν άλλες και η τύχη της Αγγλίας στα χέρια μιας γυναίκας,ίσως εκ των πραγμάτων έπρεπε να γίνει σκληρή…

   1. ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ Κ ΧΡΟΝΟΥ ΛΕΜΕ ΑΚΟΥ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ Η ΓΑΛΛΙΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ

   2. Αν η πανουκλα χτηπησε και την ευρωπη τοτε γιατι δεν το γραφει και στο τετραστιχο και εχει μονο Ελληνικες τοποθεσιες

  7. XIO ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΛΙΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΣ….ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΑ

  8. Τέτοιες μπουρδολογίες θα γράφετε και στην εφημερίδα σου Χίο; Για να ξέρουμε…

  9. Διαβαζοντας ολα αυτα γελαω με το τι πιστευει ο κοσμος πραγματι οι προφητειες εξηγουνται οπως εμεις θελουμε και οπως μας συμφερει θυμηθητε τους χρησμους της Πυθιας και θα καταλαβετε αν διαβαζετε και ξερετε. Ολα ειναι στο πως εμεις ερμηνευουμε οτι γραφεται και ποσο εχουμε μυαλο στο κεφαλι μας. Ανθρωποι με σχιζοφρενεια θεωρουνταν δαιμονισμενοι και αντι να πανε στο ψυχιατρο πηγαιναν για εξορκισμο.

  10. Πλέον το μακελειό έχει καταντήσει να μπαίνεις μέσα για να διαβάζεις καμιά μαλ….ακία για να περνά η ώρα, να γελάς με τα σχόλια και να βλέπεις καμιά τσόντα να ανοίγει λίγο το μάτι και να πέρνεις τα πάνω σου.

  11. Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ,ΟΥΤΕ ΒΙΒΛΙΚΟΣ,ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΣ,ΟΧΙ ΚΑΘ’ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ.ΞΥΠΝΑΤΕ.

  12. Πραγματικά απορώ με άτομα όπως ο GIANNIS 06/06/2014 at 12:38 pm.
   Αν ο ίδιος θέλει να νιώθει μπάσταρδος, ασπαζόμενος θεωρίες μισελλήνων είναι δικαίωμά του. Μετά μην απορεί που δεν έχει αύριο. Αν δεν αγαπάς το έθνος σου, τη ράτσα σου, δεν έχεις ταυτότητα και δεν οδηγείσαι πουθενά.
   ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Σύμφωνα και με έρευνες έχουμε 99.98% ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA. Παρά τα όσα μεσολάβησαν στους αιώνες, το DNA μας παραμένει εκείνο των προγόνων μας. ΞΥΠΝΑΤΕ.

   1. Κάτι βλάκες σαν και σένα με κάνουν να λέω ότι λέω.ΞΥΠΝΑ…..είσαι ο κλασσικός νεοέλληνας που δεν έχει να επιδείξει τίποτα άλλο εκτός από την κληρονομιά του και καλά.Αλλά όταν πάει στην κάλπη σκέφτεται σαν γνήσιος τουρκόσπορος,…..ποιος θα του εξασφαλίσει το ρουσφέτι,τον τζόγο,τα γλέντια και ας έχει πάει ο μισθός του στα τάρταρα.Ποιο ελληνικό dna ρε βλήμα;Υπάρχει ανθρώπινο dna και μόνο.Άντε γιουσουφάκι νεοέλληνα πότε θ’ανεβάσεις το βιωτικό σου επίπεδο με πράξεις και όχι με μεγάλα λόγια;Το λέει αυτό πουθενά ο Νοστράδαμος και οι ψευτοπροφήτες;

   2. ρε φιλε ημαρτον .. εχει απολυτο δικιο ο γιαννης .. τι ακριβως δεν βλεπεις και δεν καταλαβαινεις γυρω σου ? το οτι ολοι μπορει να νιωθουμε αγαπη για την πατριδα μας δεν σημαινει οτι πρεπει να παψουμε να ειμαστε ρεαλιστες ουτε να παραμυθιαζομαστε με μπουρδες … το εθνος και η ρατσα οπως λες φιλε δεν ειναι κατι κληρονομικό ειναι κατι που το φτιαχνουμε με τις πραξεις και τα εργα μας .. εσυ για πιο ακριβως πραγμα εχεις νιωσει περηφανος τα τελευταια 10 – 20 -30 και βαλε χρονια ? για τον πλατωνα και τον σωκρατη που εζησαν 2500 πριν ? πλακα μας κανεις? επισης αυτη την παπαρια με το 99.98% dna ??? μα σοβαρα τωρα ??? και αν πραγματι το πιστευεις πιο ακριβως ειναι το ελληνικο dna ? του σωκαρατη ? του θεμιστοκλη ? του κολοκοτρωνη ? και ξεχναμε ολοι αυτοι ποια καταληξη ειχαν απο τους 99.98 ελληνικο dna προγονους μας ? εγω η μονη αληθεια που βλεπω ειναι πως οκ αυτος ο τοπος εχει μια στατιστικα αποδεδειγμενη δυναμικη να βγαζει σπουδαια μυαλα σπουδαιους ανθρωπους με μια συχνοτητα μεγαλυτερη ισως απο αλλους τοπους … οκ και τι πρεπει να γινει τωρα ?
    ειναι καποιου ειδους κατορθωμα αυτο ? μας κανει σημερα λιγοτερο καπερναουμ και πνευματικα αναπηρους ???
    δηλαδη αν πεις οτι οκ ζουμε στην ” καπερναουμ πρωην δημοκρατια της αρχαιας ελλαδας ” αλλαζει κατι ? αα .. ευτυχως λοιπον που ειμαι ελληνας και εχω 99% ελληνικο dna ιδιο με του πλατωνα γιαυτο και μπορω να καταλαβω γιατι θα πληρωσω εφορια φετος παρολο που ειμαι ανεργος … φορος πλατωνικου εισοδηματος … ουαου … σιγα μην to καταλαβαινε αυτο ο γερμανος με το βαβαρικο dna .. χααα

   3. Το δηθεν ελληνικο αιμα το εχει μπασταρδεψει πρωτη η θρησκεια. Ορθοδοξος ισον ελληνας. Παραδειγμα οι σλαβοι ορθοδοξοι “αδελφοι” μας οι οποιοι κατεβηκαν τον 8ο αιωνα, ενω οι αλβανοι ως απογονοι των ιλλυριων ειναι ξενοι. Δεν θα μακρηγορησω, προσωπικα συμφωνω με τον γιαννη.

    1. ενω οι αλβανοι ως απογονοι των ιλλυριων ……..
     οι αλβανοι δεν εχουν καμια σχεση με τους Ιλλυριους φιλε,οι αλβανοι ηταν ενα μικρο εθνος οερα απ τον Καυκασο που οταν αργοτερα ηλθαν οι τουρκοι κατα δω τους πηραν μαζι τους
     Διαβασε τον Αρριανο και θα δεις απο που ειναι.

   4. Δημήτρη δεν χρειάζεται να απορείς με τέτοια άτομα. Το επίπεδό τους το βλέπεις. Νεοταξίτες και απάτριδες που αισχρολογούν και είναι πάντα έτοιμοι να κάνουν προπαγάνδα και να διαδώσουν τις πεποιθήσεις τους. Προκαλούν, βρίζουν και υποτιμούν τους άλλους, παρουσιάζονται ως ειδικοί στην ιστορία, στην γενετική, γενικώς σε όλα. Αν τους πεις κάτι άλλο από αυτό που θέλουν θα σε βρίσουν και θα σε χλευάσουν.

  13. «Δίνοντας μορφή σε όλα» εννοεί πως οι Έλληνες θα έρθουν πιο κοντά παίρνοντας μορφή, γινόμενοι έτσι πιο ανθρώπινοι. Δηλαδή η κρίση θα τους φέρει πιο κοντά και θα τους ενώσει.”

   Το παραπάνω είναι η μεγαλύτερη μ@λ@κί@ που γράφτηκε ποτέ.Μόνο ενωμένοι δεν είναι οι Νεο-έλληνες και όχι οι Έλληνες.Να σταματήσουμε επιτέλους ν’αυτοαποκαλούμαστε Έλληνες.Μπάσταρδοι νεοέλληνες είμαστε που δεν ξέρουμε από που κρατάει η σκούφια μας και γι’αυτό τραβάμε τα όσα τραβάμε.Ξυπνάτε,αφήστε τις μπουρδολογίες και ανεβάστε το βιωτικό σας επίπεδο.Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα ν’ανεβάσετε το δείκτη νοημοσύνης σας.Και αν κρίνω από τ’αποτελέσματα των εκλογών μόνο σε καλό δρόμο δεν βαδίζουμε.

   1. ΧΑΧΑΧΑ ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ.Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.

   2. Σε ευχαριστούμε πεφωτισμένε για τις παρατηρήσεις σου. Σε ευχαριστούμε που μας λες να ανεβάσουμε το δείκτη νοημοσύνης μας για να έχουμε τα επιθυμητά για σένα εκλογικά αποτελέσματα. Αλήθεια αποκαλείς όλους τους λαούς με το πρόθημα “νεο-“; Π.χ. Νεογάλλοι, Νεοϊταλοί, Νεότουρκοι, Νεοαλβανοί, Νεοβούλγαροι κτλ ή ο ρατσισμός σου αφορά αποκλειστικά τους Έλληνες;

  14. Οι προφητείες όπως παρατίθενται στο άρθρο φαίνεται ότι είναι οι αυθεντικές. Βρήκα σε πολλές σελίδες (και μάλιστα ξένες) τόσο την προφητεία που αναφέρει την Πελοπόννησο, Λάρισα κλπ (είναι πολύ εύκολο να βρεις την συγκεκριμένη, αρκή να αναζητήσεις nostradamus larissa), όπως και αυτή που αναφέρεται στην “αρρενωπή γυναίκα” (masculine woman). Να πω την αλήθεια δεν κοίταξα για τις υπόλοιπες, αλλά με δεδομένο ότι αυτές ήταν επακριβώς μεταφρασμένες από το αγγλικό κείμενο και απαντώνται σε διάφορα site, είμαι βέβαιος και ότι οι υπόλοιπες είναι αυθεντικές.

   Βέβαια εδώ τίθεται άλλο θέμα.
   1) Αν πιστεύει κάποιος σε αυτές, πως τις ερμηνεύει, αφού ορισμένες είναι τόσο γενικές που μπορούν να ερμηνευθούν ποικιλοτρόπως (π.χ. η masculine woman κατά κάποιους μπορεί να είναι η Τιμοσένκο, αφού αναφέρεται και σε άλλη προφητεία σε σχέση με την Ρωσία) ή
   2) Αν πιστεύει κάποιος γενικά σε προφητείες ή όχι.

   Μια ερώτηση σε όσους πιστεύουν σε προφητείες. Αν π.χ. ο Νοστράδαμος, που έζησε το 1500 μ.Χ. μπόρεσε να προφητέψει πραγματικά τα συμβάντα αυτά για τόσα χρόνια αργότερα, αυτό δεν σημαίνει ότι τα συμβάντα αυτά ήταν μοιραίο/σίγουρο ότι θα συμβούν; Αυτό δεν σημαίνει πως ό,τι και αν έκανε ο άνθρωπος δεν έχει καμία σημασία αφού αυτά τα συμβάντα θα συμβούν ούτως ή άλλως και η ανθρώπιν συμπεριφορά δεν ήταν δυνατόν να τα επηρεάσει; Πιστεύετε δηλαδή ότι τελικά η ανθρώπινη βούληση και επιλογή δεν έχει καμία σημασία; Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει; Και αν δεν έχει καμία σημασία το τι κάνουμε, τότε ποιο το νόημα να κάνουμε το σωστό; Αφού ούτως ή άλλως, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει ! Και αν η κακή συμπεριφορά μας τελικά καθορίζεται από την μοίρα μας, αυτό δεν σημαίνει ότι τελικά δεν είμαστε υπεύθυνοι για αυτήν; (πως μπορείς να με κατηγορήσεις για κάτι που έκανα όταν δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς -ήταν καθορισμένο).

   Το παραπήγα στην φιλοσοφία, αλλά κάποια στιγμή πρέπει ο καθένας, πριν πιστεψει σε οτιδήποτε, να προσδιοριστεί πρώτα απέναντι σε αυτό και να δει αν τελικά πράγματι το πιστεύει ή απλά αν ΘΕΛΕΙ να το πιστεύει.

  15. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟ ΚΟΣΜΑ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟ;ΕΕ ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΡΟΤΑ,ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΘΥΜΗΘΗΤΕ…ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ…ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΣΚΑΙ Η ΧΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ……ΟΥΓΚΑ

  16. Και ένας πεντάχρονος , δε θα έγραφε τέτοιες βλακείες.

   Προφητείες , διαστημόπλοια εξωγήινοι , David coperfield , κομήτες, αστεροειδείς, και Χ.Α

   Όλα και όλοι χωράνε στο ανεκδιήγητο μακελειό.

  Leave a Response