ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΩΝ «8». ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΝΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ! ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ FBI ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΒΡΑΖΕΙ Ο ΑΝΤ1! ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ! ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ Θ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ! ΈΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

    Κοινοποίηση:
    0000

    Με κομμένη την ανάσα όλη η Ελλάδα παρακολουθεί την εμπλοκή του δημοσιογράφου, ιδιοκτήτη της real group, και παρουσιαστή του ΑΝΤ1 κ. Νίκου Χατζηνικολάου στην ΝΟVARTολογία

    Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, ο εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου βγήκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τοποθετήθηκε για την εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis. Κατά την τοποθέτησή του, ο εκδότης τόνισε ότι δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον πρώην αντιπρόεδρο τηςNovartis Κωνσταντίνο Φρουζή, υπογραμμίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπει τη φωτογραφία του στελέχους της φαρμακοβιομηχανίας.Μάλιστα, έκανε λόγο για γελοίους ισχυρισμούς, οι οποίοι τον προκαταβάλλουν αρνητικά για τη βάση πάνω στην οποία έχει στηριχθεί η όλη υπόθεση.

    Χωρίς να έχει πάρει την άδεια από την ιδιοκτησία του καναλιού θα πει από τον αέρα του δελτίου

    2367973

    O πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής σε αποκλειστική συνέντευξή του στο zougla.gr αναφέρει ότι είχε δύο συναντήσεις με τον ιδιοκτήτη του Real Group Νίκο Χατζηνικολάου. Μάλιστα, ο κος Φρουζής στη συνέντευξή του τονίζει πως στη συνάντηση με τον Ν. Χατζηνικολάου ήταν κι άλλα πρόσωπα, συνεργάτες του εκδότη.Είναι απορίας άξιο γιατί ο εκδότης αρνήθηκε τις συναντήσεις του με τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis Κωνσταντίνο Φρουζή και μάλιστα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει, ενώ είναι βέβαιο ότι αυτή η συνάντηση αργά ή γρήγορα θα επιβεβαιωνόταν, αφού η δικαστική διαδικασία είναι σε εξέλιξη!

    FBI: Ο Χατζηνικολάου συναντήθηκε με τον Φρουζή 3 – 4 φορές

    Αναφορά στο όνομα του κ. Χατζηνικολάου κάνει παράλληλα και το FBI με έγγραφο το οποίο απέστειλε στηνεισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη. Τα στελέχη του FBI αναφέρουν ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην εν λόγω ενημερωτική αναφορά βασίζονται σε εξέταση μαρτύρων, έγγραφα και λοιπό υλικό που αποκτήθηκε από την αμερικανική υπηρεσία, όπως και σε πληροφόρηση από τη Novartis Greece, επισημαίνοντας πως η έρευνα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.Στο έγγραφό του και το FBI διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέροντας πως ο εκδότης συναντήθηκε 3 – 4 φορές με τον Κωνσταντίνο Φρουζή στο γραφείο του τελευταίου.

    Το έγγραφο του FBI

    Όπως αναφέρεται στο έγγραφο: «Ο ιδιοκτήτης της Real Media είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου, ένας διάσημος δημοσιογράφος με επιρροή. Ο Χατζηνικολάου συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Φρουζή, αντιπρόεδρο της Novartis, 3 – 4 φορές στο γραφείο του Φρουζή την περίοδο 2012-2014. Ο Χατζηνικολάου είχε εύκολη πρόσβαση στα Υπουργεία Οικονομικών, Άμυνας, Παιδείας, Υγείας και Ανάπτυξης. Ο Νίκος κανόνισε συναντήσεις ανάμεσα στα παραπάνω υπουργεία και τον Φρουζή. Σε αντάλλαγμα η Νovartis προχώρησε σε τεχνητή διόγκωση των τιμολογίων με τη Real Media. Για παράδειγμα, μία διαφήμιση για τη Real Media θα κόστιζε περίπου 2.000 ευρώ. Η Novartis για την ίδια διαφήμιση πλήρωνε 3.000 ευρώ. Η διαφήμιση ήταν νόμιμη. Ωστόσο, η τιμολόγηση ήταν αυξημένη. H Novartis πλήρωνε τα τιμολόγια απευθείας στη Real Media, έτσι ώστε η Real Media να πληρώνεται εντός τεσσάρων μηνών και όχι εννέα μηνών και με τη Real Media να μην έχει να πληρώσει προμήθεια στην εταιρεία Zenith για τη διαφήμιση».

    Δείτε το σχετικό απόσπασμα

    image (1)

    Η απάντηση Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!

    Ο Νίκος Χατζηνικολάου σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε: «Ο κ. Φρουζής λέει ότι συναντήθηκε μαζί μου.Η μόνη περίπτωση αυτό να συνέβη είναι αν με επισκέφθηκε στη Realnews,στο γραφείο μου,παρουσία συναδέλφων δημοσιογράφων,ως εκπρόσωπος της Ένωσης Φαρμακοβιομηχανιών για ενημέρωση για τα αιτήματα τους.Προσωπική συνάντηση δεν υπήρξε ποτέ». Βέβαια, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, ο εκδότης ανέφερε ότι δεν είχε συναντήσει ποτέ τον κ. Φρουζή και τον είχε δει για πρώτη φορά σε φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε μετά την ανάδειξη του σκανδάλου της Novartis.

    image (2)

    Άγρια κόντρα με τον Μάκη

    image (3)

    Σημειώνεται πως ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσω Twitter ανέφερε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του προστατευόμενου μάρτυρα και στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ.

    Τα τηλέφωνα στον ΑΝΤ1 έχουν σπάσει από εχθές!

    Μπορεί ένας δημοσιογράφος το όνομα του οποίου  πρωταγωνιστεί στην δικογραφία, να κρατάει τα ινία της ενημέρωσης στα ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1; Την τύχη του κεντρικού του παρουσιαστή θα κρίνει ο ίδιος ο Θ. Κυριακού, δικό του είναι το μαγαζί, ότι θέλει το κάνει!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΧΑΤΖΗΛΑΛΑΚΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ…………..

    2. Το σκάνδαλο αυτό αποπροσανατολίζει τη κοινή γνώμη για να χάσει ο ντόπιος πληθυσμός και άλλα από τα δικαιώματα του μετά από τη συσπείρωση που παρατηρήθηκε στα συλλαλητήρια.

      το παγκόσμιο σύστημα δίνει στεγνά τους πρώην συνεργάτες τούς στην Ελλάδα για να θρέψει τους καινούργιους του έτσι ώστε να συνεχίσει το πλάνο αντικατάστασης του ντόπιου πληθυσμού ,να αυξηθεί το διαίρει και βασίλευε στη χωρά μας ώστε να ελέγχετε ο πληθυσμός. είμαι πολύ περίεργος να δω το τέλος αυτών που κυβερνούν τώρα ,τι θα γίνει όταν χάσουν την εξουσία(διαχείριση για την ακρίβεια, η αληθινή εξουσία ασκείτε εκτός Ελλάδας). Δυστυχώς αυτοί που είναι τώρα στη κυβέρνηση αποδεικνύονται οι χειρότεροι όλων.
      Οι προηγούμενοι πληρώνουν αυτά που κάνανε εναντίων μας έτσι ώστε να πάρουν καρέκλα εξουσίας,δυστυχώς όμως αυτοί που είναι τώρα στη κυβέρνηση αποδεικνύονται οι χειρότεροι όλων.Κανείς δε τόλμησε να περάσει αυτά τα νομοσχέδια που πέρασαν αυτοί.

      καθόλου περίεργο ότι αυτό το σκάνδαλο ξαφνικά δόθηκε στην επικαιρότητα τη στιγμή που ο ντόπιος πληθυσμός άρχισε να μαζεύεται στα συλλαλητήρια.

      θέλει καθαρό μυαλό από εδώ και πέρα και οι Έλληνες να επικεντρωθούμε σε αυτά που μας ενώνουν και όχι σε αυτά που μας χωρίζουν.

    3. Του την είχε στημένη στη γωνία ο ρουφιάνος του χατζηλαλάκη.

    4. Αχαχαχαχαχαααααα ωραίος…….το ξεφτιλισες πάλι το τραβελι

    5. Εγώ δέν σιχάθηκα τήν Πατρίδα μού ,μόνο τούς Γραικύλους .
      Νά σταματήσουμε νά βρίζουμε τήν ΕΛΛΑΔΑ καί τούς ΕΛΛΗΝΕΣ.
      είναι λάθος τοποθέτιση,
      Υ.Γ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΦΟ.
      ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΕΠΕΙ ΓΝΩΣΕΟΣ.
      ΔΙΧΟΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΓΑΠΗΤΗ VIKI.

    6. ΜΟΝΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΜΜεξαπατησης ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΑΝ ΓΙΝΩΤΑΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΘΑ ΕΒΓΕΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ

    7. Αλήθεια με τις μίζες του Πανορουλέτα και τους Σαουδάραβες τί έγινε;

    8. Τι λες έκανε τσίρο τόσα λεφτά ο Νίκος; τι μαγαζί ήταν αυτό που έβγαζε τόσα εκατομμύρια;

    9. δημοκρατια θελατε και τετοιες αηδιες παρτε τωρα μωρε χιλιες φορες δικτατορια να μην κουνιεται κανενα πολιτικο αποβρασμα . ολοι δεν τον ξερουν και ολοι τα αρπαζαν τι καταντια της χωρας θα ντρεπομαστε να λεμε οτι ειμαστε απο την ελλαδα και θα μας λενε α ειστε απο το ΜΙΖΑελλαδισταν? και στο τελος ολοι λαδι θα βγουν φτανει να ψηφισουν και οι νδ για το ονομα κατ εμε τους κανει εκβιασμο ο τσυριζας για το ονομα με αυτο το θεμα

    10. Την σιχάθηκα αυτήν την χώρα και τα εβραιοσκυλα που μας κυβερνούν!
      Για αυτό λοιπόν:
      Ζηλεύω τα πουλιά….
      γιατί έχουν φτερά….
      και αλλαζουνε πατρίδα…
      κάθε τόσο….
      ?

    11. Την σιχάθηκα αυτήν την χώρα και τα εβραιοσκυλα που μας κυβερνούν!
      Για αυτό λοιπόν:
      Ζηλεύω τα πουλιά….
      γιατί έχουν φτερά….
      και αλλαζουνε πατρίδα…
      κάθε τόσο….
      ?

      1. ……………………….αν κοιταξεις καλα αναμεσα στα ποδια σου……..υπαρχει 1 “πουλί”…………….. αρα δεν χρειαζεται να ζηλευεις αγαπηTE μου Viki….

        1. Μυδακι ζουμερό ζουμερό έχω ρε χαζούλη,απλως εσυ ονειρεύεσαι “πουλάκια” αχαχαχα

    12. Mπουρδελισταν αγαπη μου,τιποτα δεν θα γινει,θα κλεισουν κανα 2 κλητηρες στην ψειρου και τα αρχιλαμογια θα βγουν και λαδι,ολα για να ξεχασει ο ταλαιπωρημενος ραγιας το καυτο (Μακεδονικο) ζητημα.

    Comments are closed.