ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “ΚΟΡΑΚΙΩΝ” ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΒΟΥΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ

  Κοινοποίηση:
  moisis2

  Μία ἑταιρεία μέ τήν ἐπωνυμία «Ροή Ἐννιαία Εἰδική Ἐκκαθάριση Ἀνώνυμη Ἑταιρεία,Εἰδικός Ἐκκαθαριστής Πιστωτικῶν Ἱδρυμάτων» ἤ ἁπλῶς «Ροή Ἐννιαία Εἰδική Ἐκκαθάριση Α.Ε.», ἔχει ἀναλάβῃ τίς ἐκκαθαρίσεις τῶν κόκκινων δανείων τῶν φτωχοποιημένων κατοίκων τῆς ἑλλαδικῆς.

   

  israil-koinotita1

  Πρόεδρός της ἔχει ἀναλάβῃ ὁ Πρόεδρος τῆς Ἰσραηλιτικῆς Κοινότητος Ἀθηνῶν, Μωϋσῆς Ἀβραάμ

  (ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΩΝ

  Διεύθυνση: Μελιδώνη 8, 105 53 Αθήνα 
  Τηλ.: 210 32 52 823
  Φαξ: 210 32 20 761
  Email: sec@athjcom.gr
  Website: www.athjcom.gr

  Πρόεδρος: ΜΩΥΣΗΣ ΑΒΡΑΑΜ
  Αντιπρόεδρος: ΜΙΚΗΣ ΜΟΔΙΑΝΟ
  Γενικός Γραμματέας: ΜΙΖΑΝ ΙΩΣΗΦ
  Ταμίας: ΝΑΧΜΙΑΣ ΧΑΪΜ 

  ——καί δεύτερον οἱ ὑπόλοιποι τοῦ Δ.Σ. πού εἶναι ἕνας ἡλεκτρολόγος-μηχανολόγος στήν θέσιν τοῦ διευθύνοντος συμβούλου καί τά λοιπά μέλη κάποιοι ἰδιωτικοί ὑπάλληλοι,δύο ἕλληνες ( ὁ εἷς ἐξ’ αὐτῶν ἐκ Κύπρου) καί οἱ ἄλλοι δύο ἀλλοδαποί (Σουηδία καί Βέλγιον).

   

  kokkina-daneia2

   

  Ὅσον ἀφορᾶ τόν κ. Μωϋσῆ πού εἶχε διατελέσῃ καί δ/νων σύμβουλος τῆς Ἐθνικῆς Ἀσφαλιστικῆς ( τῆς Ἐθνικῆς Τραπέζης) εἶχε κατηγορηθῆ γιά κακουργηματικές πράξεις ( πλαστογραφία) : Εκτός Εθνικής Ασφαλιστικής ο Διευθύνων Σύμβουλος Αβραάμ Μωυσής,δηλώνει ἐλεύθερος ἐπαγγελματίας,ἔτσι ἁπλῶς…

  Θα παρακαλούσαμε βεβαίως τον κ. Μωυσή Αβραάμ, να μας ενημερώσει(για να μην γράφουμε ανακρίβειες) για την ποινική πορεία εκείνης της υπόθεσης και την έκβασή της, γιατί δεν θέλουμε επιπόλαια, να υιοθετούμε, άκριτα, απόψεις που δνε μας εκπροσωπούν.

  Τα υπόλοιπα, περί τραπεζών, καλό θα ήταν να τα ξεκαθαρίσει ο κύριος Μωυσής, για να μην δημιουργούνται περεξηγήσεις.

   

   Με πληροφορίες από την ” Ἡ Πελασγική” και από το ixnos.blogspot.gr 

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  7 Σχόλια

  1. …τι σχέση έχουν όλα αυτά με την εκτροπή ενος οικογενειακου προυπολογισμου ενός νοικοκυριου…με πιστωτικές κάρτες 2500 και 3000ευρω από κινητά τηλ η ινστιτούτα ομορφιάς?με λίγα λόγια δείνανε μικρά οι πανουργοι πιστωτικές και μικρά καταναλωτικά δάνεια για να βγάλουν εκτός τους οικογένειακους προυπολογισμους των Ελληνικών νοικοκυριών και τα μεγάλα στεγαστικά και επαγγελματικά δάνεια…είχαν η δεν είχαν οι ιδιωτικές τράπεζες πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων πολιτών και των νοικοκυριών?ναι η όχι?

  2. Πλουταρχος περί μην δανείζεσθαι: Κι όπως ο Δαρείος έστειλε τον Δάτη και τον Αρταφέρνη κατά της Αθήνας, φέρνοντας αυτοί στα χέρια τους αλυσίδες και δεσμά για τους αιχμαλώτους, έτσι και οι δανειστέςΣ2 φέρνουν στην Ελλάδα αγγεία γεμάτα με έγγραφα και συμβόλαια, σαν νά ‘ναι αλυσίδες, και επισκέπτονται τις πόλεις και οργώνουν τη χώρα απ΄ άκρη σ΄ άκρη και σπέρνουν, όχι όπως ο Τριπτόλεμος ήμερους σπόρους, αλλά φυτεύουν ρίζες επώδυνες και πολύτοκες και ατελέσφορες χρεών, οι οποίες βλασταίνουν καθ’ όλο το έτος κι εξαπλώνονται παντού και καταπνίγουν τις πόλεις.Σ3 Λέγεται πως οι λαγοί μόλις γεννήσουν, αμέσως μετά συλλαμβάνουν και πάλι. Τα χρέη όμως αυτών των αχρείων βαρβάρων γεννοβολάνε4 πριν τη σύλληψη, αφού την ίδια στιγμή που δανείζουν απαιτούν τα χρήματα πίσω, μαζεύουν την πραμάτεια που μόλις άπλωσαν και δανείζουν αυτά που μόλις έλαβαν ως αποπληρωμή χρεών.

  3. Τι σχέση έχουν γνωστά ινστιτούτα ομορφιάς με πιστωτικα ιδρύματα?…πρόγραμμα ομορφιάς και αδυνατισματος για νεαρες κοπέλες από 2000ευρω μέσω πιστωτικής κάρτας μόνο 500 ευρώ?

  4. ΟΥΤΕ ΜΑΝΤΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…Προεπιλογή Πλουτάρχου, Ηθικών, 827D-832A: Περί του μη δειν δανείζεσθαι, §1
   Πλουτάρχου, Ηθικών, 827D-832A: Περί του μη δειν δανείζεσθαι

   1. Ο Πλάτων στο έργο του “Νόμοι”1 απαγορεύει στους γείτονες να χρησιμοποιούν ο ένας το νερό του άλλου, αν προηγουμένως δεν σκάψουν για νερό στη δική τους γη μέχρι να φτάσουν σε πηλό και σε άνυδρο έδαφος ακατάλληλο για νεροπήγαδο. Ο πηλός, με την πλούσια και συμπαγή φύση του, απορροφά το νερό που λαμβάνει και δεν του επιτρέπει να τον διαπεράσει. Ωστόσο, ο Πλάτων επιτρέπει σε όσους δεν μπορούν να κατασκευάσουν το δικό τους πηγάδι να χρησιμοποιούν το πηγάδι του γείτονα, καθώς ο νόμος οφείλει να ανακουφίζει την ανάγκη. Δεν θα έπρεπε λοιπόν να υπάρχει νόμος και για τα χρήματα, ώστε να μην δανείζονται οι άνθρωποι, ούτε να προσφεύγουν σε ξένες πηγές, αν πρώτα δεν έχουν εξετάσει τους δικούς τους πόρους και δεν έχουν συλλέξει σταγόνα-σταγόνα όλα αυτά που τους είναι αναγκαία και χρήσιμα; Τώρα όμως, εξαιτίας της πολυτέλειας και της τρυφηλότητας και της μαλθακότητας, οι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν τα δικά τους αλλά δανείζονται από τους άλλους, χωρίς να τους είναι αναγκαίο, με μεγάλο τόκο και δεν χρησιμοποιούν τα δικά τους μέσα, μολονότι τα διαθέτουν. Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως δεν δίνουν δανεικά στους άπορους αλλά μόνον σε εκείνους που θέλουν να ζουν με καλοπέρασηΣ0. Και φέρνουν και μάρτυρα και ικανό εγγυητή για την οικονομική τους επιφάνεια, χωρίς να έχουν πραγματική ανάγκη δανεισμού.

  5. 1). ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ – ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ.

   ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ, ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΡΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. Π ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΡΕΜΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΨΕΥΤΟΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΖΑΜΠΟΥΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

   2). ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΕΤΑΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

   ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΣΕΙ ΑΛΛΟ. ΕΥΝΟΗΤΩΝ ΕΞΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣ ΔΟΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΖΕΙ, ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΚΙΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ.

   3). ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ – ΒΟΕΒΟΔΑΣ ΒΛΑΝΤ ΤΕΠΕΣ – ΝΤΡΑΚΟΥΛΑ.

   ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΗΣ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΠΟΡΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ. ΕΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΟΤΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΑ.

  6. Έδεινε κάρτες 2.500 3.000ευρώ μέσω της Vodafone ακόμη και σε 18 χρόνα Ελληνοπουλα που πήγαιναν να αγοράσουν κινητό τηλ….η City Bank μέσο της Vodafone που ο Ολυμπιακός αν δεν κάνω λάθος επί κόκκαλη είχε χορηγό…έδεινε δωρεάν κινητό τηλ οποίο ήθελες μέσω Vodafone αρκεί να έπαιρνες κάρτα Citi bank και να πληρώνες τον λογαριασμό του κινητού μέσω κάρτας….

  7. Πρώτα από όλα να ξεκαθαρισουμε το ρόλο στην Ελληνική οικονομια μιας Εβραϊκης τραπεζας με την ονομασία City bank…που είναι η city Bank τώρα στην Ελληνική αγορά γιατί έφυγε?έκανε κάτι κακό και έφυγε?

  Comments are closed.