ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!!!- ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ & ΠΑΙΣΙΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ «ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ» ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ- ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ… (ΒΙΝΤΕΟ )

  Κοινοποίηση:
  ρηγμα11

  Κι όμως ο εφιάλτης του Λεκανοπεδίου, δεν είναι το μικρό ρήγμα της Πάρνηθας που έδωσε τον σεισμο 5,9 Ρίχτερ του Σεπτεμβρίου του 1999, αλλά το ρήγμα των Αλκυονίδων στον Κορινθιακό Κόλπο που δείχνει διάθεση να “ξυπνήσει” εσχάτως”.

  Ο ισχυρός σεισμός 6,7 Ρίχτερ της 24ης Φεβρουαρίου 1981 με επίκεντρο της Αλκυονίδες, καθώς και ο μεγαλύτερος του μετασεισμός της 4ης Μαρτίου 6,4 Ρίχτερ, προκάλεσαν καταστροφές σε Κορινθία, Βοιωτία, Αττική, Εύβοια και Φωκίδα.

  Το Λουτράκι, τα χωριά Περαχώρα, Πίσια, Πρόδρομος των Γερανείων έπαθαν μεγάλες ζημιές από τον κύριο σεισμό ενώ τα χωριά Πλαταιές και Καπαρέλι στην Βοιωτία από το μετασεισμό.

  Κατέρρευσαν δεκάδες κτίρια, το Λουτράκι τουριστικά πήγε 20 χρόνια πίσω και ποτέ δεν ανέκτησε τον προηγούμενο χαρακτήρα του, σκοτώθηκαν 20 άνθρωποι και τραυματίστηκαν δεκάδες. 85.000 κτίρια περίπου υπέστησαν βλάβες (22.554 κτίρια μη επισκευάσιμα).

  Παρατηρήθηκαν σε διάφορα μέρη φαινόμενα ρευστοποίησης, πτώσεις βράχων καθώς και ασθενές θαλάσσιο κύμα βαρύτητας.

  Κατά μήκος των νοτίων ακτών του κόλπου (περιοχή Περαχώρας) εντοπίστηκε μετά τον κύριο σεισμό επιφανειακή εκδήλωση του σεισμογόνου ρήγματος, μήκους 15km.

  Μετά το μετασεισμό της 4ης Μαρτίου παρατηρήθηκε επιφανειακή εκδήλωση του σεισμογόνου ρήγματος κοντά στις βορειοανατολικές ακτές του κόλπου, μήκους 15km και μέσης πτώσης 60cm.

  Ιδιοκτήτης περιστεριών από τη Δωρίδα δήλωσε ότι, ενώ τα περιστέρια μαζεύονταν συνήθως στη στέγη τους κάθε σούρουπο, εκείνη την ημέρα δεν έμπαιναν στη στέγη τους και άρχισε ο ίδιος στις 9 το βράδυ να τα βάζει στις φωλιές τους και 2 ώρες αργότερα έγινε ο σεισμός.

  Στο Λουτράκι και την Περαχώρα τα σκυλιά αλυχτούσαν δύο ώρες πριν τον σεισμό. Μια τεράστια λάμψη βγήκε από τα Γεράνεια στη νότια άκρη τους, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κατά την διάρκεια του σεισμού.

  Από τότε οι Αλκυονίδες “στοιχειώνουν” την Αττική. Υπολογίζεται ότι η περιοχή δίνει έναν μεγάλο σεισμό κάθε 30-40 χρόνια.

  Ύστερα από δεκαπέντε χρόνια από το φονικό σεισμό της Αθήνας που άφησε πίσω του 143 νεκρούς, 1600 τραυματίες και περισσότερους από 50.000 άστεγους η επιστημονική γνώση που πήραν οι σεισμολόγοι και οι ειδικοί τόσο σε επίπεδο αντισεισμικού σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο γνώσης ήταν σημαντική αλλά αυτά που έπραξαν πολύ λίγα ώστε να περιοριστεί ο σεισμικός κίνδυνος της χώρας.

  Περιοχές όπως είναι ο Κορινθιακός κόλπος με το ρήγμα των Αλκυονίδων ή το ρήγμα της Αταλάντης στη Θήβα, μπορούν να δώσουν ανά πάσα στιγμή κάποιο ισχυρό σεισμό, αλλά και περιοχές στη χώρα όπου το μέγεθος που μπορούν να δώσουν φτάνει ακόμη και τα 6 ή 6,5 Ρίχτερ, όπως είναι το Ιόνιο και συγκεκριμένα από το νότιο τμήμα της Κέρκυρας μέχρι νοτίως της Κεφαλονιάς, εκεί δηλαδή που εκτείνεται το επονομαζόμενο «Ελληνικό τόξο».

  Εκεί που δίνουν μεγάλη προσοχή οι επιστήμονες είναι στο σεισμικό τόξο που εκτείνεται από τις Αλκυονίδες στον Κορινθιακό κόλπο, πηγαίνει προς τη Θήβα και καταλήγει στο νότιο Ευβοϊκό.

  Ο σεισμός του  1999 εντάσσεται  στο  τεκτονικό  σύστημα που  περιλαμβάνει  τον Κορινθιακό κόλπο και  την  προς  την  Αττική  επέκτασή του.

  Δέκα  ισχυροί  σεισμοί  έγιναν  στο  σύστημα  αυτό  στα  τελευταία  100 χρόνια που από δυτικά προς  ανατολικά είναι: 1909 και 1995 Αίγιο, 1965 Ερατινή, 1992 Γαλαξίδι, 1970 Ιτέα, 1981  Αλκυονίδες, 1928 Κόρινθος, 1914 Θήβα, 1999 Πάρνηθα, 1938 Ωρωπός.

  Η μετασεισμική  επιφάνεια του 1999 καλύπτει τις δυτικές και νότιες  συνοικίες του πολεοδομικού  συγκροτήματος των Αθηνών  και γι’ αυτό  οι  μετασεισμοί γινόντουσαν αισθητοί  κυρίως  σ’  αυτές τις περιοχές.

  Υπάρχει ένα σεισμικό το τόξο από τις Αλκυονίδες που πηγαίνει προς τη Θήβα και φθάνει μέχρι τον Ωρωπό το νότιο Ευβοϊκό. Αυτό το τόξο που έχει μήκος περίπου 60 χλμ και οριοθετεί προς τα βόρεια και βορειοδυτικά την Αττική έχει δώσει κατ’επανάληψη σεισμούς στην Αττική.

  Αυτό το σεισμικό τόξο είναι που κατά τη γνώμη μου πρέπει να μελετηθεί περισσότερο. Δεν έχουμε ενδείξεις ότι θα δώσει σεισμό δεν υπάρχει καμία ένδειξη τώρα αλλά χρειάζεται περισσότερη έρευνα και μελέτη για να δούμε ακριβώς τις ιδιότητες των σεισμών που έχει δώσει στο παρελθόν.

  Από εκείνο το τόξο μπορούμε να έχουμε σεισμούς  μέχρι 6,7 και 6,8 Ρίχτερ όπως το 1981.

  Τι σημαίνουν όλα αυτά: ;Eχει περάσει αρκετός καιρός και έχει συσσωρευθεί τεράστια ενέργεια στον Κορινθιακό. Και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα…

  «Θα πρέπει να τονιστεί ότι σήμερα δεν υπάρχει η επιστημονική γνώση να ξέρουμε με την επιθυμητή ακρίβεια το πού και πότε θα γίνει σεισμός. Γνωρίζουμε όμως με αρκετή ακρίβεια τις αναμενόμενες βλάβες σε επίπεδο 50ετίας στον ελληνικό χώρο και η γνώση αυτή έχει ενσωματωθεί στους ισχύοντες αντισεισμικούς κανονισμούς. Άρα υπάρχει επαρκής προστασία από τους ισχυρούς σεισμούς, αρκεί να χτίζουμε σπίτια με τη σωστή αντισεισμική προστασία» διευκρινίζει ο κ. Παπαζάχος.

  Στις σεισμογενείς περιοχές της Ευρώπης, που μελλοντικά δεν αποκλείεται να βιώσουν τις καταστροφικές συνέπειες φονικών σεισμών της τάξης των 9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ανήκει η Ελλάδα, σύμφωνα με επιστημονικό άρθρο που δημοσίευσε η γαλλική εφημερίδα «Le Monde»!

  Στο άρθρο που φέρει τον τίτλο «Des Seismes Sans Precedent Historique Sont Possibles En Europe: Σεισμοί χωρίς ιστορικό προηγούμενο είναι πιθανοί στην Ευρώπη» φιλοξενούνται οι πρώτοι χάρτες με τις σεισμογενείς περιοχές όλης της Ευρώπης, όπως αυτοί δημιουργήθηκαν από πενήντα επιστήμονες, μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι σεισμολόγοι και μηχανικοί…

  Σύμφωνα με όσα τονίζει στο δημοσίευμα ο Pierre Le Hir, η Ελλάδα, η Τουρκία και η Ιταλία είναι οι χώρες που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, καθώς δεν αποκλείεται να βιώσουν σεισμούς ανάλογου μεγέθους με αυτόν που σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2011 στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας, του σεισμού του Τοχόκου και του τσουνάμι που ακολούθησε, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 19.000 άνθρωποι.

  [Ο χάρτης που δημοσίευσε η γαλλική εφημερίδα, στον οποίο σημειώνονται με βαθύ κόκκινο η Ιταλία, η Ελλάδα και η Τουρκία]

  Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως στους χάρτες που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος SHARE (Seismic Hazard Harmonization in Europe), πολλές περιοχές της χώρας μας όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Σάμος, η Μυτιλήνη, η Πάτρα, η Κεφαλλονιά, η Ζάκυνθος, η Ηπειρος αλλά και μεγάλο τμήμα του Κορινθιακού κόλπου απεικονίζονται με βαθύ κόκκινο χρώμα και εντάσσονται στις ζώνες υψηλής επικινδυνότητας.

  ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;;;
  ΟΤΑΝ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΩΦΡΟΝΙΟ ΤΟΥ ΕΣΣΕΞ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΟΤΙ ΤΟ 2020 ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ,ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ

  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ

  ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΕΔΩ

  ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑME ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
  ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΘΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ,ΣΕ ΜΟΛΙΣ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΙΚΑ,Ή ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ Η ΑΘΗΝΑ?

  Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΟ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ.ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ.

  ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ MAΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

  Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!

  Η ΙΔΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ,ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΦΛΩΡΑΚΗΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ 13 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ,ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.

  Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  ΓΥΡΩ ΣΤΑ 8 ΡΙΧΤΕΡ,ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ

  ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ 6,8 ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟΣ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΚΡΗΤΗ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ.

  Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ,ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ,ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ.

  ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ.
  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.ΟΜΩΣ Η ΑΘΗΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.

  ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.

  Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ,ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΛΑΙΓΩΝΤΑΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΤΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΥΡΟ,ΣΤΟ ΚΕΛΛΙ ΤΟΥ.ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ,ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ.Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΟΠΟΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.

  ΤΑ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΝΗΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΕΤΣΙ  ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.
  ΤΑ 1-2 ΝΗΣΑΚΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΤΗΛΗΝΗ ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΣ.
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΗΓΕΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ.
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΤΗΛΗΝΗ,ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΡΑΦΑΗΛ,ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ ΛΕΣΒΟΥ.
  ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ΣΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ!

  Και ακόμη μερικές προφητείες γερόντων…


  Με πληροφορίες από egklimatikothta.gr,espresso.gr,profitiesorthodoxias1.blogspot.gr

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  21 Σχόλια

  1. Ο/Η χαιρομαι που σιγα σιγα υπαρχει κοσμος που βλεπει καθαρα λέει:

   Ακριβως αυτο οπως τα γραφει ο ανωνυμος απο κατω…τα ιδια πανω κατω, ειχα γραψει εδω μεσα πριν 2 χρονια -3 ? Οι προφητειες ειναι και αυτες μερος του συστηματος ,μας προετοιμαζουν ,λεγε λεγε συνεχεια σου το περνανε μεσα στο υποσυνειδητο και σε πειθουν στο τελος οτι αυτο ειναι το θελημα του θεου…και εσυ καθεσαι απραγος και λες οτι ηταν θελημα θεου! Ξαναγραφω οπως σας ξαναεγραψα και πριν λιγες μερες ,οτι οι θρησκειες ειναι ανθρωπινο κατασκευασμα ,εχουν πετυχει με αυτες να κουμανταρουν ολο τον πλανητη χωρις να ανοιξει ρουθουνι…Ειδικα εδω στην ελλαδα καταφεραν εναν λαο αντιδραστικο ατιθασο εξυπνο να ειναι τελειως αποχαυνωμενος και να περιμενει ποτε θα του δωσει η ξανθια φυλη την πολη και ποτε θα γινει ξανα η βυζαντινη αυτοκρατορια κτλ κτλ…ενω ολα αυτα μαλλον τα εχουν προσχεδιασμενα η τουλαχιστον ετσι θελουν να πιστευεις ωστε να μην αντιδρας σε τιποτα!! και φυσικα το τελικο αποτελεσμα το ξερουν μονο αυτοι! Ολα ειναι στημενα και προσχεδιασμενα σαν κατι ταινιες του χολυγουντ ενα πραγμα που δειχνουν σε ταινιες πχ οτι πεφτουν οι διδυμοι πυργοι…και μετα το βλεπουμε στην πραγματικοτητα…δεστε για παραδειγμα σε ποσες ταινιες με καταστροφολογια εχουν δειξει γεγονοτα που μετα ολως τυχαιως εχουν γινει τα γεγονοτα αυτα πραγματικοτητα, …ειναι και αυτος ενας τροπος .Κατι αναλογο ειναι και οι προφητειες!Και οταν αρχιζουν χιλιαδες κοσμου να αναπαραγουν συνεχεια οτι αυτο θα γινει εκεινο θα γινει κτλ,ε! τοτε περιμενετε και να γινει!!!Γιατι πολυ απλα τα παντα ειναι ενεργεια,και αυτο, οι δημιουργοι ολων αυτων το γνωριζουν πολυ καλα εδω και αιωνες και με αυτο τον τροπο μας παιζουν στα δαχτυλα…αντε και καλα ξυπνητουρια….

   1. Θα διαφωνήσω στο ότι οι θρησκείες είναι Ανθρώπινο κατασκεύασμα, καθώς πιστεύω ότι οι θρησκείες είναι εβραϊκά κατασκευάσματα …Τους εβραίους δεν τους θεωρό Ανθρώπους, θέλουν να πλανάνε εμάς τους Ανθρώπους (για να μας ελέγχουν σαν πιόνια) καθώς προσπαθούν να σκλαβώνουν τις ανθρώπινες ψυχές στον θεό τους Ιεχωβά/Γιαχβέ, υπηρετώντας παράλληλα κ εκείνους…

    Μέσα από το εβραίικο σύστημα τους (στο οποίο ζούμε), προσπαθούν να μας κάνουν υπηρέτες/υπόδουλους τους, γι’ αυτό εκμεταλλεύονται διάφορα ιστορικά ονόματα για να έχουν πιόνια τους πιστούς εκείνων των ιστορικών ονομάτων, έτσι μέσα από το ρυθμό που μας μεγαλώνουν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη από εκείνα τα πλανεμένα πιόνια που τους εμπιστεύονται κ τους δίνουν την Ενεργειακή Δύναμή τους… Εμποροποίησαν τα ιστορικά ονόματα για να τους δίνουν την περιουσία τους τα πλανεμένα πιόνια, έτσι παίρνουν κ Οικονομική Δύναμη… Φτάνουν μέχρι κ σε σημείο να διχάζουν τα πλανεμένα πιόνια μέσα από τις θρησκείες (τις οποίες ελέγχουν δικά τους άτομα, του συστήματός τους), έτσι φανατίζουν τα πλανεμένα πιόνια (στα διάφορα θρησκευτικά παρακλάδια) κ τους φτάνουν σε σημείο μέχρι κ να πολεμάνε για εκείνους που νομίζουν ότι τους προστατεύουν …Τα πλανεμένα πιόνια κάνουν ότι τους λένε εκείνοι που εμπιστεύονται…
    …Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ, είναι δύσκολο κ για εμένα να εξηγήσω αυτό που πιστεύω ότι συμβαίνει…

  2. Προσωπικά έχω υπόψιν ότι υπάρχει κ το HAARP το οποίο μπορεί να κάνει κ τεχνητούς σεισμούς …Φανταστείτε να έχετε ένα μηχάνημα που μπορεί να κάνει σεισμούς κ να περνάτε τους κρυφούς στόχους σας στο κόσμο σαν προφητείες μέσο κάποιον που πιστεύουν…
   Από την άλλη, θα συμφωνήσω με τον Ανώνυμο που αναφέρετε ότι στην αρνητικότητα κ καταστροφολογίες (είναι ένα ακόμα κόλπο του Ελέγχου Μέσο Του Φόβου), κ όλο αυτό επηρεάζει σαν Ενεργειακή Επιλογή Τον Περισσότερων που παρασύρονται από διάφορες παραπλανήσεις …Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, καθώς υπάρχει κ η Τυφλή Αισιοδοξία…
   ————-
   Προφητολογίες κ θεολογίες έχουμε ακούσει ένα σωρό…
   Επειδή πιστεύω στο ότι εδώ κ πάρα πολλά χρόνια κάποιοι παραχαράζουν την ιστορία κ στήνουν τα γεγονότα, φαίνεται ότι θέλουν να πιστεύουμε ότι όλα είναι θέλημα θεού κ διαφορά τέτοια… Δεν επηρεάζομαι από τις προφητολογίες κ τις θεολογίες επειδή πιστεύω ότι είναι ένας τρόπος για να μας πλασάρουν παραπλανητικά κάποια σχέδια τους (αλλά όχι το τελικό στόχο τους), κ ενώ μπορεί να μας λένε κάποιες φορές τι θα συμβεί, ποτέ δεν βγάζουν υπεύθυνους τους εβραίους (που τα στήνουν)… Εκτός από αυτό, μας κάνουν να έχουμε Τυφλή Αισιοδοξία (για να τους εμπιστευόμαστε κ να νομίζουμε ότι είναι σαν εμάς) ώστε να μη βλέπουμε την πραγματικότητα, αυτό μας το κάνουν για να καθόμαστε κ να περιμένουμε το αισιόδοξο (που είναι παραπλανητικό), ώστε έτσι να τους αφήνουμε να εκπληρώνουν τα στημένα απάνθρωπα σχέδια τους (τα οποία δεν είναι για καλό της Ανθρωπότητας) …Πιστεύω ότι οι θρησκείες είναι παρακλάδια του συστήματος (αυτό σημαίνει ότι ελέγχονται από τους εβραίους)…

   Μας διδάσκουν πιπιλίζοντας στο μυαλό μας στο να πιστεύουμε ότι όλα είναι γραμμένα, κ έτσι μας κάνουν για να μας φαίνεται λογικό ότι συμβαίνει …Αυτό μας εμποδίζει από το να σκεφτόμαστε, κ τα αφήνουμε όλα στο να συμβαίνουν…
   Μας διδάσκουν να περιμένουμε να βάλει ο θεός το χέρι του επειδή θέλουν να καθόμαστε κ να τα αφήνουμε τα γεγονότα να συμβαίνουν, περιμένοντας μια παραπλανητική αισιοδοξία, κ έτσι μας κάνουν για να μας απενεργοποιούν από πολλά …Αυτό μας εμποδίζει από το να σκεφτόμαστε, κ τα αφήνουμε όλα στο χέρι τους…
   Μας διδάσκουν να καθόμαστε να σταυρωνόμαστε κ να προσκυνάμε για να μας έχει ο θεός καλά, κ έτσι μας πλανάνε κατά βάθος για να δίνουμε δύναμη στον θεό τους …Αυτό μας εμποδίζει από το να σκεφτόμαστε ώστε να Αφυπνιστούμε, κ παράλληλα μας κάνουν να αφιερωνόμαστε πλανεμένα στον θεό τους Γιαχβέ/Ιεχωβά…
   …Ποιους εξυπηρετεί αυτό…? Για δείτε κ κάτι άλλο…
   Η λέξη Αλληλούια (HalleluJah) είναι εβραϊκή, το Hallelu σημαίνει «Αινείτε (υμνείτε/δοξάστε)», κ το Jah σημαίνει «Γιαχβέ/Ιεχωβά (ο οποίος είναι θεός των εβραίων)» …Δηλαδή, η λέξη HalleluJah σημαίνει «Αινείτε τον Γιαχβέ/Ιεχωβά (υμνήστε/δοξάστε τον Γιαχβέ/Ιεχωβά)»…
   Η λέξη Ιησούς προέρχεται από την εβραϊκή Yesuah κ είναι συντετμημένη μορφή του Yehosuah που σημαίνει «ο Ιεχωβά/Γιαχβέ είναι σωτηρία» …Αλλά στην ουσία είναι σωτηρία μόνο για τους Εβραίους, οι οποίο θέλουν να πλανάνε τις ψυχές των Ανθρώπων στον θεό τους…
   Όποιος θέλει ας ερευνήσει στο διαδίκτυο το «Τι σημαίνει Ιησούς» κ το «Τι σημαίνει Αλληλούια» …Όλα αυτά δεν γίνονται τυχαία κ με αυτό εξηγούνται πολλά…
   Ο Χριστός δεν ονομάζετε Ιησούς (δεν είναι εβραίος, κ δεν θέλει να αποκαλείτε θεός) …Ο Χριστός σε ολόκληρο το σύμπαν είναι γνωστός ως Απολλώνιος (είναι το Όλον Φως, κ είναι Ολύμπια Φωτεινή Δύναμη)…

   Μας θέλουν να πιστεύουμε σε προφητείες κ να περιμένουμε από το εμπόριο σωτήρες… Ότι τα γεγονότα κ να στήνονται από το σύστημα, θέλουν να κερδίζουν την εμπιστοσύνη μας με το να παρουσιάζουν τα σχέδια τους σαν προφητείες (από άτομα που προωθούν από το σύστημά τους), κ έτσι παριστάνουν τους σωτήρες που μας προστατεύουν κ μας δείχνουν εκεί που θέλουνε για να μας αποπροσανατολίσουν (για να μη βλέπουμε τους εβραίους που κρύβονται πίσω από τα σχέδια), κ έτσι μας τραβάνε την προσοχή κ από πίσω μας καίει τα πάντα το σύστημα που καλύπτουν (για να μη βλέπουμε τα πραγματικά τους σχέδια) …Η Αισιόδοξες Προφητείες μοιάζουν περισσότερο με Τυφλές Αισιοδοξίες…

  3. Λοιπον αυτοι οι τυποι πλεον εκτος οτι εχουν καταντησει γελοιοι ,περαν τουτου εκτος απο ψυχακιδες που ευχαριστιουνται με το κακο που θα ερθει…. οι τυποι ειναι και τελειως γρουζουζιδες….ειναι δυνατον συνεχεια μα συνεχεια να μιλουν για δηθεν προφητειες απο το θεο και να λενε συνεχεια για καταστροφες ….αυτος ο θεος τιποτα καλο δεν εχει να δωσει να πια! Ελεος ,οταν ολη την ωρα “μπουρου μπουρου” τοση αρνητικοτητα τοση κινδυνολογια …ε στο τελος αυτο θα γινει!!!Και ξανα ελεος ,ας αφησουν αυτη την χωρα και τον λαο της ησυχους,απο την κωλογλωσσοφαγια τους και την μιζερια τους!!! Βλεπω τον κοσμο καθε φορα που παω στην αμερικη ποσο πιο χαλαρος ειναι,και ποσο πιο θετικα σκεφτεται …(ναι δεν ειναι ολο ο νους στο κακο) και ερχομαι μετα εδω και ειναι σαν να κανω ταξιδι στο χρονο με την οπισθεν …ειναι σαν να ερχομαι στο 1200 μχ …ελεος !!!!!!!!!!!

  4. ΤΟ ΣΚΑΤΑΝΟ ΤΟΥ ΣΚΑΤΑΝΑ ΕΕΕΕ ΚΑΣΤΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ …..ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   1. Τραβα σε κανα ψυχιατρο ουφο με σκουφο να σε δει,αυριο μην κυκλοφορας εξω θα φτασει μεχρι 45 ,κανει κακο στην κεφαλα σου.

  5. Σιγα την πολη , η Αθηνα γκρεμισμα θελει ολοκληρη , σαν εμετος γυρω απο την ακροπολη ειναι , αισθητικως απεχουν παρασαγγας…. αχρειος συνδυασμος και προσβλητικος για τα εναπομειναντα αρχαιοελληνικα μνημεια

  6. Επίσης οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Είμαι σοβαρός προφήτης εγώ δεν είμαι της πλάκας

  7. Ποτέ δεν έχει πει τέτοια πράματα ο άγιος Παΐσιος. Αντ’ αυτού, έχει πει ότι πολλοί τον εκμεταλλεύονταν για να λεν μαλακίες στον κόσμο, ότι τάχαμ δήθεν τα ‘χει πει αυτός και να πουλάν έτσι τις κιτρινοφυλλάδες τους…

   1. Ε εφόσον το λες εσύ έτσι θα ναι!! Αντε τώρα πήγαινε σε καμία παραλία να ανακατέψεις κανένα φραπέ επί ώρες!!

  8. αρκετά πια με τους προφήτες, αφήστε τους αγίους αυτούς ανθρώπους να κοιμηθούν εν ειρήνη, τόση πια κινδυνολογία……………..Ελεος

   1. Σε παγκόσμιο επίπεδο υπάρχει αναβρασμός,κσι εσύ θεωρείς και βρίσκεις απλά κινδυνολογία!!! Τι να πει κανείς!!…

  9. Χίο έχετε ξεφύγει… πολλές μακακιες ..υπερβολικα πολλες.. κρίμα

  10. Οτι να ναι . Και 8 να γινει , η Αθηνα δεν καταστρεφεται ολοσχερως . Η πεινα θα την κανει πολη φαντασμα .

  Comments are closed.