«ΘΑ ΒΟΥΤΑΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΑΣ». – ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ. ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΥΨΩΣΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΠΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟ: «ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ…»

    Κοινοποίηση:
    foto-tsagalas-1

    Μετά τα όσα είπε ο υπουργός Άμυνας για τον ίδιο και τους δύο φίλους του στη Βουλή
    Την έντονη αντίδραση του Χαραλάμπου Τσαγαλά, του ενός εκ των νεαρών που ύψωσαν τη σημαία στη βραχονησίδα Μικρός Ανθρωποφάγος προκάλεσαν τα όσα είπε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος για την κίνησή τους.

    Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας για την κίνηση του Τσαγαλά και των δύο φίλων του είπε μεταξύ άλλων ότι «όταν κάποιος τοποθετεί τη σημαία πρέπει να διασφαλίσει ότι θα την υπερασπιστεί με το αίμα του. Η προβολή της εθνικής κυριαρχίας της σημαίας είναι πράξη που είναι και υπεύθυνος αυτός που την κάνει να έχει τη δυνατότητα να τη στηρίξει.Αλλιώς να έρθει και να πει στον ελληνικό στρατό ότι αποφάσισα με δύο φίλους μου που είναι Πάσχα να τη βάλω τη σημαία, να τους δώσουμε και δύο G3 της εθνοφυλακής να την υπερασπιστούν οι ίδιοι».

    Η τελευταία αυτή αναφορά αποτέλεσε αφορμή για τον νεαρό να κάνει μια ανάρτηση στο Facebook με την οποία καλεί τον υπουργό Άμυνας να «βουτάς τη γλώσσα σου μέσα στο μυαλό σου και μετά θα μιλάς».

    Αποκαλύπτει, δε, ότι ο ίδιος και άλλοι 15 νέοι έχουν δώσει το απολυτήριο στρατού εδώ και αρκετούς μήνες «για να είμαστε επίσημα στην εθνοφυλακή».

    Δείτε την ανάρτηση του Χαράλαμπου Τσαγαλά:

    «ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΜΕΝΕ ΆΚΟΥ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΊΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΗΛΑΚΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΒΟΥΤΑΣ ΤΗΝ ΓΛΏΣΣΑ ΣΟΥ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΌ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΗΛΑΑΑΣ θα έπρεπε να γνωρίζεις λοιπόν τι όπλο θα πρέπει να πάρω στα χέρια μου λόγο της ειδικότητας μου και όχι G3 που ούτε πόσα κιλά ζυγίζει αυτό το όπλο δεν γνωριζεις όπως ισχυρίζεσαι θα έπρεπε επίσης να γνωρίζεις ότι εγώ και άλλοι τουλάχιστον 15 νέοι έχουμε δώσει το απολυτήριο στρατού εδώ και αρκετούς μήνες για να είμαστε επίσημα στην εθνοφηλακι και αποτέλεσμα κανένα διότι είσαι ΆΧΡΗΣΤΟΣ ΟΣ ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΎΝΗΣ και θυμήσου τι έλεγες όταν ηρθες στο νησί μας 11 Δεκεμβρίου γιατί θυμάμαι πάρα πολύ καλά και δεν θες ;-)!!!»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΑΚΡΊΤΕΣ Overrr Overrrrr (γερακι του καμπου)

    2. δεν καταλαβατε, η νεα ταξη πραγματων θελει, την αληθεια ψεμα, κι το αντιθετο, θελει το μαυρο ασπρο, κι θελει απ το αρσενικο και θυλικο, να κανει αρσενοθυλικο!!!!!!
      Δυστυχως συνπατριωτες ολο θα χειρο τερευουν τα πραγματα, οταν το προβλημα ξεκιναει απο το Αγιο Ορος ,κι επεκτεινετε στην ανυπαρκτη Εκλησσια την κρατικη που, Παντρευει το ζευγαρι κι συγχρονως βαπτιζει κι το νοθο
      παιδι τους , τι περιμενεις, τιποτα δεν θα μεινη ορθιο, τωρα που κι το θλιβερο Σ.τ.επικρατειας, αφησε ασυδωτους ολου του λαθρο…….καταλαβαινετε τι θα γινει,
      Ασυδωτους σε ολη την χωρα καταλαβαινετε, τι! προδοσια ειναι αυτη, τι τσιπρας κι σαμαρας, νηπεια ειναι αυτοι
      μπροστα τους…………………….

    3. ΧΙΛΙΑ ΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΦΑΣΚΕΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΜΕΝΟ!!!ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

    4. Είναι απίστευτες αυτές οι δηλώσεις του υπουργού άμυνας, είναι σαν να παραδέχεται ωμά οτι το επίσημο κράτος δεν μπορεί να υπερασπιστεί τη σημαία και την εδαφική κυριαρχία της χώρας και ζητά από τους άλλους άν κανουν κάτι τέτοιο να το διασφαλίσουν οι ίδιοι, και να αναλάβουν αυτοί την υπαράσπιση της χώρας. Και είναι επίσης σαν να λέει οτι καλύτερα να μην φαίνεται η σημαία πουθενά γιατί αλλιώς δεν μπορούμε να την υπερασπιστούμε!!

    5. ρε γαμωτο εχει χαθει η κοινη λογικη., τα παιδια βαλανε την σημαια σε μια βραχονησιδα δικημας, που ειναι το προβλημα, και γιατι λενε οι πολιτικοι οτι προκαλεσαν με αυτη την κινηση τους. επειδη οι τουρκοι αμφισβητουνε ,,εμεις θα υποχωρουμε…..τοτε ας μη βγαζουμε σημαια στα μπαλκονια στην θεσ/νικη ,να βγαλουμε την σημαια απ τον λευκο πυργο ,γιατι τα συνορα της καρδιας τους φτανουν μεχρι εκει.να κατεβασουμε την σημαια στην ακροπολη ,στο συνταγμα ,γιατι η οθωμανικη αυτοκρατορια επεκτηνοταν σε ολη την ελλαδα ….ρε πατε καλα…. και στο φιναλε ρε καμενε προς τι αυτη η ειρωνεια για τα παιδια, για το αν θα υπερασπιστουν την σημαια.αν δεν πολεμησουν αυτοι ποιος θα πολεμησει εσυ……..αυτα τα παιδια οπως κ πολλα αλλα του απλου κοσμακη θα ειναι στην πρωτη γραμμη εσυ που σκατα θα εισαι, παρισι λονδινο βρυξελες .,…….

    6. Ουγκανος συνακοντιστης που γράφει ΚΕΦΆΛΑΙΑ κι ανορθόγραφα. Κλασικός χρυσαλητης στρατοκαυλος και χεστης

      1. Το αντίθετο. Ο ένας μάλιστα έχει στο προφιλ του φώτο του μακαρίτη του Φύσσα.

      2. Εσυ ψαξε να βρεις και να βγαλεις το πακιστανικο αγγουρι απ την φαρδιοκολαρα σου και ασε τα περι στρατου για αντρες συκια χασιστερη.

    7. Μακαρι ωρε λεβεντες να ηταν σαν και εσας η πλειοψηφια των Ελληνων. Αλλα δυστυχως την σημερινη πλειοψηφια μπορεις να τους ονομασεις απλα…ψευτονεοελληνες που απλα ειναι ελληνοφωνοι και τιποτα αλλο. Πως αποδεικνυεται αυτο?? Μα με τα εκλογικα αποτελεσματα εδω και 43-44 χρονια.

    8. ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!
      Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΣΤΟΛΗ ΚΥΝΗΓΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤOP GAN ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ( ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ,
      ΠΟΣΕΣ ΜΙΖΕΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΑ΄ΣΤΑΡΔΑ ΄ ΤΟΥΣ . Η ΚΡΙΣΗ ΗΤΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥΣ . ΧΑΡΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ .

    9. Νασαι υπερηφανος συνελληνα που ξεβρακωσες τα κατακαθια του κ(Υ)νοβουλιου που εχουν δωσει στα μογγολια το μισο Αιγαιο . Αυτος ειναι ο λογος που βγαινουν στα καναλια και σας κατηγορουν .
      Δεν γνωριζω τι σου ειπε το πεσμενο στα τεσσερα ελληνοφωνο καθαρμα , ομως οτι και να σου ειπε , εχει ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια αξια , οσο ο πορδος μια γαιδαρας .

    10. Μπράβο στα παιδιά που μας κάνουν περήφανους!
      Ο άχρηστος ακομβίωτος ούτε τι είναι το G3 δεν ξέρει τρομάρα του και πουλάει μαγκιά εκ τους ασφαλούς στους Έλληνες.
      Με τους τούρκους απέναντί σου να σε δούμε τζογαδόρε …που μας λες ότι τα Ίμια είναι ελληνικά και πας στην Άρτα για να πετάξεις στεφάνι στη θάλασσα στα Ίμια!

    11. Εξαιρετική απάντηση, άμεση,εύστοχη, με πολύ θυμό και οργή.

      Απ την άλλη, ο τρόπος γραφής δείχνει το κάκιστο επίπεδο της σχολικής μας εκπαίδευσης μας ως Ελληνες….. και αυτό, γιατί χρόνια τώρα(με αποκορύφωμα το τελευταίο κυβερνητικό έκτρωμα) οι αισχροί ανθέλληνες πολιτικοί υποβαθμίζουν την Παιδεία μας.Δεν επεκτείνομαι, όποιοι έχουν νου καταλαβαίνουν.

      Συγχαρητήρια στο παιδί αυτό για το Θάρρος του.

    12. ΔΗΛ. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΒΑΡΟ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ “ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ” ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ…G3 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΒΟΛΕΑ!!! ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΧΟΝΤΡΟΚΟΥΡΑΔΟ ΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΟΥΣ??? Α ΡΕ ΠΑΓΑΙΝΕ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!

    13. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ!!!

    14. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΦΥΛΑΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.

      1. Μπράβο σε αυτά τα παληκάρια μας!!!!! Φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση!!!

    15. μπραβο στα παιδια για αυτο που εκαναν τους κακοφανηκε γιατι αυτοι εχουν συνηθεια τα πολιτικα αποβρασματα να την κατεβαζουν την σημαια μας και να λενε οτι την πηρε ο αερας και ενα σωρο ασυναρτησιες επειδη αυτοι ειναι κοτες και προδοτες για μια καρεκλα νομιζουν οτι και εμεις ετσι ειμαστε και λιγα του ειπες φιλε αυτος μονο τις στολες των ειδικων δυναμεων ξερει να φοραει αλλα στην θητεια του την εκανε κοπανα οπως ολοι μεσα στο κυνοβουλειο εκτος απο ορισμενους βεβαια ολοι οι αλλοι την κοπανησαν και τωρα θελουν να κυβερνουν μια χωρα

    Comments are closed.