ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ; ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΡΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡA (BINTEO & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    skopia-xilo

    Στα πρόθυρα εμφυλίου τα Σκόπια.


    Οι εθνικιστές ψευδομακεδόνες του Νίκολα Γκρουέφσκι εισήλθαν στο κτίριο της Βουλής το βράδυ της Πέμπτης και χτύπησαν μέχρι να ματώσει τον Ζόραν Ζάεφ, αρχηγό του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος που συνεργάζεται με τα κόμματα της αλβανικής μειονότητας.
    skopje5-1skopje5skopje4-768x433skopje3skopje2skopje1
    Θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν και άλλοι βουλευτές από τους οργισμένους διαδηλωτές.

    Είχε προηγηθεί η εκλογή του Αλβανού αντιπρόεδρου του DUI, Ταλάτ Τζαφέρι, στο αξίωμα του προέδρου της Βουλής των Σκοπίων με τις ψήφους της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης – SDSM και από βουλευτές της Συμμαχίας των Αλβανών και το Κίνημα BESA, λαμβάνοντας συνολικά 67 ψήφους, ενώ το κόμμα του Νίκολα Γκρούεφσκι δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία.

    Όπως μεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο, τα αλβανικά ΜΜΕ των Σκοπίων μιλούσαν για «ιστορική νίκη», γιατί είναι η πρώτη φορά που ένας Αλβανός πολιτικός εκλέγεται σε μία από τις υψηλότερες θέσεις του κράτους, όπως σημειώνει η «shqiptarja.com».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Eτσι είναι όπως τα λέει ο τραντέλληνας. Όπου μπαίνει το αλβαναριό μόνο για καλό δεν είναι..μαλάκες έλληνες δώστε τους δουλειές..σε λίγο θα δώσετε πολύ περισσότερα.

    2. Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα δεν είναι καθόλου καλό.
      Μετά θα έρθει η σειρά μας!
      Για ποιον λόγο γέμισαν την Ελλάδα με “μετανάστες” ,περισσότεροι εξ αυτόν μουσουλμάνοι ;
      Δεν είναι τίποτα τυχαίο, όταν έρθει η ώρα θα είναι αργά, θα χωρίσουν την χώρα χωρίς να το καταλάβουμε!

    3. Καλα εγραφαν καποια μπλογκ οτι ο Καρατζαφερης ειναι Τουρκαλβανος το γενος Τζαφερη κ το μεταλλαξε σε ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. Ισως ειναι συγγενης του Τζαφερη.Κλαμα τωρα ο Κοντομηνας κ ο Λακης που πονταραν να επενδυσουν στα Σκοπια την πατριδα του Λαζοπουλου

    4. ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ 8Α ΤΟ ΠΩ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ , ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣ8ΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΑΝ8ΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝHΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗ8ΕΝ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ! ΠΑΛΙΑ Ο ΕΧ8ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ , ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑ8ΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΜΕΣΑ , ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !

    5. Είναι ζήτημα χρόνου ο εμφύλιος στα Σκόπια και μαζί του η αποσταθεροποίηση στην ευρύτερη περιοχή. Τον νου σας όμως βλαμμένοι Συριζαίοι κανονίστε να μη γεμίσει η Ελλάδα με Σκοπιανούς πρόσφυγες, θα σας πάρει και θα σας σηκώσει όλους μαζί και εσάς και αυτούς. Τέρμα ποια οι μαλακίες αλληλεγγύης και παπαριάς.

      1. Εδώ γέμισε και συνεχίζει να γεμίζει με νεγροπρεζέμπορες και πακιστανοϊσλαμιστές αυτοί είναι γατάκια.

        1. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΨΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ.
          ΑΝ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ UCK….
          ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ….
          ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.
          ΔΕΣ ΚΥΠΡΟΣ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ.
          ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΡΓΑ η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΔΥΑΛΥΘΕΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΕΔΑΦΙΚΑ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗ.ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ Η…………..ΑΜΕΡΙΚΗ.
          ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ,
          ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΚΥΝΔΥΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

        2. εδώ εχει γεμισει με ναζηδες που παριστανουν και τους πατριωτες

    6. Ψευτομακεδόνες σκοπιανοί από τη μία,σιχαμένοι αλβανοί από την άλλη.Σφαχτείτε μεταξύ σας τώρα μέχρι να διαλυθεί το ψευδοκράτος σας και να μας αφήσετε ήσυχους,βλάκες υποψήφιοι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

    Comments are closed.