NEEΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 19ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑ! TΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ! Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    montelo-koka

    Για την Αθήνα προορίζονταν τα 2,6 κιλά κοκαΐνης που είχε πάνω του το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε δημοσιογράφος τηλεοπτικής εκπομπής, τα κυκλώματα των ναρκωτικών συνηθίζουν να επιστρατεύουν ως «βαποράκια» εμφανίσιμες κοπέλες ώστε να μην κινήσουν υποψίες.

    Το ρεπορτάζ επίσης αναφέρει πως η ίδια δεν έχει ζητήσει ακόμα την συνδρομή του Ελληνικού προξενείου, κάτι που πρέπει να κάνει εάν θέλει να υπάρχουν ελπίδες να εκδοθεί και να δικαστεί στην Ελλάδα.

    «Κάποιοι παλιάνθρωποι την εκμεταλλεύτηκαν»
    Μιλώντας στην εκπομπή ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Μυτιλήνης, Δημήτρης Αλεξίου, μίλησε για ένα απλό παιδί του χωριού. Όπως τόνισε είχε περάσει από διάφορα καταστήματα για να βγάλει μεροκάματο, ενώ είχε και μια σχέση με έναν στρατιωτικό της περιοχής.

    Σημείωσε πως η ίδια δεν είχε δώσει σημάδια για τέτοια δράση, και εξέφρασε την άποψη πως κάποιοι την έμπλεξαν στο κύκλωμα.

    «Έπαθα σοκ όταν διάβασα αυτήν την είδηση. Πριν λίγο καιρό που είχα μιλήσει με τον πατέρα της, αυτό που τον ανησυχούσε ήταν μια σχέση που είχε με έναν στρατιωτικό, και μάλιστα λόγω των αντιδράσεων είχε φύγει από το σπίτι και ζούσε μαζί του. Έχει πέσει θύμα το κορίτσι και πιθανότατα δεν ήξερε τι είναι αυτό που κουβαλούσε».

    Υπογράμμισε πως ο καθένας πρέπει να βοηθήσει όσο μπορεί.

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΝΤΕΛΟ – ΚΟΚΑ: Τα όνειρα της 19χρονης Ειρήνης, το αινιγματικό post και ο γνωστός ποινικολόγος που θα την εκπροσωπήσει – ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    ΘΡΙΛΕΡ με το 19χρονο μοντέλο: Ποιοι την έβαλαν να μεταφέρει κοκαΐνη στην Κίνα! Κινδυνεύει ακόμη και με ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ στις πιο ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ του κόσμου! Τι δήλωσε ο δικηγόρος της! (BINTEO)

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΚΟΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ – ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ – ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 2.5 ΚΙΛΑ «ΑΣΠΡΗΣ» (ΦΩΤΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Εγώ βλέπω έναν άνδρα κι οχι μια γυναίκα .Αραγε μόνο εγώ τους ξεχωρίζω κατι τέτοιους……….?????
      Για ανοίξτε καλά τα μάτια σας…………
      Και η ανάρτηση του : ……( Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένος )…….
      Η ανάρτηση όμως που «γεννάει» υποψίες, είναι εκείνη στο καινούργιο της προφίλ, όπου το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου είχε σχολιάσει με έμφαση ότι «Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένος. Όχι γιατί όλα γύρω μου είναι καλά, αρχίδια είναι.

    2. Εγώ βλέπω έναν άνδρα κι οχι μια γυναίκα .Αραγε μόνο εγώ τους ξεχωρίζω κατι τέτοιους……….?????
      Για ανοίξτε καλά τα μάτια σας…………

    3. όχι και μοντέλο με την φάτσα σαραντάρας

    4. Κρίμα το κορίτσι. Ελπίζω να τους καταδώσει όλους και έτσι και να αποδοθεί δικαιοσύνη αλλά και αυτή να ξεμπλέξει νωρίτερα. Βλέπω ότι οι περισσότεροι είστε αρκετά σκληροί για ένα κορίτσι 19 χρονών που πιθανόν να έχει μπλέξει από τα 16 ή 17. Οπως και να έχει αυτή πληρώνει για ένα κύκλωμα που αποτελείται από επαγγελματίες παράνομους αλλά και πολιτικούς, εφοπλιστές, και ότι άλλο βλέπουμε. Το πιο πιθανόν είναι να είναι η χαζή της παρέας όπως καταλαβαίνετε και είναι κρίμα.

    5. Mην την λυπάστε αριστερών πεποιθήσεων,ελεύθερων ηθών,από το γκασμαδονησι,μαγκια κλανια κλπ κλπ

    6. TΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ….??? ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ Η ΠΟΡΝΑΡΑ….ΗΤΑΝΕ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ….ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ….ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ….ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ…!!!!

    7. Το θέατρο του παραλόγου ζούμε με την πρώτη φορά αριστερά……Μεγάλη κινητοποίηση από τον Έλληνα πρόξενο,και τον πατριάρχη για μια εγκληματία,και έσπευσαν να δουν τις συνθήκες κράτησης της……..

    8. Ας μείνει εκεί το τσουλι να σαπίσει. Όπως αξίζει σε όλους τους διακινητές.

    9. Χαιρετω ολους τους αναγνωστες. Απο εχθες διαβαζω σχολια του τυπου το καημενο το κοριτσι δεν ηξερε,την φουκαριαρα την εμπλεξαν, κριμα και τετοια…
      1ον Δεν ξυπνας ενα ωραιο πρωινο και πας στη αλλη ακρη του κοσμου,χωρις να γνωριζεις τον λογο και γιατι.
      2ον η εν λογω (κυρια για να μην την χαρακτηρισω αλλιως οπως μερικοι την αποκαλουν και συμφωνω απολυτα ετσι οπως την λενε),σαφως και δεν ηταν η πρωτη της φορα,θα εχει κανει τοπικα δρομολογια και με αλλες ουσιες,δεν ξεκινας κατευθειαν απο την κοκα.
      3ον Γιατι να λυπηθω την συγκεκριμενη και την οικογενεια της(που εχουν τεραστια ευθυνη για το καταντημα της κορουλας τους),εφοσον τα ναρκωτικα αν εμπαιναν στην ελλαδα θα προσπαθουσαν να τα προωθησουν με καθε μεσο στα δικα μας τα παιδια και καποια οικογενεια θα νεκροφιλουσε η θα εδινε μαχη να ξεμπλεξει το παιδι της απο τα πλοκαμια της συγκεκριμενης και των φιλων της δολοφονωντας συνομηλικους της για να κανει την ζωαρα της…
      Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους κανενα οικτο σε αυτην και την οικογενεια της,και ευχομαι την μεγιστη δυνατη τιμωρια,να ερθει ελλαδα σε μεγαλη ηλικια,ως παραδειγματισμο και αλλων υποψηφιων (μοντελων) φωστηρων βγαζοντας ευκολο χρημα.
      Αυτα και παλι καλησπερα σας

    10. ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΛΕΟΣ.ΜΕΣΑ ΤΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ

    11. Γιατί να εκδοθεί και να έρθει Ελλάδα? Για να την βγάλει καθαρή μετα απο κανα δυο Χρόνια???..οχι εκεί..οπως έστρωσε να κοιμηθεί…2/5 κιλα ισον ισοβια και όταν λεμε ισόβια εννοούμε ισόβια…θα περάσει καλά με τα τσάκι τσαν πέρα εκεί.

    12. κανονικα εκει που ειναι το αδικημα ειναι και η τιμωρια ..στο Χονγκ Κονγκ. τσιγαρο να καπνισεις στο δρομο ,,,την εφαγες τωρα μου λες κοκα …..ισοβια στο πορνηδιο απτο χωριο ,που ηθελε με μια να λυσει το προβλημα της …εδω μορφωμενα με πανεπιστήμια κοριτσια δουλευουν σε τυροπιταδικα και σε καφε για 300 €….Αν την φερουν εδω θα εχει την τυχη της μεγαλαμπορισσας ναρκωτικων κορη κλεφτοπασοκου δημοσιογραφου …επιπληξη και προτροπη να μην το ξανακανει ,,κΧονγκ Κονγκ. αι να ζητησει συγνωμη …και ΕΞΩ

    13. Εγω λεω να την πλακωσουνε στα χαστουκια εκει στο Χονγκ-Κονγκ να αρχισει να δινει συνεργατες πρωτον και δευτερον να πει ποσες φορες εως τωρα εχει μεταφερει ναρκωτικα ποιες διαδρομες και για ποιους!!Αντε με την αθωα περιστερα σε λιγο θα ζητησετε απο την Πρεσβεια μας εκει να την βγαλει εξω!Μεσα τσουλι!!!Μακαρι να δειχνατε τοσο ενδιαφερον για αλλες αλλους στην ηλικια της που κανουν 2-3 δουλειες του ποδαριου και σπουδαζουν ταυτοχρονα!

    14. ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΘΑ ΠΛΑΓΙΑΣΕΙ ΤΩΡΑ………ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ

    15. ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ . ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ . ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ( ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ) ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΥΣΧΙΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΙΟΙΝΗ .

    16. Η Πατριδα διαλυθηκε εκ θεμελιων και ο κοσμος ασχολειται με τσοκαρα ….
      Εμποριο θανατου εκανε το τσοκαρο και οτι και να της κανουν λιγα θαναι .

    17. Αν αυτη ειναι 19χρονη , ε τοτε πρεπει να ειναι πολυ πολυ μεταχειρισμενη 19χρονη

    18. Εχουμε 21 νεκρους που αφησαν ορφανα ,Χιλιαδες αυτοκτονιες , και θα πρεπει ολοι να στραφουμε προς την αχορταγη κακομαθημενη πορνη που εισηγαγε ναρκωτικα στην Κινα….
      Βρε αι στα μπουντρουμια , και να βγει απο εκει γρια.
      Μας εκανε ρεζιλι το παλιοσκουπιδι.
      Εχουμε και εμεις 19χρονα παιδια….αλλα δεν μοιαζει η φατσα τους για 39 σαν την δικη της..

      1. H Ελληνοορθόδοξη κακία του…κατηχητικού. Κλασσικός Ελληνάρας…

        1. κάνεις λάθος….του κινεζο-κομμουνιστικού κατηχητικού. Σ’ αυτό το κατηχητικό δεν υπάρχει συγχώρεση. Υπάρχει σφαίρα στο κεφάλι ακόμα και για μικρότερα “αμαρτήματα”. Η σκληρότητα δεν ρίναι δικό μας χαρακτηριστικό. Είναι των αριστερών άθεων θηρίων…

    19. Ο καραγκιοζης που βγηκε στο παραθυρο λεει να πεσουν οι γνωστοι με οτι γνωριμιες υπαρχουν, να βοηθησουν το κοριτσι. Σας λεω οτι η Κινα δεν ειναι μπαχαλο σαν την Ελλαδα. Το ανεκδοτο της ημερας ειναι βεβαια οτι η σκονη θα ερχοταν στην Ελλαδα. Πως θα γινει αυτο? Αφου ελεγχονται οι αποσκευες κατα την αναχωρηση στις σοβαρες χωρες. Απλα στην Αιθιοπια βαζουν οτι γουσταρουν στο αεροπλανο. Και με τα καλυτερα ελαφρυντικα, θα φαει γυρω στα 15-20 χρονια, αν και η ποσοτητα δικαιολογει ισοβια

    20. Ολα τα καλα κοριτσια Μυτιληνη ζουν μαζι με τις τσιμπουκλοβιες γιαγιαδες που ταιζουν λαθρομ,εταναστακια,τα Ελληνοπουλα τα βριζουν ,τετοιες γιαγιαδες τι μπουμπουκια θα εβγαζαν????

    Comments are closed.