ΝΕΑ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΈΚΑΝΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ! ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗ «ΚΑΙΕΙ» ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Κοινοποίηση:
erdo193

Νέα τηλεφωνική υποκλοπή «καίει» τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς φαίνεται να εμπλέκεται στη μεταφορά όπλων σε άγνωστες ένοπλες ομάδες στη Νιγηρία με τις Τουρκικές Αερογραμμές.

Συγκεκριμένα, τα όπλα μεταφέρονταν στη Νιγηρία, όπου μαστίζεται από σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ του στρατού και της ισλαμικής ένοπλης ομάδας Μπόκο Χαράμ, ενώ στην ομιλία ακούγεται ο Μεχμέτ Καρατάς, στέλεχος των Τουρκικών Αερογραμμών να λέει στον Μουσταφά Βαράνκ, σύμβουλο του Ερντογάν, ότι αισθάνεται ένοχος για το γεγονός ότι ο εθνικός αερομεταφορέας μετέφερε όπλα στη Νιγηρία.

«Δεν ξέρω για το εάν αυτά τα όπλα θα σκοτώσουν Μουσουλμάνους ή Χριστιανούς. Αισθάνομαι αμαρτωλός», φέρεται να λέει ο Καρατάς.

Η συνομιλία αυτή, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο, ενδέχεται να βλάψει την αεροπορική εταιρεία, η οποία κατά το ήμισυ ελέγχεται από το κράτος, και θέλει να καθιερωθεί στη διεθνή αγορά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλό ρατσιστόμουτρο είναι κι ο “αμαρτωλος”!

    Άρα ο Ερντογάν κάνοντας κατάχρηση εξουσίας χρησιμοποιούσε τον εθνικό αερομεταφορέα ως βαποράκι της παράνομης δραστηριότητάς του.

    Αυτή η συνομιλία του πότε είναι, ξέρουμε;;; Είναι χθεσινή; είναι περσινή; προπέρσινη; Πόσον καιρό την κρατούσαν φυλαγμένη για να την παρουσιάσουν όταν θα υπάρχουν λόγοι που τους εξυπηρετούν;;;

    Ποσοι Τούρκοι πρωθυπουργοί έχουν κάνει το ίδιο ή και χειρότερα και δεν μαθεύτηκε ποτέ γιατί ήταν βολικοί για τα συμφέροντα των ΗΠΑ και τους κάλυπταν;
    Αυτός νομίζετε είναι ο μόνος;
    Είναι διεφθαρμένος, αλλά η αποκάλυψή του γίνεται λόγω σκοπιμοτήτων που δεν έχουν σχέση με την ηθική και την νομιμότητα!

    Γιατί το ένα θέμα είναι ότι ο πρωθυπουργός της χώρας είναι διεφθαρμένος (τι πρωτότυπο) και το άλλο είναι ότι κάποιοι (βλέπε ΗΠΑ) τον άκουγαν και τον ακούν και φαίνεται ότι του έχουν ζητήσει κάτι και δεν το κάνει και τώρα του βγάζουν στην φόρα τις βρωμιές για να τον ρίξουν και να εγκαταστήσουν κάποιον εξίσου ή και περισσότερο βρώμικο που θα είναι όμως πιο πειθήνιος.

    Και δεν ξέρουμε αν τον θέλουν για να βάλει την τουρκία στο ΔΝΤ….
    Γιατί όπως έχουμε δει και από την Ελλάδα οι πορτοκαλί και υποκινούμενοι μαζικοί Γρηγοροπουλοκλαυθμοί κι (που δεν έγιναν εξέγερση) είχαν στόχο ανατροπή του καθεστώτος για να έρθει αυτό που ζούμε τώρα.
    Στην Ουκρανία έγινε ακριβώς το ίδιο σενάριο, με πολλούς Γρηγορόπουλους που τους σκότωναν οι ίδιοι οι αμερικανοκίνητοι σφετεριστές για να κατηγορήσουν τον νόμιμο πρόεδρο και να γίνει αποδεκτός συναισθηματικά από τους πολίτες ο σφετερισμός της εξουσίας.

Comments are closed.