ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΝΤΕΛΟ – ΚΟΚΑ! Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ! ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ Η 19ΧΡΟΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

  Κοινοποίηση:
  19xroni-hong-kong

  Σάλο έχει προκαλέσει στην Ελλάδα η σύλληψη της 19χρονης καλλονής στο Χονγκ-Κονγκ, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, όταν μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι πέραν των προσωπικών της αντικειμένων, κουβαλούσε και 2,6 κιλά κοκαΐνης, αξίας περίπου 307.000 δολαρίων.

  Σύμφωνα με δηλώσεις φίλων της από τη Λέσβο, η 19χρονη Ειρήνη, πριν αποχαιρετίσει τους φίλους της είχε αναφέρει πως φεύγει για σπουδές στην Καλαμάτα ενώ μετά από ένα διάστημα μαθεύτηκε πως κέρδισε έναν διαγωνισμό ταξιδιών.

  Κάποιοι από τους φίλους της από το νησί αμφισβητούν την ύπαρξη του διαγωνισμού με την ονομασία «world star» και υπογραμμίζουν ότι η 19χρονη κοπέλα γνώρισε έναν άνθρωπο και τότε ξεκίνησαν τα ταξίδια της στον κόσμο.

  ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΝΤΕΛΟ – ΚΟΚΑ: Τα όνειρα της 19χρονης Ειρήνης, το αινιγματικό post και ο γνωστός ποινικολόγος που θα την εκπροσωπήσει – ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  Αυτή τη στιγμή κρατείται σε γυναικείες φυλακές ανηλίκων, έξω από το κέντρο του Χονγκ Κονγκ.

  Σήμερα η νεαρή δέχτηκε επίσκεψη από τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ, κ. Ιωάννη Μαλούκο, ο οποίος θέλησε να διαπιστώσει την κατάσταση της υγείας της και τις συνθήκες κράτησής της.

  Η κοπέλα είναι σοκαρισμένη, ωστόσο η υγεία της φέρεται να είναι σε καλή κατάσταση. Παράλληλα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι συνθήκες κράτησής της είναι καλές.

  Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του νεαρού μοντέλου, κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, για την υπόθεση ενημερώθηκε και ο μητροπολίτης Χονγκ Κονγκ και Άπω Ανατολής κ. Νεκτάριος, ο οποίος πρόκειται να αιτηθεί να συναντηθεί με την 19χρονη προκειμένου να της συμπαρασταθεί.

  «Την γνωρίζω ναι, στο ίδιο νησί είμαστε. Ο χαρακτήρας της κοπέλας είναι πολύ τυπικός, στο νησί έδειχνε πολύ κουλ και άνετη… Τώρα που έγινε αυτό, μας ήρθε κατραπακιά στον εγκέφαλο. Από ό,τι μου είχε πει, είχε πάει Καλαμάτα για σπουδές και σε αυτήν την ηλικία είναι ό,τι πιο λογικό. Ήταν πολύ τυπική, ήταν σε ένα μέρος που έβλεπε τα ίδια και τα ίδια άτομα. Τελευταία φορά την είδα δύο μέρες πριν μπει στο πλοίο για να φύγει για τις σπουδές της και μετά μιλήσαμε δυο φορές στο chat του facebook. Έχει φύγει εδώ και περίπου τρεις μήνες με τέσσερις μήνες. Από ό,τι ήξερα και έβλεπα είχε μια ωραία ζωή εδώ. Τώρα δεν ξέρω αν την πείραξε κάτι ή κάποιος και να έπρεπε να φύγει. Πιστεύω πως όλο αυτό το γεγονός το ζει γιατί κάποιοι της έβαλαν αέρα στο μυαλό με μεγάλα πράγματα. Μακάρι να γνωρίζαμε ποιοι μπορεί να την έφεραν σε αυτό το σημείο για να βοηθηθεί το κορίτσι» είπε ένας φίλος της 19χρονης Ειρήνης.

  To κύκλωμα του Χονγκ Κονγκ με τα «βαποράκια» της κόκας

  Η μόλις 19 ετών κοπέλα από τη Μυτιλήνη, κόρη αστυνομικού, αφού πέρασε λίγο από τη Θεσσαλονίκη, κατέληξε στην Καλαμάτα, όπου, σύμφωνα με την τελευταία επικοινωνία που είχε με τους γονείς της, θα σπούδαζε σε ένα ΙΕΚ. Φαίνεται πως στη Βόρεια Ελλάδα προσπάθησε να επιβιώσει κάνοντας τη χορεύτρια σε κάποια μαγαζιά κι όπως λέει το ρεπορτάζ επιχείρησε να κάνει και κάτι φωτογραφίσεις για βιοτεχνίες ρούχων.

  Προφανώς, τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισε να κατέβει στον Νότο. Οι επαφές της με το σπίτι της ήταν σπάνιες. Την τελευταία φορά που την άκουσαν οι γονείς της από το τηλέφωνο τους είπε για το ΙΕΚ. Τελικά, μέσω δυτικής Ευρώπης, βρέθηκε στην Αιθιοπία και από εκεί αεροπορικώς στο Χονγκ Κονγκ, όπου και συνελήφθη με 2,5 κιλά κοκαΐνη στις χειραποσκευές της.

  Ήδη παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα και το μόνο ελαφρυντικό που, όπως φαίνεται, διαθέτει είναι το νεαρό της ηλικίας της.

  Κάτω εκεί στην Κίνα η ανώτερη ποινή που προβλέπεται για τέτοια ποσότητα ναρκωτικών είναι τα ισόβια. Όπως είναι φυσικό, η οικογένεια της κοπέλας βρίσκεται σε απόγνωση.

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΚΟΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ – ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ – ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 2.5 ΚΙΛΑ «ΑΣΠΡΗΣ» (ΦΩΤΟ)

  Τεράστια αγορά για τους ναρκέμπορους, παρά το εξαιρετικά αυστηρό νομικό καθεστώς που επικρατεί

  “Το Χονγκ Κονγκ είναι μια πύλη εισόδου στη σύγχρονη Κίνα, μια πόλη με ειδικό καθεστώς στο πλαίσιο του δόγματος «ένα κράτος δύο συστήματα». Μια δυτικότροπη πόλη με πυκνές διεθνείς επικοινωνίες αλλά και άμεση πρόσβαση στην κινεζική ενδοχώρα, που είναι μια τεράστια αγορά για τους ναρκέμπορους, παρά το εξαιρετικά αυστηρό νομικό καθεστώς που επικρατεί. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο συλληφθέντες ναρκέμποροι στην Κίνα να εκτελούνται με συνοπτικές διαδικασίες. Παρ’ όλα αυτά, με μια ανερχόμενη μεσαία τάξη που πλουτίζει με ραγδαίους ρυθμούς, η Κίνα είναι μια προσοδοφόρα αγορά για την πιάτσα των ναρκωτικών. Δεν προκαλεί, λοιπόν, εντύπωση ότι το αεροδρόμιο της πόλης είναι μια από τις βασικές πύλες εισόδου τέτοιων ουσιών.

  Οι τελωνειακές αρχές του Χονγκ Κονγκ εντόπισαν τους πρώτους επτά μήνες του 2017 έναν τόνο ναρκωτικές ουσίες. Μιλάμε, δηλαδή, για μεγάλες ποσότητες. Είναι ηλίου φαεινότερον πως οι ναρκέμποροι έχουν στήσει έναν μηχανισμό και προτιμούν να χρησιμοποιούν γυναίκες για τη μεταφορά τέτοιων ποσοτήτων, επιχειρώντας να λειτουργήσουν το κύκλωμα με τη μέθοδο του «σμήνους». Στέλνουν, δηλαδή, μέσω συγκεκριμένων και ελεγμένων οδών, όπως η Αιθιοπία, πολλές γυναίκες ταυτόχρονα με ποσότητες γύρω στα δύο κιλά η καθεμία, υπολογίζοντας προφανώς και τις απώλειες.

  Τα κέρδη είναι πολλά και οι αμοιβές ανάλογες, κι αν κάποιος συλληφθεί, τότε ένας γνωστός του θα εισπράξει κάποια αμοιβή. Έτσι λειτουργεί το σύστημα της λαθρεμπορίας εδώ και αιώνες” αναφέρει χαρακτηριστικά ηλεκτρονική εφημερίδα.

  NEEΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 19ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑ! TΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ! Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

  Πριν από λίγες μέρες είχε τραβήξει selfie από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στην Αιθιοπία

  Πάντως, στο προφίλ της στο facebook φαίνεται καθαρά ότι η 19χρονη κοπέλα βρισκόταν όντως στην Αιθιοπία, αφού άφησε ηλεκτρονικό αποτύπωμα τραβώντας μια selfie εικόνα της.

  Η νεαρή κοπέλα από τη Μυτιλήνη τράβηξε την τελευταία της selfie στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στην πρωτεύουσα της Αιθιοπίας, την Addis Ababa το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, σχολιάζοντάς την μάλιστα με την ατάκα «Life is short #enjoy_it».

  modeloNew2

  Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει ήδη δεχτεί 180 likes και έχει σχολιαστεί τρεις φορές ενώ το νεαρό μοντέλο την έβαλε και ως φωτογραφία προφίλ.

  Τα ερωτήματα που δημιουργούνται γύρω από τη σύλληψη της 19χρονης κοπέλας είναι πολλά για το πώς έφτασε ένα κορίτσι αυτής της ηλικίας να μεταφέρει τόση μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και σε ξένη χώρα χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες των πράξεών της.

  Η ανάρτηση όμως που «γεννάει» υποψίες, είναι εκείνη στο καινούργιο της προφίλ, όπου το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου είχε σχολιάσει με έμφαση ότι «Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένος. Όχι γιατί όλα γύρω μου είναι καλά, αρχίδια είναι. Επιλέγω την ευτυχία γιατί η ζωή διάολε είναι πολύ μικρή για να χωρέσει τη μιζέρια», αποσπώντας τον θαυμασμό 40 φίλων της.

  Κόκα, χρήμα, σουσέλ και αμαρτίες. Το δόγμα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» που πήγε περίπατο. Το «Εξπρές του Μεσονυχτίου» της 19χρονης συλληφθείσας στο Χόνγκ-Κόνγκ και η διάλυση μιας κοινωνίας που κυλιέται στο βούρκο. Ξοφλήσαμε σαν Έθνος, με σημείο τερματισμού τον πάτο του βαρελιού

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  29 Σχόλια

  1. τα κοριτσια εδω στην Αθηνα με πτυχια και σπουδες που εχουν στοιχισει σε μας τους γονεις εργαζόμενους μεγαλη στεριση ,,,νοικι σε αλλη πολη φωτα νερα τηλεφωνα εισητηρια πηγαινελα …αγωνιες ….Αυτα τα κοριτσια λοιπον προσπαθουν να επιβιωσουν εργαζομενες σε ζαχαροπλαστεια , σε καφε , σε σουβλατζιδικα ….και μενουν μαζι μας γιατι δεν βγαινει η ζωη με 360 € … Εσυ παλι απο το χωριο ,διαλεξες το δρομο με το κορμι σου προσφορα στον καθε βρωμιαραιο …και σαν να μην εφτανε αυτο εγινες εμπορος του θανατου για αλλους ανθρωπους …Λοιπον η ζωη που ειναι μικρη και πρεπει να την αρπαξεις απο τα αρχ@@δια οπως λες εχει και τα ανάποδα …και αφου ειναι μικρη γρηγορα θα γερασεις στην φυλακη του Χονκογκ ..γιατι εκει δεν εχει λαμογια και παρασκευοπουλους //..

  2. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ , ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ , ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ , ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ , ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ , ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ! Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ , ΟΤΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ! ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ILLUMINATI ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ , ΜΕΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ HEAVY METAL ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΝΑ ΔΙΟΧΕΥΤΕΣΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ , ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ , ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ , ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ , ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ , ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΑΝ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ !

  3. Τωρα το τσουλι θελει να μας πεισει οτι επεσε θυμα…δηλαδη ταξιδεψε μεχρι την αλλη ακρη του κοσμου για να παει μπακλαβα στους κινεζους…ουχαχαχαχαχαχχαα!!!!

  4. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Η ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ! ΤΙΠΟΤΑ,ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΒΥΖΑΙΝΕ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΤΟ ………ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ! ! ! ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ 2,5 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑ – ΚΟΛΑ ; ΠΕΦΤΩ ΑΠΌ………….ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ( ΚΑΝΟΝΑΣ),ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ, ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ……ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ! ! !

  5. Βουλα
   Πιασε και συνεχισε το σουσελ , την φιλη σου δεν θα την ξαναδεις γιατι θα σαπιζει στην φυλακη οσο εσυ θα σαπιζεις απο τα σουσελ χα χα χαα

  6. ΑΧ ΝΑΙ ΚΑΛΕ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΒΓΑΛΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣ…ΛΙΓΗ ΑΧΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΤΙΝΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΚΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ.

  7. Ποια καλονη;;;; ειναι ασχημη σε σχεση με τα πορνιδια που δρουν σε αυτους τους κυκλους
   Αυτη μοιαζει με κουρασμενη 35χρονη ιεροδουλη
   Για αυτο εγινε εμπκρος ναρκωτικων , σαν πουτ@να δεν εβγαζε πολλα.

  8. Αχορταγη πορνη!!!!
   Μερικες τετοιες κανουν τους Ελληνες του Εξωτερικου να ντρεπονται !!!!
   Θα μας βλεπουν σαν τους αλβανους στην Ευρωπη , καχυποπτα…
   Εις θανατον!!!!

  9. Μέσα στις βίζιτες χωμένη ήταν το τσουλί. Στην μπουζού τώρα, να γίνει το πουτ@νάκι χοντρών λεσβιών.

  10. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΑ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

  11. Η μεγάλη και εύκολη ζωή. Την κόκα κούκλα μου που θα την διοχετεύατε? Σε παιδάκια πλουσίων φυσικά. Εδώ στην Αθήνα? Κύριε Κεχαγιόγλου, απαντήστε εσείς παρακαλώ για την πελάτησα σας.

  12. Εκαστος θεριζει οτι σπερνει και οσοι νοιωθουν λυπη για το γυναιο , ειναι απλα σκατοκεφαλοι .
   Τα ναρκωτικα ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ και το γυναιο ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ τον θανατο .
   Ειναι βεβαιως λυπηρον να βλεπεις μια ζωη να καταστρεφεται , ομως γονεις δεν ειχε ;
   Δεν εβλεπαν οτι ειχε παρει αμαρτωλο δρομο που οδηγουσε μαθηματικα σε βουρκους ;
   Και μην πουν μερικοι οτι οι νεοι σημερα δεν ακουν …Το σκυλι και το παιδι οπως το μαθεις .
   Οταν εβλεπαν λοιπον το κοριτσι να ξεβρακωνετε και να δειχνει τον κωλο της σε δημοσια θεα , τι περιμεναν ;

   1. βλέπεις γονείς υποτίθεται μορφωμένους στο φεισμπουκ να σχολιάζουν μες την καλή χαρά τις σέλφι των παιδιών τους που παίρνουν 300 λαικς και μετά δικαιολογούνται ότι τα μεγαλώνουν σωστά και τα παιδιά δεν ακούνε, όταν επιβραβεύεις την ξετσιπωσιά και αφήνεις το παιδί σου να επιδεικνύεται σε χιλιάδες άτομα οπωσδήποτε θα γίνει η στραβή με τόσο λάικ σε πόζες φιλήδονες, η κρίση είναι πνευματική και ηθική, οι Ελληνες δεν θέλουν Χριστό και μόρφωση, δεν ζουν χριστιανικά δεν τιμούν το βάφτισμα δεν εκκλησιάζονται δεν κοινωνούν, δεν εξομολογούνται θέλησαν να γίνουν Ευρωπαίοι, φάτε τώρα μια Ευρώπη και τον πολιτισμό της, από βασιλόπουλα επέλεξαν να γίνουν δούλοι και ζητιάνοι..πλήρης παρακμή, κανένα παιδί δεν διαβάζει, αποβλακώθηκαν όλα με τα κινητά παντόφλες, ας πρόσεχαν οι γονείς που τους αρέσει το παιδί τους να είναι μέσα στην ακτινοβολία, κατά τ άλλα όλοι αγαπούν τα παιδιά τους

  13. Να τη βάλουν μέσα να σαπίσει όπως θα σάπιζαν χιλιάδες παιδιά με τον εθισμό των ναρκωτικών που θα παρέδιδε.-

  14. χαχα ίδια απορία όλοι,σουσέλ, μια μετάφραση κάτι παίζει βρε παιδιά; η σέλφι από την Αιθιοπία δείχνει να απολαμβάνει αυτό που κάνει, ταξίδια κλπ τώρα αν το χει ξανακάνει αυτή θα το πει καθώς και ποιός ήταν ο τύπος που ήταν μαζί της και την έμπλεξε, άρση απορρήτου και θα φανούν όλα, είναι πολύ παρήγορο που ενήργησαν γρήγορα όλοι και θα έχει και τον Μητροπολίτη κοντά της γιατί όταν το συνειδητοποιήσει θα είναι πολύ δύσκολο αφόρητο,μόνο πνευματικά με ανθρώπους της πίστης θα μπορέσει να αντέξει.. κρίμα…μια σταλιά κοπέλα και βιαζόταν να τα ζήσει όλα λες κι η ευτυχία είναι ταξίδια και λούσα..λες κι ήταν κανένα στερημένο παιδί..μεγάλο μερίδιο ευθύνης τεράστιο έχουν οι ψυχικοί εγκληματίες που εδώ και 30 χρόνια έχουν ωθήσει τα κορίτσια και τα αγόρια σ ένα δρόμο με ιλλουστρασιόν όνειρα και πλάνες που το τίμημα για να τα πραγματοποιήσει κανείς είναι από πορνεία και νευρική ανορεξία μέχρι τον πλήρη εξευτελισμό την απελπισία και την αυτοκτονία

  15. Mια απορια : Το σουσελ , τι ειναι ? ναρκωτικο ? ανθρωπος ? Πρωτη φορα το ακουω

   βοηθεια απο το κοινο ?

   1. Τεσσάρων χρόνων παιδάκι να ρωπήσεις ξέρει να σου πεί τι είναι τασουσέλ αλλά τα δυό χέρια και το μυαλουδάκι τα χρησιμοπιόειται μόνο για αναυνιυσμό και για να κολάτε σφραγίδες στις σακολύλες. Τσιμπούγκια χέμρπαλ είναι τα σουσέλ χωρί;ς το χέρπαλ.

     1. Εγώ δεν έχω μπερδέψει τίποτα εσύ δεν ξέρω μήπως ήσουν φύλακα;ς στο ΓΥΕΘΑ τη μέρα που μπήκαν αυτοί οι αναρχικοαληταράδες του Ρουκοβίνα και σας έπιασαν στον ύπνο να χαιδολογιέστε με τα γλωσσίφιλα μεταξύ σαςεκεί στη πύλη πως δεν σας τον ασκούμπησαν κίολας να πιάσετε παιδιά με πίχλα

     2. Συνθηματική λέξη για τον στοματικό έρωτα, και ιδιαίτερα τις πίπες μεταξύ ομοφυλόφιλων στον χώρο της μόδας

  Leave a Response