ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΙΜΑΤΟΣ: Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΗΣ Μ.ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ” ΤΗΝ “ΑΝΩΤΕΡΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Χ.Α” ΜΕ “ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ”- ΣΤΟ “ΣΤΟΧΟ” ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ-ΖΑΡΟΥΛΙΑ”

  Κοινοποίηση:
  antartiko-polis

  Σάλο έχει ήδη προκαλέσει σε όλους όσοι μελετούν τις γεωπολιτικές και μετεκλογικές εξελίξεις στην Ελλάδα(αλλά και τα σενάρια που αφορούν τις εξελίξεις γύρω από τις ζυμώσεις των εγχώριων αντάρτικων πόλης των πιστολάδων και των αρματωμένων αριστερών επαναστατών), το πύρινο και εξαιρετικά σιβυλλικό άρθρο του δημοσιογράφου και ανταποκριτή της εφημερίδας “Έθνος” στην Νέα Υόρκη”( συμφερόντων Μπόμπολα), Μιχάλη Ιγνατίου. Ο έμπειρος και πολυδιαβασμένος δημοσιογράφος που δεν γράφει ποτέ τίποτα τυχαίο αλλά και περιστασιακά ανεπίκαιρο, ουσιαστικά-εάν δεν εκφράζει προσωπικές και θυμικές απόψεις για την εκλογική ενίσχυση της “Χρυσής Αυγής”- προαναγγέλλει ή “προφητεύει”(το ερώτημα είναι τι ικανότητες ενόρασης έχει), άλλου είδους αντιμετώπιση της Ελληνικής Ακροδεξιάς από εξωθεσμικά κέντρα παρέμβασης. Μάλιστα επικαλείται -με εμφυλιοπολεμική διάλεκτο που παραπέμπει σε συνθήκες αιματηρών εκκαθαρίσεων από την οργάνωση “ΟΠΛΑ”** κατά την περίοδο του εμφυλίου- την βοήθεια και την αρωγή του ΚΚΕ για “να τους παλέψει με άλλες διαδικασίες”. Δηλαδή αγαπητέ Μιχάλη, με ποιες διαδικασίες; Τα αυτόματα; Το αίμα; Τα τάγματα εφόδου και τις δολοφονίες αλλά και τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις εντός πόλης από το ΚΚΕ και τις παραφυάδες που ελέγχει; Ελέγχει το ΚΚΕ παραφυάδες και θύλακες ενόπλων; Και πως μπορείς εσύ να το ξέρεις, αγαπητέ Μιχάλη; Εκτός εάν ο φίλτατος και πάντα έγκυρος Μιχάλης Ιγνατίου εννοεί άλλα πράγματα τα οποία προφανώς δεν τα καταλάβαμε, λόγω απειρίας. Εάν όχι, τότε ο Αμερικανικός παράγων(τον οποίο γνωρίζει ο κ.Ιγνατίου, πολύ καλά τόσα χρόνια)έχει έτοιμο το ΣΧΕΔΙΟ Γ από τη στιγμή που έχει ήδη αποτύχει το ΣΧΕΔΙΟ Α(προφυλακίσεις)και το σχέδιο Β(μιντιακή απομόνωση των Ακροδεξιών).

  ***(Η Οργάνωση Προστασίας Λαϊκών Αγωνιστών, γνωστότερη εκ των αρχικών της ως Ο.Π.Λ.Α., ήταν μια ένοπλη οργάνωση, με καθήκοντα ασφαλείας, συλλογής πληροφοριών και εκτέλεσης ειδικών αποστολών, που έδρασε στις πόλεις της Ελλάδας από το καλοκαίρι του 1943 μέχρι το 1947, ήτοι στην Κατοχή, μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου, σκοτώνοντας δοσίλογους, χίτες και ταγματασφαλίτες)

  Διαβάστε το άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου, μήπως δεν καταλάβαμε εμείς καλά:

  “Την περασμένη Τετάρτη επέλεξα να παρακολουθήσω από την τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ τη στημένη συνέντευξη Τύπου της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, όχι από μαζοχισμό αλλά από καθαρά δημοσιογραφικό καθήκον. Διότι μελετώ εδώ και τρία χρόνια τη συγκεκριμένη οργάνωση, διαβάζω για την πορεία των ηγετικών στελεχών της και πρέπει να υπενθυμίσω πως τη χαρακτήρισα κίνδυνο για τη Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή. Ο λόγος του ενδιαφέροντος ήταν το «μπλέξιμο» με τους ναζί ενός νεαρού φιλικού προσώπου, που ερχόμενος στην Αθήνα για σπουδές από το νησί, μετετράπη μέσα σε μερικούς μήνες σε ένα άβουλο άτομο.

  Ενώ ήταν αστέρι στο σχολείο στην Κύπρο, γρήγορα παράτησε τα όνειρά του και έγινε δούλος αυτών των φασιστών, τρέχοντας από εκδήλωση σε εκδήλωση, εγκαταλείποντας τα όνειρά του. Σας ομιλώ από καρδιάς και με όλη την ειλικρίνειά μου. Βλέποντας τα πρόσωπα του Παναγιώταρου, του Κασιδιάρη και της συζύγου του Μιχαλολιάκου είδα αυτούς που έθαψαν (ευτυχώς όχι για πάντα) τα οράματα ενός νέου, που τον μετέτρεψαν για έναν χρόνο σε πειθήνιο όργανό τους. Δεν περίμενα τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του «Εθνους» για να σχηματίσω γνώμη για την εγκληματική Χ.Α. Γνώριζα από πρώτο χέρι…

  Προκαλεί απέραντη θλίψη η διαπίστωση, μέσω της εκλογικής διαδικασίας παρακαλώ, ότι η οργάνωση των ναζί ενίσχυσε τη δύναμή της στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Είναι μια πραγματικότητα και δεν πρόκειται για φαινόμενο περαστικό, όπως συνεχίζουν να υποστηρίζουν τα πολιτικά κόμματα, που με τα λάθη και τις παραλείψεις τους έδωσαν την ευκαιρία στη Χ.Α. να εκμεταλλευθεί την οικονομική κρίση. Τα ανώτερα στελέχη της οργάνωσης δεν είναι πια εύκολοι αντίπαλοι και ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι τα δημοκρατικά κόμματα απαξιώθηκαν στη συνείδηση των πολιτών. Εκτός του ΚΚΕ, που έχει μία σταθερότητα και συνέπεια στις θέσεις του, όλα τα υπόλοιπα κόμματα -με τον έναν ή τον άλλον τρόπο- έδειξαν να «λιγουρεύονται» τους ψηφοφόρους της ναζιστικής οργάνωσης.

  Είναι οι ίδιοι ψηφοφόροι που συνειδητά αυτή τη φορά -όχι από οργή και αγανάκτηση, όπως λέγαμε στις προηγούμενες εκλογές- υποστήριξαν τη Χ.Α., ψήφισαν τους υποψηφίους της και τις ιδέες της. Η Δημοκρατία δεν μπορεί άλλο να αντιμετωπίζει τους ναζί με δημοκρατικούς όρους. Πρέπει να τους παλέψει με άλλες διαδικασίες, διότι δεν έχουν θέση στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία. Τόσο απλά…”

  Μετά το άρθρο που ήδη θα έχει κι άλλες αντιδράσεις, σκληρή ήταν ήταν η απάντηση της Χ.Α: “Ο γνωστός υβριστής της Χρυσής Αυγής από τις ΗΠΑ, ο οποίος είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα παπαγαλάκια του συστήματος καταφέρθηκε για ακόμα μια φορά κατά των Ελλήνων Εθνικιστών. Τυφλωμένος από εμπάθεια και μίσος κατά του Λαϊκού Συνδέσμου ο εγκάθετος “δημοσιογράφος” δεν δίστασε να καλέσει σε νέες εκτροπές, βίας και τρομοκρατίας κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. Δεν διστάζει μάλιστα ο αμερικανομπολσεβίκος να εκθειάσει το “αντισυστημικό” ΚΚΕ για την πάγια πολεμική του κατά της Χρυσής Αυγής”.

  Απάντηση στον Μιχάλη Ιγνατίου αναμένεται να δημοσιοποιήσει εντός της ημέρας και ο “θεωρητικός” της Πατριωτικής Δεξιάς, καθηγητής Χρίστος Γούδης, την οποία αναμένουμε με ενδιαφέρον.

   

  Σκληρή επίθεση της Χ.Α στον “αμερικανομπολσεβίκο” Μιχάλη Ιγνατίου: “Ποια είναι τα παράνομα μέσα με τα οποία καλεί το ΚΚΕ να πολεμήσει τη Χρυσή Αυγή και την ηγεσία της;”

   

   

  ΕΚΤΕΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ” ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

   

  May 27, 2014 @ 18:11

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  80 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙΔΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣ ΤΟΥΣ

  2. Σωστα. Πρεπει να ξαναιδρυθει η Ο.Π.Λ.Α. και να αρχισει να παιρνει κεφαλια ταγματασφαλιτων. Θα ξεκινησει πρωτα απο τους σωφρονιστικους υπαλληλους και μετα βλεπουμε.

   1. Προς το παρόν ο Ιγνατίου θα φάει μήνυση και θα δώσει εξηγήσεις στο δικαστήριο.
    Δεύτερον ταγματασφαλΗτες είναι η ΟΠΛΑ και τρίτον Ποιος σου είπε ότι αν γίνει κάτι τέτοιο ταγματασφαλητάκο, δεν θα τους πάρουν τα δικά τους κεφάλια;
    Νομίζεις ότι εσύ θα κάνεις το βαρύ κι οι άλλοι θα σε κοιτάνε;
    Κανεις λάθος. Αν ξέρουν τι λέει ο Αθανασίου στο κινητό έχουν τον τρόπο να βρουν και το σπίτι σου….
    Για αυτό κόψε τις μπούρδες γιατί διαπράττεις ποινικό αδίκημα.

    1. Ταγματασφαλητης εισαι και φαινεσαι. Με απειλεις? Για ελα αμα σου βασταει εξω απο το σπιτι μου φασιστομουτρο. Σε περιμενω. Εχεις αρχιδια να ερθεις?

  3. Διαβάζω το άρθρο του Ιγνατίου και προσπαθώ να καταλάβω σε ποιό σημείο καλέι σε ένοπλη δράση το ΚΚΕ κατά των νεοναζί…
   Η μόνη φράση που αναφέρεται στο ΚΚΕ είναι η εξής:
   “Εκτός του ΚΚΕ, που έχει μία σταθερότητα και συνέπεια στις θέσεις του, όλα τα υπόλοιπα κόμματα -με τον έναν ή τον άλλον τρόπο- έδειξαν να «λιγουρεύονται» τους ψηφοφόρους της ναζιστικής οργάνωσης.”

   Το συγκεκριμένο χωρίο στηλιτεύει την ψηφοθηρία των αστικών κομμάτων. Ούτε για ένοπλη δράση καλεί ούτε για τίποτα.

   Συμπέρασμα: Το άρθρο είναι προβοκατόρικο και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις. Δεν ξέρω αν η ηγεσία των νεοναζί ετοιμάζεται να “θυσιάσει” κάποιο στέλεχος/μέλος της νεοναζιστικής οργάνωσης (όπως έκανε την 1/11/2013 με τα 2 μέλη της που έγιναν κιμάς για να ξεχαστούν οι δικές της πομπές) και να το χρεώσει στους ΚΚΕδες (μάλλον το ΚΚΕ είναι ο πραγματικός τους εχθρός και όχι τα κόμματα του “δημοκρατικού τόξου” – ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κτλ.).
   Όμως, το ΚΚΕ έχει καταδικάσει κατ’επανάληψη την ατομική τρομοκρατία και είναι θιασώτης του μαζικού πολιτικού αγώνα κατά του φασισμού και στοχεύει στην απομόνωση των φασιστικών στοιχείων, που δηλητηριάζουν το λαό της Ελλάδας και αργά ή γρήγορα θα τον οδηγήσουν σε εμφύλιο, όπως ακριβώς έγινε με τους νεοναζί στην Ουκρανία.

   1. Και ποιος σου πε ρε γκαιμπελίσκο πως τα παιδιά που χάθηκαν δε τα χει χρεωθεί το ΚΚΕ? Η γρια κανελη δεν εβγαινε στο βημα της βουλής και προέτρεπε στον αφανισμό μας? Ντροπή σας ρε απολίτιστοι, μια ζωή σπάτε συμφωνίες γιατι είστε ψυχοπαθείς. Πριν τον εμφύλιο πάλι τα χαμε συμφωνήσει αλλα όχι επρεπε να σφαχτούμε γιατι… χωρίς γιατί απλά έτσι γιατι σας τη καύλωσε. Τώρα πάλι έχουμε συμφωνήσει να κινηθούμε στο πλαίσιο της δημοκρατίας αλλα όχι πάλι καλείτε τους ταλιμπάν σας σε ιερό πόλεμο. Ιερο και όσιο δεν έχετε ρε αγράμματα κτήνη. Μας έχετε τρελάνει τόσο με τα καμώματα σας που μας κάνατε και προφήτες. Να εμενα ας πούμε, ήρθε χθες ενας άγγελος και μου πε πως η δευτέρα παρουσία θα ρθει όταν ενας κομμουνιστής κρατήσει το λόγο του. Αιντε ξεφτιλες

   2. Το άλλο χωρίο όμως αγαπητέ υπονοεί την μη δημοκρατική αντιμετώπιση ( ποια λες να είναι αυτή ; ) από κάποιους που προτρέπει να αναλάβουν δράση! Δεν ισχυρίσθηκε κανείς πως οι τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη , των πυρήνων και των άλλων συναφών οργανώσεων είναι μέλη του ΚΚΕ , αλλά δεν είναι και συμπαθούντες της κεντροδεξιάς ! Εμφορούνται από αριστερές και ακροαριστερές ιδέες ! Ήδη δολοφόνησαν δυο και άφησαν ανάπηρο τρίτο Έλληνα γιατί κάποιοι από τα ΜΜΕ υπονόησαν λύσεις, μετά την δολοφονία του Φύσσα , όμοιες με αυτές που υπονοεί ο κ. Ιγνατίου ! Το άλλο χωρίον λοιπόν είναι : Η Δημοκρατία δεν μπορεί άλλο να αντιμετωπίζει τους Ναζί ( αυθαίρετη ονομασία των εθνικιστών ) με δημοκρατικούς όρους ! Πρέπει να τους παλέψει( επεξήγ.: να τους κτυπήσει , να τους εξολοθρεύσει εννοεί αλλά το λέει συγκαλυμμένα ) με άλλες διαδικασίες ( επεξήγ.: όχι δημοκρατικές , όχι με αντιπαράθεση ιδεολογική με επιχειρήματα , ίσως με στυλιάρια, ρόπαλα , όπλα γενικώς ), διότι δεν έχουν θέση ( επεξ. : οφείλουν κάποιοι να τους εξαφανίσουν ) στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία!!! Τα χωρία αυτά , όπως τα ονομάζεις , δεν τα αναφέρεις καθόλου ! Μάλλον ο κ. Ιγνατίου , που κόπτεται να ερμηνεύσει κατά το δοκούν και εκ του μακρόθεν την άνοδο της ΧΑ , ( με τα εισοδήματά του ακέραια στην ευημερία της Νέας Υόρκης , μακρυά από την πλέμπα και την φτωχολογιά των πληγέντων στην Ελλάδα και στην Κύπρο ) έχει δικούς του λόγους να επιδεικνύει την υπέρ δημοκρατικότητά του ( είναι και της μόδας η πλειοδοσία λες και ψάχνουν το ρεκόρ για το Γκίνες σαν μιλούν για την ΧΑ ), που στην πορεία των σκέψεών του καταλήγει στην άρνηση της Δημοκρατίας , με την υιοθέτηση ακραίων λύσεων που μόνο ο Ναζισμός και ο Σταλινισμός εφήρμοσαν για τους αντιπάλους τους ! Οφείλει να εξηγηθεί ο κ. Ιγνατίου και όχι να απαντά στο blog του σε όσους ζητούν διευκρινήσεις , πως δεν απολογείται σε ανώνυμους και να τον ρωτούν με το πραγματικό τους όνομα ! Έχει την πεποίθηση πως αυτοί που απειλεί με εκκαθάριση , πρέπει να επιδεικνύουν αντριωσύνη και λεβεντιά να μιλούν μαζί του , βλακωδώς , θαρραλέα και επωνύμως…..

  4. αυτός ο προδοτακος διδάχτηκε καλά στην Αμερική! καλεί άλλους να κάνουν κάτι.. ο ίδιος ως άνανδρο υποκείμενο κοιτάζει από μακριά! μολών λαβέ ρε χέστη αν πιστεύεις αυτό που λες άντε να το κανεις μονος σου κλανιαρικη μαϊμού!!

  5. το μορφωμα του κκε να βγει εκτος νομου …………για να πανε οι ψηφοι στο ξυριζα αντε να τελειωνουμε με τους λατρεις του κιμ γιονγκ της β. κορεας του δολοφονου κουμμουνιστη παρανοικου εγκληματια.

  6. Ότι τους παρακρατικούς θα τους βρούμε σε χαντάκια είναι δεδομένο. Απλά το σόι του Δρακουμέλ ετοιμάζει και τις δικαιολογίες, τώρα που σάρωσε στις εκλογές (πτώση Σαμαρά, άνοδος του αποκόμματος τους ΧΑ και νίκη του κουμπάρου Μαρινάκη με τη συνεισφορά των υπαλλήλων νεοναζί που στο δήμο είχαν μισό ποσοτό από την περιφέρεια!).

   Δεν θα στεναχωρηθεί κανένας βέβαια, όταν τα αφεντικά φολιάσουν τα συστημικά σκυλιά τους.

  7. Αυτό το κάθαρμα με αυτά που έγραψε έπρεπε να είναι στον εισαγγελέα. Γιατί προφανώς κοιτάει να ρίξει το φταίξιμο στο ΚΚΕ για κινήσεις που ενδεχομένως θα κάνουν οι κωλο-Αμερικάνοι!

   1. Οι Αμερικανοεβραίοι πιο σωστά που είναι οι τιμωροί του εθνικισμού όλων των άλλων , αλλά φανατικοί εθνικιστές οι ίδιοι…..

  8. Αντε μωρη τουρκοκυπρια κονσιτα τραβα να σε γ.. οι μογγολοι που σου αρεσει.και ασε εμας να ψηφιζουμε στην ελλαδα οτι θελουμε. τραβα να σωσεις το σπιτι σου που στο γ.. τουρκοι

  9. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ; Η ΝΔ – ΠΑΣΟΚ Η ΕΛΙΑ ΠΟΥ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕKΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΜΙΖΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ; ΠΟΥ ΕΚXΩΡΗΣΑΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΜΕΧPΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ

  10. ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ…ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΧΑ ΕΤΣΙ…500,000 ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ; ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΓΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ

  11. Οταν καταπέσει οριστικά η σκευωρία κατά της Χρυσής
   Αυγής και λάμψει η αλήθεια

   το πραγματικό ποσοστό της ΧΑ δεν είναι το 9,4%. Η ΝΔ έδωσε αγώνα επιβίωσης τον τελευταίο χρόνο με κάθε ανήθικο και παράνομο μέσο ώστε να καταφέρει να περιορίσει το ποσοστό της ΧΑ από το 15-16% σε 10%. Ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου για την ΝΔ και εν μέρει τα κατάφερε χάρις στους εκβιασμούς, στην 24ωρη προπαγάνδα σταλινικού τύπου, τις διώξεις, τις φυλακίσεις . Αλλά πήρε μόνον παράταση ζωής. Η ΝΔ είναι διασωληνωμένη και περιμένει το μοιραίο. Στις προσεχείς βουλευτικές λογικά θα επανέλθει κάπου στο 15% ο Λαικος Συνδεσμος με την οριστική διάλυση της σκευωρίας και τον εξευτελισμό Σαμαρά.

  12. 28/05/2014 at 2:19 ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ STATE DIPARTMENT ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ.

   αυτο που εγραψε ο φιλος ειναι το ζητουμενο απο τους ξενους επικυριαρχους , λοιδωρουν λασπολογουν ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ . Σας διαβεβαιω κυριες και κυριοι αναγνωστες του site οτι αυτη ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.

  13. Απαράδεκτε μισθοφόρε της ΝΤΠ και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, όργανο των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, οι οποίες βρίσκονται επί σειρά ετών σε αγαστή συνεργασία με τους δουλοπρεπείς κυβερνώντες ετούτο το Έθνος,με αναγκάζεις να γίνω υπερασπιστής της ΧΑ.
   Αμερικάνικο απολίθωμα, ο Παναγιώταρος, ο Κασιδιάρης και οι λοιποί ΧΑ έθαψαν τα οράματα των νέων μας; Δεν τα έθαψε η πολιτική των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων; Δεν τα έθαψαν οι μειοδότες πολιτικοί που υπέγραψαν (μοναδική περίπτωση χώρας)την εκχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας; Δεν είναι αυτοί που φτωχοποίησαν το λαό μας και πηδάει από τα μπαλκόνια;
   Eλεεινέ προπαγανδιστή των εξωθεσμικών συμφερόντων, ασχολήσου με τα συζυγικά προβλήματα του ζεύγους Ομπάμα και άσε εμάς να λύσουμε τα προβλήματα του οίκου μας.

  14. Πρεπει να εξαυλωθει το καρκινωμα της ΧΑ πριν κανει μετασταση.
   Γρηγορα Ελληνες γα..μηστε τους διαστρεβλωτες της ιστοριας και των ηρωων μας.Εξαυλωστε τους με καθε μεσο και με λυσσα.

   1. Ποιος είναι δηλωμένος φασίστας; Αυτός που το δηλώνει μόνος για τον εαυτό του ή αυτός που κάνει δηλώσεις για τους άλλους και θεωρεί ότι δικαιούται να αποφασίζει για το δικαίωμά τους στην ζωή;

   2. πες στη γυναίκα σου να κανει κανα εμβόλιο γιατι δε τη βλέπω καλα

   3. Γειά σου ρε δημοκράταρε , αρχιφασίστα εσύ εγκληματία , που κατηγορείς τους άλλους για φασισμό! Όταν επί χούντας οι χουντικοί σας έλεγαν μιάσματα λόγω των ιδεών σας και σας απέκλειαν εξορισμένους στα Μακρονήσια , για να μην μολύνετε ( αυτό λες και εσύ για τους χρυσαυγίτες με τον όρο καρκίνωμα ) τους υγιείς εθνικόφρονες , εσείς παραπονιόσαστε για την στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων σας και της ελευθερίας σας ! Εσύ δημοκράταρε ξεπερνάς τους χουντικούς φασίστες ,ζητώντας και τον θάνατο των εθνικιστών συμπατριωτών σου ! Και Σταλινικός και αρχιφασίστας εγκληματίας ! Έμπλεξες τα μπούτια σου κακομοίρη ….

  15. Παιδια μη το κουράζουμε. Ειχα χθες μια ανταλλαγή email με τον ιγνατίου και κατανόησα πλήρως τι παίζει με το άτομο. Δεν ξέρω αν είναι πρακτωρας γενικά η οτιδήποτε αλλα αυτό σίγουρα δεν εχει καμια επιροή στη περιπτωση αυτή. Ο τυπος πραγματικά και με πάθος πιστεύει πως τα μέλη και ψηφοφόροι της χα, ευθυνόμαστε για την τραγωδία της κύπρου. Ο άνθρωπος εχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα απο τα βιώματα της παιδικής του ηλικίας. Δεν είναι σωστό να τον βρίζουμε

   1. Ο/Η Θα το κουράσουμε Γιάννη, θα το κουράσουμε γιατί δεν ξέρει πια τι λέει! λέει:

    Ευθύνονται για την τραγωδία της Κύπρου άτομα που δεν είχαν γεννηθεί ή ήταν παιδιά ή έφηβοι;;;;;
    Τις έχει κάψει τις φλάτζες, έτσι;
    Την Κύπρο την πούλησε ο Καραμανλής από το ’58, όταν ερχόταν σε επαφές με την CIA προκειμένου από υπουργός δημοσίων έργων να διοριστεί πρωθυπουργός από το παλάτι. Δεν το λέω εγώ. Το λένε τα αρχεία της CIA! Και να δεις πώς το είχε πει…. ότι θα την πουλήσει “Με τιμή”. Ναι! η τιμή ήταν η πρωθυπουργία κι η πολιτική καριέρα.
    Άξια η πώληση.
    Και τώρα έχουν πετάξει το προσωπείο και πουλάνε και Ελλάδα και Κύπρο στα καλάθια της προσφοράς.
    Και κατηγορεί την χρυσή αυγή; και τους ψηφοφόρους της; Δεν ντρέπεται λιγάκι;
    Πόσον ετών είναι ο Κασιδιάρης; δεν είχε γεννηθεί καν και φταίει; Οι υπόλοιποι πρέπει να ήταν έφηβοι.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;;;; ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ;
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΤΡΟΜΟπαραΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΣΤΟΣ;;;;

    Δεν είναι ένας οποιοσδήποτε από μας που λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας! Είναι δημόσιο πρόσωπο κατά έναν τρόπο.
    Αν έχει προβλήματα να παέι να τα λύσει. Αλλιώς θα αποκτήσει κι άλλα προβλήματα αν συνεχίσει έτσι.

    1. Δε λεω πως πρέπει να συνεχίσει να εκστομίζει τετοιες σαπίλες και φυσικά αν γίνει το κακο, που θα το χει προκαλέσει, θα πρέπει να δικαστει για ηθικη αυτουργία. Απλα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και σας λέω αξιοτιμοι δικαστές πως ο άνθρωπος δεν έχει σωας τας φρενας και θα πρεπε να καταλήξει στην ψυχιατρική πτέρυγα. Αυτό μονο

   2. Η ΧΑ δεν υπηρχε τοτε με την κυπρο και αν το θετει ετσι γιατι δεν μιλα για το τωρα που κανουν στην Κυπρο τωρα τι ειναι διαφορετικα

  16. ¨Τι θα πει ο Ιγνατίου οταν θα γίνουν πράξη οι ευχές του και χάσει την Ζωή του Ο γιός του φίλου του ;

  17. Μαγκες. Ο Ιγναντιου, δεν ειναι μονο ενας ελληνοφωνος αμερικανοτσολιας. Ειναι και παιδι της ΑΧΕΠΑ.

   Ποιοι ειναι μεσα στην ΑΧΕΠΑ και τι παρασκηνιο κατεχει αυτος ο ‘εναρετος’ δηθεν φιλοελληνικος οργανισμος;;

   Ποιες ειναι οι σχεσεις, μη επισημες βεβαια, με διαφορα καλα παιδια των σιωνιστων;;

  18. Η ΣΤΕΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ.

   ΕΓΩ ΞΈΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ’ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΒΟΥΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΕΤΡΕΧΑΝ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΣΑΝ ΤΑ ΓΥΦΤΑΚΙΑ, ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΙΕΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ, ΚΙ ΕΝΩ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΜΕΝΑΝ ΠΑΡΑΤΑΙΡΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΧΑΪΒΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.
   ΞΕΡΩ ΤΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΚΕ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο “ΑΓΩΝΑΣ” ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
   ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ. ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΑ ΖΩΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ.

   ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ. Ο
   ΥΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΒΟΥΛΑ ΟΡΓΑΝΑ.
   ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΙΓΝΑΤΙΟΥ;;;;

   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΚΕδες ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ “ΦΥΤΑ”, ΑΡΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ!

   ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ;;;; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ; ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ;
   ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ;
   ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΝΑΖΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ! ΚΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ, ΟΧΙ ΕΓΩ!
   ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΑΖΙ, ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑΖΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑΖΙ.

   Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
   ΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
   ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑΖΙ, ΙΓΝΑΤΙΟΥ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ, ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

   Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΙΓΝΑΤΙΟΥ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ.
   ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.
   ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΥΡΑΝ, ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ”¨ΦΑΣΙΣΤΙΓΝΑΤΙΟΥ.
   ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ;
   ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
   ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ;

   ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ “ΔΕΞΙΟ ΤΟΜΕΑ” ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ;

   ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΣΚΥΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ;

   Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ.

   Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕ ΕΧΕΙ ΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

   ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΩΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ “ΦΥΤΟΥ” ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

   Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ.
   ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ, ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.

   …ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.
   ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ SCUMBAG.

   ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ STATE DIPARTMENT ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ.

   1. Επιτρεψε μου να κανω μια νομιζω ευστοχη, επισημανση.

    Φιλε, με το χωρις ψευδωνυμο, δεν φαινεται να εισαι ενας απλος σχολιαστης…….Οχι οτι εχει καμια διαφορα, απλα μια εντυπωση που βγαινει απο το σχολιο σου. Εντυπωση, ενασχολησης με προσωπα και πραγματα….

    απλα αυτα τα γραφω διοτι δινει καποια αλλη χροια το δικο σου σχολιο, στο συκγεκριμενο αρθρο !!

    αυτα….και σε περιπτωση που δεν δημοσιευτει το σχολιο, κατανοω απολυτως.

    1. @ eksothen
     Κι όμως είμαι ένας απλός σχολιαστής!
     Είμαι ό,τι κι εσύ.
     Αυτά που έγραψα πιο πάνω είναι ό,τι μου βγήκε αυθόρμητα διαβάζοντας το παραλλήρημα του Ιγνατίου.
     Δεν ξέρω τι χροιά δίνει. Αλλά όταν λέει ότι ξέρει ένα παιδί που κατά την δική του γνώμη έγινε “άβουλο όργανο” επειδή περνάει τη φάση του, η οποία πιθανόν είναι η αντίδραση στον δια της βίας αφελληνισμό που επιχειρείται και για αυτό πρέπει το ΚΚΕ… λες και το ΚΚΕ είναι τι ακριβώς; τι υπονοεί; ότι το ΚΚΕ είναι ένοπλη οργάνωση που σκοτώνει κατά παραγγελία διαπλεκόμενων με τις ΗΠΑ δημοσιογράφων;

     Είναι δυνατόν να καλεί κόμμα να διαπράξει δολοφονίες; Εδώ είναι πρόσκληση για φόνο αυτών που δεν είναι αρεστεί στο καθεστώς εντός κι εκτός Ελλάδος! Είμαστε στα καλά μας; Έχουν ξεφύγει δεν το βλέπεις;

     Όλα όσα έγραψα είναι γνωστά σε όλους. Τίποτα δεν είναι κρυφό. Ούτε για τον δεξιό τομέα ούτε για τον Τσαλικίδη ούτε για το τι γίνεται στην Συρία, ούτε για το τι γίνεται στα πανεπιστήμια, ούτε το πώς έχει αντιμετωπιστεί η χρυσή αυγή. Αυτοί που δεν δεχόντουσαν να άρουν την ασυλία της Αποστολάκη για να αντιμετωπίσει τα δικαστήρια του πρώην συζύγου της που δεν τον άφηνε να δει το παιδί του, έχουν κάνει πόλεμο με όλα τα μέσα εναντίον της χα. Μόνο τον χριστόδουλο ξηρό δεν έχουν βάλει ακόμα να τους σκοτώσει.
     Οι βουλευτές της ΧΑ είναι οι μοναδικοί που τους αφαιρέθηκε η αστυνομική φρουρά αλλά και ο προσωπικός οπλισμός. Γιατί λες ότι έγινε αυτό; Την απάντηση σου την δίνει ο Ιγνατίου που φαίνεται ότι είναι άλλη μια φωνή του βαθέως συστήματος.

     Τα πάντα είναι γνωστά. Απλά τα αράδιασα όπως μου ήρθαν.

     1. Αδερφε, δεν αφηνω υπονοιες, απλα μου αρεσε στο αυθορμητο σου σχολιο που μεν απλο αλλα, το timming, η αισθηση, το ρεζουμε που εβγαλε, ηταν διανα.

      “…έχουν κάνει πόλεμο με όλα τα μέσα εναντίον της χα…..”, σωστο και θα προσθεσω κατα επεκταση ο πολεμος ειναι ενατια στην Ελληνικη κοινωνια.

      Απλα η χρυση αυγη ειναι ο ‘μπροσταρης’ αυτος που ‘τρωει’ πρωτος τα λακτισματα του ανθελληνικου συστηματος, και μαλιστα σε κοινη θεα. Απο μισελληνες απο υπουλους εχθρους….

      Το λεω εδω και πανω απο χρονο. Η χρυση αυγη ειναι ο πολιορκητικος Κριος…. ΜΑΣ…

   2. συμφωνω απολυτα με τον παραπανω, ειμαι 49 ετων και ολοι ξερουμε οτι “φυτα” αποκαλουμε τους κομουνιστες εδω και πολλα χρονια. θυμαμαι μαλιστα κι ενα στιχο του πανουση ειρωνικο: εχει γεμισει η επανασταση βλεννοροια κομουνιστες την εχουν κλεισει στα φυτωρια. τωρα οτι σπρωχνουν τον κοσμακη να φαγωθει, αυτο παντα γινοταν και σε πολλα εθνη εκτος του ισραηλ. ποιος ξεκινησε τον συμμοριτοπολεμο στην ελλαδα; οι ναζι; αλλη ιστορια διαβαζουν οι ελληνες και αλλη οι κομουνιστες; το κουφο της υποθεσης ειναι οταν πηγε ο τσιπρας στη μυτιληνη επιασε στο στομα του το στρατη μυριβηλη. δεν γνωριζει βεβαια ο πιτσιρικος τι αποψη ειχε ο μεγαλος αυτος λογοτεχνης για τον κομουνισμο.

  19. Συμφερει στο ΣΥΣΤΗΜΑ ( ΝΔ- ΠΑΣΟΚ) να βαλει τους ” κομμουνιστες” να φαγωθουν με τους χρυσαυγιτες. Για να ερθουν βεβαια οι ψυχασθενεις ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ μετα και να παραστησουν τους σωτηρες της Ελλαδος !! Οι αριστεροι σας εχουν καταλαβει ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ και θα ” φανε” εσας , οχι τους χρυσαυγιτες ψηφοφορους και πλανημενα μελη που τωρα βρισκονται στην Χ.Α

  20. Άστο ρε μπαγλαμά Ιγνατίου. Πρακτοράκι της πούτσας.
   Αν ψάχνεσαι για “Χρυσαυγειάδα #2” τότε λυπάμαι, θα αργήσεις…..

   Να σε πω ρε τιτάνα της Δημοκρατίας: Θα γίνει ποτέ η δίκη των βουλευτών και στελεχών της Χ.Α. ή θα τους έχετε προφυλακισμένους επ’ άπειρον;

   Είσαι και ανταποκριτής στις ΗΠΑ. Λες και θα γινόντουσαν ποτέ εκεί τέτοια πολιτικά καραγκιοζιλίκια όπως εδώ. ΟΥΣΤ ΡΕ….

  21. ΜΩΡΗ ΛΟΥΜΠΙΝΑ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΣΥ ΑΠ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ..ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ Κ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ..ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ.αν ειναι καποιοσ να αντιμετωπιστει με βια εισαι εσυ κ το συναφι σου προδοτη.στεφανε υπερβολικοσ ο τιτλοσ μη δινεισ αξια σε ρουφιανουσ.

  22. Πρώτον:
   αισχρό τέτοιοι προδοτικοί νοσταλγοί εμφιλίων και αναπαραγωγή τέτοιων άρθρων και δημιουργια κλίματος

   και κατα δεύτερον, το ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΚΚΕ Α.Ε. το ρωτήσατε αν θέλει να κουνήσει την ουρά του που βρωμάει?
   οι τύποι είναι κομπάρσοι του συστήματος και παρακράτος όταν χρειαστεί όπως στην περιφρούριση της βουλής

   πως γίνεται αυτοί οι άχρηστοι να κάνουν οποιαδήποτε πολιτική ενέργεια πέρα απτο να εισπράτουν λεφτά του κράτους και να κράζουν τους πάντες και τα πάντα μιλώντας σαν ζόμπι

  23. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …ΒΡΕΣ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΚΕ..; ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ; ΤΙ ΖΗΤΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ,,,ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ…ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ; ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ;ΩΣ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ ..ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..ΜΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ…ΞΥΠΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

   1. Φίλε έτσι δουλεύει η προβοκάτσια των όποιων ξένων συμφερόντων ! Πιπιλίζουν το μυαλό όλων , καλώντας τα’ χα εκδικητές δημοκράτες αριστερούς ΚΚΕ, μιας που θίχτηκε κάποιος δημοκράταρος ( Ο κ. Ιγνατίου) που ανεβαίνουν οι δήθεν , ντροπή για την Ελλάδα , ναζιστές και SS ,( που βέβαια τους βαφτίζει έτσι αυτός ), δολοφονούν μετά πράκτορες ξένων υπηρεσιών και άλλων θιγμένων κρατών από την άνοδο της ΧΑ , χρυσαυγίτες ή οπαδούς του ΚΚΕ και μας βάζουν σε εμφύλιο ! Επειδή ακριβώς είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά , πρέπει η κυβέρνηση να καλέσει τον Ιγνατίου και να του τρίξει τα δόντια να κόψει τις μαλακίες και να μην τραβάει το σκοινί συνεχίζοντας και τα’ χα παραπονούμενος πως απειλούν την ζωή του οπαδοί της ΧΑ από το internet ! Γιατί μπορούν να εξελιχθούν πολύ άσχημα αυτά τα παιχνίδια , όταν μπλέκονται μυστικές υπηρεσίες , που μπορεί να τον έβαλαν να δηλώσει τέτοιες βλακείες , αλλά μπορεί μην έχοντας μπέσα καθώς εξυπηρετούν μεγαλύτερα συμφέροντα να κινδυνέψει η ζωή του από αυτούς τους ίδιους που θεωρεί φίλους , για να ενοχοποιηθεί στο τέλος η ΧΑ ! Μύλος η κατάσταση αν εμπλακούν μυστικές υπηρεσίες μεγάλων δυνάμεων …..

  24. αμερινογενοτραφής ή αμερινογενίτσαρος ή αμερικανοτσολιάς;

   1. Ενα μονο επιθετο του ταιριαζει σε αυτον οσο και σε ΠΟΛΛΟΥΣ εντος επικρατειας και εκτος Ελλαδος….ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ

  25. Απο το ’74 και μετά έχουμε πήξει στους αμερικανοκομμουνιστές. Τύποι που στην Ελλάδα το ‘παιζαν αμερικανοφάγοι και απο πίσω τους υποστήριζαν οι Δυτικοί. Τύποι που στην Επταετία έβρισκαν άσυλο στις δυτικές χώρες (και όχι στο ανατολικό μπλοκ που όποιον πήγαινε εκεί τον έστελαν πίσω) και όταν γύρισαν έλεγαν ότι δήθεν η Δύση “αβάνταρε” τη Χούντα και παρουσίαζαν ως “καλές χώρες” το ανατολικό μπλοκ (για πείσουν τους αφελείς οπαδούς τους για το δήθεν “σωστό” της ιδεολογίας τους). Χυδαία πολιτικά όντα που έχουνε παλαβώσει τον κόσμο με την παρανοϊκή προπαγάνδα τους. Γεμήσαμε αμερικανοθρεμμένους κουμμνισταράδες (γι’ αυτό και οι Αμερικάνοι άφησαν τα κόμματά τους να ενισχύονται μετά την κατάρρευση του Ανατολικού Μπλοκ, την ίδια στιγμή που τα αντίστοιχα στην Ευρώπη διαλυόντουσαν, γιατί οι ηγεσίες τους είναι δικοί τους άνθρωποι).

  26. Απο το ’74 και μετά έχουμε πήξει στους αμερικανοκομμουνιστές. Τύποι που στην Ελλάδα το ‘παιζαν αμερικανοφάγοι και απο πίσω τους υποστήριζαν οι Δυτικοί. Τύποι που στην Επταετία έβρισκαν άσυλο στις δυτικές χώρες (και όχι στο ανατολικό μπλοκ που όποιον πήγαινε εκεί τον έστελαν πίσω) και όταν γύρισαν έλεγαν ότι δήθεν η Δύση “αβάνταρε” τη Χούντα και παρουσίαζαν ως “καλές χώρες” το ανατολικό μπλοκ (για πείσουν τους αφελείς οπαδούς τους για το δήθεν “σωστό” της ιδεολογίας τους). Χυδαία πολιτικά όντα που έχουνε παλαβώσει τον κόσμο με την παρανοϊκή προπαγάνδα τους. Γεμήσαμε αμερικανοθρεμμένους κουμμνισταράδες (γι’ αυτό και οι Αμερικάνοι άφησαν τα κόμματά τους να ενισχύονται μετά την κατάρρευση του Ανατολικού Μπλοκ, την ίδια στιγμή που τα αντίστοιχα στην Ευρώπη διαλυόντουσαν, γιατί οι ηγεσίες τους είναι δικοί τους άνθρωποι).

  27. Το λούμπεν του δικομματισμού – καπιταλισμού (βλ. ΚΚΕ) είχε κληθεί και στο παρελθόν να εκτελέσει εντολές εργοδότου πέραν του ατλαντικού (βλ. εμφύλιος) ώστε να αποσπασθει η μικρή και άμοιρη Ελλάς από τη σφαίρα επιρροής των βρετανών στην αμερικανική. Δε θα διστάσει να το κάνει και τώρα προς χάρην των αφεντικών του αυτή τη φορά με τα μιλιούνια των “ισλαμομπολσεβίκων”. Άλλωστε πάντα πρακτόρικος και προβοκατόρικος ήταν ο ρόλος του ενάντια στα εθνικά συμφέροντα.

  28. Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΙΣΕΙ ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  29. …Καλα αυτος ο κ.ιγνατιος ή οπως αλλιως λεγεται τη δημοσιογραφια την εχει γιοα χομπι…Μαλλον με βαση τα λεγομενα του θα μπαινοβγαινει στο Λαγκλει της Βιρτζινια. ..Εκει δεν ειναι τα κεντρικα της CIA?..

  30. ΜΗΝ ΘΛΙΒΕΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΜΠΟΛΤΣΕΒΙΚΕ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ .ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΑΣΑΝΤ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΣΑΟΥΔΑΡΑΒΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ,Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ,Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΕ ΟΤΙ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΟΥΝ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΗΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ(ΠΝΥΞ) ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΑΚΕΛ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΕΛΑΜ.
   ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΒΛΑΜΜΕΝA ΤΑ ANEY GOD ‘ΟΡΦΑΝΑ’ ΤΟΥ GLOBAL ORDER.

  31. Για το κλείσιμο της ΕΡΤ, είπε τίποτα? Για τα νομοσχέδια που περνάνε μεσάνυχτα, είπε τίποτα? Για τις αδικίες του λαού, είπε τίποτα? Για το συμβιβασμό με την ΣΙΕΜΕΝΣ, είπε τίποτε? Για το χαράτσι στην ΔΕΗ, είπε τίποτε? Για τις 6,000 αυτοκτονίες, είπε τίποτε. Ας πει αυτός ο συγγραφέας τον παραμυθίων κάτι Δημοκρατικό για να μπορέσουμε να πάρουμε στα σοβαρά το παραμυθένιο άρθρο του.

  32. καλά τι το κακό γράφει ο Ιγνατίου ;;
   και που καλεί τους ΚΚΕδες να την πέσουν στην ΧΑ ;;
   μάθετε να διαβάζετε και κόψτε την χειρίστου είδους προπαγάνδα
   ο Ιγνατίου είναι ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος και πατριότης που προβάλει με εξαιρετική σοβαρότητα τα Ελληνικά ζητήματα από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται και ιδιαίτερα το Κυπρικό πρόβλημα

   προφανός ο άνθρωπος υπονοεί την άρση νομιμότητας της ΧΑ ή την παύση χρηματοδότησης της απο το κράτος δηλαδή απο τους Έλληνες φορολογούμενους

   και τι να πει δηλαδή ο άνθρωπος για ένα κόμμα που ο πιο προβεβλημένος βουλευτής της έχει τατουαζ στο μπράτσο την σβάστιγα
   και αυτό είναι μόνο μια περίπτοση από πάρα πολλές περιπτόσεις που φανερώνουν την ναζιστική ιδεολογία της ΧΑ

   1. Αντε μαθε και εσυ να γραφεις Ελληνικα τρισαθλιε σε καμια περιπτΩση ο υπαλληλος του MEGA δεν ειναι πατριΩτης!!!

  33. ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΜΩΡΗ ΚΟΛΟΜΠΙΝΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ;;;;;;;;

  34. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ; ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΡΑΚΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ; ΠΠΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ

  35. “Η Δημοκρατία δεν μπορεί άλλο να αντιμετωπίζει τους ναζί με δημοκρατικούς όρους.”

   Δηλαδή η Δημοκρατία πρέπει να τους αντιμετωπίσει με ΑΝΤΙδημοκρατικούς όρους;
   Τότε, πώς θα συνεχίσει να είναι δημοκρατία;
   Αυτοακυρώνεται από μόνος του αυτός. Πλάκα έχει.

   Τώρα όμως για να μιλήσουμε πιο σοβαρά, καλά κάνει ο Χίος και το ανέβασε το άρθρο. Ας είναι και πέραν του δέοντος καχύποπτος, καλλιο γαϊδουροδενε παρά γαϊδουρογύρευε! Το “κάψε το σενάριο” είναι ωφέλιμο για όλους μας, ακόμα και αν ο Χίος ακούγεται “χαζός” σε πρώτη ανάγνωση! Αρκετές δολοφονίες είχαμε….

   1. Γιατί πίστεψαν ποτέ στην δημοκρατία; Σε ολιγαρχία με διοικητές τους εαυτούς τους πιστεύουν.

    1. Είναι η πιο διασκεδαστική(και αποδοτική) τακτική να στριμώχνεις στον τοίχο κάποιον με τα δικά του λεγόμενα! Και δεν μπορεί να σε αντιμετωπίσει κι εύκολα μετά!
     😉

  36. τα κολπα των αμερικανων που θελουν να προκαλεσουν εμφυλιο για να μην πληγουν τα συμφεροντα τους επιδη μια μερα θα κυβερνησει η χρυση αυγη (μετα τον συριζα)και θα συμμαχισει με τη ρωσια σε γεωπολιτικο σε γεωστρατηγικο επιπεδο,και τωρα τους πιανει κολωφαγουρα που θελουν να εκμεταλευτουν τα πετρελαια μεσω των εταιριων αμερικανικων συμφερωντων!για να τους τι σπασουμε χρειαζετε συμμαχια με τη ρωσια,ρωσικες βασεις στις παραμεθοριες ηπειρωτικες περιοχες,και ρωσικες βασεις πανω στα νησια μας,και ετσι τακτοποιητε η ασφαλεια μας απεναντη στους τουρκους,και θα εχει και η ρωσια τα δικα της συμφερωντα για τον ελεγχο της μεσογειου απεναντη στους αμερικανους,και εμεις θα μπορουμε να βγαλουμε τα δικα μας πετρελαια,χωρις να μας εμποδιζουν οι αμερικανοι και με την συνεργασια εταιριων ρωσικων συμφερωντων,και με την παρουσια της ρωσιας δεν θα μπορουν οι τουρκοι να αρπαξουν τα δικα μας πετρελαια,οποτε θα συμφερη και εμας που θα εχουμε ασφαλεια με τους ρωσους,και θα συμφερη και τους ρωσους που θα εχουν γεωστρατηγικα συμφερωντα στο να ελεγχουν το σταυροδρομη της μεσογειου.Υ.Γ.και αυτα που λεει ο ιγναντιου, αν ειναι συκοφαντιες εναντιον του κκε,ας βγει το κκε να τον διαψεψη.

  37. ο ιγναντιου το λεει απλα και δημοκρατικα : οτι δεν το ελεγχουμε το συκοφαντούμε το καταγγελλουμε και το φυλακίζουμε . α ξεχασα , και συνεχιζουμε την λεηλασία της ελλαδας . ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ ΦΟΡ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝ

  38. κανονικα για το αρθρο αυτο του ιγνατιου, πρεπει να επεμβει εισαγγελεας, για προτροπη σε εγκληματικες πραξεις, η τουλαχιστον να τον καλεσει να δωσει εξηγησεις..ετσι γνωριζω οτι λεει το ποινικο δικαιο και η ποινικη δικονομια..ισως θα πρεπε να υποβληθει καποια μηνυση εις βαρος του εκ μερους της χρυσης αυγης..ουτε καν πολιτικο προσωπο δεν ειναι να εχει ασυλια..τι εννοει , λεγοντας ΄΄ Η Δημοκρατία δεν μπορεί άλλο να αντιμετωπίζει τους ναζί με δημοκρατικούς όρους. Πρέπει να τους παλέψει με άλλες διαδικασίες, διότι δεν έχουν θέση στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία. Τόσο απλά…”΄΄αλλες διαδικασιες, τοσο απλα?” οι νομικοι του λαικου συνδεσμου ας κοιταξουν το θεμα αυτο..δεν ειναι μονο θεμα του κομματος αλλα και ασφαλειας των οπαδων του..κανεις δεν μπορει να κανει τετοιες απειλητικες δηλωσεις ατιμωρητα

  39. Έλα μωρή σάπια αμερικανοκομμουνιστική λούγκρα να μας τα κάνεις αέρα.

  40. η χρυσή αυγή είναι η αντίδραση στον βιασμό της δημοκρατίας από το πασοκ
   από τον γαπ και όλα τα ξόανα πολιτικούς της πούτσας.
   είναι αντίδραση και στον σαμαρά που είπε ψέμματα με τα ζάπεια και στον ασφυκτικό έλεγχο που επιχειρούν τα διαπλεκόμενα κανάλια.
   είναι αντίδραση στην αριστερά που είναι αυτιστική και ομφαλοσκοπεί εδώ και 100 χρόνια.
   έπρεπε να φύγουν όλοι αυτοί οι βρομιάρηδες και μη πολιτικοί που έφεραν τον κόσμο σε αυτή την κατάσταση.
   να κάνανε κυβέρνηση με έντιμους ανθρώπους εθνικής σωτηρίας.
   να δίκαζαν παραδειγματικά όλους τους κλέφτες.
   να ψάχνανε να δούνε πόσο πατριωτικό κόμμα είναι οι πολιτικοί να λένε στους κολλητούς τους να βγάλουν τα λεφτά τους έξω το 2012 και την καταστροφή του εμπορίου στην συνέχεια.
   ο κόσμος δεν βαρέθηκε επαναστατεί ανοικτά εναντίων όλων εκείνων που τον βιάζουν.
   οποιοσδήποτε και να ήταν αυτός που θα είχε αρχίδια να βγει μπροστά θα τον ακολουθούσαν.
   δυστυχώς βγήκαν οι χρυσαυγίτες οι οποίοι το πάνε μακρυά σε ρήξη με αμερική.
   ξέχασαν ότι οι αμερικάνοι έκαναν ότι περνούσε απ’ το χέρι τους να βάλουν μια τάξη στο μπουρδέλο και ότι χωρίς την παρέμβασή τους με τις ναπάλμ θα ήταν η ελλάδα ότι και η αλβανία.
   τίποτα από αυτά.
   η ελλάδα θέλει από την αρχή.
   τιμωρία στα καθάρματα.
   ξήλωμα των μίντια του κώλου.
   όλοι κατάλαβαν τι σκατά παιχνίδι παίζανε τόσο καιρό.
   πήγαιναν να διασώσουν το βρωμερό πασόκ λέγοντας ψέματα ότι έπιασε πάτο και μετά όπως έδειξε ο καθηγητής δεν έπεσε και τόσο όσο έλεγαν.
   μόνο κυβέρνηση ενότητας με προσωπικότητες κοινά αποδεκτές χωρίς καμιά προηγούμενη σχέση με κόμματα εξουσίας μπορεί να σώσει την χώρα από εμφύλιες συγκρούσεις.

  41. Περιμένουμε με ανυπομονησία την απάντηση του αστροφυσικού – ιστορικού. Μέχρι τώρα, από τα όσα δικά του έχουμε διαβάσει, βλέπουμε ότι, εκτός από γνώσεις, αγαπάει την Ελλάδα και είναι πιστός στρατιώτης του Εθνους. Ο Ιγνατίου, από όσο μπορούμε να ξέρουμε, πάντα έπαιζε “περίεργα” παιχνίδια. Σίγουρα ο κ. καθηγητής θα ξέρει περισσότερα και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως θα τους απαντήσει και θεωρητικά αλλά και με ιστορικές παραπομπές.

  42. μαζεψτε κουμουνια και εθνικια σε ενα μεγαλο σταδιο και αφηστε τους να σφαγουν , βαλτε και εισητηριο 20 ευρω να τα κονομησουμε

  43. Άραγε για τον Βενιζέλο,ο οποίος στην Ουκρανία είχε θερμή επαφή με τους Ουκρανούς Ναζιστές(πραγματικά ναζιστικά μορφώματα),τι είπε?Αλλά εκείνο το τόσο σημαντικό για τα πολιτικά δρώμενα γεγονός πέρασε αστραπιαία λες και δεν συνέβει ποτέ!Μην πούμε για την Θράκη,που τις τελευταίες μέρες καταφέραμε να γελοιοποιηθούμε ως έθνος,με αυτούς τους ανίκανους που νομίζουν πως κυβερνούν τη χώρα!!!

  44. Έλεος πια!Ας σεβαστούν επιτέλους την επιλογή του 10% περίπου των Ελλήνων πολιτών!!!Μετά λένε τους χρυσαυγίτες αντιδημοκράτες!!!Βοήθησαν πολύ χωρίς να το θέλουν,στο να γίνει η ψήφος μας από ψήφο οργής,σε συνειδητή!Κάνανε και κάτι καλό,η λάσπη που πέταξαν τους γύρισε μπουμεράνγκ!Ας τους αντιμετωπίσουν με επιχειρήματα,αλλά που να τολμήσουν!Και επιτέλους αν τολμάνε ας γίνει η δίκη,να δούμε τότε που θα εκτοξευτεί η Χ.Α.Γιατί τη καυθστερούν τόσο,μήπως τα στοιχεία δεν δένουν και ρεζιλευτούν…?Μακάρι να ασκούσαν αντίστοιχη κριτική οι ”δημοσιογράφοι” και για τα προδοτικά κόμματα νδ-πασοκελια!Οσο χτυπάς το σίδερο…ατσαλώνει!!!

  45. ποιος το λεει …… …………….καποιος ιγνατιου made in U.S.A. ?
   χεστηκε ο ιγνατιου …..sorry η φοραδα στ αλων

  46. τι μας λες?οτι το σχεδιο ειναι οργανωμενο?αφαιρουμε οπλα προστασια χωρις λεφτα τους λεμε ναζιστες και τους σκωτονουμε?και μετα λεμε οτι ηταν ξεκαθαρισμα λογαριασμων?ε ρε κατι τρομοδημοκρατες που υπαρχουν!

  47. Χιο χαζεψες?
   Απλα λεει οτι τους Ναζι πρεπει να τους μαζεψουν στην ψειρου…καμμια σχεση με ΚΚΕ και οσα φανταζεσαι…

   1. Αντε να δω πως θα μαζεψετε 550.000 Ελληνες στην ψειρου ρε ισλαμοναζιδες

  48. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΡΘΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΠΡΟΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΔΗΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΟΛΥΤΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΔΟΤΕΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ-κλπ. π.χ. Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ??? η ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑ.

  49. Aπό εδώ και πέρα, αν πάθει οτιδήποτε Χαυγίτης, ψηφοφόρος ή μέλος ή στέλεχος, ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι ηθικός αυτουργός. Μια μαζική μήνυση και θα δούμε πώς και ποιοί θα καθαρίσουν γι’ αυτό το παπαγαλάκι του State Department.

  Leave a Response