ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ. Ο ΤΣΑΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤIΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ – ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    POYTIN-SOYLTANOS



    Για 12η φορά συναντώνται σήμερα ο Ταγίπ Ερντογάν και ο Βλαντιμίρ Πούτιν μετά τη ρωσο-τουρκική κρίση που προκάλεσε η κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από τουρκικό στα σύνορα με τη Συρία.

    Η συνάντηση πραγματοποιείται στη σκιά της διπλωματικής έντασης με τη Δύση, ενώ αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για μια οικονομική συνεργασία, αλλά και για το συριακό.

    Σημαντικό βήμα για το μέλλον των ρωσοτουρκικών σχέσεων χαρακτήρισε ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, το «θεμέλιο λίθο» που θα «ρίξουν» σήμερα μαζί με τον Πούτιν για τον πυρηνικό σταθμό Άκουγιου. Με tweet του ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι με τον αξιότιμο φίλο του, Βλαντιμίρ Πούτιν, θα εγκαινιάσουν μία τεράστια επένδυση 20 δις δολαρίων. Ταγίπ Ερντογάν και Βλαδιμίρ Πούτιν θα συμμετάσχουν στην τελετή με τηλεδιάσκεψη από την Άγκυρα.

    Η εφημερίδα Ακσάμ με τίτλο «Σήμερα το ιστορικό βήμα στο όνειρο 60 χρόνων» γράφει ότι η περιπέτεια της Τουρκίας για πυρηνική ενέργεια είχε ξεκινήσει το 1955. Η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας είχε γίνει στις 12 Μαΐου του 2010, στο πλαίσιο της οποίας θα εγκατασταθούν τέσσερις αντιδραστήρες 4 χιλιάδων 800 Mw συνολικά καλύπτοντας το 10% σε ανάγκες ηλεκτρισμού της Τουρκίας.

    Αντιδράσεις για τον πυρηνικό σταθμό υπάρχουν από ακτιβιστές και από το Ρεπουπλικανικό Λαϊκό Κόμμα. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, ο βουλευτής του κόμματος, Χουσείν Τσακμάκ δήλωσε ότι ο πυρηνικός σταθμός δεν είναι τεχνική αναγκαιότητα αλλά αποτελεί πολιτική επιλογή της Τουρκίας, προσθέτοντας ότι αυτή η πολιτική επιλογή θα φέρει καταστροφή στη χώρα επειδή οι πυρηνικοί αντιδραστήρες είναι ανασφαλείς, απειλούν τον άνθρωπο και τη φύση.

    «Εδώ και 40 χρόνια αγωνιζόμαστε για να μην γίνει στη χώρα μας ένα νέο Τσερνομπίλ, μια νέα Φουκουσίμα. Δεν θα επιτρέψουμε η Μερσίνα να γίνει σκουπιδότοπος πυρηνικών», ανέφερε.

    Πρόγραμμα Πούτιν – Ερντογάν

    • 15.00 Επίσημη τελετή άφιξης Πούτιν
    • 15.15 Εγκαίνια Άκουγιου
    • 16.00 Κατ’ ιδίαν συνάντηση Ερντογάν-Πούτιν
    • 18.00 Συνέντευξη Τύπου
    • 19.30 Δείπνο προς τιμή Πούτιν

    potin2

    poutin 4

    poutin3

    poytin1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Δεν ήταν ο Πούτιν αυτός, ήταν δευτεροκλασσάτος σωσίας. Τους καλούς σωσίες τους έχει για πιο σοβαρές συναντήσεις και όχι για τον μισότρελο Ερντογάν

    2. Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ……Α!!! ……ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ….

    3. Εμείς πως τον είχαμε υποδεχθεί οταν ήρθε στην Ελλαδα;;; Θυμάται κανεις;;;

      1. Σα γυφτάκι. Είχε πάει όλη η αριστερή χολερα. Νομίζω ήταν και ο πανοκαμμενος εκεί

    4. Παιδιά δεν είναι λίγο πράγμα πυρηνικό εργοστάσιο στην Τουρκία, μην τρελαθούμε και τελείως ότι μπλοφάρει ο Πούτιν. Ούτε και οι s-400 είναι μικρό πράγμα. Προφανώς και έχει πάρει θέση ποιοί είναι οι συμμαχοί του από εδώ και στο εξής.

    5. Ο Πουτιν κανει το κοροιδο που του ερξαν το αεροπλανο!Τοσα λεφτα θα παρει απο το πυρηνικο εργοστασιο!Εμεις τι κανουμε;

    6. …..φατε τωρα Τσιπρα,ΝΑΤΟ και γιανκηδες…..και πανω απ ολα εβραϊκή ένωση,….και τουμπέκα….και μια ζωη με την θυλιά στο λαιμό μας….πτωχευμένοι και φοβισμενοι με προδοτες ηγέτες να προσκυνουν τα ξένα κεντρα αποφασεων!!!.…..θα παθουμε πολλα ακομα.,….

    7. 12 φορες συναντηθηκαν μεσα σε 2,5 χρονια;Σε λιγο θα κοιμονται και μαζι.Αλλα μολις κανει τη δουλεια του ο Ρωσος,να δημιουργησει ρηξη στο ΝΑΤΟ δηλαδη,θα τον πεταξει τον Τουρκο σα χρησιμοποιημενη σερβιετα.Το δυστυχημα ειναι οτι θα εχει δημηιουργηθει προβλημα και στην Ελλαδα ομως.

    8. Ένα κεράκι να μην ξεχάσει να ανάψει. Εάν μπορέσει και βρει μία εκκλησία

    9. Δυστυχώς ο τσιπράκος είναι μια τρίχα από τα αρχιδια του Πούτιν και μια κωλοτριχα σπο τον κωλο του ερντογαν!!!Ντροπη για αυτούς που τον επέλεξαν αυτόν τον τρόμπα για αρχηγό του κράτους!!!

    10. Αυτή είναι υποδοχή για ηγέτες όπως ο Πούτιν..!!!
      Οι δικοί μας θα τον υποδέχονταν με τίποτα σακίδια στην πλάτη,ανοιχτά πουκάμισα και σανδάλια..
      Δυστυχώς για την Ελλάδα μας …

    11. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Κ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ….ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΛΟΙ.

    12. Καλα θα κανει το ηλιθιο πινοκιο και ο θιασος του να ξεστραβωθουν και να λαθουν απο τον μογγολο τι σημαινει εξωτερικη πολιτικη .,..,
      Απο την στιγμη που το ΝΑΤΟ και ο περουκας δεν μας στηριζουν ,γιατι να μην κλεισουμε το ματι στον Πουτιν ? Τοτε που καποιος προτεινε να δωσουμε τα ναυπηγια της Συρου στους Ρωσσους επεσαν ολοι να τον φανε …Τωρα ξεπουλιεται η χωρα κοψοχρονιας και δεν ματωνει ρουθουνι …
      Καρανικας το αλλο το πολυχρωμο πουστλερι ,και πορεια στα βραχια ..
      Δυστυχως ετσι καταντησαν την Ελλαδα οι Σημιτηδες οι Γαποβλακες οι σαμαροβενιζελοι και τωρα το αντιθεο πινοκιο .,..,.

      1. Α γαμήσου ρε ρώσε που έμαθες και ελληνικά – Τρίχα στα αρχίδια του Ερντογάν μπινέ

    Comments are closed.