“ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ “ΒΑΡΣΟ” ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΝΥΜΦΩΝ”-“ΒΟΜΒΕΣ” 18 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ;

  Κοινοποίηση:
  samaras-kokkalis1

  TO MAKELEIO.GR εδώ που έφτασε η χώρα, σε ένα χάλι χωρίς επιστροφή, με το Λαό να έχει την πλάτη στον τοίχο, με τα καθεστωτικά Μέσα να έχουν φιμωθεί από τα χρέη τους και με την κοινή γνώμη έτοιμη να ετοιμάζεται πάλι να κάνει το λάθος να ξαναψηφίσει τους επίορκους, τους κλέφτες και τους εχθρούς της πατρίδος, δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αποκαλύψει κάποια από τα μυστικά και ντοκουμέντα τα οποία γνωρίζουν έξι ακόμα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και φυλάνε βαθιά μέσα στα συρτάρια του παρελθόντος μολύνοντας τα χέρια τους με τις αμαρτίες μιας ζωής.

  Όσα θα παραθέσουμε είναι το ντοκουμέντο συστηματικής έρευνας η οποία γίνεται εδώ και περίπου έναν με ενάμιση χρόνο και αφορά όσα μας έχει εκμυστηρευτεί “μετά απόλυτης βεβαιότητας”-όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται- ενώπιον πάντα τρίτου συγκεκριμένου προσώπου-μάρτυρα(το οποίο έχει άμεση γνώση με διαδραματιζόμενα), ο καταγγέλλων και γνώστης του σκοτεινού παρασκηνίου.

  -Μετά από πάνω από 100 και πλέον εκτεταμένες συζητήσεις με τον καταγγέλλοντα(ο οποίος είναι απαραίτητο να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ SIEMENS που βιαστικά σφράγισε τον φάκελο με την έρευνα και να τον καλέσει για ΚΑΤΑΘΕΣΗ κάτι που δεν έκανε ποτέ) για ένα μπορούμε να είμαστε σίγουροι:

  -Ότι η ειδική ανακρίτρια που ασχολείται με τον αμαρτωλό φάκελο της Siemens, Μαρία Νικολακέα, είναι πια υποχρεωμένη να καλέσει το πρόσωπο αυτό να πει όλη την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος τώρα που το “μυστικό” δημοσιοποιείται και αφορά τον πρώτο πολίτη της χώρας που εκβιάζει πολίτες και πολιτικούς και θα πρέπει εάν υπάρχει Ελληνική Δικαιοσύνη να οδηγηθεί στη φυλακή ή στην ισόβια απομόνωση και στον εξοστρακισμό.

  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ “ΒΑΡΣΟΣ” ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

  Ιστορικό: Μετά την παραίτησή του από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο Αντώνης Σαμαράς ίδρυσε, στις 30 Ιουνίου 1993, πολιτικό σχήμα με την ονομασία «Πολιτική Άνοιξη» και το Σεπτέμβριο του ιδίου έτους προέτρεψε τους προσκείμενους σε αυτόν βουλευτές της ΝΔ να ανεξαρτητοποιηθούν, προκαλώντας την πτώση της κυβέρνησης με την άρση της εμπιστοσύνης του βουλευτή Κιλκίς, Γιώργου Σιμπιλίδη. Έχοντας χάσει τη δεδηλωμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, τον Σεπτέμβριο του 1993 η κυβέρνηση παραιτήθηκε και ζήτησε την διεξαγωγή εκλογών τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Ήταν μάλιστα τέτοια η ρήξη μεταξύ των δύο ανδρών που σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο κ. Σαμαράς ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση της ΝΔ στην Καθημερινή, (στις 4 Ιουλίου 1993) είχε δηλώσει ότι «δεν θα επιστρέψω, στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω ο «αρχηγός» της».

  georgiou-ilias

  Ο Ηλίας Γεωργίου

  Μας αφηγείται ο καταγγέλλων, σε μια από τις ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις:

  “…Τον Ιούλιο του 1993 ο Σαμαράς επισκέφτηκε την οδό Ρόδων στην Κηφισιά και δεν ήταν η πρώτη φορά που έμπαινε σε βίλες σημερινών κατηγορούμενων αλλά και δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντιόταν με σημερινούς κατηγορούμενους για εκατομμύρια που έδιναν στους πολιτικούς για να τους κλείνουν το στόμα και να τους ταΐζουν για να τους κάνουν τα χατίρια. Εκεί διέμενε ο πρώην γενικός διευθυντής της Διεύθυνσης Τηλεπικοινωνιών της Siemens Ηellas, Ηλίας Γεωργίου. Ο Γεωργίου περιλαμβάνεται στο παραπεμπτικό βούλευμα με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους που βαρύνονται με κατηγορίες για τις πράξεις της ενεργητικής και της παθητικής δωροδοκίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, σύμφωνα με την πρόταση του εισαγγελέα εφετών Γαληνού Μπρη. Στο σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων» της Siemens διακινήθηκαν σύμφωνα με τα όσα έχουν διαπιστωθεί μέχρι στιγμής μίζες τουλάχιστον 69 εκατ. ευρώ αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ περισσότερα και οι κατηγορούμενοι είναι λίγοι γιατί μέσα σε αυτούς θα έπρεπε να είναι και ο σημερινός πρωθυπουργός αλλά και άλλα λαμόγια που κυκλοφορούν ελεύθερα…Ένα από αυτά είναι και ο κύριος που βλέπεις εκεί” ( μας είπε ο καταγγέλλων και μας έδειξε έναν καραφλό κοντόχοντρο κύριο με περγαμηνές από το πρώην ιστορικό ΠΑΣΟΚ, που έχει χρηματίσει ακόμα και διευθυντής γνωστού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος και καθόταν απέναντι μας σε κοσμικό καφέ των Β.Π).

  “…Στην βίλα Γεωργίου ο κύριος Σαμαράς πήγε με την σύζυγο του, κυρία Γεωργία Κρητικού. Η βίλα είχε μαρμάρινα δάπεδα και αγαλματίδια, τα οποία νομίζω ότι πρέπει να θυμάται η κυρία Κρητικού Σαμαρά. Το φαγητό ήταν αστακός και λαβράκι. Εγώ τουλάχιστον το θυμάμαι”, μας λέει ο γνωστός πια καταγγέλλων, στην οικογένεια Σαμαρά αλλά και σε άλλα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός τους.

  karavelas2

  Ο καταζητούμενος Χ.Καραβέλας

  Και συνεχίζει:

  “…Εκείνο το διάστημα που ο κ.Σαμαράς έκανε τις επαφές του-αλήθεια τι γύρευε σε αυτά τα σπίτια ο τότε πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, ο μεγάλος πατριώτης;-υπήρξε συνάντηση συγκεκριμένων προσώπων που είμαι σε θέση να κατονομάσω, στο ζαχαροπλαστείο “Βάρσος” στην Κηφισιά. Εκεί παραδόθηκαν σακούλες με εκατομμύρια ενώπιον μου αλλά και ενός ακόμα, τα οποία δόθηκαν στα χέρια του σημερινού πρωθυπουργού της Ελλάδος. Τα χρήματα τα έστελνε στον Σαμαρά, ο Χρήστος Καραβέλας.(Σημείωση-ιστορικό: Ο Καραβέλας, δραπέτης από το 2009, ήταν ο άνθρωπος που χειριζόταν τη δεκαετία του 1990 το μεγαλύτερο μέρος των «μυστικών κονδυλίων» της Siemens προκειμένου η γερμανική εταιρεία να κερδίζει διαφόρους διαγωνισμούς στην Ελλάδα. Τουλάχιστον 63.500.000 μάρκα- περισσότερα από 32.000.000 ευρώ- διατέθηκαν από τη μητρική εταιρεία για μίζες προκειμένου να υπογράψει ο ΟΤΕ την περιώνυμη προγραμματική συμφωνία 8002 με τον ΟΤΕ, όπως τουλάχιστον προέκυπτε από ένα χειρόγραφο σημείωμα που συνέταξε ο κ. Καραβέλας τον Ιανουάριο του 1998- ασχέτως αν άλλαξαν τελικά χέρια και ποια ακριβώς τα χρήματα αυτά ή τουλάχιστον το σύνολό τους).

  “… Αυτό έγινε ενώπιον μου και έχω μάρτυρες, έγινε όμως και μία ακόμα φορά τουλάχιστον αλλά πιστεύω ότι έγινε περισσότερες γιατί διαθέτω στοιχεία. Ήταν εκείνη τη μέρα που στην οδό Νυμφών στην Κηφισιά-σπίτι της πεθεράς του Σαμαρά, στο οποίο φιλοξενούνταν μέχρι να ανοικοδομηθεί από τον πεθερό του η οικία στο κτήμα της Πηνελόπης Δέλτα, εκεί όπου διαμένει σήμερα ο πρωθυπουργός-κουβαλήθηκαν μαύρες σακούλες σκουπιδιών, πάλι μαύρες σακούλες. Μου έκανε εντύπωση ο μορφασμός του Σαμαρά μόλις τις είδε: “Πόσα είναι αυτά ρε; Πφφφ, μόνον 13 εκατομμύρια ; Μαλακίες, λίγα, πολύ λίγα είναι ρε…”. Τα χρήματα πήγαν στο ταμείο της ΠΟΛΑΝ ή στην τσέπη του, δεν μπορώ να ξέρω. Μπορώ να ξέρω όμως το ποσό: 13 μετρημένα εκατομμύρια… Σε αυτό τον κύριο που σήμερα διατείνεται ότι θα σώσει την πατρίδα. Μου έρχεται να κάνω εμετό. Αηδία. Σκέτη αηδία…”

   Το ρεπορτάζ για την υπόθεση θα συνεχιστεί και με άλλα σημαντικά ντοκουμέντα. Όπως αντιλαμβάνεται ο κόσμος, το παιχνίδι χόντρυνε επικίνδυνα. Κάποιοι πρέπει να ακολουθήσουν τον δρόμο για τον Κορυδαλλό. Και αυτοί δεν είναι σίγουρα οι πολίτες που χρωστάνε πέντε δραχμές και πάνε φυλακή.

  -Έτσι κύριε Σαμαρά που έχεις το θράσος να ζητάς  πάλι από το Λαό να σου δώσουν την ψήφο τους;

  -Σου θυμίζουν τίποτα, κάτι από όλα αυτά που λέει ο “φίλος σου” με τον οποίο μιλάς στο τηλέφωνο, ανταλλάσσεις μηνύματα, βάζεις ανθρώπους να τον τρομοκρατούν, τον απειλείς, του στέλνεις ανθρώπους έξω από το σπίτι του να τον παρακολουθούν, του διέλυσες την οικογένεια, τον τρομοκρατείς και τον αναγκάζεις να φεύγει από την Ελλάδα γιατί νιώθει ότι κινδυνεύει;

   Σ.Σ: Όλες οι συναντήσεις έγιναν σε δημόσιο χώρο, με την παρουσία του ίδιου μάρτυρα και κάποιες φορές και με δεύτερον μάρτυρα και βέβαια με τα κατάλληλα πειστήρια. Όσοι επιθυμούν ΟΛΑ είναι στη διάθεση τους.

  ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

  ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ…

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  14 Σχόλια

  1. που παμε για να δουμε στην ιστοσελιδα την εκπομπη ζωντανα; απαντηστε απο το μακελειο!!!!

  2. ΣΤΕΦΑΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ,ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ Κ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΒΙΑΡΙΟΥ Κ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ,ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΄΄ΦΥΣΑΕΙ΄΄..ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 100000 ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΩΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ???ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΙ,ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!!ΟΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ!!!!ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ?????ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Κ ΜΕ ΕΝΕΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΤΗ ΣΗΨΗ,ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Κ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ?????????ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΔ,ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…ΤΙ ΡΩΤΑΜΕ ΤΩΡΑ????ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ή ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ή ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ,ΓΛΥΚΙΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ….
   Υ.Γ 1–ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ..ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ..

   Υ.Γ2–ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ…..

   1. Κι όμως το έχεις ξαναδεί… το έχεις ξαναδεί….
    Όταν ήταν αντιπολίτευση η Νέα Δημοκρατία.
    Τέτοια αντιπολίτευση είναι και αυτός κι αν πάρει κυβέρνηση θα τον δεις Σαμαρά νούμερο 2.
    Ρε εδώ μάζεψε τους σκοπιανορουφιάνους τρεμόπουλο και χρυσόγελο! Αν είναι δυνατόν.
    Ο μόνος λόγος που θα βγει η επειδή η δυναμική που έφτιαξε από τις εκλογές του ’12 έχει και μία αδράνεια δηλαδή τα χαζοπούλια που αποφάσησαν τότε ή λίγο μετά να τον ψηφίσουν δεν ακούν και δεν βλέπουν τι κάνει αλλά συνεχίζουν υπναλέα να κρατάνε την ψεύτικη εικόνα του ’11 του ’12… Το 13 άρχισε να αλλάζει αλλά τα υπναλέα αυτοαπαραμυθιασμένα, θα ξυπνήσουν όταν τους έρθει ο λογαριασμός μετά την απομάκρυνση εκ της κάλπης!

  3. Καλα τοσα χρονια το ξερανε οι Νεοδημοκρατες οτι ο Σαμαρας πηρε χρηματα απο τη Siemens και εριξε την κυβερνηση της ΝΔ αλλα παρολα αυτα τον εκαναν αρχηγο και τον στυριζουν.

   Ποιος φταιει τοτε??

  4. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε πραγματικά να διαλύσει την ΝΔ θα έκανε προεκλογικό σποτ το ηχητικό Σαμαρα για τις φυλακίσεις των βουλευτών της Χ.Αυγής.Αλλά τι περιμένεις απ΄τους Τσιπροτρεμόπουλους του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτούς θέλεις στην εξουσία κ. Χίο;Μαύρο στα κόμματα του αντισυνταγματικού “συνταγματικού τόξου”.

  5. ποσους μ@@ες εχουμε πληρώσει κ ποσους θα πληρώσουμε ακομα μεχρι να βαλουν ολοι μυαλο

  6. ΤΣΙΠΡΑ , ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΕΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ Η ΜΠΑΛΑ

  7. “μετά απόλυτης βεβαιότητας” (99.9%)
   και βέβαια με τα κατάλληλα πιεστήρια όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται
   ο παραγγέλλων καταγγέλλων και γνώστης του σοκολατένιου παρασκηνίου
   το όνομα του οποίου φυσικά δεν αναφέρουμε για εύλογους και ζαχαρωτούς λόγους.

  8. Κοπρίτη πολιτικέ πεζεβέγκη μονόφθαλμε !

   Αμέ στο διάολο μεσημεριάτικα χρηματοφάγε !

   Έφαγες έφαγες χαραμοφάη … και τι δεν έφαγες !

   Μέχρι και …………………….μαύρες σακούλες …ροκάνισες …αληταρά !

   Στον κώλο να σου καθίσουν παλιοτόμαρο παναθηναϊκάκια !

   Όσω τα διαβάζω τόσο θυμώνω , πολιτικό κοπρόσκυλο του κερατά !

   Γδύσατε αλήτη τα γερόντια και της γριούλες από της συντάξεις !

   Τους στείλατε να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό !

   Και στην ελεημοσύνη για μια τσάντα περισσεύματα στην λαχαναγορά !

   Στείλατε στην ξενιτειά τους νέους !

   Στείλατε στον θάνατο χιλιάδες Έλληνες αδερφούς μας !

   Και εσείς , στους … αστακούς , γαρίδες φαγοπότια …. καιιιιιιιι να σου οι βαλίτσες και οι μαύρες σακούλες !

   Κουμπάρος από εδώ , κουμπάρος από εκεί !

   Μπατζανάκης από εδώ , μπατζανάκης από εκεί !

   Ρημάξατε αλήτες τα ……ταμεία της πατρίδας και την ρίξτε στην πτωχευσει ….με

   Κλεψιές ψευτιές μίζες προδοσίες και παναθηναϊκάκηδες !

   Βάλατε στην φυλακή πολιτικούς σας αντιπάλους …την …ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

   ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ 700,000 χιλιάδες Έλληνες πολίτες !

   Δεν υπάρχει …ατιμία …που να μην έχετε σκεφτεί και πράξει !

   Είσαστε !!!

   ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !

   Σας πείραμε χαμπάρι τι πολιτικά τσογλάνια είσαστε και θα έρθει η ώρα της τιμωρία σας !

   Ααααα να χαθείτε πεζεβέγκηδες !

   Που θα πάει ?
   Θα βρεθεί ένας ΤΙΜΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΕΙ …………….. ΑΛΗΤΕΣ του Γεντί Κουλέ !

   Θέλω να ξέρω πόσα ΕΥΡΩ εξαφανίστηκαν στην θητεία σου σαν βρώμο υπουργός Εξωτερικων !
   Από τα μυστικά ….κονδύλια !

   Άι στο διάολο για άλλη μια φορά !
   Στράτος Δ.

  9. Στα κάτεργα Σαχλαμαρά μαζί με Βενιζέλο για πάντα να σας χώσουνε πόσο πολύ το θέλω
   Τσίπρας,Καμένος, Μιχαλό δεν έχει σημασία
   Να σας στείλουν στον διάολο εκεί ναι η ουσία !

  10. Γιά τόν ΣΕΚΕΡΗ μιλάει τό άρθρο.Γαυραντώνη έτοιμη είναι η αγχόνη.

  11. Καμόρα – Μαφία – υπόκοσμος.

   Να τους χαιρόμαστε.

  12. Όλοι τα ξέρουν ΟΛΑ. Καμόρα μέσα στα βουλευτικά έδρανα. Μόκο. Τσιμουδιά. Μη τυχόν και βγάλουν κακό όνομα. Εδώ η Μέρκελ ξέρει ποιούς και γιατί τους εκβιάζει.

  Comments are closed.