ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΗΧΟ ΚΑΜΠΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! “ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ” ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ! ΕΙΔΕ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ! 

    Κοινοποίηση:
    720_515492_bb942ba312-aba96248e839990d

    Ακούστε προσεχτικά στο – 0:04

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    66 Σχόλια

    1. Απ’ ότι κατάλαβα, μόνο εγώ δεν άκουσα τίποτε από σφαλιάρα.

    2. Έκανε αυτό που θέλει να κάνει ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας και κολάει να το κάνει.

    3. Καλα του έκανε του ψευτο πατριώτη.άξιος Ηλία.

    4. Σιγα τα αιματα ρε ΑΡΔ ψευτες και υποκριτες.Χρυσαυγιτες σας θελουμε ποιο σκληρους!Την αλλη φορα φαπα ξαπλα σε μασονοδεξια και συριζοκουμουνια.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ!

    5. ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙ”ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ” ΤΟΞΟ , ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΗΛ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ , ΚΑΘΩΣ ΟΥΚ ΛΙΓΑ ΚΑΚΑ ΥΠΕΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η Χ.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ , Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΒΕΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΟΥΝ , ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ , ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΓΛΗΤΩΣΟΥΝ

    6. Χρυσαυγίτες,όλο ψευτοτσαμπουκάδες σε ανθρωπάρια τύπου Ντέντια και από δράσεις τίποτα.Αφήστε τις ψευτομαγκιές και σηκώστε τον κώλο σας να πάμε να σπάσουμε κανένα κεφάλι προδότη.Αν συνεχίσετε μ’αυτό το τροπάριο δεν σας ξαναψηφίζω!

    7. Η πατριδα θα αρχισει να ανασταινεται οταν οι Ελληνες πεταξουν τις τηλεορασεις στα σκουπιδια, και φτυσουν καταμουτρα το συνολο σχεδον των τυπων που ακουνε στο ψευδονυμο…..Δημοσιογραφοι

    8. ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ο ορισμος του σιχαμενου,το σκυλι εκει που τρωει γαυγιζει,νομιζει αυτος και το αφεντικο του οτι θα παρουν καμμια ψηφο απο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.Κουνια που σας κουναγε Πατριδεμποροι.

    9. Kαλημέρα ΕΛΛΗΝΕΣ………………
      Φτάνει πιά, πρέπει να ξυπνήσουμε…………..
      Ολοι στην Βουλή μπροστά για να μην περάσει κανένα μέτρο…..
      Να γλυτώσουμε από τους τοκογλυφους με οποιοδήποτε τίμημα, και να αρχίσουμε από την ΑΡΧΗ………..
      Καλύτερα ένα άθλιο τέλος, παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος!!!!!!!!!!!!
      ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

      1. Καλημερα συνελλην .
        Οπως βλεπεις , οι κυνοβουλευτοραγιαδες αγρον αγοραζουν και δεν δινουν σημασια σε φωνες οπως η δικη σου . Αστους , και οταν καταλαβουν οτι η λευτερια δεν ερχεται με τις καλπες ( και μαλιστα τις κατοχικες ) τοτε θα κλαινε με μαυρο δακρυ , ομως θαναι αργα …πολυ αργα .

      2. Καλά πήγαινε εσύ στη βουλή και θα έρθουμε και εμείς ..τα λέμε εκεί

    10. Οχι οχι οχι οχι επρεπε να φωναζει ο Μπαλαουρας,σαν τον Παπαδακη

    11. ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΣ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟ ΚΑΣΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΡΕΣΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ

    12. ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ( ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ). ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΑ ΜΠΗΚΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΩΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ. ΕΣΕΙ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΙΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΗΜΠΩΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙΣ ΚΟΛΛΑΓΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ….

    13. Το επεισόδιο ήταν ‘στημένο΄. Και οι πρωταγωνιστές του είναι και οι δύο υποτελείς σε ξένα κέντρα εξουσίας….
      Προφανώς ο μασόνος Δένδιας που κάθεται στα μπροστινά έδρανα της Βουλής δεν βγήκε από μπροστά αλλά πέρασε από τον πίσω διάδρομο ‘on camera’ σχεδόν κρύβοντας τον ‘εύθικτο’ ομιλητή της στιγμής, γεγονός που δεν έχει προηγούμενο στις αναμεταδόσεις της Βουλής… Συνεπώς αξίζει στον σκηνοθέτη του επεισοδίου το Όσκαρ του αποπροσανατολισμού του λαού μας…….

    14. ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ Η Ν.Δ. , ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΕΙΑΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΗΛΟ ΠΑΣΟΚ , ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ . ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΣ ΠΗΔΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ 153 ΜΝΟΠ@ΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ , ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ .ΤΡΕΧΑΤΕ ΓΙΔΙΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΣ ΣΑΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ .ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΒΕΝΤΟΜ@Λ@ΚΙ@ ΤΩΝ ΚΚΕδων ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ .

    15. Ότι αυτός που τον έβγαλε από τη φυλακή είναι ο Τσίπρας και αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να τον κρατήσει έξω. Βέβαια ξεχνάει πως είχε πέσει στα 4 και επέστρεφε την ικανοποίηση που του παρείχε ο γεροΔένδιας όταν έκλεινε τις καταλήψεις. Εκτός και αν… δεν του κάνει πλέον κούκου του γέρου και νευρίασε η ψυχανώμαλη

    16. Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει που πήγε ο Δένδιας για να θεραπευτεί από τον πονοκέφαλο και τις ημικρανίες.
      Ο κος Δένδιας μετά το θέμα που προέκυψε στην βουλή με τον Ηλία Κασιδιάρη, απέκτησε “δημοκρατικό” έντονο πονοκέφαλο και ημικρανίες. Ο Άδωνης και ο Βορίδης του σύστησαν ένα καλό γιατρό της φυλής Φάπα-Φάπα. Ιδού τα αποτελέσματα.
      https://www.youtube.com/watch?v=RnxK0uy22CA&feature=youtu.be

    17. λοιπον ρεαλιστικα τωρα χωρις φανφαρες και κορωνες. εχασες χρυση ευκαιρια μαλακα κασηδιαρη. κριμα. γιατι σας ψηφιζω ρε κοτες? για νας σας πουλαει τσαμπουκα ο καθε πουτανας γιος? μια μπουνια ηθελε χωρις λογια. και μπες μεσα ρε. ναι ρε κοτα κασηδιαρη. μπες μεσα 2 χρονια. η εχεις τα κάκαλα η δε τα χεις. πως καταντησατε ετσι ρε.

    18. Όταν παίρναμε τα θαλασσοδάνεια ήταν καλά και κανένας δεν διαμαρτυρόταν. Τί ωραία νιρβάνα !!!!Καλά παιρνούσαμε. Ε ; Ο μόνος τρόπος για να βγούμε από τα μνημόνια , είναι να τα εφαρμόσουμε. Τέλος.

    19. Αι συνεπειαι του αυνανισμου περαν μιας ηλικιας.

    20. οι πολιτικοι ολοι που βρισκονται εκει, ειναι το ακριβες αντιγραφο του Ελληνικου λαου…ενος λαου , ανθελληνικου, τραμπουκου,μιζαδορου, παρτακια, βολεψακια και γενικως “οπου θελει ας μπει , εκτος απο τον πισινο μου”……

      ουτε υποστηρικτης της Χ.Α. ειμαι , ουτε Συριζα, ΝΔ, ανελ , σανελ και οτιδηποτε αλλο……..

      Υποστιριζω αυτο το πολιτικο κομμα που διστυχως ακομα δεν εχει δημιουργηθει αλλα το περιμενω!

    21. Πια φρουρά φωναζ ο μαλάκας στα μπουρδέλα άμα μαλώνουν οι πουτάνες την τσατσά φωνάζουν

    22. Σε έναν καριόλη που ήταν υπαίτιος για τη φυλάκιση ένός αθώου ανθρώπου ενώ κυκλοφορούν έξω ανενόχλητοι μιζαδόροι , λαμόγια , προδότες , αριστεροί αναρχοεγκληματίες , αλοδαποί κλέφτες βιαστές και δολοφόνοι , και λίγα του έκανε , εγώ θα του έδεινα τ’άντερα στο χέρι.

    23. Κορόϊδα ολος αυτός ο χαμός σήμερα με τον Δένδια έγινε να σας αποπροσανατολισουν απ το Σαρβάϊβορ αντε ξυπνήστε, ολα απο μένα πια τα περιμένετε?

    24. Ο οπαδός του σατανά που μάλιστα του αφιέρωνε και ποιηματάκια σε γκέι εξορμήσεις στα βουνά, ενώ είχε για σύμβουλο στις γκέι εκλογές για τον Δήμο της Αθήνας τον μεγαλύτερο προπαγανδιστή των μασόνων Γουδή.

      1. Εσύ πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα αυτοεκτίμησης γι’αυτό σάλτα πηδήξου μαλάκα !

    25. Μηπως ξερει καποιος σε ποια στοα ανηκει ο ΔΕΝΔΙΑΣ;;;;;;.

    26. Πηρε ο “αρχηγος” εντολη να κανουν καμια μακακια για να ασχοληθει μαζι τους τα ΜΜΕ κι ο κοσμος και να μην καταλαβει τι ψηφιζουν εκει μεσα,κι αμεσως μταβιβασε την εντολη στο πιστο του σκυλι.Ο “αρχηγος” ξερει απο εντολες κι απο κωλοτουμπες.Ολη του τη ζωη τα εκανε και κρεμαγε οσους τον αμφισβητουσαν.Γιαυτο θελει ο “αρχηγος” μονο πιστα σκυλια εκει μεσα,οχι σκεπτομενους ανθρωπους.

    27. Δένδια μούλε μασώνε άξιος ο μισθός σου!

    28. Και λίγα του έκανε! Θλίψη προκαλεί τον γεγονός πως δεν ειδαμε ΟΛΟΙ την ΦΑΠΑ στον εγκάθετο των τραπεζικών οίκων που ρουφάνε το αίμα του κοσμάκη!! Κι άλλο ξύλο στους μασώνους

    29. Πατρίδα μου καημένη
      ποια κατάρα σε βαραίνει
      οι κάτοικοί σου κοιμισμένοι
      στις μπαρούφες των πολιτικών δοσμένοι.
      φαγητό,δουλειά σου τάζουν
      και έτσι σε εξαγοράζουν.
      Ξύπνα Έλληνα,όσο ακόμα το μπορείς
      μη κοιμάσαι,άνοιξε τα μάτια σου να δεις,
      τη Πατρίδα σου θα χάσεις
      και Εσύ θα εξαφανιστείς .
      υ.γ : Δυστυχώς όμως ο Έλληνας δε ξυπνάει με τίποτα,κολλημένος στο survivor και στις άλλες πίπες της “δημοκρατικής” “ελεύθερης ” τηλεόρασης που παραπληροφορούν και κοιμίζουν τον κόσμο .

    30. φρουρα φρουρα μπαλαουρα.όπως λεμε μπαλα τα ουρα αναισχυντε καθικι

    31. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΤΟ 60% ! Γιαυτο αμολυθηκαν σαν λυσσασμενα τα πουστρακια των απλυτων στο ιντερνετ και δινουν μαχη, κοιταξτε πανικος!!!!!!

    32. Για να ακουστει η χα πρεπει να πεφτουν χαστουκια μεσα στην βουλη
      Μπραβο κας!!!!!

    33. Εγω δεν βλεπω τιποτα το σοβαρο για να υποστηριξω τους μεν η τους δε. Ειδα ενα γλοιώδη τυπο να προκαλεί ενα ευέξαπτο και ο αλλος καλα του έκανε. η ΦΡΟΥΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ; Οποτε θελουν πανε στην Βουλη οσο θελουν κάθονται οτι θελουν πινουν εκει μεσα λες και μας κανουν χαρη. Να βαλουν και ενα κοκκινο φωτακι απεξω και να τριπλασιασουν τους μισθους τους αφου ακομα δεν τους εχουμε κρεμασει να το κανουν τους περνάει να το κανουν αληθεια

    34. Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΥΕΞΑΠΤΟΣ ΚΑΙ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΣ……ΓΝΩΣΤΟΣ!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η “ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ” ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΙΜΩΘΕΙ…….ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ”!!!
      ΑΝΕΛΑΒΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟ ΘΥΜΑΤΟΣ……ΟΠΩΣ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΘΕΙ……

      ΑΛΛΑ Ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ; ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΜΗΝ ΤΗ ΨΗΦΙΣΕΙ!! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ….ΑΛΛΑ ΠΑΛΑΙΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ; (NΕΑ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ/$ΥΡΙΖΑΝΕΛ/ΔΗΜΑΡ/ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΣΟΝΤΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΟΤΑΜΑ)

    35. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ

      ….ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΤΩΝ ΠΡΩΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ

    36. “Φρουρά” φωνάζει ο πρόεδρος μέσα στον πανικό του
      κι αυτός χαστούκι αποζητά που θα’ναι ολοδικό του.
      Ο Δένδιας πέρασε μπροστά σαν τη λυράτη κότα
      μα ο Λιάκος τον επέταξε μακριά σαν την καπότα.
      Μαγκιές βλακάκο δε χωράν ποτέ στον Κασιδιάρη
      γιατί θα φύγεις παρακεί σαν να χτυπά κρυάρι.
      Μετά του ρίξαν το νερό γιατί κι αυτός διψούσε
      να μην περνάει από μπροστά ο άλλος σαν μιλούσε.
      Τέλος καλό,όλα καλά,κακία να μη μένει
      μα ο Δένδιας τώρα τη φρουρά ακόμα περιμένει.

    37. Καλά τόσο παρτάκηδες είναι οι χρυσαυγίτες είναι αυτοί που έχουν και για ποιο πράγμα τιμή για τους Έλληνες η για την πάρτη τους κ τη μούρη τους έχουν ; μόνο για τα δικά τους τα παντελόνια που πρεσβεύουν κ τον Χίτλερ μία συγκέντρωση Δεν είδα να κάνουν για το μνημόνιο και για οτιδήποτε άλλο μόνο τους ενοχλεί ο δένδιας που περνά από μπροστά τους και τον τραβάνε από το μανίκι ξεκινώντας πρώτοι τη διαμάχη δεν είμαστε στραβοί τα είδαμε

      1. Λογικό αλλά έχουν κάνει συγκέηντρωση στα γραφεία τους

    38. Καλα του εκανε και λιγο ηταν του παλιολαμογιου σε ολους να ορμησειιιιι

    39. ΡΕ ΔΕΝΔΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΕ, ΓΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ

    40. ZΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΦΡΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    41. μονο στισ γυναικες και στους γερους κανει μαγκες οταν τους εβρειζε ο πυρος δημας χεστεικανε

      1. κι ο πυρος δημας σου ελλην όπως κι εσύ ρε αρβανόγυφτε…

      2. MIA XAΡΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ Κ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ , ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΩΡΕ ΥΠΝΕ!!!

    42. Υποκοσμικοί τραμπούκοι και δολοφόνοι. Σε όλους τους ναζί, παλιούς και νέους, αξίζει εκτέλεση.

      1. Αφου πρωτα ξεβρωμισει ο τοπος απο τα αναρχοαπλυτα σκουπιδια πρωτα σειρα εχουν οι ναζι.

      2. Για τους μνημονιακούς αξίζει εκτέλεση πατριώτη;

      3. Ψόφος σε όλους τους αναρχικούς και ειδικότερα σε σένα μωρή άπλυτη αποβολή. Μόλις αλλάξουν τα πράγματα δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε καριόληδες !

    43. Αυτό ήθελε ο Δένδιας, και τα κατάφερε..!! Ο Κασιδιάρης έπεσε στην παγίδα του..!! Ηλία άντε να αποδείξεις οτι είσαι ελέφαντας τώρα..!! Με τους εβραιούς δεν ξεμπλέκεις εύκολα…!!

      1. τι καταφερε δλδ? να μη ψηφισουν τη ΧΑ? μη τη ψηφιζετε. Ψηφιστε μνημονια κ σκαστε εν τελει. χαχαχαχαχ αυτα ειδεσ εσυ ε?….. α,ρε ΜΝΗΜΟΝΙΑΑΑΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕΕΕ

    44. Φρουρά αχ καλέ φρουρά που είσαι; Βρωμιάρηδες σε λίγο που θα μπουκάρει ο λαός μέσα όχι φρουρά δεν θα σας σώζει ούτε ο Θεός ο ίδιος.

      1. ακόμα 7% έχει η Χρυσή Αυγή και οι μισοί απέχουν.

    45. Στην κερκυρα δενδια εκανες τα οοοοοσα,φαε τις φαπες σου παλιολαμογιο

    46. Λαμογια του κερατά για όλα αυτός ο μαλ@@ας ευθύνεται ανέβηκε τον διάδρομο να πάει που ;
      Να περάσει από τον τοίχο η να κατέβει τον άλλο διάδρομο προς την πόρτα εξοδου η να κάνει το γύρο της βουλής ;
      Βλακεία του κασιδιάρη να προκαλέσει αυτό τον βρομιάρη τον αρχι εβραίο
      Όλα τα τσοντοκαναλα καταδικάζουν τον κασιδιάρη δεν αναμένονταν και τίποτα άλλο
      Δεν ντρέπονται δεν εσχοινοντε τη δουλεία είχε ρε βοριδη να προκαλέσει ο δενδιας και να περάσει από μπροστά τους δεν είχε άλλους διάδρομους να περάσει;
      είπες ότι το σκηνοθέτησε η χα για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και να πέραση το μνημόνιο
      Δεν ντρέπεσαι και δεν έχεις ίχνος ανδρισμού
      Οι χρυσαυγητες προκάλεσαν η ο δενδιας ;
      Κοπρόσκυλα ελεεινοί ψεύτες καταλάβετετο δεν μπορείτε πλέον να κοροϊδεύετε άλλο
      Η νδ αβανταρη τους συριζοανελ και δεν χρειάζεται να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα είναι όλοι σύμφωνοι να ξεπουλήσουν την Ελλάδα
      Όλοι ψήφο στην χρυσή αυγή και όσοι ήμασταν σιωπηλοί αγώνα να φύγουν οι σκευωροί και οι ψεύτες και να είστε σίγουροι θα είμαστε καλύτερα με την ΧΑ
      Αν δεν ανέβουν αυτοί έρχεται σίγουρα οι καταστροφή του ελληνισμού
      Εδώ πολυτεχνείο εδώ πολυτεχνείο σας μιλά ο ραδιοφωνικός σταθμός της ελεύθερης Ελλάδας
      Όσοι ήμασταν τότε εκεί και αγωνιστήκαμε για δημοκρατία δυστυχώς φέραμε την δυστυχία
      Ξεπούλημα από τότε μέχρι σήμερα
      Δυστυχώς κάτι τόποι βορηδη δενδια και άλλων τυχάρπαστων τύπων αγωνίζονται για την τσέπη τους επικαλούμενοι την δική τους δημοκρατική δικτατορία
      Διότι αυτό που σήμερα συζητούν στην βουλή ξεπερνώ κάθε όριο ανεκτικότητας

    47. Ο ελληνικός λαός θέλει μνημόνιο. Περαστηκα. Δένδια μήπως είσαι αχλάδι….

    Comments are closed.