ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ – Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑ «ΠΡΑΣΑ» ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ. ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ. (VIDEO)

  Κοινοποίηση:
  skandalo-310x165

  Απίστευτο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή πρώην Υπουργό!

  Πασίγνωστος πολιτικός με έντονο lifestyle και πρώην Υπουργός πιάστηκε στα «πράσα» από την σύντροφό του να κάνει σεξ με τον άνδρα σωματοφύλακά του!

  Τρομερές αποκαλύψεις έκανε η εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη στην Τηλεόραση του ΑΡΤ.

  Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Παρουσιαστής της εκπομπής και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Καράλης, ο πολιτικός έχει σχέση με πολύ νεαρότερη σύντροφό του. Οι δυο τους δεν κρύβουν τον ερωτά τους καθώς σε κάθε ευκαιρία αναρτούν φωτογραφίες μαζί σε social media και περιοδικά με τους φωτογράφους να τους απαθανατίζουν σε τρυφερές στιγμές.

  Μέχρι ένα αναπάντεχο περιστατικό να τα αλλάξει όλα!

  Η νεαρή σύντροφος του πρώην Υπουργού, ενώ είχε κανονισμένη δουλειά και ακυρώθηκε, επέστρεψε στο σπίτι που συγκατοικούν για να κάνει έκπληξη στον σύντροφό της.

  Εκεί τα είδε όλα! Τον πρώην Υπουργό να ερωτοτροπεί με τον σωματοφύλακά του!

  Η κοπέλα έπαθε νευρικό κλονισμό και έφυγε από το σπίτι τρέχοντας.

  πηγή: αρτtv

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  31 Σχόλια

  1. ΠΕΙΕΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΑΛΩΜΗ ΗΤΑΝ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ!ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ

  2. Κατέπεσαν και τα τελευταία αριστερά προσχήματα, αι σοσιαλιστικαί αυταπάται, ο κομμουνιστικός οίστρος, τα δεξιά άλλοθι. Η δημοκρατία είναι γυμνή. Ένα όρθιο εκπορνευόμενο πτώμα. Η δημοκρατία είναι ένας ¨παρά φύσιν οργανισμός, ένας γκέι. Το συνταγματικό διακομματικό τόξο έχει ένα και μόνο ανθέλληνα χρηματοδότη. Τον πλανητικό επικυρίαρχο, τον μεγάλο αδελφό, το νεοεποχίτικο τραπεζοτοκογλυφικό κεφάλαιο. Εις μάτην αυτή η έκφυλος δημοκρατία ανατρέχει στηριχθήναι εις την ελληνικήν αυθεντίαν αναζητούσα ιστορικούς τίτλους ευγενούς και πολιτισμένης καταγωγής. Οι Έλληνες δεν εφηύρον και εφήρμοσαν μόνον την δημοκρατίαν. Εφηύρον τα πάντα. Και εφήρμοσαν και άλλα πολιτεύματα, όχι μόνο χειρότερα αλλά και πολύ καλύτερα και πατριωτικότερα της δημοκρατίας. Ψάξ’ το ποια είναι αυτά δια των οποίων εδοξάσθη και δεν εδιχάσθη απλώς και καταστροφικώς η Ελλάς… Εσύ, Έλληνα ψηφοφόρε, επιλέγεις το παρόν και το μέλλον σου. Και πρόσεχε γιατί δεν υπάρχει εθνικό μέλλον στην δημοκρατία. Γι αυτό αποτελεί και το αγαπημένο ¨πολιτικό¨ παιδί της σατανικής νέας εποχής δια της οποίας αυτή επιχειρεί υποτάξαι ύπουλα όλο τον πλανήτη.

  3. Ρε τον Θεό του πολέμου που το μελωνει το παστέλι

  4. ολοι πουστηδες είναι στη νεα δημοκρατια μαζι και οι ψηφοφοροι

  5. Μα,αν δεν ήταν γκευ,θα τον κάνανε υπουργό?Άλλωστε όλες αυτές οι μασσωνάρες του κερατά,τέτοιες λούλες είναι και φυσικά χειραγωγήσιμοι

  6. ,κυνηγήστε κανέναν βρωμα ρε ορισμενοι χρυσαγιτες Ελληναράδες της δεκάρας που κοιτάτε να κυνηγήσετε κάτι γκει ανωμαλους μονο, αιμα τιμη ΑΝΘΡΩΠΆΚΙΑ

  7. Του πέρναγε καινούργιο σπείρωμα ο μπάτσος;

  8. Ρε τον ψηλο……….Το τσαλακώνει το αλουμινόχαρτο.

  9. Αυτός ο χοντρός κάτω αριστερά στο πάνελ ποιος είναι;

  10. GDPR. Ένα βήμα πριν την παγκόσμια χούντα. Διαδώστε το
   Τετάρτη, 25 Απρίλιος 2018 17:13
   Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

   Πριν από λίγες μέρες, είδε το φως της δημοσιότητας, ένας ψηφισμένος από πέρισυ κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο GDPR, GENERAL DATA PROTECTION REGULATION, ή επί το ελληνικότερον, ΓΚΠΔ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

   Ο κανονισμός αυτός, έχει να κάνει με την αποθήκευση και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, όπως όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, email, αλλά και ευαίσθητων δεδομένων, όπως θρήσκευμα, φιλοσοφικές και πολιτικές πεποιθήσεις, σεξουαλικές προτιμήσεις κτλ.

   Αφορά τους πάντες. Από τα υπουργεία ενός κράτους, μέχρι τον Μπακάλη της γειτονιάς.

   Στις 250 περίπου σελίδες του, αναφέρει με τον πλέον ασαφή τρόπο, όντας γεμάτος από νομικά αντικρουόμενα στοιχεία, για το πώς τελικά, μετά από μερικά χρόνια, κανείς δεν θα μπορεί ουσιαστικά και πρακτικά να έχει οποιοδήποτε δεδομένο για οποιονδήποτε.

   Ακόμη και οι τράπεζες και οι εφορίες θα έχουν πρόβλημα με τα στοιχεία που θα κρατάνε.

   Και τελικά, τι θα γίνει, όταν όλοι θα έχουν πρόβλημα;;;;;

   Κάποιος, φερέγγυος, πρέπει να έχει σε μία γιγαντιαία βάση δεδομένων, τα πάντα για λογαριασμό όλων, αφού όλοι οι πολίτες θα έχουν δικαίωμα, πλην των ποινικών περιπτώσεων, να διαγράψουν τα στοιχεία τους από παντού.

   Όταν λέω παντού, εννοώ παντού, σύμφωνα πάντα με τον κανονισμό.

   Έτσι, θα έρθει η Ευρωπαϊκή Ένωση (τα αντίστοιχα θα γίνουν στις υπόλοιπες περιοχές του πλανήτη) και θα πει, σας κρατάω εγώ όλα τα δεδομένα σε ένα CLOUD, (δωρεάν ή με αμοιβή), σε μία ασύλληπτα μεγάλη βάση δεδομένων, ώστε να ελέγχω τα πάντα για λογαριασμό των πολιτών.

   Έτσι θα δημιουργηθεί μία απόλυτη αρχή και εξουσία.

   Πλην τούτου, τόσο οι κρατικοί οργανισμοί, όσο και οι ιδιωτικές εταιρείες, απλό την GOOGLE και το FACEBOOK μέχρι το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς με το τεφτέρι με τα βερεσέδια, θα έχουν πρόβλημα, στο να διατηρήσουν, οποιοδήποτε δεδομένο των πελατών τους.

   Νοσοκομεία, ΔΕΗ, Αστυνομία, Δήμοι, Κοινότητες, Υπουργεία, εταιρείες, e-shop, θα φθάσουν σύμφωνα με τον κανονισμό αυτό, να μην έχουν τίποτε στα χέρια τους.

   Μόνο μία κεντρική Αρχή δήθεν Προστασίας Δεδομένων, θα έχει τα πάντα για όλες και όλους.

   Όλα αυτά προετοιμάστηκαν και διαφημίστηκαν παγκόσμια. Η δήθεν ρωσική παρέμβαση της Ρωσίας στις Αμερικάνικές εκλογές, μέσω των προσωπικών δεδομένων που εκλάπησαν από το FACEBOOK, και η παρουσία του ZUCKERBERG (προέδρου και ιδρυτή του FACEBOOK) στην ανακριτική επιτροπή που ερευνά την δήθεν παρέμβαση Πούτιν, στις αμερικάνικες εκλογές και την εκλογή του Τραμπ, είναι η παγκόσμια διαφήμιση για αυτό που θέλουν να προωθήσουν.

   Ακόμη και οι μικρές εταιρείες, θα πρέπει να ορίσουν κατά περίπτωση, υπεύθυνο ασφάλειας δεδομένων, εννοείται πιστοποιημένο, αναλαμβάνοντας έτσι επιπλέον έξοδα και ευθύνες που επισύρουν πρόστιμα μέχρι και 20 εκατομμύρια ευρώ, αν δεν συμμορφωθούν, με τον ακατάληπτο κανονισμό που έβγαλε η Ε.Ε.

   Το Ελληνικό κράτος, δήλωσε ότι θα νομοθετήσει πάνω στο θέμα, αλλά από την εμπειρία μου, απλά θα κάνει τον κανονισμό, ακόμη πιο ακατάληπτο και ανεφάρμοστο.

   Αυτή τη στιγμή, κάποιος διαβολικός νους έβαλε μία τεράστια κουτάλα του Σκότους, μέσα στον κοινωνικό και επαγγελματικό παγκόσμιο ιστό και τον καταστρέφει.

   Κανείς δεν ξέρει ακόμη τίποτε, ούτε έχει αντιληφθεί τι έρχεται.

   Ο ιδιωτικός τομέας της οικονομίας, θα διαλυθεί πλήρως και οι πολίτες θα καταλήξουν να είναι υποχείρια μίας και μόνο παγκόσμιας αρχής.

   Ίσως εσείς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, να μην καταλαβαίνετε το τι έρχεται, αλλά σκεφθείτε, σε πόσα μέρη είναι γραμμένα τα στοιχεία σας για να εξυπηρετείστε.

   Όλα αργά ή γρήγορα θα διαγραφούν και θα πάνε σε μία μόνο παγκόσμια αρχή.

   Μην κάνετε το λάθος να νομίσετε, ότι έτσι δεν θα σας βρίσκει κανείς ή δεν θα σας ξέρει κανείς. Θα υποστείτε το απόλυτο φακέλωμα και οι αποφάσεις που θα παίρνονται και θα σας ανακοινώνονται μέσω αυτού του σατανικού συστήματος, δεν θα παίρνονται από ανθρώπους, αλλά αποκλειστικά από μηχανές-υπολογιστές, που θα σας φέρονται σαν σκουπίδια, που απλά μια μέρα κάποιος, θα σκουπίσει από την επιφάνεια του πλανήτη.

    1. ΤΟ ”Ξ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ….

  11. Είναι κοινό μυστικό πως όλη αυτή η παρέα έχει ιδιαίτερα γούστα

  12. Περιμένει ο μακακας ο Έλληνας να σωθεί από ανθρώπους που ανέβηκαν και ανεβαίνουν στην εξουσία για να κάνουν νόμιμο το πάθος τους. Άλλος τον μπάφο, άλλος τορφάτο, ότι μπορεί ο καθένας. Όταν το μόνο που σκέφτεται κανείς για παράδειγμα είναι πως θα κάνει την οπισθογέμιση, θα νοιαστεί για τον συνταξιούχο ή για τους στρατιωτικούς που είναι στην Τουρκία ή για την οικονομία; Τσαπου να βρίσκεται και όλα καλά.

  13. ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΟΙΤΙΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΛΑΤΑ.

  14. ta εχει γραψει ο μεγιστος πλευρης για τους ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ κ καποιοι τον κατηγορουσαν….

  15. Μασωνία, εβραιοπουστοκρατία, κομματοκρατία, ξενοκρατία, μισελληνισμός, εθνοφοβία και εθνοπροδοσία, (το χειρότερο παγκοσμίως είδος ¨δημοκρατίας¨), τι δεν καταλαβαίνεις; Ξέρουν όντως οι πλανητικοί επικυρίαρχοι επιλέγειν, σχολαστικά και σοφά, τους δημοκρατικούς των εγκαθέτους, τα τυφλά όργανα των ανθρωποκτόνων σχεδιασμών των για την, ως εκ της υψηλής των θέσεως, επιμόλυνσι, διάβρωσι, κατάρρευσι και πολτοποίησι των υγιών κοινωνιών και εθνών! Όσο πιο ανήθικοι γαρ και εκφυλισμένοι άρχοντες τόσο πιο ευχειράγωγοι, χρήσιμοι και πιστοί εις τα σατανικά των αφεντικά. Ο προδότης του φύλου του γαρ τηρεί όλας τας ¨ηθικάς΄ προϋποθέσεις δια το προδούναι περαιτέρω και την φυλή και το έθνος του ως επίσης και όλας τας συνημμένας προς αυτό ηθικάς, πολιτικοθρησκευτικάς και εθνικάς αξίας… Δυστυχώς…. Αλλά εμείς τι φταίμε; Ή φταίμε, ευθυνόμεθα κι εμείς δια της εγκληματικής αδιαφορίας μας ουκ ολίγον για το τεράστιον εν ημίν έλλειμμα πολιτικής και εθνικής παιδείας και αγωγής;

  16. ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ GΑY ΚΟΜΜΑΤΑ ??? , ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ

  17. Μετα διαμαρτυρονται γιατι φωναζουμε”Να καη,να καη το μπου…..ο η Βουλη”.

  18. ΓΕΜΑΤΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΟΥΣ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΒΑ ΓΕΛΑΝΕ
   ….ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ

  Comments are closed.