ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: “Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΔΕΞΙΑΣ!” ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΗ. ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΡΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ…

  Κοινοποίηση:
  samaras-venizelos-vouli

   

   

   

  Αθήνα, 25 Μαΐου 2012:

  “Απέναντί μας λοιπόν έχουμε όχι ένα κεντροδεξιό μέτωπο, αλλά το μέτωπο της καθαρής και σκληρής δεξιάς, της “καραδεξιάς” όπως θα έλεγε ο φίλος μας ο Απόστολος Κακλαμάνης. Μια συσπείρωση ακραίων στην πλειοψηφία τους στοιχείων, που επανέρχονται στην κοίτη τους στο όνομα μιας μικροπαραταξιακής επιδίωξης”. Έχουμε απέναντί μας τον κύριο Σαμαρά και το κόμμα του”.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  11 Σχόλια

  1. σκατα να μιλανε μονο εδω συμβαινει …ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΖΩΑ …εδω ομως προκειται για σκατα πατημενα

  2. Αυτό το πράγμα που ο Βενιζέλος νομίζει ότι θα σωθεί πολύ μαρέσει.Να ήταν ελαφρύτερος να λεγα μπορεί να σωθούν και οι 2 με λίγο τύχη.Αλλά με τόσο ειδικό βάρος που χει ο Μπένυ, μαζί θα πάνε στον πάτο.

  3. Κοιτάξτε ρε κάτι παιδοβούβαλοι !!!

   Που μας δουλεύουνε !!!

   Αααα να χαθείτε πολιτικά ζώα !!!

   Στράτος Δ

  4. Κοιτάξτε ρε κάτι παιδοβούβαλοι !!!

   Που μας δουλεύουνε !!!

   Αααα να χαθείτε πολιτικά ζώα !!!

   Στράτος Δ

  5. Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ωρα 18:00 συγκέντρωση ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις στα γραφεία της Χρυσής Αυγής!

  6. το πασοκ έκλεψε τον τόπο και ο Σαμάρας καθάρισε , ο πολιτικός εξευτελισμός του Βενιζέλου φαίνεται στο video σήμερα τα παίρνει όλα πίσω Η Χ.Α ήταν το δεξί χέρι του συστήματος του Σαμαρά ,όμως σήμερα τους πέταξε στο κάδο με τα σκουπίδια .Κάθε λογής χυδαιότητα και παλιανθρωπιά πασοκ νδ χ.α

  7. Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ωρα 18:00 συγκέντρωση ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αττική!

  8. ΙΔΙΟΙ ΜΑΛΑ ΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!
   ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ, ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ, ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΡΕ ΚΑ ΡΓΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΑ ΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ!! Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ…..!!! ΧΙΟ ΜΗΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ!!

  9. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ@Τ@ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
   ΨΕΥΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ,
   ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
   ΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΡΑΓΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ SUCCESS STORY ΣΑΣ;;

  Leave a Response