ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΡΩ! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ! ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ Η ΜΙΚΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ. ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

    Κοινοποίηση:
    ro heli

    Ελικόπτερο της τουρκικής ακτοφυλακής ήταν αυτό που προκάλεσε συναγερμό και την αντίδραση της φρουράς στη Ρω. Το ελικόπτερο της τουρκικής ακτοφυλακής πέταγε για ώρα εξαιρετικά κοντά στη Ρω κι όταν επιχείρησε να κάνει χαμηλή διέλευση ήρθε αντιμέτωπο με την ελληνική αντίδραση. Η οποία πιθανόν να μην ήταν αναμενόμενη για τους Τούρκους αλλά ήταν η προβλεπόμενη από το διεθνές δίκαιο.
    Οι προκλήσεις των Τούρκων στη περιοχή είναι συνεχείς, ειδικά το τελευταίο διάστημα και θα ΄πρεπε να θεωρείται αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή και η ελληνική αντίδραση θα ήταν διαφορετική.

    Ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα θα κάνει εντονότατο διάβημα στο υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας για την απαράδεκτη επιχείρηση χαμηλής διέλευσης ελικοπτέρου πάνω από τη Ρω. Η φρουρά του νησιού αντέδρασε με τα προβλεπόμενα μέτρα τα οποία λειτούργησαν αποτελεσματικότατα.
    Το διάβημα θα γίνει για να γίνει κατονοητό στην τουρκική πλευρά ότι δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει, όποτε θέλει θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο περαιτέρω ανάφλεξης τη περιοχή.

    ΩΡΑ 07:51!
    Επεισόδιο αργά χθες το βράδυ στη νησίδα Ρω, στα δυτικά του Καστελόριζου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες τουρκικό ελικόπτερο πραγματοποίησε χαμηλή πτήση.

    Η ελληνική στρατιωτική φρουρά απάντησε με τροχιοδεικτικά πυρά στον αέρα προκειμένου να απομακρυνθεί το ελικόπτερο.

    Tην είδηση μετέφερε πρώτος από χθες το βράδυ ο διεθνολόγος Αθανάσιος Δρούγος.

    Athanasios Drougos
    ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΝ…  ΣΤΗΝ ΡΩ/ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ…  
    Άγνωστο ελικόπτερο έκανε υπερπτήση πάνω από την μικροσκοπική νησίδα Ρω γύρω στις 22.35 μμ /απόψε. Στο σύμπλεγμα Καστελόριζου. Προσπαθώ να επιβεβαιώσω την πολλή σημαντική πληροφορία. Η φρουρά φέρεται να αντέδρασε με τροχειοδεικτικά προς εκφοβισμό Το ελικόπτερο κινήθηκε Ν-ΝΑ αποομακρυνόμενο από το σύμπλεγμα…χωρίς να επανεμφανιστεί…..
    Παράλληλα επισημαίνω ότι το πρωί του Μ.Σαββάτου είχε γίνει παρόμοια υπερπτήση από ελικόπτερο της Τουρκικής Ακτοφυλακής.

    John Valavanis Είναι επιβαιβαιωμενο το συμβάν;
    Athanasios Drougos ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. …ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ….Μ-Π-Ρ-Α-Β-Ο ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ.

    2. Ετσι θελει ο μεμετης .,.,,.

      τσαμπουκα και κωλοδακτυλο .,.,.,.,.Αν και τα πυρα κατα την ταπεινη μου αποψη δεν θα επρεπε να ειναι μονο τροχειοδεικτικα αλλα και κατι παραπανω .,.,.,.

      να μαζεουν τα κουφαρια τους οπως τοτε των δικως μας ΗΡΩΩΝ πριν απο χρονια στα ΙΜΙΑ

    3. Αυτοι πως καταρριψανε το Ελληνικο ελικοπτερο το βραδυ των Ιμιων?? Η εδω πολιτικη και στρατιωτικη ηγεσια λοιπον ειναι θρασυδειλοι. Αφηστε τον Ελληνικο στρατο ελευθερο να πραξει κατα βουληση με ελευθερους τους κανονες εμπλοκης. Ελεος πια με την απαθεια.

    4. Το γεγονός ότι οι”Τούρκοι”είναι θρασύδειλα κουνέλια και αρουραίοι ΔΕΝ είναι”ράδιο αρβύλα”… .Είναι η πραγματικότητα!!!Εάν”πράτταμε”ως σοβαρή χώρα ΔΕΝ θα έκαναν”αεροδιαβάσεις”στο Αιγαίο και περιπάτους σε ελληνικά εδάφη ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ… .Καταλάβατε κ.κ. Τσίπρα,Κοτζιά και Κουβέλη;Γιατί ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ το μογγολοελικόπτερο να βλέπαμε ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ Ποῖα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ θα διέσωζαν το μογγολοπλήρωμά του οι τουρκόγυφτοι;Τέτοιες ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΠΑΤΑΛΟΥΜΕ ΑΣΚΟΠΑ,για να ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ,”ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ”ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΜΟΓΓΟΛΟΕΡΠΕΤΩΝ…!!!

    5. Ότι τουρκικό πετάει πάνω από το ελληνικό Αιγαίο πρέπει να καταριπτετε….και ότι τουρκικό κολυμπάει να βυθίζετε….αφήστε τα τροχιοδεικτικα και την επόμενη σημάδι στον στόχο…

    6. το σκοινί αγορίνα και η σκηνή είναι άλλο πράγμα

    7. ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΌ ΤΙ ΛΕΣ? ΠΕΡΆΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΊΑ ΣΑΣ… ΣΥΝΑΓΕΡΜΌΣ ΚΑΙ ΡΊΧΝΕΙΣ

    Comments are closed.