ΩΡΑ 21:57! ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ – Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ – ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΧΑΘΗΚΕ

    Κοινοποίηση:
    TORA

    Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση απέστειλε ο Τούρκος υπουργός Εθνικής Αμυνας, Χουλουσί Ακάρ αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τις βλέψεις του τουρκικού μεγαλοιδεατισμού με τόσο ξεκάθαρο τρόπο.

    «Το ευκολότερο που μπορεί να γίνει στο θέμα αυτό είναι η δίκαιη διανομή κάθε πόρου και πλούτου που βρίσκεται στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο. Αν δεν συμβεί αυτό δεν θα επιτρέψουμε μια αντίθετη απόφαση. Δεν μπορεί να επιβιώσει καμία απόφαση η οποία δεν συμπεριλαμβάνει την Τουρκία και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλοι. Η Κύπρος είναι δική μας υπόθεση και δεν τίθεται θέμα να υποχωρήσουμε», δήλωσε ο Χουλουσί Ακάρ.

    Όλα δια δύο λοιπόν για τους Τούρκους που γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις λέξεις “υφαλοκρηπίδα” και “εθνική κυριαρχία”.

    Στη συνέχεια μιλώντας για τη συμφωνία της Αγκυρας με τη Λιβύη, ο Τούρκος υπουργός τόνισε: «Η συμφωνία με τη Λιβύη δεν αποτελεί απειλή για καμία χώρα, ούτε παρενοχλεί τα δικαιώματα και το δίκαιο των άλλων χωρών».

    «Παράλληλα με τις επιχειρήσεις που διεξάγονται κατά της τρομοκρατίας εντός και εκτός συνόρων, συνεχίζονται με αποφασιστικότητα και οι ενέργειες στο Αιγαίο την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων στο Αιγαίο», δήλωσε επίσης ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Ελάτε ρε σκυλιαα
      Τούρκοι θα πεθάνετε σε χώμα ελληνικό και το ξέρετε πολύ καλύτερα εσείς αυτό 🙂
      Ούτε ένα κομμάτι γης δεν θα πάρετε γαλοπούλες χωρίς λυρί

    2. μπλα-μπλα μονο λόγια βρομοτουρκη ελάτε με την όπισθεν

    Comments are closed.