ΩΡΑ 20:38! ΑΓΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ! ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ…

  Κοινοποίηση:
  ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

  «Ο Μητσοτάκης από την οικογένειά του ξέρει τι είναι πραξικόπημα καθώς ο πατέρας του διέφυγε στην Τουρκία», αναφέρει ο Τσελίκ

  Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Ομέρ Τσελίκ, «δεξί χέρι» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος AKP, ανέφερε πως η Τουρκία αναμένει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να της παραδώσει τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που βρίσκονται στην Ελλάδα και τους οποίους η γειτονική χώρα θεωρεί εμπλεκόμενους στο αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016.

  «Ο Μητσοτάκης από την οικογένειά του ξέρει τι είναι πραξικόπημα καθώς ο πατέρας του διέφυγε στην Τουρκία. Έχουμε ελπίδα να κάνει περισσότερα για να μας επιστρέψουν τους 8 πραξικοπηματίες – τρομοκράτες», σημείωσε συγκεκριμένα ο Τσελίκ.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  3 Σχόλια

  1. @ ΚΑΡΦΙ
   ο γέρο Μητσοτάκης, δράκουλας των Καρπαθίων ήταν ανηψιός του αρχιμασώνου του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ που με το φιλαράκι του, τον πούστη τον Τουρκο Μασώνο τον ντονμέ, τον ΑΤΤΑΤΟΎΡΚ, που του έκανε κούκου μόνο με αγοράκια, γενοκτόνησαν και ξεκλήρισαν εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΩΝ της Μικράς Ασίας, εφαρμόζοντας τα διαβολικά σχέδια των ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ που μας τους έβαλαν για ΕΘΝΑΡΧΕΣ.
   Γι αυτό κι ο ανηψιός του Λεφτεράλκη, ο δρακουμέλ ο γερο Μητσοσκατάκης, ζήτησε διαφυγή στην Τουρκία, στη ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ της Σμύρνης.
   Κάτι ξέρει ο άλλος ο γενίτσαρος, ο Ερντογάν και λέει αυτά που λέει του Κυριακούλη του αμερικανο Μασώνου του Χάρβαρντ, μη χέσω.
   Μας έφυγε ο ντονμές ο ΣΥΠΡΑΣ η λέρα και μας κατσικώθηκε το ερπετό των ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ, ο κυριακουκούλης ο μητσοσκατάκης.
   Η οικογένεια των γκαντέμηδων, που με το που καβάλησε την καρέκλα, ο άσφαιρος, άνοιξαν οι ουρανοί και μας ρίχνουν πέτρες και φωτιά.

  2. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;…ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΟΥΤΕ Ο ΑΛΛΑΧ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ.

  3. Βρε τον γκαντέμη τον Κούλη.
   Ακόμα δεν ανέλαβε, πλημμύρες, τυφώνες, κεραυνοί, μας πετροβολάει ο ουρανός με χαλάζι κι έχουμε και τον ξετσουτσουνιασμένο τον Ερντογανάκια από πάνω να μας κολλάει.
   Πιο γκαντέμης δε γίνεται αδερφάκι μου,
   Τι άλλο μας περιμένει με τον γιο του δράκουλα, Παναγία μου, το γαλάζιο γκαντεμόπαιδο του δρακουμέλ.

  Leave a Response