ΩΡΑ 18:20! ΕΞΑΫΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΓΕΜΙΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΟ BAKHMUT – ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΗΤΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ [ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΙΝΤΕΟ 18+]

    Κοινοποίηση:
    ragdaies ekselikseis

    O σύμβουλος του Β.Ζελέσνκι, Α.Αρέστοβιτς μίλησε για σοβαρές απώλειες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων σε Bakhmut και Σολεντάρ. Η ουκρανική Διοίκηση προετοιμάζει αργά και σταθερά τον λαό για παράδοση των περιοχών αυτών, σύμφωνα με το warnews247.gr.

    Είπε συγκεκριμένα:

    “Οι Ένοπλες Δυνάμεις υφίστανται σοβαρές απώλειες στην περιοχή του Artemovsk και του Soledar στo Ντονέτσκ.

    Δέχονται συνεχώς επιθέσεις εκεί.

    Σε κάθε περίπτωση, έχουμε σοβαρές απώλειες” δήλωσε ο σύμβουλος του Γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας Alexey Arestovich και πρόσθεσε:

    “Οι Ρώσοι στέλνουν αδιάκοπα κύματα πεζικού για να εισβάλουν στο Artyomovsk ενώ προετοιμάζουν ένα χτύπημα με εφεδρικές δυνάμεις προς μια νέα άγνωστη κατεύθυνση.

    Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πού θα γίνει το κτύπημα.

    Τώρα η Ουκρανία βρίσκεται σε άμυνα «αντί να προχωρά σε επιτυχημένες αντεπιθέσεις», αλλά η περαιτέρω πιθανή προώθηση των Ενόπλων Δυνάμεων «εξαρτάται άμεσα από την προμήθεια δυτικού στρατιωτικού εξοπλισμού και όπλων», κατέληξε ο εκπρόσωπος του Ζελένσκι.

    Οι απώλειες του ουκρανικού στρατού κατά τη διάρκεια των μαχών στο Μπαχμούτ είναι τριάντα φορές μεγαλύτερες από τις ρωσικές.

    “Η λεγόμενη κρεατομηχανή Bakhmut έχει ήδη γίνει σύμβολο της συντριβής των oυκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων προς αυτή την κατεύθυνση. Η ουκρανική φρουρά της πόλης βρίσκεται στα πρόθυρα να χάσει την  μάχη.

    Ο λόγος για αυτό δεν είναι μόνο το θάρρος του ρωσικού στρατού, αλλά και η συντριπτική υπεροχή του ρωσικού στρατού στο πυροβολικό.

    Σύμφωνα με τους ειδικούς, στον αριθμό των αναπτυγμένων όπλων « Giacint-B », «Giacint-S » και άλλων μονάδων πυροβολικού καθώς και των συστημάτων D-20, D-30 το ουκρανικό πυραυλικό πυροβολικό  είναι κατώτερο από τις ρωσικές και Συμμαχικές δυνάμεις περίπου 100 φορές.

    Η δραστηριότητα και η αποτελεσματικότητα του ρωσικού πυροβολικού στο Μπαχμούτ είναι τέτοια που υπάρχουν 30 νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες ανά νεκρό στρατιώτη της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

    Επιπλέον, η ιατρική υπηρεσία του ουκρανικού στρατού σήμερα είναι σε θέση να εκκενώσει μόνο έναν από τους τρεις τραυματίες. Κάτι που φυσικά αυξάνει τις απώλειες.

    Σύμφωνα πάντα με το warnews247.gr, οι ειδικοί προβλέπουν ότι μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, κάθε δεύτερος Ουκρανός στρατιώτης θα πεθάνει από τα πυρά του ρωσικού πυροβολικού στην κατεύθυνση του Bkahmut.

    Παρά αυτή την κατάσταση, το καθεστώς του Κιέβου συνεχίζει να μεταφέρει ενισχύσεις στο Μπαχμούτ και στα περίχωρά του. Αλλά οι νέες δυνάμεις πέφτουν συχνά σε θέσεις που έχουν ήδη βάλλονται από το ρωσικό πυροβολικό.

    Επί του παρόντος, οι μάχες είναι ήδη στην αστική ανάπτυξη του Bakhmut. Η πρώτη γραμμή εδώ εκτείνεται κατά μήκος των νότιων συνοικιών του χωριού” αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Χα χα χα τα γοβακια στο χέρι και τρεχάτε ποδαράκια μου οι αζοφιστες…..

    2. ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕ ΡΩΣΟΦΟΒΙΚΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΑΝΕ ΟΙ ΑΖΟΦ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ????? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. Υ.Γ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΒ ΖΩΟ Ε ΖΩΟΟΟΟ.

    3. Μας τάραξαν στις συγκεντρώσεις και πορείες για τους φονιάδες των λαών Ρώσους το κκε ο σύριζα καί οι αριστεροί.

    4. Αχ καθίκια νεοναζί νομίζετε οτι θα εξουσιάζετε τον κόσμο…??? ε!!!! ρε τι σας περιμένει!!!!…. μια ζωή αθεοι φασιστες εσείς και υποτιθέμενοι εχθροί σας οι κομμουνιστές… κοροϊδεύετε τον κοσμο αλλα έρχεται το τελος σας να έχετε ετοιμα τα χαπακια αυτοκτονιας διότι ετσι και αλλιως μια ζωη κάνατε ακόμη και την λέξη《δειλός》 να ντρέπεται γι αυτό που είστε.

    5. Θα τσακίσει και τα ναζίδια του μιζοκούλη ο Βλαδίμηρος

    6. ΡΙΞΤΕ ΡΙΞΤΕ! ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ!!!

    7. Πω πω χαρα που κανουν μερικοι εδω μεσα και το παίζουν και χριστιανοί…
      Ου να μου χαθειτε κοπροσκυλα που λυσσαξατε με τους ναζι.
      Δεστε ποιος βομβαρδιζει χρονιαρες μερες και ποιος ειναι ο χίτλερ τελικα ζώα

      1. Οταν καιγανε οι ναζοι αζοφ τους χριστιανούς ορθόδοξους 2014-2015, φίλε πόλεμο δεν κανει κάνεις έτσι οταν πας να απομονώσεις την Ρωσία αυτα συμβαίνουν!!!

      2. Αν δεν ήσουν τελείως άσχετος θα γνώριζες ότι δεν είναι χρονιάρες μέρες για τούς Ρώσους όπως και για τούς περισσότερους ορθοδόξους. Δεν έχουν γιορτάσει καν τα Χριστούγεννα ακόμα.

    8. δεν τους βοηθα ο διαβολος κριμας που του κανουν και ταλετες

    9. Αντε να τελειωνουμε με το ναζιστικο καθεστως ζελεσκι.Αντε γρηγορα και στο Κιεβο.

    10. Εξαυλωση σημαινει: Βλαδιμηρε πατα το το τιμημενο! Αρκετα κρατησε το serial κι η αιματοχυσια! Τωρα…στεγνα και απολυμανση στους 1000 βαθμους!

    11. Εντάξει. Ξέρουμε τι σημαίνει Ρώσικη προπαγάνδα.Περιμένετε λιγάκι να μάθετε την αλήθεια και όταν έχετε αμφίπλευρη ενημέρωση. Η μόνη αλήθεια είναι ότι και οι δύο πλευρές έχουν τεράστιες απώλειες αν αυτό σας ευχαριστεί.

      1. Και οι τρεις πλευρές καλύτερα, Ρωσία Ουκρανία και ΝΑΤΟ. Γιατί αυτή την στιγμή εμπλέκονται στις μάχες στρατεύματα του ΝΑΤΟ με την μορφή αποστρατων ή μισθοφόρων γιατί μια παραδοχή του ΝΑΤΟ πως επίσημα στέλνει στρατεύματα θα σήμαινε κυρηξη πολέμου από την Ρωσία σε όλο το ΝΑΤΟ.

    12. ο τουρκοπουτιν ειναι στα τελευταια του, αυτή είναι η αληθεια

      1. Εντάξει,πήγαινε τώρα στην Αμερικλάνικη πρεσβεία να πάρεις το χαρτζηλίκι σου

    Comments are closed.