ΩΡΑ 16:20! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ! ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΚΕΡΑΜΙΔΑ – ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ: ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    D7mXvFnXsAAQDTo

    Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ από το βράδυ της Κυριακής, καθώς εκτός από το σοκ της διαφοράς των 9,5 μονάδων στις ευρωεκλογές έναντι της Νέας Δημοκρατίας -που συνιστά ιστορικό ρεκόρ σε ευρωκάλπες- στο κυβερνών κόμμα φοβούνται τώρα τα χειρότερα.

    Δείτε επίσης:  Παρών και στην ομιλία του Τσίπρα στην Ξάνθη ο αρχηγός και αντιστράτηγος της Αστυνομίας (ΒΙΝΤΕΟ)

    Τα χειρότερα και στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου όλα δείχνουν ότι ο χάρτης θα βαφτεί και πάλι γαλάζιος, καθώς η ΝΔ διεκδικεί και τις 12 από τις 13 περιφέρειες. Αλλά ο φόβος κυριαρχεί και για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, όπου το μόνο ερώτημα είναι πλέον πόση θα είναι η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Το ιδιαίτερα πεσμένο ηθικό των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώθηκε με πολύ παραστατικό τρόπο στις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν χθες από τη διευρυμένη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, όπου έγινε ένας πρώτος απολογισμός του εκλογικού αποτελέσματος.

    Κανείς δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του, παρά τις προσπάθειες του πρωθυπουργού να ανεβάσει το πεσμένο ηθικό των στελεχών του, λέγοντας ότι «χάθηκε μια μάχη, δεν χάθηκε ο πόλεμος». Ολοι στην Κουμουνδούρου αντιλαμβάνονται ότι το προγνωστικά για τη δεύτερη Κυριακή, και κυρίως για τις κρίσιμες εθνικές εκλογές που θα αναδείξουν την νέα κυβέρνηση, προδιαγράφουν νέες οδυνηρές ήττες για τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Όμως μας προβλημάτισε και η εικόνα του κυρίου Αποστολάκη. Έγινε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και δεν το γνωρίζουμε;

    Κατάπληξη προκαλούν λοιπόν οι εικόνες απο το δίδυμο της Άμυνας που τουλάχιστον πρέπει να είναι σοβαροί και ψύχραιμοι σε περίοδο κρίσεων, όχι σε εκλογές!

    Πρόκειται για εικόνες που προκαλούν μόνο δυσαρέσκεια!

    Διαβάστε επίσης: ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ – ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Moυουουσχαρια σας το ξαναβαζω για να δειτε τι σανο σας ταιζουν,αλλα και σεις τα θελει η κολαρα σας.

      Τί φωνάζεις καὶ τοὺς βρίζεις ἀφοῦ πᾶς καὶ τοὺς ψηφίζεις
      ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
      ΣΥΡΙΖΑ ΝΔΟΥΛΑ ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ
      Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΤΟΝ ΑΛΙΕΞΗ
      ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ
      ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
      ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ
      ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ OΥΤΟ ΚΑΘΕΞΗΣ
      ΣΣΣ ΒΟΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ
      ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΑ ΑΠΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ (κούλα η μουσίτσα)
      OXI MΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΟΧΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ
      ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ
      Το κτιριο της Βουλης χρειάζεται ριζικη απολυμανση …ειναι τιγκα στα ποντικια και τις κατσαριδες

    2. Ένα χωριό στη Μεσσαρά Κρητη η Πομπια έδειξε πάλι την ανθελληνική της πλευρά ψήφισαν με λατρεία τους προδωτες οι γυφτοι είναι γυφτοι οι Πομπια οι όμως??????????

    3. Μετά τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών τον άλλο μήνα θα δούμε συγκυβέρνηση φιλελεκλεπτών, πρώην Πασόκολαμόγιων και νυν Συριζαιοπροδοτών. Η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει όταν θα προκύψει θα περιλάμβανει από όλα όσα έχει ο μπαξές. Ένα είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα για το καλύτερο, αντιθέτως θα αλλάξουνε πάρα πολλά προς το χειρότερο.

    4. Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και μάλιστα από τα ΟΥΚ και να γίνεται κομματικός και μάλιστα αριστεροκομμουνιστών. Η τραγικότητα σε όλο της το μεγαλείο.

    5. Οποιος δει την αφισα του Βαρουφακη με τη φραση “Ευρωπαικος διεθνισμος”, και γνωριζει τι ειναι ο διεθνισμος, οχι ψηφο δε θα του δωσει, αλλά θα τον παρει με τις πετρες…

    6. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
      ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    7. και μετα? θαρθει ο κουλης να σας σωσει,Κανετε τους πατριωτες και μετα χαιρεστε που θαρθει ο πιο μνημονιακοσ και μιζαδορος πρωθηπουργοσ απο μια οικογενεια αποδειγμενα απατεωνων και ανθελληνων.100 φορες χειροτερα θα ειναι, Αυτος θα δωσει τη χαριστιξη βολη,
      Θα τελειωσει την Ελλαδα μιας και για παντα,Αλλο να εισαι πατριωτης και να βλεπεις την αληθεια και αλλο να το παιζεις

      1. Τσούζει κομμουνιστής ε; Δεν πειράζει θα περασει,και μην γράφετε τέτοια μηνύματα μπολσεβίκοι γιατί θα ψηφίσει και ο τελευταίος πολέμιος της ΝΔ κουλη προκειμένου να φύγει ο κατσαπλιας ανθελληνας!!!

    8. ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.ΑΜΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΛΑΓΟΥΜΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ.ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΊ΄ΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΨΕΙ ΑΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    9. Θα θυμώμστε εσαεί αυτόν τον καραβανά ως ξεφτίλα. Για λίγους μήνες υπουργικής καρέκλας.

    10. Αν αυτό που κάνετε είναι αντιπολιτευση, είστε βαθιά νυχτωμένοι. Έχετε καταντήσει πολύ γραφικοί, ο κόσμος (όσοι ασχολούνται με εσάς) γελάει μαζί σας.

    11. Ο Πλαστήρας ούτε σφαίρα δεν θα σπαταλουσε για αυτό το τομάρι…. Εξευτέλισε τις Ένοπλες δυνάμεις….. Καθαίρεση είναι η λιγότερη μα ατιμοτερη τιμωρία που του αξίζει….

    12. ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΠΑΣΟΚΟΚΟΥΜΜΟΥΝΟ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ………………………….ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΤΟΜΑΡΙ………………………………………………….

    13. Δεν υπαρχει προηγουμενο τοσο μεγαλης ξεφτιλας.Δεν λογαριασε ουτε το σωμα που υπηρετησε.

    14. Ολα κανουν κυκλο… Για ενα 5μηνο θητεια, ποσο στο διαολο εκατσες, εγινες ρεζιλας… και το πιο σημαντικο.. ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Ουστ παλιοτομαρο.

    15. Βαρέθηκα να ακούω για πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ. 23% πηρε ρε παιδια, για ποια πανωλεθρία μιλαμε;; Μετα απο οσα εκανε πηρε 23%. Ουτε 5% δεν επρεπε να πάρει, αλλα τι να περιμένει κανεις απο εναν ηλιθιο λαο σαν κι εμας;;; Οχι πως ο κ…θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών….ειναι καλύτερος, και αυτος πηρε πολυ μεγαλο ποσοστό. Έμεινε εξω ο Μαρίας, ο Κολλάτος κλπ πατριωτικά κόμματα και κινήματα!! Τι να πω!!!

      1. ποια 23; βαλε κσι την ΠΑΣΟΚΑΡΑ αλλα 8, 31!
        ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80!
        ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΛΙΓΟ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!
        ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ CHAMPION LEAGUE ΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ!

    16. Ο Βελόπουλος παλιότερα έχει δείξει βιντεο από ομιλία του Τσίπρα στη Θράκη, όταν ο ΑΓΕΣ ήταν Σωματάρχης στο Δ’ ΣΣ και με στολή σε αυτή την ομιλία και τον οποίο, τον εχει πιάσει η κάμερα, να χειροκροτεί και να γελάει σε ειρωνική αποστροφή της ομιλίας του Τσιπρα, για τη Ν.Δ. !

    17. ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ , ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΗ ΓΡΟΥΒΕΣ , ΕΓΙΝΕ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΤΗΣ ΟΚΑΣ.

      1. Μη σκας τα τομαρια σαν κι αυτόν παντα βρισκουν μερος να τρυπωσουν

    Comments are closed.