ΨΟΦΗΣΑΝ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ!!!! ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ: “ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ” – ΤΟ “ΠΑΡΤΙ” ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;;;

  Κοινοποίηση:
  mevlut

  Το είπε και το έκανε ο επίτροπος και – για πολλούς – Πρωθυπουργός εν αναμονή, Μαργαρίτης Σχοινάς . Πήγε στην Άγκυρα και αναφέρθηκε εκτενώς στον ρόλο της Τουρκίας στο προσφυγικό.

  Όχι, δεν αποκάλυψε ότι η Τουρκία βρίσκεται πίσω από την προσφυγική κρίση στα σύνορα Πολωνίας – Λευκορωσίας, με την πολιτική εθνοκάθαρσης που εφαρμόζει στο ιρακινό Κουρδιστάν μαζί με τον αχυράνθρωπο του Ερντογάν, Μπαρζανί.

  Όχι, δεν κατακεραύνωσε την Τουρκία για τις απειλές κατά της Ελλάδας που έχουν υπερβεί πλέον την εργαλειοποίησή του προσφυγικού και έχουν περάσει στην ανοιχτή αμφισβήτηση των νησιών του Αιγαίου.

  Όχι, δεν «καταδίκασε απερίφραστα» τις πολεμικές προετοιμασίες και προκλήσεις της Τουρκίας κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, δύο κρατών μελών της ΕΕ, που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί ως Ευρωπαίος επίτροπος και αντιπρόεδρος της Κομισιόν.

  Αντίθετα, έδωσε συγχαρητήρια και ευχαρίστησε την Τουρκία για την βοήθεια της στο προσφυγικό!

  Και η Άγκυρα σείστηκε από τα γέλια μη μπορώντας να πιστέψει αυτά που ξεστόμισε αυτός ο τύπος. Σκεφτείτε τι θα γίνει αν αυτός ο άνθρωπος γίνει Πρωθυπουργός. Μόνο χαλί δεν θα στρώσει στους τουρκαλάδες…

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  3 Σχόλια

  1. Όταν λαμβάνεις θέση για να υπερσασπιστείς συμφέρονται χώρας πρέπει να είσαι οικονομικά ανεξάρτητος. Αυτός μπορεί να περιμένει και καμιά “δουλίτσα” η εξυπηρέτηση απο τον τσαβούσογλου….

  Comments are closed.