ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ – ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ «ΚΟΡΩΝΟΜΕΤΡΑ» ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ;

  Κοινοποίηση:
  ekklisia

  Αναμφίβολα όσα βιώνει ο Ελληνισμός τους τελευταίους μήνες, αποτελούν πρωτόγνωρη και βάναυση καταπάτηση της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Η στέρηση του δικαιώματος των Ελλήνων Χριστιανών να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην Ιστορία!

  Με το πρόσημα του κορωνοϊού δεν επέτρεψαν στους επιτάφιους να βγουν από τις εκκλησίες, κάτι που δεν συνέβη ποτέ τα τελευταία 2.000 χρόνια. Δεν επέτρεψαν να κάνουμε Ανάσταση στις εκκλησίες μας και τώρα θέλουν να κάνουμε Δεκαπενταύγουστο φορώντας μάσκες από το πρωί μέχρι το βράδυ.

  Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε χθες σε μια έκτακτη ενημέρωση που έμοιαζε με πολεμικό ανακοινωθέν, την υποχρεωτική χρήση μάσκας στις εκκλησίες από το Σάββατο 1η έως 31 Αυγούστου. Ο Ιερώνυμος είχε δώσει το πράσινο φως δηλώνοντας πως «αν οι ειδικοί μας το συνιστούν, πρέπει να κάνουμε υπακοή». Απαράδεκτη η απόφαση και του υπουργού Υγείας Κύπρου που αφορά τον εκκλησιασμό κατά τον Δεκαπενταύγουστο. Ο υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου ανακοίνωσε ότι μετά από την σύσκεψη της επιδημιολογικής ομάδας με τον Κύπριο Πρόεδρο της Δημοκρατίας αποφασίστηκε ότι από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής: Καθίσταται υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό σε κλειστούς πολυσύχναστους χώρους μεταξύ αυτών και στις εκκλησίες με ποινή 300 ευρώ.

  Υποταγή εκκλησίας σε Πολιτεία. Καισαροπαπισμός…. ”τὰ ἄνω φρονεῖτε, μὴ τὰ ἐπί τῆς γης”  ”ότι ου φρονείς τα του Θεού, αλλά τα των ανθρώπων. Ο Χριστός ”ὑπήκοος μέχρι θανάτου, θανάτου δέ Σταυροῦ” στο θείο θέλημα στο θέλημα του Πατρός ερχόμενος σ΄αντίθεση με το εκκλησιαστικό και πολιτικό κατεστημένο της εποχής χάριν της Αλήθειας…όταν η Εκκλησία γίνεται Υπήκοος της εκάστοτε Πολιτείας τότε Μαρτυρά ο Χριστός σέρνεται εκ νέου όμηρος στο σύγχρονο Πραιτόριο. Φυλακίζεται ταπεινώνεται…..Ματαιοπονούν όμως ”ἀλλ’ ὁ λόγος τοῦ Θεοῦ οὐ δέδεται”.

  Ποιοι είναι οι πλέον ειδήμονες στα της εκκλησίας;;;;; Γιατί εδώ πλέον μιλάμε για θέμα εκκλησιαστικής τάξης. «Χρειάζεται όμως εδώ μία εξήγηση, η οποία έχει έναν κοινωνικό αντίκτυπο», συνέχισε ο Ιερώνυμος, θέτοντας τα εξής ερωτήματα: «Αυτό θα γίνει μόνο στην εκκλησία; Αυτό θα γίνει στα γήπεδα;». Τι σχέση έχει η εκκλησία με τα γήπεδα και τα κομμωτήρια μήπως έχει χάσει παντελώς την αίσθηση τίνος θεσμού προΐσταται;

  Με το μέτρο της γενικής μασκοφορίας στους ναούς αλλοιώνεται ο λατρευτικός κι εκκλησιολογικός χαρακτήρας της Ορθόδοξης εκκλησίας, είναι μορφή θρησκευτικού συγκρητισμού σε οριζόντια προοπτική αφού την ίδια στιγμή και τα άλλα δόγματα επιβάλουν την αντίστοιχη μεθόδευση.

  Αποτελεί βλασφημία κατά της θεολογίας του δόγματος των 3 Προσώπων ή Υποστάσεων της Τρισυπόστατης Τριάδας και συλλήβδην της αρχής της θεολογίας του Προσώπου.

  Ο ναός μετατρέπεται σε θέατρο όπου πλέον οι ακολουθίες νοθεύονται από τη λογική του δρώμενου.

  Αποτελεί πρόσκομμα κι εμπόδιο στην ελεύθερη άσκηση λατρείας -και συνταγματικά απαράδεκτο μέτρο-αφού ο πιστός υπό καθεστώς καταπίεσης εκβιασμού εκφοβισμού δεν θα είναι σε θέση με νηφαλιότητα και κατάνυξη να βιώσει τα συντελούμενα.

  -Αποτελεί πνευματική διατάραξη

  -Συντελεί στην επικράτηση κλίματος τρομοκρατίας

  -Είναι πνευματικός βιασμός

  -Είναι βάναυση κακοποίηση της θείας λατρείας

  -Είναι ασύστολη διακωμώδηση κι εμπαιγμός των θείων γελοιοποίηση των ανθρώπινων προσώπων

  -Eίναι υποτίμηση της θείας πρόνοιας

  -Aπό χώρος ειρήνευσης εσωτερικής γαλήνης κατάνυξης ο ναός μετατρέπεται σε θέατρο

  -Eπιβάλλεται η αστυνόμευση του εκκλησιαστικού χώρου που λειτουργεί αποτρεπτικά στην ελεύθερη έκφραση θρησκευτικού συναισθήματος

  -Kαθιερώνονται επόπτες επιτήρησης πιστών

  -H λατρεία στηρίζεται σε τύπο και ουσία των συμβόλων .. η μάσκα εισάγεται ως μέρος του τελετουργικού η λατρεία οδηγείται σε σαμανιστικού τύπου ατραπούς …..

  H αντιμετώπιση του ναού σαν ενός ακόμη δημόσιου χώρου συμβάλει στην απο-ιεροποίηση και εκκοσμίκευσή του.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΥ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ!!!!!!!!!!!! BEBΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ….

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  32 Σχόλια

  1. Ντροπή τους! Όλοι έχουν γίνει χλοιαροι! Ο Ναός δεν ειναι ενα απλό κτιριο! Μην φοράτε μάσκες μην δειλιάζετε η Παναγια θα πρεσβεύει για τα παιδια της.

  2. Να δείτε άπιστοι άμα πάτε με μάσκα σε εκκλησία θα αρχίσει να κουνιέται κανένα καντήλι και τότε θα είναι αργά να την βγάλετε λολ

  3. Κυριε Ιερωνυμε η πιστευουμε η δεν πιστευουμεΣτην εκκλησια με προφυλαξεις δεν ταιριαζει Συμφωνα με την θρησκεια μας ο Θεος μας προστατευει Ναι ηΟχι πατερ Πιστευετε η οχι στην δυναμη του Χριστου η μας κοροιδευετε

  4. JERONYMO GROOVY στο παγκαρι με μασκουλα τον οβολο σας γιατι η μερσεντες του δεσποτα εχει εξοδα…

   1. Σκάσε βλάκα
    Άμα θέλεις δίνεις, δεν σε υποχρέωσε κανένας! Εγώ ποτέ δε δίνω και παίρνω έτσι τα κεράκια που θέλω.
    Δεν με υποχρέωσε ή δεν μου το απαγόρεψε κάνεις και αν προκύψει κανάς Εβραίος μέσα στην εκκλησία τον κάνω και τρέπεται σε Ιούδα και το καταλαβαίνει και μιλιά στον οίκο του Θεού. Αυτά λοιπόν Ράμπο πήγαινε να τα πεις εκεί που δεν σε παίρνει εξυπνάκια. Την Μερσεντές του να την πληρώσει ο ίδιος , ποιος είπε ότι έχει κάποιο δικαίωμα σε μας σε ότι αφορά την παρουσία μας στον οίκο του Χριστού , ρε απόβλητο και γιε της κεραμέως που ναι σαν καρτούν ?

  5. Συν ότι μόνο στην εκκλησία βάζουν 300€ πρόστημο.προς τι όλο αυτό; βάλλεται ο κύριος μας. Αίσχος στα καρναβάλια.

  6. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΝΤΙΜΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

  7. Ρε παιδιά οι μπάτσοι δε κολλάνε;;; Γτ εγώ μια χαρά τους βλέπω δίχως μασκα(επί το έργο λέμε τώρα) κ τις προάλλες που μ σταμάτησαν κ με πλησίασε σε λιγότερο από 1 μέτρο ο (φύλακας του κάθε προδότη) μάσκα δε φορούσε ΚΑΝΕΙΣ τους κι αν έρθει κάποιος απ αυτούς να μ βάλει πρόστιμο γ κάτι αντίστοιχο θα τ γαμ ότι έχει αγαμητο είτε μ στολή είτε με πολιτικά

  8. Κλαψα παλι κλαψα παλι οε οε οι λαδέμποροι και θρησκεμποροι της Τηνου και της Παρου κλαινε φετος γιατι θα κανουν μικρο τζιρο από τα κοροιδα εεεε τους πιστους ηθελα να πω. Εκκλησια οσοι θελουν να πανε θα φορανε μασκα θελουν δεν θελουν ….Κλαψτε παλι κλαψτε παλι οε οε….Κουλη κανε αμεσα διαχωρισμου κρατους εκκλησιας ειμαστε ευρωπαικο κρατος και όχι ΙΡΑΝ με τους τραγους τους χομεινηδες.

   1. Κατουρα και λιγο μωρη κοτα…δεν ειναι ολοι τραγοι…εσυ τι εισαι αθεος ή αντιχριστος?

    1. Οποιος δεν ειναι τραγος αποχωρει απ αυτο το κατασκευασμα που λεγεται ελληνικη εκκλησια, που καμια σχεση δεν εχει με την εκκλησια όπως τη ζητα ο Χριστος.Κατασικοφαντησαν με τις πραξεις τους το λογο του Ευαγγελιου και το Χριστό.

     1. Δλδ εσύ τι αποζητάς να καταλάβω?
      Θα πεις μόνη σου και έχεις εσύ δικαιοδοσία να πεις τον λόγο του Ευαγγελίου σπίτι σου ή θα βάλεις καμία μητέρα σου να τα μάθει και να στα πει?
      Επίσης βάζεις κρασί με νερό σπίτι ή πας στη γιαγιά σου να σε “κοινωνήσει” και λες οκ κοινώνησα και αυτό ήταν .. Δεν μας τα λέτε καλά.. και ο άλλος ο παπάρας από πάνω να πάει αν ξεκολιαστεί εδώ δεν είναι Ευρώπη Ελλάδα και η ορθοδοξία έχει χύσει πολύ το αίμα της για να ναι ο μπούφος και να μιλάει ελληνικά ακόμα εδώ! Άντε με το κάθε γαμιόλη άντε γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει τα Αντίχριστα και θα κάνουν διακοπές στην Κόλαση που ήδη εκεί θα πάνε χωρίς καμία παραχώρηση η ευκαιρία γιατί την είδανε πολύ ισχυροί και θα τους γαμηθεί ο Δίας τους και ο Σατανάς. Διαχωρισμό στρατού απ’ το κράτος πρέπει να κάνουμε αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Γιατί για σοβαρά εθνικά θέματα αποφασίζουν οι προδότες , όχι οι στρατιωτικοί έχουν χρέος και καθήκον , οι προδότες δεν είναι Έλληνες τουρκαλβανοί είναι οι περισσότεροι σαν το. Κούλη , τον Τσίπρα και τους υπόλοιπους Γεωργιάδης και Εβραίοι!!! Είναι δυνατόν να μας σώσουν οι Αντίχριστοι Ανθέλληνες ποτέ , που ούτε καν έχουν πάει κανονικά στρατό !

   2. Αντε πεστα δαιμονοπληκτε στον προεδρο της Ρωσιας και ξεκινα απο την ρωσικη πρεσβεια εδω, να παραπονεθεις γιατι προσκυνα τους ..χομεινιδες..Οι μασονικες στοες δεν σε πειραξαν ποτε, που λατρευουν δολοφονικα τον διαβολο και υπηρετουν το “βασιλικο μυστικο” του διασημοτερου θρονου απο οπου προερχεται και η δολια οργανωση και μεταλαξη του εργατικου σωματειου σε στοα ; Αθλιε συκοφαντη τρικυμιασμενε, χωρις μετανοια στον βασιλια του Συμπαντος, εχει απειρο χωρο και πολλα δαιμονικα βιτσια για ολες τις προβιες στην αιωνιοτητα, οταν κοβονται οι μαγκιες μαχαιρι μαζι με τα ανθρωπινα δικαιωματα..Κοιμησου ησυχος τωρα.

  9. Εντωμεταξύ η γελοιότητα των αντιφάσεων των κυβερνώντων δεν έχει τέλος. Βγαίνουν και μοστράρουν τις φάτσες τους με υφασμάτινες μάσκες,που οι υφασμάτινες μάσκες θεωρούνται τελείως επικίνδυνες και βλαβερές με αποτέλεσμα να αυξάνουν την πιθανότητα διάδοσης του ιού. Οι ίδιοι οι λοιμωξιολόγοι τα λένε.

  10. Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ “ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ”(?) ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ 500 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣΚΑ. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ. ΜΑΥΡΟ !!!!!!!!!!!!!!

  11. Στήν Ελλάδα δέν συμβαίνει ποτέ κάτι σπουδαίο τυχαία.Είναι επιμελώς προσχεδιασμένο.Χάινριχ Κίσινγκερ πρώην
   ΥΠΕΞ Αμερικής στήν Ουάσινγκτον 1974
   “Πρέπει νά χτυπήσουμε βαθιά μέσα στίς πολιτισμικές ρίζες τών Ελλήνων.Εννοώ νά χτυπήσουμε τήν γλώσσα τους,τήν ΘΡΗΣΚΕΙΑ τους,τά πολιτιστικά καί ιστορικά τους αποθέματα¨.
   Ο Κούλης ο μελαμψός καί όλοι οι υπουργοί του καθοδηγούνται από τήν λέσχη Μπίλτερνμπεργκ καί τήν μεγάλη στοά.Ο εβραικός παράγοντας είναι πάντα παρών.Απαγόρεψαν τήν αρχαιότερη ελληνική γιορτή τό Πάσχα πού έχει τίς ρίζες του στήν αρχαία Αθήνα.Τώρα απαγορεύουν τήν δεύτερη μεγάλη ορθόδοξη γιορτή τό Δεκαπενταύγουστο.Λειτουργία μέ μάσκες.Κάνουν τίς εκκλησίες μας οι αντίχριστοι ανατολίτικο παζάρι.Απίστευτα καραγκιοζηλίκια.
   Γιάννης Λάκων

   1. ελα επιτελους με αυτη τη μπαρουφα, εχει διαψευστει. Φασιστες ξυπνηστε, βγειτε από τη κοσμαρα σας

    1. Και εσύ πίστεψε αυτούς που τη διέψευσαν; Δεν βλέπεις τι ανθελληνισμό διδάσκουν στα σχολεία;

  12. Και φυσικά οι ένστολοι δημόσιοι υπάλληλοι επί το έργο και με υπερβάλλων ζήλο,να τα λέμε αυτά.
   Ξέρουμε ξέρουμε εντολές εκτελείτε ραγιάδες,έχετε οικογένεια με παιδάκια και φοβάστε μήπως σας στείλουν και χάσετε το σίγουρο μηνιάτικο.Γιατί είστε τεμπέληδες και κηφήνες οι πιο πολλοί και φοβάστε να βγείτε στην αγορά εργασίας.Αλλά όσο πουλάτε μαγκιά και νταηλίκι στον Έλληνα εργοδότη σας θα έρθει κάποια στιγμή που θα φωνάζετε βοήθεια και θα πάρετε ένα αρχίδι.

  13. μία είναι η λύση :δεν φοράμε μάσκα και δεν πληρώνουμε πρόστιμο. όλοι όμως. θα αρρωστησουμε όχι από κορωνοιο με την μάσκα αλλά από άλλες λοιμωξεις του αναπνευστικου. αυτοί τα έλεγαν πριν μήνες.

  14. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΤΥΠΑΝΕ 100% ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΑΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΑΝΑ & ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΜΕΛΕΤΙΜΕΝΑ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΗ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΖΜΑΤΑ ΤΟΥ , ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ,
   ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ , ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ & ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΗ 111

  15. Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΙΕΡΟΝΥΜΟ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΛΗΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΗΡΗΤΗ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΔΕΝ ΑΜΟΙΘΒΕΤΑΙ ΖΕΙ ΑΠΟ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΥΡΩΘΗΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΟΙΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΠΙΚΟ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΑΝΑΔΙΚΟΥΣ ΜΟΑΝΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΟΓΜΕΝΟΙ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΑΡ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ ΤΟΥ Η ΜΠΟΡΝΗ ΑΥΤΗ ΑΥΤΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΗΣ ΕΙΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΗΣ

   1. Η μάσκα είναι υποχρεωτική και σε άλλους χώρους λατρείας, όχι μόνο σε ορθόδοξους ναούς. με το ίδιο σκεπτικό που διατυπώνεις εσύ θα μπορούσαν και οι ετερόδοξοι αλλά και οι αλλόθρησκοι να ισχυριστούν ότι βάλλονται.

    1. ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΜΠΑΤΣΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΡΕ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ ΡΑΓΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ?ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ

     1. Ρε βλαμμένε γαμώ το δογματισμό σου, η απόφαση για τη μάσκα ισχύει για όλους τους θρησκευτικούς χώρους είτε είναι ορθόδοξοι ναοί είτε είναι καθολικοί ναοί είτε είναι τζάμια είτε οποιοσδήποτε άλλος χώρος λατρείας. Αν δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλώς μπορεί να παρέμβει η αστυνομία και στο τζαμί, αρκεί κάποιος να κάνει καταγγελία.

  16. Κανείς με μάσκα στην εκκλησία. Δεν είναι θέατρο. Με πίστη και ταπείνωση μπροστά στο Θεό μας. Μας το έκαναν τη σαρακοστή, το Πάσχα.. Αφήστε μας να τιμήσουμε την Παναγιά μας…

  17. ΠΟΤΕ με μασκα στο ναο . Τα σκυλια με τα φιμοτρα και τα προβατα να πανε σε κανα μαντρι . Ο οικος του ΘΕΟΥ δεν ειναι ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ . Κανενας μασακαρας σε εκκλησια .

   1. Δε χρειάζεται μάσκα στην εκκλησία. Τόσοι μασκαράδες υπάρχουν από μόνοι τους εκεί μέσα. Χαχα!!!

  Leave a Response